Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenHet hele bestelproces gaat soepel! Rondkijken, zoeken, bestellen, ontvangen: ik ben erg tevreden en kies vaak voor CoolBlue omdat je gewoon weet dat het goed geregeld wordt. Daarnaast is het een fijne site om producten te vergelijken.
KlantenserviceAls ik een vraag heb wordt die altijd prettig en snel afgehandeld.
super, snelle levering goed product voor hele scherpe prijs. zou iedereen Coolbue aanraden voor aankopen. heb meerdere dingen gekocht in de loop der jaren en steeds snelle levering en goede service
Verzendingsavonds besteld volgende dag geleverd op texel top
Ik vind het erg mooi dat een bestelling voor 23:59 nog steeds de volgende dag in huis is.
Ook als je zelf een vergissing maakt, word je snel en adequaat een oplossing geboden.
The website is not that appealing. Also it was hard to find the product. But their recommendation system is good, no doubt about that.
Pakket was binnen 24u bezorgd. Goed verpakt en niets aan de hand met het product.
Goede club.. snel en duidelijk. Ben blij, ze hadden de juiste spullen op voorraad en leverden snel.
Jullie zijn gewoon weg de beste online winkel van Nederland. Veder heb ik eigenlijk geen opmerkingen meer
Heerlijke site om producten te vergelijken. Prima prijs. Het klopt gewoon allemaal. Heerlijk om hier mijn boodschappen te doen ;-)
VerzendingVolgende werkdag geleverd. Zoals beloofd.
Coolblue is ALTIJD op tijd geweest met de bestellingen, ook houden ze zich aan de afspraak '' voor 23:59 besteld morgen in huis'' . Kortom Coolblue is een geweldige site om van alles en nog wat te halen.
VerzendingZoals ik al heb gezegd, Coolblue is altijd op tijd geweest met de bestellingen en Coolblue houdt zich altijd aan de levertijdsafspraken.
Makkelijk bestelproces. Het kiezen van een eigen bezorgtijd is erg handig. Als je voor 24:00 uur besteld kan je het de volgende dag voor 8 uur in huis hebben. prima geregeld.
Verzendingde nieuwe optie op gratis tussen 18:00 en 21:30 het pakketje thuis geleverd te krijgen is perfect. helaas was ik zelf de eerste dag net 2 minuten te laat thuis. maar de volgende dag volgde een levering tussen de zelfde tijden.
Snel het juiste vinden, simpel en snel bestellen, vlug en met zorg geleverd en altijd goed geinformeerd
VerzendingMet zorg verpakt en geleverd zoals verwacht
KlantenserviceEnorm vriendelijke klantenservice die ook nog eens goed bereikbaar is
Zaterdag bestelling voor een vaatwasser gedaan die maandag bezorgd zou worden. Helaas geen vaatwasser op maandag. Dinsdag ook geen succes, woensdag ook niet, donderdag ook niet omdat de levering ineens niet compleet zou zijn aldus Dynalogic / Coolblue. Na telefonisch contact zou de vaatwasser vrijdag toch echt komen tussen 08.00 en 13:00. Dus weer extra vroeg naar kantoor vandaag.
Omdat we op de bovenste verdieping zitten van een kantoorpand speciaal een briefje op de deur met mobiele nummer voor de bezorger, bovendien is het vaste nummer van ons kantoor ook bekend.
Netjes gewacht, maar opeens een e-mail dat ons adres niet zou kloppen en de bezorger weer weg is. Hebben ze kennelijk bij de onderburen proberen te bezorgen. Gelijk contact gehad met Coolblue en Dynalogic (0900-nummer) en nu komen ze na het weekend pas weer.
Waardeloze service van zowel Dynalogic als Coolblue en de vieze vaat blijft zich maar opstapelen...
Goedemiddag,
Wat super vervelend dat deze bestelling op deze manier bij u verlopen is. Dit is normaal niet de service die u bij ons mag verwachten. Wat betreft het feit dat de levering bij de buren was gedaan, kan het zijn dat dit misschien niet helemaal duidelijk in ons systeem staat. Dit zouden we dan ook graag voor u na willen kijken. Kunt u wellicht het ordernummer aan ons doorgeven, zodat we kunnen kijken hoe dit zit? We horen het graag van u.
Coolblue
De service is uitstekend: het product is netjes en goed geleverd, alles binnen de aangegeven tijd en de klantenservice helpt waar nodig. De schijf (WD externe harde schijf voor de Mac, 2TB) werkt perfect.
Een hele goede service en goede kwaliteit voor het geld Kom zeker nog eens terug
VerzendingHeel erg goed een goede kwaliteit voor het geld alleen het geluid vindt ik wat blikkerig.
KlantenserviceKlanteservice heeft me heel goed geholpen
makkelijk de juiste monitor te zoeken (o.a. hoogte verstelbaar) en te bestellen... netjes en snel geleverd
Op de website van Coolblue stonden 2 verschillende laptops van het door mij gekozen model, 1 'tweede kansje' en 1 nieuw product. Deze heb ik telefonisch om 22:30 gereserveerd en kon ik de volgende dag in de winkel bekijken om de keuze te maken. Vandaar dat ik voor zowel 'verzending', 'klantenservice' en 'algemene beoordeling' 5 sterren geef.
Ik bestel vrij regelmatig bij Coolblue en tot op heden eigenlijk nooit noemenswaardige klachten gehad. En als er eens iets aan de hand is, wordt dat altijd wel opgelost.
VerzendingDe verzending is goed geregeld. Goed verpakt. Mooie dozen. Keurig op tijd. Bij mijn laatste bestelling echter een negatieve ervaring. Dat ligt misschien niet eens aan Coolblue, maar wel aan PostNL. Ik bestelde een koelkast. De oude zou men mee terug nemen. Maar dat weigerde de chauffeur dus. Verder een zeer onvriendelijk persoon die kerel. Enfin, Coolblue gaat het oplossen. We zullen 't zien.
KlantenserviceKlantenservice is goed bereikbaar en reageert snel. Men denkt ook met je mee. Bij mijn klacht over het niet meenemen van de koelkast werd direct aangegeven dat het geregeld gaat worden. Tijdens het gesprek met de medewerker werd de verbinding verbroken (lag waarschijnlijk aan mij) en men belde direct terug. Dat is netjes!
goede keuze, eenvoudige bestelprocedure en prima tracking van de bestelling: de invulling van 'alles voor een glimlach' top gerealiseerd, tot aan de geinige doos toe!
Verzendinglevering op zondag, goed op de hoogte gehouden over besteltijd via mobiele telefoon en goede invulling van de 'glimlach'
Bestellen was makkelijk, en veel keus om uit te kiezen. Ook was er een optie dat je kon kiezen tussen welke tijd je het product wilt ontvangen (ook een optie van PostNL). Samengevat: Coolblue; ik ben helemaal tevreden!
VerzendingIk kon kiezen tussen welke tijd ik heb product wilde ontvangen, super fijn! Helaas was er in her bezorgen wat vertraging opgelopen. (Dit was maar een half uurtje, dus niet erg)