Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

makkelijk te zoeken, te plaatsen, te vinden, te betalen bla bla bla bla. Wat is dat nou voor onzin? kort is kort.

Het was allemaal prima op tijd

De memory bankjes waren er de volgende dag in perfecte staat, ondanks het tweedekansje. Zoals op de website dan beschreven staat dat de producten getest zijn en in perfecte conditie zijn, dat klopt dus ook!

Ik was bij de buurtjes en de bezorger bezorgde dus op dat adres! Perfect geregeld

Coolblue biedt een gestroomlijnde ervaring op van het plaatsen van een bestelling tot het ontvangen of ophalen van het product. Er zijn vriendelijke en vakbekwame mensen werkzaam in de fysieke winkel (in Groningen), er is een ruim aanbod van producten en de bestellingen worden snel afgeleverd. Ik heb nog geen enkel probleem ondervonden met Coolblue en ben daarom tot nu toe ook geheel tevreden.

Het was heel gemakkelijk om de bestelling te plaatsen en de levering was al de volgende dag. Sneller kan niet.

Zeer snlle levering. Ik heb de bestelling s'avonds geplaatst en de volgende dag al in huis.

Perfecte klantenservice.

betaling was simpel en eenvoudig. Wat je van een webshop tegenwoordig mag verwachten. Gewoon goed dus.

Product kwam niet de volgende dag maar de dag erna. Overigens geen probleem voor mij.

Een bestelling plaatsten en betalen gaat zonder enige moeite, het komt op tijd en met uitstekende kwaliteit aan. Je wordt goed op de hoogte gehouden van jouw bestelling en het is heel overzichtelijk, alle informatie die je nodig hebt kun je zo vinden.

Mijn producten zijn er altijd netjes op tijd, zeer goed verpakt en van goede kwaliteit.

Site en bestellen prima. Veel betaalmogelijkheden en bezorging altijd gratis (wasmachine). Levering en nazorg belabberd.

Week van te voren besteld. Pas op de zaterdag van levering venster van levering doorgegeven. Bij andere leveranciers altijd dag van te voren. Op de site van Dynalogic pas om vier uur s middags actie te zien. Stonden op zaterdagavond na 8 uur op de stoep. Twee heren die er overduidelijk geen zin in hadden om de wasmachine twee verdiepingen omhoog te tillen. Boven aangekomen direct de opmerking, die oude kunnen we niet meenemen. Agressieve toon. Nieuwe wasmachine niet goed neergezet. Werden gebeld door Dynalogic dat hun tijd om was en dat ze weg moesten! Levering geweigerd!

Op de site veen procedure gevonden hoe verder na weigering. Gebeld, komt allemaal goed meneer. Later blijkt dat terugbetaling afhangt van inleveren van de wasmachine door Dynalogic. Na ruim een week nog steeds niet gebeurd. Door broddelwerk van de bezorger iets weigeren en daarna van die zelfde bezorger afhankelijk zijn om je geld terug te krijgen, Geweldig. Na nog een aantal malen bellen na 12 dagen mijn geld terug gekregen.

Zowel aankoop en levering gingen snel en foutloos. Product voldoet geheel aan de verwachtingen. Betreft boekhoesje voor Nexus 5X telefoon.

De site is duidelijk, overzichtelijk, maar ik snap niet waarom alles over 169 sites (of zo) verdeeld moet worden. Bestellen gaat vlot, betaling (via PayPal) was zo gedaan.

Ze maken de belofte "voor 23:59, de volgende dag in huis" totaal niet waar. Ik heb extra betaald om het de volgende dag in een bepaald tijdvak geleverd te krijgen. Dat ging echter volledig mis: op een of andere manier waren ze het product kwijt bij het sorteercentrum: Bij Dynalogic wisten ze zelfs niet waar het product op dat moment was.

Ik zit nu nog te wachten op levering. Dat wordt maandag.

Klantenservice een obsessie voor Coolblue? Echt niet. Ze kunnen niets, behalve afwachten. Ik wilde het product graag snel hebben (ik had er ook extra voor betaald) en stelde dus voor dat ze het product dan op zondag afleveren. Helaas, dat doet DynaLogic niet. Als je echter het product op zaterdag via de site zou bestellen, zou je het wel op zondag krijgen. Dan wordt het verstuurd via TNTpost. Alleen moest ik dan wel een nieuwe bestelling plaatsen, en betalen, en dan kon de oude gecanceled worden. Om nou weer 850 euro te betalen terwijl ik het eerder betaalde bedrag nog niet terug heb vond ik echter te ver gaan. Het is jammer dat Coolblue dan niets, maar dan ook niets voor de klant kan doen.

