Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenCoolblue levert snelle service en een vriendelijke klantenservice! Daarnaast hebben ze ook nog lage prijzen!
VerzendingHad een product gekocht en was er de volgende dag, binnen 24 uur geleverd!
Ik wou een tablet bestellen en had wat vragen over een accesoire. Via de chat meer dan uitstekend geholpen. Vervolgens tevreden mijn order geplaatst maar na het plaatsen ontdekt dat ik toch een foutje had gemaakt (tegoedcode niet verwerkt). Wederom via de chat contact opgenomen en het probleem werd direct verholpen door de zeer vriendelijke persoon aan de andere kant van de internetverbinding.
Product mijn veel plezier in gebruik genomen. Al met al wederom een zeer prettige ervaring met deze winkel.
Pakket kwam keurig met track and trace code precies op de tijd dat aangegeven was aan (1 dag later dan de bestelling). Goed verpakt met voldoende bescherming.
KlantenserviceZeer vriendelijk en denken graag met je mee. Reactiesnelheid op de webchat is ook zeer goed, in tegenstelling tot andere zaken waar ik wel eens minutenlang moet wachten tot ik een "hallo" terugkrijg. Ook kleine probleempjes worden direct opgelost!
Op zondag besteld en op maandag geleverd! Daarbij waren ze nog de goedkoopste ook, en dat is nooit verkeerd!
KlantenserviceWas wat fout gegaan in de levering, dit werd keurig en heel vriendelijke opgelost.
Kreeg zelfs na 2 werkdagen een persoonlijk kaartje van de klantenservice met een excuses voor de fout die gemaakt was.
Ik bestel indien mogelijk altijd bij Coolblue omdat ik tot nu toe altijd zeer tevreden ben geweest. Snelle levering, prima producten, gewoon top!
VerzendingJa, gewoon uitstekend. Voor elf uur besteld en de andere dag al in huis. Bericht over het tijdstip van de bezorger. Kan niet beter!
Overzichtelijke webwinkel met direct online advies. Als je wil weten of iets ook voor jou werkt krijg je direct een goed antwoord. Ze denken echt met je mee. Zo heb je en het gemak van thuis uitzoeken en een ervare verkoper bij de hand als je iets wil weten. Vergeet na het bestellen niet de wachttherapie te bekijken, leuk!
VerzendingKeurig de volgende dag geleverd. Goed geïnformeerd over de voortgang. Netjes verpakt. Gewoon goed voor elkaar.
KlantenserviceEven chatten met een vraag over het geleverde product. Alweer geen wachttijd en direct iemand die weet waar het over gaat. Had binnen een paar minuten het probleem opgelost. Misschien was het ook niet zo moeilijk, maar voor mij een geweldige hulp.
Bestelling was snel en makkelijk geplaatst, voldoende status updates waar de bestelling zich bevond en snel verstuurd binnen een halve dag in huis
Duidelijke site. Makkelijk zoeken en bestellen. Ruime keuze. Prettige winkel vind ik. Levertijd zoals beloofd
VerzendingWel heel erg grote dozen met vooral lucht. Dat moet toch efficiënter kunnen
Heb je het over service? Dan is dit de beste (web-)winkel die er is. Heb je het over snelheid? 24/7 bezorging ALTIJD binnen 1 dag binnen. Heb je het over transparantie? De info op de website klopt altijd (voorraad). Moet er iets worden teruggestuurd? Bij Coolblue nooit een probleem. Daarnaast zijn er nog talloze punten waarop Coolblue uitblinkt, zoals Tutorials en Informatievideo's op Youtube, Leuke en grappige Facebook-pagina, originele acties, etc. Dit alles zorgt er voor dat Coolblue niet altijd de goedkoopste is, maar dat is wat mij betreft logisch. 10/10 would buy again
Verzending24/7 verzending, altijd binnen 1 dag binnen, ook in het weekend. Zelfs op dezeflde dag verzenden is mogelijk.
KlantenserviceVoor elke productcategorie is er een specifieke klantenservice. Heb je een probleem met je TomTom? Dan krijg je de desbetreffende persoon van de navigatiesystemen aan de lijn. Je wordt altijd goed geholpen.
Prima website met voldoende informatie en makkelijk bestelproces. Helaas is de klantenservice niet zo goed als ik verwacht had.
