Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Gemakkelijk alles in te vullen
Geen bijzonderheden
Men hoefde niet te veel gegevens te geven

Ik had het product savonds on half elf bestelt en de volgende dag was het er 's morgens al bezorgd
Zeer snelle levering

Ja, makkelijker kan het niet.
In de winkelmand, gegevens invullen, betalen.
Levering de volgende dag.

Woensdag avond besteld, donderag ochtend geleverd.

Nog geen contact mee gehad.

It was a very good overall experience. I received the product in the correct address in the next day. Very good.

Een winkel anno 2016, snel, duidelijk en servicegericht.
Waarbij de prijs meestal prima in orde is.

Geleverd conform afspraak

De prijs bij Coolblue is vergeleken bij andere winkels uitstekend
De service is ook uitstekend
Bestelling bij Coolblue via internet is wederom uitstekend

De levering is prima verlopen, en mooi op tijd
Het product is goed ingepakt

Zeer goed geholpen

Very good filtering options. It makes it easy for you to compare different properties. Also, they have a good variety.

Overzichtelijk en snel. Coolblue is een perfecte webwinkel om te bestellen. Je hebt tot 23:59 de tijd om je bestelling de volgende dag te krijgen. Dat maakt hun beter dan andere webwinkels samen met hun klantvriendelijkheid

Ik heb het binnen gekregen via PostNL. Dat ging gewoon simpel, ik wist ook wanneer die ongeveer zou komen.

Het personeel is altijd snel te bereiken wanneer er problemen kunnen zijn. Gelukkig heb nog niks ervaren over problemen met mijn spullen.

Fijne webwinkel. Alles klopt, van snel en eenvoudig bestellen tot duidelijke berichtgeving over bestelprocedure, afwikkeling en supersnelle bezorging. Ook after sales is top. Beste webwinkel van Nederland.

Goede en snelle levering. Het pakket ziet er goed verzorgd uit. De website is duidelijk. Ik heb een vertrouwder gevoel bij Coolblue dan dan Bol.

Goede en snelle levering, verpakking is zoals altijd goed verzorgd.

De service van Coolblue zou ik een icoon willen noemen. Een ideale handige combinatie internet en winkels, een sterke empathie voor de klant en extreem service niveau.

Direct via de winkel, waar telecom contract wordt afgehandeld. Alleen verborgen bijdrage kopiëren was een klein smetje, wat neem ik aan door iedereen wordt gedaan. Daar stond weer een onaangekondigde korting bij Telfort tegenover.
De scherm bescherming werd deskundig voor mij aangebracht.

Ik had enkele problemen met mijn nieuwe iPhone. Ik was slecht verstaanbaar soms. Men hielp met testen en ruide al snel het toestel om voor de zekerheid. Het bleek (helaas) niet an het toestel te liggen. Bij het tweede toestel haalde de batterij de dag niet. Daar hielp het advies de batterij helemaal leeg te trekken. Dar maakte de capaciteit meer dan het dubbele.
De houding vond ik een indrukwekkende combinatie van oprechtheid, deskundigheid en empathie.
De scherm bescherming werd deskundig overgezet naar het tweede toestel.

producten zijn snel te vinden. Duidelijk waar je b.v. de reviews kunt vinden. Heb op basis van de reviews mijn mobiel gekocht. Superblij mee. Prima mobiel voor prijs/kwaliteit verhouding.

I.v.m. vertraging kwam het product pas later op de middag ipv de verwachte tussen 9-12.30 uur. Maar desalniettemin kwam het aan. Op de site werd het ook goed aangegeven.

Had een week eerder met klantenservice gebeld i.v.m. een ander product. wil ik toch even vermelden. Uitstekende service! Snel geregeld. En dat allemaal alleen maar voor een kabeltje wat ik nodig had. De medewerkster was heel erg vriendelijk aan de telefoon. Kom je zelden nog ergens tegen. Cool Blue doet haar slogan eer aan. Alles voor een glimlach :-) Top!!

