Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Prima webshop ! Haal hier meestal hier mijn gekochte elektronica. Nooit wat mis gegaan, levering top en zelfs op zondag! Prijs is ook altijd prima.

Zaterdag besteld zondag in huis :) en gemakkelijk te bestellen.

Ik had een paar vragen en er werd altijd binnen een kwartier gereageerd makkelijk die whatsapp service ;)

Zaterdag besteld, op zondag geleverd. Ben ik nog niet eerder tegengekomen bij een webwinkel.
Product was goed verpakt, prijs was OK. Zo kom ik de deur helemaal niet meer uit.

Bestellen ging makkelijk, was duidelijk en werd geleverd zoals ik verwacht had. helemaal zoals je zou hopen.

Alle reviews helpen wel bij het maken van een keuze! Bestellen en betalen was simpel, levering op zondag zonder extra kosten.

Handig dat de bestelling op zondag zonder extra kosten kan worden geleverd.

Ik bestel zowel privé als zakelijk regelmatig iets bij Coolblue, vaak na 23.00 's avonds, de service is gewoonweg supergoed, ze zijn niet áltijd de goedkoopste, maar voor service betaal ik graag een paar euro meer. Tot nu toe nog nooit voorgekomen dat iets niet de dag later werd geleverd. (Zelfs mijn wasmachine, om 23.40 besteld en betaald werd de ochtend erop netjes geïnstalleerd). Zoals ze zelf zeggen: Alles voor een glimlach.

Producten worden altijd de dag later bezorgd, echter laat de bezorging van PostNL de laatste tijd steeds vaker te wensen over. Tijdvakken worden de laatste tijd vaker niet gehaald waardoor ik alsnog langer thuis zit te wachten. Oplossing: ik laat het nu vaak bezorgen op een PostNL afhaalpunt.

Gewoon, zonder gepruts kunnen betalen. keurig de bevestiging van de betaling en een mailtje over de levering

's avonds om 19:30 besteld, de volgende dag (op zaterdag) om 10:30 in huis. Alles voor een glimlach...

Cool blue is mijn favourite NL webshop. Snel, professionele service en fijne site. Snel vinden en producten vergelijken.

Bezorgd wanneer de site aangaf dat er bezorgd zou worden en keurig verpakt.

Het plaatsen, de betaling en het tracken van de bestelling ging heel erg soepel. De vervolg mails met de info zoals het Track&Trace nummer kwamen mooi op tijd erna.

Bestelling zat goed ingepakt. Ruimte die in het doosje leeg bleef werd goed opgevuld met zakjes lucht, waardoor de bestelling goed beschermd was.

Altijd tevreden met mijn bestellingen bij Coolblue.nl Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Service is goed en snelle levertijden.

Je kunt altijd op Coolblue vertrouwen. Fijne winkel waar ze alles hebben en dat is erg fijn.

Snel en altijd de volgende dag in huis

Super

Laagste prijs en geen extra kosten. Alleen wel in een doos die te groot is om fatsoenlijk vast te houden.

Direct de volgende dag geleverd, vervolgens nog een tweede levering op zondag, wederom binnen 24 uur.

Kabel niet bijgeleverd terwijl dit wel op de site stond, dit gemeld en direct de volgende dag gratis een nieuwe kabel ontvangen.

voldoende keus en vergelijken. Laagste prijs. Meestal wel 1 of meer reviews, verder goed, snel en duidelijk. Zal wel vaker iets gaan bestellen denk ik.

snel.

Goede website, duidelijk informatie en uitstekend personeel .
Alles klopte. De winkel ziet er goed uit.

Coolblue levert snelle service en een vriendelijke klantenservice! Daarnaast hebben ze ook nog lage prijzen!

Had een product gekocht en was er de volgende dag, binnen 24 uur geleverd!

Ik wou een tablet bestellen en had wat vragen over een accesoire. Via de chat meer dan uitstekend geholpen. Vervolgens tevreden mijn order geplaatst maar na het plaatsen ontdekt dat ik toch een foutje had gemaakt (tegoedcode niet verwerkt). Wederom via de chat contact opgenomen en het probleem werd direct verholpen door de zeer vriendelijke persoon aan de andere kant van de internetverbinding.

Product mijn veel plezier in gebruik genomen. Al met al wederom een zeer prettige ervaring met deze winkel.

Pakket kwam keurig met track and trace code precies op de tijd dat aangegeven was aan (1 dag later dan de bestelling). Goed verpakt met voldoende bescherming.

Zeer vriendelijk en denken graag met je mee. Reactiesnelheid op de webchat is ook zeer goed, in tegenstelling tot andere zaken waar ik wel eens minutenlang moet wachten tot ik een "hallo" terugkrijg. Ook kleine probleempjes worden direct opgelost!

Op zondag besteld en op maandag geleverd! Daarbij waren ze nog de goedkoopste ook, en dat is nooit verkeerd!

Was wat fout gegaan in de levering, dit werd keurig en heel vriendelijke opgelost.

Kreeg zelfs na 2 werkdagen een persoonlijk kaartje van de klantenservice met een excuses voor de fout die gemaakt was.

Ik bestel indien mogelijk altijd bij Coolblue omdat ik tot nu toe altijd zeer tevreden ben geweest. Snelle levering, prima producten, gewoon top!

Ja, gewoon uitstekend. Voor elf uur besteld en de andere dag al in huis. Bericht over het tijdstip van de bezorger. Kan niet beter!

Overzichtelijke webwinkel met direct online advies. Als je wil weten of iets ook voor jou werkt krijg je direct een goed antwoord. Ze denken echt met je mee. Zo heb je en het gemak van thuis uitzoeken en een ervare verkoper bij de hand als je iets wil weten. Vergeet na het bestellen niet de wachttherapie te bekijken, leuk!

Keurig de volgende dag geleverd. Goed geïnformeerd over de voortgang. Netjes verpakt. Gewoon goed voor elkaar.

Even chatten met een vraag over het geleverde product. Alweer geen wachttijd en direct iemand die weet waar het over gaat. Had binnen een paar minuten het probleem opgelost. Misschien was het ook niet zo moeilijk, maar voor mij een geweldige hulp.

Bestelling was snel en makkelijk geplaatst, voldoende status updates waar de bestelling zich bevond en snel verstuurd binnen een halve dag in huis

Duidelijke site. Makkelijk zoeken en bestellen. Ruime keuze. Prettige winkel vind ik. Levertijd zoals beloofd

Wel heel erg grote dozen met vooral lucht. Dat moet toch efficiënter kunnen

Scorekaart voor Coolblue.nl