Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Ik heb de betaling direct met bestellen soepel via ideal voldaan. Er waren meerdere opties mogelijk overigens.

Kreeg direct mail dat mijn bestelling en betaling was ontvangen en dat hij voor 00.00uur verstuurd zou worden. Volgende dag voor 15uur al bezorgd. Duidelijke communicatie en super snelle levering

Duidelijke site, fijne revieuws. Word goed op hoogte gehouden.

Bestelling plaatsen ging snel. Direct bevestiging van de bestelling. Hierna bij elke wijziging in bestelstatus ook een mail ontvangen. Product 's avonds rond 10 besteld, de ochtend (!) erop om 11 uur in huis. Beter kan niet.

Alles 3 dubbel ingepakt, geen mogelijkheid tot beschadigingen aan mijn laptop. Bij elke wijziging in bestelstatus ook een mail ontvangen. Product 's avonds rond 10 besteld, de ochtend (!) erop om 11 uur in huis. Beter kan niet.

Zoals je van elke webwinkel mag verwachten ging dat eigenlijk gewoon helemaal vanzelf. Kunnen andere webshops nog wat van leren!

Ik heb m'n pakket besteld, gelijk daarna m'n adres wijziging doorgevoerd omdat ik een week later zou verhuizen, en vervolgens wordt het pakket naar m'n nieuwe (en dus niet opgegeven) adres verstuurd

Een goede vriend van mij heeft hetzelfde product aangeschaft, hij stuurde me een directe link dus ik hoefde zelf niet te zoeken. Verder was de betaling duidelijk en rap.

Savonds laat besteld en de volgende dag na werk al geleverd. Uitstekend dus.

Website werkt uitstekend, geen klachten hierover. Hij is erg overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik.

Er wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van PostNL. Er wordt beloofd dat het pakketje binnen 24 uur wordt bezorgd. Je blijft de hele dag thuis, want er wordt aangegeven dat het pakketje geleverd wordt tussen 12:00 en 18:00. dat gebeurt vervolgens niet. Na contact met de webcare, overigens buitengewoon vriendelijk en correct, ontvang je een mailtje dat ze je huis niet hebben kunnen vinden, dat je bel stuk was of dat je de hond uit aan het laten was. Ik heb geen hond, wel een prima werkende deurbel en mijn naam staat naast diezelfde bel op het naambordje... Uiteindelijk wordt er tijdens werktijd op maandag bezorgd.

Aardige, behulpzame medewerkers. Goede webcare ook. Jammer alleen dat ze postNL niet kunnen bijsturen.

Beste meneer/mevrouw,

Heel erg vervelend dat de bestelling geleverd is met een dag vertraging. We doen altijd ons best om elk pakket ook echt binnen de afsproken tijd te leveren. Het komt helaas wel eens voor dat de iets mis gaat bij de verzending. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we proberen dit ook zovele mogelijk te reduceren. Dit is bij jouw bestelling niet gelukt en daarvoor bieden we dan ook ons excuses aan. Indien je wilt dat we hier nog naar kijken, ontvangen we graag een ordernummer in een privé bericht op Facebook. Dan gaan we gelijk kijken naar een oplossing.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Gewoon zoals het hoort... Ideal betaling, verwerkt en bevestiging per mail.
Bevestiging als product verzonden is/

Per mail status over de bezorging. Product is keurig verpakt en beschermt tegen stoten, vallen etc.

Tip: Mooi zou zijn als je tijdens het bestellen aan kunt geven of de buren het product in ontvangst mogen nemen bij afwezigjheid.

Product voldeed aan de beschrijving en verwachting en werd erg snel en op tijd geleverd.

Zeer snelle levering

Prima op de hoogte over tijd en plaats levering

Via kieskeurig een autoradio besteld, maar toch wil ik hier even een beoordeling geven. Duidelijke website, bestellen zonder je aan te melden. En het mooiste: je kan als bezorgoptie de avond kiezen! Dan is er sowieso iemand thuis en het kost niets meer.

Autoradio keurig in een coolblue doos, opgevuld met luchtzakjes. Bezorging netjes tussen 18.30 en 22.00 zoals aangegeven. De factuur zat reeds in de e-mail.

Het hele bestelproces gaat soepel! Rondkijken, zoeken, bestellen, ontvangen: ik ben erg tevreden en kies vaak voor CoolBlue omdat je gewoon weet dat het goed geregeld wordt. Daarnaast is het een fijne site om producten te vergelijken.

Als ik een vraag heb wordt die altijd prettig en snel afgehandeld.

super, snelle levering goed product voor hele scherpe prijs. zou iedereen Coolbue aanraden voor aankopen. heb meerdere dingen gekocht in de loop der jaren en steeds snelle levering en goede service

savonds besteld volgende dag geleverd op texel top

Ik vind het erg mooi dat een bestelling voor 23:59 nog steeds de volgende dag in huis is.

Ook als je zelf een vergissing maakt, word je snel en adequaat een oplossing geboden.

The website is not that appealing. Also it was hard to find the product. But their recommendation system is good, no doubt about that.

Pakket was binnen 24u bezorgd. Goed verpakt en niets aan de hand met het product.

Goede club.. snel en duidelijk. Ben blij, ze hadden de juiste spullen op voorraad en leverden snel.

Jullie zijn gewoon weg de beste online winkel van Nederland. Veder heb ik eigenlijk geen opmerkingen meer

Heerlijke site om producten te vergelijken. Prima prijs. Het klopt gewoon allemaal. Heerlijk om hier mijn boodschappen te doen ;-)

Volgende werkdag geleverd. Zoals beloofd.

Coolblue is ALTIJD op tijd geweest met de bestellingen, ook houden ze zich aan de afspraak '' voor 23:59 besteld morgen in huis'' . Kortom Coolblue is een geweldige site om van alles en nog wat te halen.

Zoals ik al heb gezegd, Coolblue is altijd op tijd geweest met de bestellingen en Coolblue houdt zich altijd aan de levertijdsafspraken.

Makkelijk bestelproces. Het kiezen van een eigen bezorgtijd is erg handig. Als je voor 24:00 uur besteld kan je het de volgende dag voor 8 uur in huis hebben. prima geregeld.

de nieuwe optie op gratis tussen 18:00 en 21:30 het pakketje thuis geleverd te krijgen is perfect. helaas was ik zelf de eerste dag net 2 minuten te laat thuis. maar de volgende dag volgde een levering tussen de zelfde tijden.

Snel het juiste vinden, simpel en snel bestellen, vlug en met zorg geleverd en altijd goed geinformeerd

Met zorg verpakt en geleverd zoals verwacht

Enorm vriendelijke klantenservice die ook nog eens goed bereikbaar is

Scorekaart voor Coolblue.nl