VerzendingPrima verzending, goed verpakt, op tijd en volgens de afgesproken levertermijn.
KlantenserviceHelaas viel de door mij bestelde fietscomputer na 1 ritje over het fietspad al direct 3 keer van de de meegeleverde houder af. Deze was ook niet beter te bevestigen.
Heb de fietscomputer dus direct teruggestuurd en het probleem gemeld maar helaas wordt de houder niet goed nagekeken, de reactie is: het probleem is niet bij ons bekend. Er wordt slechts aangeboden slechts 75% van het aankoopbedrag terug te betalen of de fietscomputer (welke dus niet bruikbaar is, omdat deze constant van de houder valt) terug te nemen.
UPDATE: Uiteindelijk toch nog naar tevredenheid opgelost!
Beste Crim,
Heel erg vervelend dat het retourneren van het product niet vlekkeloos is verlopen. Het klopt inderdaad dat wanneer er een beschadigd product geretourneerd wordt, hiervoor een deelvergoeding in de plaats komt. Het is dan niet mogelijk om het volledige bedrag teruggestort te krijgen. Indien u echt van mening bent dat dit komt door een ondeugdelijk product, zoeken we dit graag nog voor u uit. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met ons via Facebook of Whatsapp. Dan gaan we kijken wat hierin mogelijk is.
Met vriendelijke groeten,
Coolblue
s'avonds besteld, de volgende ochtend in huis!
Status en bijhouden van de geplaatste order loopt gesmeerd, zeer duidelijk en overzichtelijk. Van goed ontvangen naar in behandeling, tot inpakken en verzonden. Betaling via iDEAL gaat prima.
Prima!
KlantenserviceGeen gebruik van gemaakt, wordt wel op een prettige manier duidelijk gemaakt dat ze er voor je zijn.
Vragen worden altijd goed en snel beantwoord, zowel telefonisch als via mail en social media. Levertijd wordt altijd goed gecommuniceerd. Ik vind het principe van meerdere webshops niet altijd even handig, maar de shops zijn wel overzichtelijk en goed te doorzoeken.
betaling gaat zeer goed met coolbleu.
en met veel opties om te betalen, dat is zeer goed van coolbleu
snelle levertijd
Klantenservicealtijd tijd voor je
Na het bestellen van een Samsung S7 gekozen voor de PayPal betaaloptie. Goedgekeurd door PayPal, afgeschreven van Paypal, maar afgekeurd door Coolblue. Contact gehad met de klantenservice door een heel vriendelijk meisje, maar zij kon alleen melden dat het was afgekeurd, omdat PayPal streng wordt gecontroleerd. Resultaat: bestelling afgekeurd door Coolblue, Coolblue heeft het bedrag retour gezonden naar PayPal, ik moet 3 (edit: 1 dag) werkdagen wachten op 621 euro.
Het vriendelijke meisje van de klantenservice raadde aan om iDeal te gebruiken.
Coolblue, liever geen betaalmogelijkheden aanbieden als deze niet gebruikt kunnen worden!
Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan, maar wanneer een klantenservice niet de mogelijkheden heeft om een probleem op te lossen omdat de informatie niet voor hun beschikbaar is (reden afkeuring betaling, omzetten betaling, etc), kan een klantenservice geen voldoende krijgen.
Beste Matthijs,
Heel erg vervelend dat het niet gelukt is om de bestelling te plaatsen. Het klopt inderdaad dat wij nog een aparte keuring doen op de betalingen die via Paypal lopen. Dit komt doordat we in het verleden erg veel last hebben gehad van fraude. Hierdoor is er gekozen om hier een extra controle op te plaatsen en deze is vrij streng. Het gebeurt dus ook dat hierdoor betalingen onterecht afgewezen worden. Dit is heel erg vervelend voor u natuurlijk, maar helaas is dit dus echt nodig. Om te voorkomen dat eventuele fraudeurs achter onze manier van controleren komen, geven we dan ook niet aan wat de reden is van afkeuring. De hele betaalmogelijkheid afschaffen doen we liever niet, omdat er elke dag nog steeds erg veel betalingen met Paypal plaats vinden. Het is gewoon heel erg vervelend dat dit bij uw betaling niet is gelukt. We raden u dus aan om in de toekomst gebruik te maken van iDeal om dit te voorkomen.
Coolblue
Er zijn diverse mogelijkheden van betalen dus gekozen wat het beste paste op dat moment.
