Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Ik bestel graag bij Coolblue. De prijzen zijn in tegenstelling tot sommige andere webshops iets hoger, maar de klantenservice van Coolblue en de verzending maken het weer goed. Als ik zou kunnen kiezen tussen Coolblue en een andere webshop kies ik Coolblue, nog nooit een probleem mee gehad.

Bestelling geplaatst, gelijk een order bevestiging in de mail. Zondag geleverd, niks op aan te merken.

Zaterdag besteld, zondag al in huis

Geweldige site, overzichtelijk en een ENORM groot aanbod.
Ik had o.a. voor Coolblue gekozen, omdat ik daar de keus had om gratis 's avonds tussen 18:00u en 21:30 te laten bezorgen. Ideaal voor als je overdag niet thuis bent.

Goed verpakt! Ik had een Canon 24-70mm F/2.8L II USM gekocht.
's Avonds besteld, volgende dag 's avonds thuis bezorgd.

The whole purchase process was nice, the product had a nice price too. The only problem was I had to use a translate tool since I don't speak Dutch. It'd be nice to have a English version of the website.

I bought the product Thursday night and it arrived Friday morning, pretty fast I guess. It came with a Coolblue box and was very secured.

Snelle leveringen en heel gemakkelijk contact en snel antwoord op vragen over producten die zijn gekocht.

De facebook support is erg handig en snel.

Motorola Moto G4 op zaterdag 23:50 besteld. Deze werd op zondag gratis geleverd. Wat een service.

Ik had een heggenschaar besteld die door toedoen van PostNL verlaat was (was kwijt in distributiecentrum). Bij PostNL kon ik niets voor elkaar krijgen, maar coolblue heeft meteen een nieuwe bezorgd en ik heb zelfs een cadeaubon van €25 euro gekregen voor het ongemak. Een dag later had ik 'm alsnog in huis. Super service van Coolblue!!

Simpel om te bestellen, 23.50 uiteindelijk besteld, eenvoudige betaling en uiteindelijk de volgende dag correcte en snelle levering!

Tiptop verpakt en de volgende dag snel geleverd.

Al weer niet nodig, eerder wel gebruikt en dan zijn ze er meteen.

ik ervaar het als zeer klantvriendelijke webwinkel. Ik krijg echt de indruk dat ze er alles aan doen om het de klant naar zijn zin te maken en aan zich te binden. Bij mij is ze dat alvast aardig gelukt. Laatst heb ik iets gekocht wat ik eigenlijk niet kon gebruiken. Het retourneren was een fluitje van een cent. Daarom heb ik mijn volgende aankoop weer via Coolblue gedaan

Verzending gaat heel snel. Het zou echter fijn zijn als het mogelijk was om het moment van levering exacter te bepalen

Op zoek naar een Smartphone voor m'n zoon gelijk naar Coolblue gegaan. Makkelijk zoeken en sorteren en heel eenvoudig te bestellen.

Keurig afgeleverd bij een afhaalpunt zodat ik niet hoef te wachten op de postbode. En toch de volgende dag al in huis.

Simpel, overzichtelijk en snel betalen via ideal app.. Ook krijg je vrijwel direct de mail met bevestiging.

Deze Caselogic rug zak voeldoet perfect aan de omschrijving van coolblue's website. Alle schoolboeken passen erin en vooral het ipad vak was een must.

Gewoon goed :-)

Top service, snel reactie ,krijg ik altijd mijn antwoord altijd snel. zeer tevreden over
Cool blue .

Het gehele bestelproces van de internetsite tot en met de aflevering verliep soepel. Prima manieren om de ontvangst van het product uit te kiezen. Een uitstekende service.

Coolblue heeft een duidelijke website, het product was eenvoudig te vinden. Geen problemen ondervonden met zoeken/afrekenen. Heel veel verpakkingsmateriaal bij bezorging maar dat hoort erbij.

Het is duidelijk in stappen uitgelegd welke handeling die je kan nemen en moet volgen.

Geweldig dat je voor 23:59 iets kan bestellen en dat je de volgende dag al in huis hebt.

Heb geen gebruik te hoeven maken van de klantenservice.

Duidelijke website waar ik gemakkelijk kon vinden wat ik zocht. Reviews van anderen hielpen om juiste keuze te maken. Bestelling gemakkelijk betaald en keurig de volgende dag geleverd. Goed gedaan coolblue.

Prima verpakt en snel geleverd.

Via de tweakers pricewatch kwam ik op de site van Coolblue terecht. Ziet er netjes uit, genoeg informatie, bestellen en betalen is eenvoudig en snel, niks te klagen.

Snel ontvangen en goed verpakt!

Had een race stuurtje voor de pc gekocht, deze maakte meteen vanaf het begin een zoemend/resonerend geluid. Dit werd van kwaad tot erger, dermate dat het het geluid van de game door mijn koptelefoon heen zelfs overstemde. Contact met de klantenservice gehad per email, razendsnel antwoord terug. Stuurtje retour gestuurd. Inmiddels ruim in dezelfde week van opsturen al een nieuw model van Coolblue thuis mogen ontvangen, deze is lekker stil en stuurt prima! Top service!

Dit is echt een hele fijne winkel om dingen te bestellen. Doordat je je spullen bijna altijd de volgende dag binnen heb.

Ik vind het altijd wel grappig wat er op de doos gezet wordt. Ook is de informatie rondom de bezorging goed verzorgt.

Makkelijk bestellen en prima geleverd, meer valt er niet te vertellen maar het moeten 15 woorden zijn in de review en dat is wel weer slecht maar dat ligt vast aan Tweakers en niet aan Coolblue. Kortom een volgende keer laat ik de review wel achterwegen.

Zeer snel geleverd.

Ik had twee mini naar displayport nodig. Coolblue had ze op voorraad. De stappen om te bestellen vind ik overzichtelijk en duidelijk. Na de betaling ontving ik al vrij vlot het track en trace nummer.

Vrij vlot na de betaling het track en trace nummer ontvangen. Levering was de dag erna (zoals aangegeven) in het tijdvenster dat PostNL aangegeven heeft.

Scorekaart voor Coolblue.nl