Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenHet was heel makkelijk om de bestelling te plaatsen en ik ben ook zeer tevreden over de levering en hoe snel het is gegaan. Ook vind ik de product vergelijken optie super handig.
De website is overzichtelijk. Duidelijke specificaties, waardoor je een goed beeld krijgt van de producten. Op eenvoudige wijze kan je ook merken en types vergelijken. Daarnaast gaat bestellen eenvoudig en is het prettig dat je niet perse een account hoeft aan te maken.
VerzendingDe bestellingen bij Coolblue worden met zorg ingepakt. Leuk dat Coolblue je de mogelijkheid biedt de buren te bedanken voor het in ontvangst nemen. De bestelling werd snel bezorgd.
Het hele bestelproces verloopt uitermate intuïtief. Eenvoudiger kan het volgens mij niet. Alle info was zeer klant gericht, en precies wat ik wilde weten.
VerzendingZondag avond besteld, maandag middag om 15:00 uur af te halen bij PostNL in mijn woonplaats. Precies zoals beloofd.
Ik vind het een hele makkelijke site om iets te bestellen! Alles staat duidelijk aangegeven en in categorieën. Ik heb ook live gechat met één van de werknemers en om hulp gevraagd bij het kiezen van een goede laptop. Zeer klantvriendelijk als je het mij vraagt!
Verzendingzondagavond rond 21:00 uur besteld en de maandag geleverd gekregen rond 10:00 uur! Perfect!
KlantenserviceCoolblue heeft me perfect geholpen met het kiezen van de juiste laptop. Door middel van live chat, facebook, twitter, mail kun je in contact komen met coolblue en ze reageren binnen een halfuur/uur, met de live chat zelfs direct. Top!
speciaal besteld bij coolblue vanwege zondag levering en de levering was perfect volgens de afspraak
Goed te vinden producten, heb al verscheidene keren bij Cool Blue besteld en geleverd gekregen naar volle tevredenheid
VerzendingMakkelijk besteld, snel geleverd, goed product
ik heb de horloge drie keer gebruikt zeer tevreden na het sporten kom ik thuis en wil de horloge af doen tijdens het los maken gaat het bandje los van de horloge kapot en nu ?
Snel geleverd en alles in orde. De oude apparatuur werd zonder problemen mee terug genomen.
Het verwerken van de betaling via Ideal verliep snel. Het pakketje werd zoals gesuggereerd ook netjes de volgende dag geleverd. Wat ik wel op wil merken is dat er in de doos waar de headphone doos in zat geen materiaal aanwezig was om de headphone doos op zijn plek te houden, hierdoor klapt de headphone doos in het rond wanneer het pakketje verplaatst wordt. Dit had schade op kunnen leveren.
VerzendingDe volgende dag in huis. Post NL tracking is altijd een plus punt!
Een bestelling plaatsen bij Coolblue is altijd makkelijk. Eenvoudig om door de stappen heen te komen en je winkelwagen blijft ook lang staan.
In dit geval was ik aan het twijfelen over een headset van Marshall. Draadloos of niet, bruin of zwart? De vergelijker van Coolblue helpt je hierbij, je ziet in één overzicht de verschillende kenmerken en de prijs. Ik besloot om niet voor de draadloze versie te gaan. Een kabel was immers ook mooi, Marshall Major II. Dan nog de vraag of ik zwart of bruin wilde. Het enige verschil was de prijs, dus besloot ik voor zwart te gaan, wat vast ook beter staat bij al mijn zwarte kleding . Betaling ging ook eenvoudig zoals altijd. Keuze uit verschillende mogelijkheden!
ik bestelde het product op zaterdag en zat al een beetje te rekenen of ik hem dan maandag kon ophalen op een PostNL punt of dat hij op mijn werk afgeleverd moest worden. Opeens zag ik dat het ook mogelijk was om op zondag te laten bezorgen. Prima! Kan ik gewoon even thuis blijven op de zondag!
Na de order kreeg ik netjes een bevestiging en in de nacht nog een verzendbevestiging. De volgende dag kon ik mijn bestelling volgen via de app van PostNL, gelukkig in een tijdsvak van twee uur en de bezorger was ook op tijd met mijn pakje!
Ik had de klantenservice in dit geval niet nodig, maar bij een vorige order weet ik nog dat Coolblue er alles aan doet om die glimlach op mijn gezicht te toveren.
Oja, dat filmpje op de bedankpagina is ook erg leuk! Leuk om de eindbaas van Coolblue zo trots te zien!
Het was gemakkelijk een bestelling te plaatsen en de levering was echt heel snel. De bezorgtijd klopte niet helemaal (het was iets later), maar zoiets kan gebeuren.
VerzendingDe bezorgtijd klopte niet helemaal (het pakket was iets later), maar zoiets kan gebeuren.
Bijna alles op voorraad en snel geleverd! Ook als je 's avonds laat besteld is het er de volgende dag al. De fysieke winkels zijn daarnaast handig als service!
VerzendingKomt altijd snel en compleet aan.
Prima koop ervaring op de site.
Betaling soepel via ideal, op tablet dus ook nog direct naar Bank app.
Volgende dag in huis ondanks dat afleverdag op zondag was
Site werkt zoals je verwacht dat hij werkt. Fijn dat je kunt vergelijken en eigenlijk gaat alles heel simpel.
VerzendingOp zaterdag en op zondag geleverd, kan niet beter! Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en krijgt een smsje van postnl met de verwachte levertijd. Erg fijn
super site, goede vergelijking mogelijk en keuze maken was daardoor erg efficient en werd naar tevredenheid uitgevoerd.
Er werd zelfs op zondag bezorgd en er werd duidelijk aangegeven tussen welke tijden. Bezorger was ook op tijd.
Even snel besteld en de volgende dag al in huis, op zondag! Voorwaar een goede service..
Overzichtelijke site.
Product gevonden via Pricewatch.
Gratis verzending.
Snelle levering.
Ik had er vaker besteld, dus ik had al een account. Het was een kwestie van op het bestel kopje drukken.
Goed verpakt. Snelle levering.
Veel materiaal op voorraad en super snelle levering. Hebben een actie vandaag voor 15:00 uur bestellen de zelfde dag binnen, we hebben hiervan gebruik gemaakt voor de TV'S voor de kids, die waren uiteraard ook super blij.
VerzendingJe wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakket is.
De site is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je snel het product vindt wat je zoekt. Het plaatsen van de bestelling gaat vlekkeloos en snel.
VerzendingToegezegde levertijd wordt altijd nagekomen. Volgende dag in huis, zelfs op zondag.