Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenIk had 2 dagen geleden mijn eerste ervaring met Cool blue, ik kocht een elgato capture card voor 180 euro, deze werd netjes op tijd de volgende dag bij mij bezorgt, een erg tevrede klant!!
vriendelijke verkoper, duidelijke site. Mail met aanbieding was niet helemaal helder, maar werd bij volgende gesprek toegelicht.
Verzendinglevering was prima, tijdsbestek mag van mijn nog nauwkeuriger (max 1 uur bezorgruimte) maar bezorger was er binnen het afgesproken tijdsvak.
Klantenservicekreeg op dat van bezorging leuk kaart van CoolBlue. Was een erg leuke extra. waardeer ik zeer.
Zoals gewoonlijk een uitstekende afhandeling van mijn bestelling, eenvoudige bestelling via de website en duidelijk en eenvoudig,
VerzendingSuper product, ben niet anders gewend van HP
Duidelijk website omschrijving klopt betaling via ideaal verliep probleemloos levertijd en levering super. Kortom fijn shoppen
VerzendingGoed verpakt en zeker snel geleverd
KlantenserviceNiet nodig geweest, alles was naar wens
Snelle levering, degelijk verpakt. Ik heb nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen bij Coolblue. Altijd vriendelijk als ik ze spreek enzovoorts. Top bedrijf.
VerzendingAltijd volgens afspraak geleverd!
KlantenserviceKlant is simpelweg koning.
Een harde schijf online bestellen is altijd riskant, maar ditmaal degelijk ingepakt en verzonden. Sneller in huis als dat ik het product zelf had kunnen halen, dus daarom weer zeer positief.
VerzendingGratis verzendkosten i.c.m. de snelle levertijden en leveringstoestanden zijn voor herhaling vatbaar.
Coolblue reageert snel. Binnen 10 minuten heb ik een reactie op mijn vragen via de email. Dat wel om 23.45.
VerzendingIk heb deze Asus notebook nu 1 week. Tot zo ver ben ik erg tevreden. Het beeldscherm is mat en ik heb geen enkel probleem met weerspiegelingen. Ruime toetsenborden met cijfers aan de rechte kant. De toetsen zijn niet zo plat als bij andere laptops die ik ken. Ze steken wat uit, waardoor het typen heel fijn is. .
Mijn favoriete webshop, niet altijd de goedkoopste maar wel het veiligst en de beste service. Twee Asus Strix 1070 kaarten besteld, helaas heftige coil whine, dus retour.
VerzendingZoals door Coolblue vermeld, heb ik de levering de volgende werkdag ontvangen. Dit was op een maandag, veel webshops leveren pas op dinsdag. Goed verpakt in een Coolblue doos.
KlantenserviceEerste kaart heb ik via de Coolbue website retour gemeld en de simpele instructies gevolgd. Hierna kon ik de kaart kostenloos retour zenden. Dit is echt een grote plus voor Coolblue. Daarom betaal ik graag ietsjes meer voor een product.
De tweede kaart kon ik niet via de website retour melden, na kort telefonisch contact waarbij ik erg behulpzaam en vriendelijk te woord werd gestaan kon ik deze ook op dezelfde wijze retour sturen.
Pakje kwam binnen en gelijk mee aan de slag gegaan.
Het is heel prettig als je het de volgende dag al in huis hebt.
Vooral als je het echt nodig hebt,zelfs op zondag.
Het plaatsen van de bestelling liep heel soepel. Gewoon betaald zonder problemen en meteen een orderbevestiging via e-mails ontvangen.
VerzendingPrecies op tijd geleverd en goed op de hoogte gehouden door e-mails.
Ik was opzoek naar een nieuw accespoint aangezien de vorige overleden was. Ik ben gaan kijken bij cooblue. Omdat het interne netwerk uitgebreid moet gaan worden heb met het oog op de toekomst gezocht. Bij coolblue kon ik makkelijk door de site heen navigeren en heb ik mijn accespoint gekocht. Wat vrij makkelijk ging. Enige minpunt is dat niet alle informatie beschikbaar was waardoor ik een vast zit aan een externe voedingsadapter. Vandaar 4 sterren.
VerzendingProduct werd na 22:00 besteld en volgende dag was het voor 2 in huis. Perfect.
De volgorde en de kwaliteit van het bestelde product waren uitstekend, sterk aanbevolen. Ik zou opnieuw bestelling bij CoolBlue.
So far all the deliveries and experiences have been great. Was even able to return items without problems.
Snelle levering. Goede suggesties voor bij de aankoop. Goede beschrijving bij de producten wat vergelijken makkelijk maakt.
KlantenserviceSnel en goede service
Meerdere malen hier besteld, simpelweg een goeie webshop! Staat vaak als 1 van de goedkoopste in de pricewatch, heeft optie voor zondag en avond levering (ook gratis opties). Product is altijd netjes verpakt dus simpelweg gewoon top!
Zoals verwacht, snel en gemakkelijk. Klik klik en toen was het er. Goede ser vice.
Grote keus in producen met goede prijzen, maar ook een zeer nauwkeurige levertijd (2 uur interval), zodat je niet een week hoeft thuis te blijven.
KlantenserviceLevertijd wordt zeer nauwkeurig vermeld en nagekomen
AccesPoint gekocht bij CoolBlue. Snelle levering en prijs was ook goed. Bij de meeste sites was ik duurder uit geweest
VerzendingZeer snel de bestelde producten geleverd!
Snel en overzichtelijk. Waarom moet ik hier minimaal 15 woorden schrijven? Kort en krachtig is voor mij voldoende.
VerzendingMooi dat de bezorging zo snel op zondag kon. 23.30 uur besteld op zaterdag en zondag om 14 uur bezorgd!
De lay out van alles is heel erg duidelijk. Daardoor is het bestellen zo gepiept!