Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenKeuze en vergelijking verschillende modellen is makkelijk en uitgebreid. Makkelijk om selectie te maken op belangrijkste kenmerken.
VerzendingLaptop was gecrashed & had snel een nieuwe nodig. Coolblue levert altijd volgens afspraak dus dit was een nobrainer.
KlantenserviceNiet nodig gehad dus geen oordeel.
Site is helder. Uitzoeken, bestellen en betalen verlopen vlot. Er zijn vele zoeksleutels en mogelijkheden producten naast elkaar te zetten en te vergelijken
het plaatsen van een bestelling gaat erg eenvoudig en snel. Je kunt tot 23 uur bestellen om het pakket de volgende ochtend al in ontvangst te nemen Ook de levering is geweldig. Je wordt vooraf op de hoogte gesteld wanneer het pakket zal worden bezorgd.
Soepele en snelle werking site, geen hickups en afleidingen op site. Gerelateerde artikelen gemakkelijk vindbaar.
VerzendingBinnen 18 uur, schrok er van
Vraag over promotie artikel snel en vakundig afgehandeld
Makkelijk om hardware te bestellen en vaak iets gpedkoper. Duidelijke beschrijving en voor mijn monitor was zelf een korte review gemaakt door cool blue zelf. Echt top!!
VerzendingGoed verpakt en op tijd geleverd.
Nieuwe Samsung S7 Edge gekocht, aangezien de prijs ongeveer gelijk was gekocht bij Coolblue. Het bestel proces is geweldig. De optie om het pakket bij diverse punten op te halen stel ik érg op prijs. Aangezien ik niet altijd thuis ben.
VerzendingLevering was goed, op tijd en goed verpakt. En dat na het doorgeven van een adres wijziging.
KlantenserviceDe Samsung S7 Edge had al vanaf het begin problemen, maar ik dacht dat dit met updates waarschijnlijk verholpen zou worden. Uiteindelijk de dag dat ik op vakantie ga, gaat hij stuk. Erg vervelend, maar natuurlijk niets te verwijten aan Coolblue. Na mijn vakantie naar de Coolblue locatie in Eindhoven geweest. Goed geholpen, zou door Coolblue monteur gerepareerd worden.
Na 2 dagen kreeg ik netjes al een bericht dat Coolblue het naar een erkende reparateur zou sturen en 4 dagen later ontving ik de telefoon gerepareerd en al thuis.
I ordered a giantass LCD screen at 8pm, I received my giantass LCD screen next day at 2pm. It was boxed properly, and worked well. I hope my experience will always be gezellig with coolblue.
VerzendingFast.
Iphone 6S na 4 dagen stuk(fabrieksfout). Kan gebeuren maar wat er daarna gebeurd is werkelijk bizar: vanwege vakantie telefoon na 18 dagen teruggebracht en daardoor niet binnen de termijn van 14 dagen. Er wordt bij verzonnen dat er wat krasjes ( niet gezien !) opzitten en daardoor kan hij niet ingeruild worden maar moet worden gerepareerd. Na 2 weken gevraagd om een update, o goed dat je contact opneemt er moet iets in je instellingen worden gewijzigd dan kunnen we beginnen met repareren. Men maakt de ene na de andere fout. Dadelijk een toestel 2 maand terug aangschaft en nog helemaal niet kunnen gebruiken. Werkelijk waar de slechtste service ooit !!
KlantenserviceOnbeschoft. De manager maakt zich er af met de opmerking: "had je maar niet op vakantie moeten gaan, is je eigen verantwoordelijkheid"en "had je toestel maar niet 2 dagen voor de vakantie moeten kopen, had je hem wat langer kunnen testen". Werkelijk waar bizar dat men dat soort mensen daar laat werken. Waarschijnlijk wordt er gewoon op gestuurd. Ik koop er nooit meer wat.
Hallo Alex,
Vervelend verhaal, zo te lezen. We kunnen ons goed voorstellen dat u hier niet tevreden mee bent. Hoe de situatie ook is, het is de bedoeling dat u altijd correct te woord wordt gestaan. Het is niet fijn als u verwacht dat het toestel wordt geruild, het toch gerepareerd zal moeten worden. Met vertraging in het spel, wordt het er niet beter op. We willen graag naar een oplossing kijken, maar zouden u daarvoor om een retournummer willen vragen. Kunt u deze versturen via geenglimlach@coolblue.nl?
Vriendelijke groeten,
Coolblue
Keurig geleverd en in tegenstelling tot andere producten is deze goedkoper dan de rest. Verder tevreden hoor.
Eenvoudig betalen met verschillende mogelijkheden. Goede feedback over het betalingsverloop via de mail.en verloopt correct en veliug.
VerzendingEen goede prijsgunstige tablet, heb er twee gekocht voor mijn kinderen. Met geheugen uitbreiding een goede game tablet.
KlantenserviceGoede feedback tijdens bestel en levering, ook al eens eens een garantie afwikkeling gehad deze is prima verlopen. Top.
The ordered TV fulfills all expectations. Good image and nice sound. The delivery was within 12 hours!
VerzendingThe delivery was in time and even faster than expected. The TV was in good shape when it arrive
KlantenserviceThe customer service was very friendly and competent and immediately helped with a small problem.