Daarna heb ik gevraagd of het dan maandagavond geleverd zou kunnen worden. Krijg ik een mail binnen van DynaLogic: de aflevering vindt plaats op maandag, tussen 8:00 en 18:00 uur...Gelukkig kun je de afspraak online wel wijzigen naar een tijdstip wat wel beter uitkomt... Alleen niet op zondag.

Op dit moment is er niet geleverd, en de klantenservice doet niets. eigenlijk is een ster nog te hoog: Dat betekent namelijk dat ze nog iets zouden hebben gedaan.

Coolblue heeft altijd al een fijne proces van bestellen gehad, het aangeschafte product was in de aanbieding vandaar de aankoop

De service is uitstekend, binnen een dag in huis

Erg hulpzaam

Bestelling plaatsen was de eerste keer en was erg makkelijk en snel.
Hoesje voor me Samsung S7 gekocht en past perfect, had om 10;30 besteld
en de volgende dag om 1300 in huis ideaal ga zeker vaker gebruik maken
van coolblue wegens de snelle levering en goede prijs.

zeker een aanrader!

Alles netjes afgehandeld vriendelijk te woord gestaan alle is prima uitgelegd geen vragen meer nodig

Top product. Had problemen met 1 artikel kreeg pincode niet gedaan hierover gebeld en perfecte hulp gekregen zodat ik van al mijn producten gebruik kan maken

Netjes te woord gestaan en super hulp gekregen top

Snel en zonder issues. Pakket keurig afgeleverd. Abonnement zonder papierwerk overgezet alles geautomatiseerd. Het was niet nodig om papieren te versturen werd netjes op lokatie nagekeken.

Snel en zonder issues.

Was 1 euro duurder dan goedkoopste obscure webwinkel. Kon gratis met credit card betalen (andere winkels koste dit 4 EUR, hierdoor is mijn nieuwe telefoon is nu ook 6 maanden verzekerd).

Prima verpakt en beschermt (niet een veels te grote doos voor een klein pakje)

Makkelijk keuzeproces, aanbevelingen voor soortgelijke producten, producteigenschappen werden duidelijk vermeld, je kon makkelijk dingen vergelijken, betaalproces supermakkelijk (paypal). Het werd me niet moeilijk gemaakt iig, bijna te makkelijk juist!

Supersnel, goed verpakt.

Ik heb gevraagd of ik de sportoordopjes wel even eerst echt kon uitproberen en dan eventueel nog terug kon brengen (wat niet nodig was uiteindelijk), en kreeg al vrij snel een persoonlijk antwoord en vol begrip e.d.

Ik bestel regelmatig producten bij Cool Blue en mijn ervaring is zeer positief. Het proces van uitzoeken via site tot en met de betaling loop vlekkeloos.

Het bestelde product, een Samsung smartphone werd keurig zoals aangegeven de volgende dag met PostNL bij mij afgeleverd.

Een enkele keer wel gebruik gemaakt van klantenservice, en werd daarbij keurig en begripvol te woord gestaan. Probleempjes werden altijd direct opgelost.

Goed assortiment, scherpe prijzen en de service is ongekend. Retourneren, bestellen, alles gaat soepel. Ze zijn altijd wel te bereiken, en anders reageren ze snel.

Na mijn bestelling op de website kreeg ik een duidelijke email.De zending zou vanaf 16.00 uur de volgende dag bij Albert Heijn opgehaald kunnen worden.
Trace & track werkte prima: de zending was prima verpakt al om 13:30 uur afgeleverd. Werd ook door Track & trace bevestigd.
Ik ben zeer tevreden met deze monitor.

Had de bestelling op zondag geplaatst en kon het de volgende dag al afhalen bij een Post NL afhaalpunt. Een aantal dagen na de bestelling bedacht ik opeens dat ik de bestelling op mijn eigen naam had geplaatst i.p.v. op mijn bedrijfsnaam. Ik heb toen Coolblue gemaild met de vraag of zij dit nog op de factuur konden aanpassen. Dit was gelukkig zo geregeld. Erg goede service Coolbue! Ik raad dit bedrijf zeker aan :-)

Snelle levering en alles was goed verpakt.

Ik werd erg snel geholpen. Binnen een uur geven ze reactie op de mail. Top!

Product was makkelijk te vinden, betaling ging soepel. Verder zijn er enoeg betaalmogelijkheden bij de webwinkel.

Product af laten leveren bij een PostNL locatie, pakket lag op tijd bij het ophaalpunt.

Scorekaart voor Coolblue.nl