Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenSimpel snel en duidelijk. Had nog nooit van ze gehoord maar dit is zeker mijn favoriet bij deze. Dit word mijn vaste besteladres!
VerzendingDoor mijn fout 2 dagen te laat maar desalniettemin alles goed gekomen! Uitstekend verpakt!
Uitermate tevreden over de bestelling en afwikkeling bij Coolblue. Zondag besteld en maandag werd het pakketjes afgeleverd. Werd keurig op de hoogte gehouden van het leveringsprocess. Kreeg zelfs een email dat het pakketje bij de buren afgeleverd was + huisnummer. Fantastisch.
Coolblue onderscheidt zichzelf met een uitstekende klant communicatie. Het is eenvoudig shoppen, afrekenen en de leveringen gaan tot nu to uitstekend.
VerzendingHet product (Samsung LED TV) is een prachtig product met een eenvoudige gebruikers interface. Prachtig beeld. Erg blij mee.
late levering en laptop na 17!!! dagen kapot. wacht nu al 2 weken op terugkomst. scherm doet het niet meer.
Verzending3 dagen later geleverd. kreeg bericht van postnl dat ze onderweg waren iedere dag en ze kwamen gewoon niet
Klantenserviceoch och ze vinden het zo vervelend, maar ik moet maar 3 weken wachten (ex verzendtijd, dus 4 weken) en ze weten nu nog niet of het uberhaupt gerepareerd kan worden en hij ligt er al 14 dagen. handig hoor terugstuuroptie beperken tot 14 dagen en na 17 dagen gaat dat rotding kapot binnenkort verloopt mijn viruslicentie op mijn oude brullende dell laptop en ik heb al betaald voor de norton op de kapotte laptop. wat anders bij Dell. computer kapot :binnen een week ophalen en terugbrengen.
Beste meneer/mevrouw,
Heel erg vervelend dat uw laptop niet volgens de afspraak is geleverd en nu ook al een defect heeft. Het is zeker niet de bedoeling geweest om deze 3 dagen later te bezorgen. We doen erg ons best om de levering op de volgende dag waar te maken. Helaas gaat er wel eens iets mis en dit is precies bij uw levering zo geweest. Ook dat uw laptop na de 14 tevredenheidsgarantie defect is geraakt, is daarbij nog eens heel erg vervelend. We hebben hierin echt gekozen voor die 14 dagen en daarom kunnen we hier geen uitzonderingen in maken. Buiten de tevredenheidsgarantie is het altijd een reparatie onder de garantie. Dit duurt gemiddeld 2-3 weken en afhankelijk van het defect kan dit natuurlijk sneller gaan. We hopen dat uw product zo snel mogelijk gerepareerd bij u afgeleverd gaat worden. Indien u hier verder nog vragen over heeft, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Met vriendelijke groeten,
Coolblue
Super serivce! Op zaterdag avond om 22.00 uur besteld en zondag middag al in huis.
Altijd fijn bestelling doen bij Cool Blue, grootste voordeel voor mij is dat ze ook op zondag bestellen en snel leveren.
Toegegeven, ze zijn niet de goedkoopste maar wel prettig om te winkelen.
Zoals altijd veilig verpakt en bezorgd, netjes tussen de kussentjes in de Cool Blue doos.
Alles goed verlopen, zeer tevreden, Nergens klachten over. Pakket was prima in orde en tevreden met geleverde producten
Prima webshop ! Haal hier meestal hier mijn gekochte elektronica. Nooit wat mis gegaan, levering top en zelfs op zondag! Prijs is ook altijd prima.
VerzendingZaterdag besteld zondag in huis en gemakkelijk te bestellen.
Ik had een paar vragen en er werd altijd binnen een kwartier gereageerd makkelijk die whatsapp service
Zaterdag besteld, op zondag geleverd. Ben ik nog niet eerder tegengekomen bij een webwinkel.
Product was goed verpakt, prijs was OK. Zo kom ik de deur helemaal niet meer uit.
Bestellen ging makkelijk, was duidelijk en werd geleverd zoals ik verwacht had. helemaal zoals je zou hopen.
Alle reviews helpen wel bij het maken van een keuze! Bestellen en betalen was simpel, levering op zondag zonder extra kosten.
VerzendingHandig dat de bestelling op zondag zonder extra kosten kan worden geleverd.
Ik bestel zowel privé als zakelijk regelmatig iets bij Coolblue, vaak na 23.00 's avonds, de service is gewoonweg supergoed, ze zijn niet áltijd de goedkoopste, maar voor service betaal ik graag een paar euro meer. Tot nu toe nog nooit voorgekomen dat iets niet de dag later werd geleverd. (Zelfs mijn wasmachine, om 23.40 besteld en betaald werd de ochtend erop netjes geïnstalleerd). Zoals ze zelf zeggen: Alles voor een glimlach.
VerzendingProducten worden altijd de dag later bezorgd, echter laat de bezorging van PostNL de laatste tijd steeds vaker te wensen over. Tijdvakken worden de laatste tijd vaker niet gehaald waardoor ik alsnog langer thuis zit te wachten. Oplossing: ik laat het nu vaak bezorgen op een PostNL afhaalpunt.
Gewoon, zonder gepruts kunnen betalen. keurig de bevestiging van de betaling en een mailtje over de levering
Verzending's avonds om 19:30 besteld, de volgende dag (op zaterdag) om 10:30 in huis. Alles voor een glimlach...
Cool blue is mijn favourite NL webshop. Snel, professionele service en fijne site. Snel vinden en producten vergelijken.
VerzendingBezorgd wanneer de site aangaf dat er bezorgd zou worden en keurig verpakt.
Het plaatsen, de betaling en het tracken van de bestelling ging heel erg soepel. De vervolg mails met de info zoals het Track&Trace nummer kwamen mooi op tijd erna.
VerzendingBestelling zat goed ingepakt. Ruimte die in het doosje leeg bleef werd goed opgevuld met zakjes lucht, waardoor de bestelling goed beschermd was.
Altijd tevreden met mijn bestellingen bij Coolblue.nl Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Service is goed en snelle levertijden.
Je kunt altijd op Coolblue vertrouwen. Fijne winkel waar ze alles hebben en dat is erg fijn.
VerzendingSnel en altijd de volgende dag in huis
KlantenserviceSuper
Laagste prijs en geen extra kosten. Alleen wel in een doos die te groot is om fatsoenlijk vast te houden.
VerzendingDirect de volgende dag geleverd, vervolgens nog een tweede levering op zondag, wederom binnen 24 uur.
KlantenserviceKabel niet bijgeleverd terwijl dit wel op de site stond, dit gemeld en direct de volgende dag gratis een nieuwe kabel ontvangen.
voldoende keus en vergelijken. Laagste prijs. Meestal wel 1 of meer reviews, verder goed, snel en duidelijk. Zal wel vaker iets gaan bestellen denk ik.
Verzendingsnel.
Goede website, duidelijk informatie en uitstekend personeel .
Alles klopte. De winkel ziet er goed uit.