Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Ik had een Sony WH-1000XM5 Zwart 2e kans besteld en betaald.
Zelfs na het bestellen stonden er nog meer 2e kans van diezelfde koptelefoon beschikbaar op Coolblue.
Volgende ochtend is het geld opeens terug gestort en na telefonische navraag krijg ik krijg ijskoud te horen dat ik pech heb, door een vertraging in hun systeem blijven de 2e kans online staan ook als ze al verkocht zijn.
De oplossing die Coolblue bood is dat ik dan maar een nieuwe koop voor de nieuwprijs.
En een tegemoetkoming -omdat het bij hun fout gaat- was niet bespreekbaar.

Zeer slecht!

De bestelde Sony WH-1000XM5 Zwart is nooit geleverd door Coolblue

Ze zijn in het geheel niet bereid om een oplossing voor HUN fout te bieden.

EDIT 02-02-2023
Blijkbaar heeft een review schrijven toch nut, Coolblue heeft mij benaderd en na wat heen en weer mail verkeer zijn ze tot de conclusie gekomen dat het wel degelijk een fout aan hun kant was en hebben mij een aanbod gedaan waar ik absoluut tevreden mee ben.
Vandaar dat ik de klantenservice en verzending nu op 4 sterren zet en de overige verhoog naar 3 sterren.

Bestelling is zeer snel verzonden en goed aangekomen zoals altijd bij Coolblue. Oculus quest 2 besteld rond 22 uur in de avond, kon het pakketje al om 0900 ophalen bij een PostNL ophaal punt. Zoals altijd bij Coolblue is het bestellen soepel verlopen. Nog nooit problemen gehad bij Coolblue, en als je iets wilt retouneren gaat dit ook altijd flekkeloos.

Zeer snel verzonden, in de avond besteld, in de ochtend al in huis. Het pakketje was ook goed ingepakt.

Prima voorlichtingen en keuze advies op de website, goede prijzen. En de volgende dag had ik de wasmachine in huis. Zelfs met teruggeef garantie, (maand) niet tevreden dan geld terug of ander product. Altijd keurige zorgvuldige bezorging.

Snel, goed, zorgvuldig, met aandacht en vriendelijk woord.

De prijs van mijn nieuwe telefoon was prima. Bestelling ging prima en via de verzending ging heel vlot. Ik ben zeer tevreden.

Geen contact gehad. Alles verliep goed.

Ik ben al langere tijd klant bij Coolblue. Jaren geleden waren ze een van de goedkoopsten. Nu nog niet duur, maar toen ik vorige week hier mijn espresso apparaat zocht kwamen ze dus duurder uit de vergelijking. Lastig! Want waarom meer betalen? Nou ik bedacht me dat ik ook spullen terug heb gestuurd in het verleden en er nieuwe voor kreeg. Er is nog nooit moeilijk gedaan. Nu een apparaat van 725 euro en durf ik het dan aan om dan ergens anders te kopen (35 euro goedkoper) met het risico dat ik bij problemen een hoop gezeur heb? Dus toch voor de veilige keus gegaan en gekocht bij Coolblue.

Besteld zondagmorgen en een paar uur later melding dat hij verzonden was. Maandag had ik hem in huis. Zonder de bekende blauwe doos, maar in de fabrieksverpakking. Prima, scheelt karton dat ik weg moet gooien. De Siemens EQ 6 plus is een perfect apparaat trouwens.

Eerder eens een camera gekocht en tijdens de garantie teruggebracht. Werd opgestuurd, maar na week kreeg ik een waardebon voor een nieuwe. Zelfde ervaring had ik met een monitor van ruim 400 euro; ze laten je niet eeuwig wachten maar komen snel met een oplossing.

Zeer goede ervaring met Coolblue en snel service. Omschrijving van het product helder en zonder poespas.

Snelle bezorging. Uitstekend service. Goed verpakt en niks te zeggen.

Producten staan overzichtelijk en makkelijk te vinden op de site, ook fijn dat er bij de meeste producten direct vergelijkbare producten staan. Het is overzichtelijk dat er niet per producten groep honderden artikelen te verkrijgen zijn. En voor- en nadelen per product zijn erg helpend

Extreem snel, 's avonds besteld en de volgende dag al binnen.

Nette winkel waar je op kunt vertrouwen. Producten zijn goed vindbaar en een bestelling is zo gedaan.

Snelle levering en ze houden je status goed in de gaten.