VerzendingDe slogan voor 23:59 besteld ,morgen in huis werd volledig waargemaakt zelfs op zonder slag voor twaalf. En Postnl gaf keurig een tijdraam van bezorgen , wel zo prettig om ook andere dingen te kunnen doen dan wachten, waar zij zich keurig aan hielden
Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen en bet was makkelijk om te betalen
VerzendingHet was de volgende dag meteen in huis
Gemakkelijk via de site een monitor gereserveerd zodat ik die de volgende dag op kon halen bij de fysieke winkel in Eindhoven.
VerzendingDe monitor was volgens afspraak om 9:30 op te halen. Kreeg om 9:00 uur nog een smsje als bevestiging met daarin ook mijn bestelnummer.
KlantenserviceHoefde in de winkel niet lang te wachten, werd vriendelijk geholpen. Factuur naar mijn mail laten sturen, fijne bijkomstigheid die eigenlijk als je er over naar denkt heel vanzelfsprekend is, toch doen weinig winkels het.
Daar ik eerder een super slechte ervaring had met phonemarket.nl dacht ik waarom ik niet ineens naar mijn vertrouwde internetwinkel was gegaan. Alle eerdere teruggestuurde zaken altijd uiterst correct afgehandeld. Ik was al bekend met Coolblue, en dat zal ik zeker blijven als de huidige service en gemak zo zal blijven.
VerzendingIk was in het bezit van de Note 4 DUOS ... maar omdat de specs niet echt veel afweken van de S7Edge bleef ik bij mn vertrouwde Note 4 ... Maar afgelopen week toch overgestapt naar de S7 Edge ... Ik was echt verbaasd over de enorme vooruitgang van de Samsung android. Alles loopt beter, mooi design en veel sofware is echt stukken beter geworden. En dat ik dacht dat ik de edge optie niet zou gebruiken was volkomen onterecht. Vooral het draadloos opladen is een uitkomst. Het enige kleine minpuntje is dat ze afgestapt zijn van HDMI (voor muziek streamen naar mn versterker. Maar daar heb ik een handige oplossing voor bedacht... nml een aantal van de beschermhoesjes van Spigen heeft een uitzet armpje zodat de S7edge op zn lange zijde neergezet kan worden en via een audio jacket naar mn vesterker. en... handig dat de earjacket nu onderop zit, maar ik kan begrijpen dat andere dit weer lastig vinden omdat je als de S7 in de cradle zit je geen muziek kan afspelen via deze audio jacket ... Maar ondanks deze kleinigheden vind ik de S7Edge een UITSTEKENDE mobile computer (oh ja.. je kan ook nog telefoneren)
KlantenserviceGewoon duidelijk snel en meedenkend naar een oplossing als iets niet kan zoals de klant had bedacht ....
Snel en gemakkelijk bestelt. Snelle en nette levering en apparaat werkt meteen naar behoren. Alles compleet geleverd. Super fijn!
Oude tablet ging in het weekend stuk. Filters van Coolblue in zoeksearch gebruikt voor passende nieuwe tablet en gevonden! Zaterdagavond rond 20:00 uur bestelt en volgende dag (zondag!) in huis. Ben erg tevreden.
Zeer tevreden met de levering. Snelle en nette levering en alles was compleet. Zaterdagavond rond 20:00 uur bestelt, volgende dag (zondag!!) in huis.
KlantenserviceIk heb nog niet met de producten van Coolblue van de service van hun gebruik hoeven maken tijdens garantie of iets dergelijks. En dat zegt ook iets goeds!
Ooit goed geholpen met tips en waar ik terecht kon met mijn laptop om nog informatie uit te krijgen toen er water over heen was gekomen.
Het plaatsen van de bestelling was snel en gemakkelijk. Ik heb ervoor gekozen om direct een account aan te maken en ook dit was een pijnloos proces. Betalingsproces was tevens ook gewoon zoals het zou moeten. Erg blij met de TV
Ik heb de TV 's avonds besteld en kreeg diezelfde avond nog netjes het bericht dat de TV was verzonden. De volgende dag werd de TV netjes afgeleverd.
Bestelproces verliep precies zoals je dit bij een moderne webshop verwacht.
Amex werd niet geaccepteerd of gaf in ieder geval een fout zodat ik voor een andere betaaloptie moest kiezen.
Precies wat je verwacht