Bij aankoop van een low budget 'tweedekans' monitor trof ik een onvolkomenheid aan die niet vooraf vermeld was. Na een email of ze me hierin tegemoet willen komen kreeg ik netjes een gedeelte van het geld terug. Hiermee ging ik akkoord.
Prima service.
Coolblue maakte gewoon hun belofte waar: vandaag besteld morgen in huis.
En zelfs op de zondag kwam mijn pakketje netjes op tijd
Ik heb een Devolo Dlan 1200 + Wifi uitbreiding set besteld en dit product voldeed geheel aan mijn verwachtingen. Binnen 1,5 minuut was mijn netwerk uitgebreid en superstabiel. Gewoon een goed product
Coolblue heeft goede prijzen, goede service, de humor in hun mails en op de verpakking wordt op prijs gesteld ("leesvoer. niet opeten" dat soort dingen), maar het meest blij word ik nog van hun verzending. Een telefoon die op maandag besteld was kon dezelfde dag nog bezorgd worden, en een set speakers die ik op zaterdag kocht werd bezorgd op zondag! Dergelijke service ben ik nog niet eerder tegengekomen.
VerzendingEr zijn opties om dezelfde dag nog te bezorgen, en ze bezorgen ook op zondag!
KlantenservicePrima!
De laptop was makkelijk te vinden in de shop. Informatie is compleet en overzichtelijk. Accessoires zijn goed te vinden en makkelijk te bestellen.
Winkelmandje en afrekenen is makkelijk en overzichtelijk, een goed proces. Informatie via de mail zoals de factuur en informatie is duidelijk en goed.
Al met al een shop waar ik graag bestel.
Informatie die Coolblue je toestuurt over de verzending is compleet up to date en overzichtelijk. De belofte voor 11:59 besteld de volgende dag in huis werd waargemaakt.
Zoals altijd alles volgens verwachting geleverd, zelfs op zondag! Je betaald wellicht een paar euro meer, maar deze service is dat altijd waard.
VerzendingZondag levering, need I say more?
Normaal ben ik erg tevreden over CoolBlue, dus met enige verbazing viel de laatste bestelling erg tegen: Ik bestel een Tweedekansje stereo miniset, echter mist er een afstandsbediening. Ik breng ze op de hoogte en het duurt vrij lang (1 week wachten) voordat er een "oplossing" duidelijk is: Ik mag zelf de afstandsbediening nabestellen op een website van een derde partij. De factuur kan ik dan opsturen.
Dus, ik heb de afstandsbediening maar besteld bij de derde partij. Overigens heb ik ze ook laten weten dat ik het een magere oplossing vind, maar wil ik ook snel over de afstandsbediening kunnen beschikken dus vandaar maar akkoord gegaan. Het is nu wachten op deze derde partij..
Deze keer helaas geen glimlach.
Niks anders dan uitstekend. Goed en degelijk verpakt, zoals ik van CoolBlue gewend ben.
KlantenserviceCommunicatie gaat vrij vlot, althans de eerste reactiemail op vragen/opmerking etc. Het valt dan weer tegen als je dagen mag wachten op een echte oplossing.
En bestel in het vervolg gewoon zelf die afstandsbediening, CoolBlue!
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Bijzonder jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de laatste bestelling. Ik verzoek u vriendelijk om een mail te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl met het order- of retournummer. We willen de situatie graag nog een keer bekijken om zo tot een betere oplossing te komen.
Coolblue
Geen enkel probleem gehad met bestellen. En snel antwoord ook via mail om de volgende dag al het pakketje te krijgen.
Overzichtelijke site, makkelijk producten toe te voegen als je iets besteld en je wil dit bundelen. Een smartphone met een hoesje bijvoorbeeld en dan krijg je hier nog bundelkorting op ook! Betaling gaat hierna erg vlot met ideal of creditcard en na je bestelling krijg je een leuk persoonlijk bedankje van de eindbaas van Coolblue. Vervolgens word je keurig netjes via mail op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling tot aan je verzending toe met track and trace code. Geweldig!
VerzendingCoolblue doet wat zij beloven, namelijk voor 23:59 besteld de volgende werkdag in huis. Top service en nog gratis ook, heen en terug!
KlantenserviceZij helpen waar nodig. Informatie over je bestelling, vragen over producten of met het maken van een keuze! Ook is er nazorg na je bestelling. Ze raden je aanvullingen aan op je bestelling en vragen na een aantal dagen of je tevreden bent met je aankoop.
Bestel vaker bij Coolblue, en de levertijd wordt altijd na gekomen.
Echter vind ik de manier waarop je wordt aan gesproken in de mail en aan de telefoon soms "te grappig" bedoeld, iets wat niet altijd gewaardeerd wordt.
altijd optijd, goed verpakt geen problemen mee
KlantenserviceHier drie sterren, omdat zoals in het eerste deel aangeven, proberen ze grappig te zijn zoals het keuze menu : "kietel 1 voor verkoop kietel 2 voor klantenservice"
Hallo Nick,
Wat fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met onze service. Het keuzenmenu met de 'kietel-optie' was een uitprobeersel van ons om het gesprek met een lach te beginnen, echter hebben wij het menu ondertussen alweer aangepast. We hopen dat dit je niet weerhoudt om ons nogmaals te bellen, maar anders helpen we je graag via mail, Facebook of Twitter.