Bestelling plaatsen en ontvangen ging allemaal prima. Toen de gekochte laptop (asus eeebook) al na 3 weken op een zwart scherm ging als de externe harde schijf aangesloten was, bleek Coolblue een stuk minder klantvriendlijk. Ipv een nieuwe laptop te sturen of de koop te ontbinden, gaat Coolblue de laptop repareren... Want dat wil je als klant als je een nieuwe laptop koopt, een gerepareerde laptop van 3 weken oud. Als hij na zo'n korte tijd al kapot gaat, was er duidelijk al iets mis mee toen ik hem kreeg. Ik kan je verzekeren dat ik daar geen glimlach op mijn gezicht van krijg, hoor Coolblue.
Benieuwd of ze me subiet ook nog onderzoekskosten in rekening gaan brengen...als klantenservice zeker.

Ze begrijpen alles maar doen vervolgens gewoon wat ze zelf willen, zonder dat te overleggen met de klant. 'Dat is uw mening' is ook favoriet.

Tav de reactie van Coolblue "Wij zijn dan verplicht om de laptop ter reparatie op te sturen." - Dat is jullie eigen beleid en een keuze die Coolblue heeft gemaakt tav klantenservice en dus niet iets om achter te verschuilen. Het is geen 'verplichting'. Het gaat zelfs in tegen het hele principe van 'wettelijke garantie op een aankoop'.
(P.S Let ook op het tijdstip dat de zogenaamde vertegenwoordiger van Coolblue reageert.. en alle ultra positieve reviews die na een negatieve komen...)

Beste Bitlock128, wij vinden het zeer vervelend om te lezen dat uw laptop binnen drie weken kapot is gegaan. Het klopt dat de laptop niet meer binnen de tevredenheidsgarantie valt. Wij zijn dan verplicht om de laptop ter reparatie op te sturen. Wij hopen dat de herstelling voorspoedig zal verlopen. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Groeten, Coolblue

Altijd bereikbaar en altijd goed advies waarbij "Ik zou dat niet doen" ook een antwoord kan zijn die je kan verwachten. Echt advies voor de klant en niet voor de verkoop

Snel afgehandeld, dus ben zeer tevreden en zal als ik nog wat zoek zeker aan coolbleu denken

Zeer goed houden zich aan afspraak van de leverdatum dit kwam goed uit want was het product op korte termijn nodig

Nog geen ervaringen mee

Ik heb onlangs een wasmachine en wasdroger bij CoolBlue aangeschaft. Ik ben al langer een erg tevreden klant bij CoolBlue, echter heb ik nog nooit witgoed apparatuur bij CoolBlue aangeschaft dus ik was in het begin een beetje in dubio of ik het daar wel zou moeten bestellen, maar vanwege mijn goede ervaringen en de vele goede online recensies toch de proef op de som genomen. Long story short, PERFECT!

De wasmachine werd door Dynalogic en de was droger werd door CoolBlue zelf bezorgd. Over beide bezorgdiensten ben ik erg te vreden, De mensen waren erg vriendelijk en behulpzaam en netjes op tijd. Wederom PERFECT!

De klantenservice en eigenlijk hun hele service is waar CoolBlue met kop en schouders boven andere web-shops uitsteekt. Het hele CB-team, zowel de mensen aan de telefoon als in de winkels, als de bezorgers/monteurs die bij je thuis komen, zijn ALTIJD vriendelijk, beleefd, en erg behulpzaam! Er wordt nooit ergens moeilijk over gedaan. De website van CB zit overigens goed in elkaar en oogt verfrissend. Kortom 10/10!

De complete informatie over het product & de bezorging maken bestellen bij Coolblue tot een feestje

Levering ging soepel & vlot

Het productoverzicht bij Coolblue is altijd helder en makkelijk vindbaar. Daarnaast is het aanbod veelal goed, waardoor je altijd wel een artikel vind wat aansluit bij hetgeen je voor ogen had.

Wederom niets op aan te merken. Bestelling en verzending ging heel vlot en was op tijd binnen.

Coolblue weet zich qua persoonlijke aandacht keer op keer de onderscheiden. Ik word daar erg blij van. Een voorbeeldje? Een half uur voor aflevering werd ik persoonlijk gebeld...'hoi met cool blue, we zijn er met 30 minuten'. Eigenlijk hele vanzelfsprekende dingen, maar alleen coolblue maakt ze waar met vleugje humor. Top dus!

Alles wordt netjes en keurig afgeleverd en geplaatst. Zoals altijd wel verstandig om oogje in het zeil te houden.

Snelle levering van de samsung galaxy j5 hij was na een dag al binnen. Prima site.

Scorekaart voor Coolblue.nl