Zo heb ik pas een koffiemachine besteld en tijdens het wachten op de bestelling kreeg ik instructiefilmpjes en handige tips over het apparaat. Dus je hebt voordat je bestelling er is, direct alles bij de hand.

Levering is netjes verlopen en geen schade aan het apparaat.

Feitelijk bestel ik zo ongeveer alles bij Coolblue . Koelkasten, smartwatches, iPhones , enz enz .
De reden is dat ik op de site gemakkelijk reviews kan vinden en dat Coolblue altijd snel verzendt. Als er eens iets in garantie defect raakt dan is er nooit gezeur of gedoe . Coolblue ontzorgt en wekt vertrouwen.

Vrijwel altijd heb ik mijn bestelling de volgende dag in huis . Je kan niet meer wensen.

Via de app is de klantenservice goed bereikbaar en de antwoorden zijn doorgaans adequaat.

Keuze op de site is ruim in verschillende prijsklassen . Inbouw kosten goedkoper dan op andere sites . Makkelijk door middel van keuze knoppen de juiste oven vinden

Ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer mijn artikel geleverd ging worden , zodat ik niet de hele dag thuis hoefde te blijven

Ik kreeg snel antwoord op mijn gestelde vraag via chat

Goede keuzehulp op de website (stofzuigers). Fijn dat er tweedekans-producten zijn want die zijn a. goedkoper en b. het is duurzamer. Product was er snel. Even kijken hoe deze bevalt. Eerste indruk is goed.

Was zoals beloofd de volgende dag al aanwezig, beter kan niet en hoeft dus ook niet.

Fijn als je wasmachine 2 dagen voor Kerst stopt met werken. Dan kijk je op de site van Coolblue.nl, denkt even na en besteld. De volgende dag heb je een nieuwe machine staan. Geweldig toch.
De levering werd verzorgd door twee zeer behulpzame en vriendelijke heren. Ik ben dik tevreden.

Snel, ik hoefde niet de hele dag thuis te blijven en de wasmachine werd zonder verpakking geleverd, wat een hoop rompslomp scheelt.

Je hebt soms zo’n moment in je leven, waarbij je denkt: “Ik ga mijzelf of mijn vrouw eens op een cadeau trakteren”.
Althans, ik heb dat moment heel vaak.

Als ik dan ook maar iets nodig heb, waarvan ik weet dat het bij Coolblue te vinden is (iets waar een kabel in gaat) dan zoek ik niet eens verder, ik Google niet maar ga gelijk naar de website van Coolblue.

Ik weet gewoon dat het op tijd word geleverd (handig als ik weer verjaardagen vergeet), dat de service uitstekend is, dat er indien nodig accessoires te koop zijn en met je wordt meegedacht als je vragen hebt. Kortom; waarom zou je verder willen zoeken?

Zoals eerder aangegeven; als ik weer de verjaardag van mijn vrouw vergeet; coolblue zorgt er voor dat het pakketje op tijd binnen komt!

Soms snap ik het allemaal niet meer en volg ik de techniek van vandaag ook niet helemaal meer. Ik hoef alleen maar te bellen, en een expert aan de andere kant van de lijn helpt mij bij het zoeken naar het juiste product.

Overzichtelijk website
bestellen eenvoudig en helder
Klantenservice uitstekend
levertijd altijd stipt
vriendelijk personeel winkel Eindhoven

Zorgvuldig verpakt
track n trace gegevens zijn keurig boijgehouden en elke verandering per email aangegeven

Snelle respons per email
geen gedoe met terugsturen or brengen
Heb geen ervaring met hun technische ondersteuning

Gewoon goede service ook al zijn net wat duurder. Dan een andere winkel, mar daarvoor krijg ik wel goede service. en dat is ook wat waard

vandaag bestelt morgen in huis

1 keer nodig gehad perfect geholpen

Veelal goede ervaringen met Coolblue gehad de afgelopen jaren. Dus. Enzo. Ja. Hmhm. Hehe 15.

Snelle bezorging, afgelopen jaar zelfs iemand per fiets, erg origineel.

Een e-mail sturen naar Coolblue blijkt letterlijk niet mogelijk. Lijkt KPN wel. Gegevens, link naar product, bijlagen: In welk universum is het handiger en efficiënter om te bellen??

Er stond bij een product wat ik kocht iets van een cashback, maar geen enkele info na de bestelling over hoe die te verzilveren. HOE zou dat per telefoon handiger zijn te regelen??

2e kans product besteld en die zag we nog piekfijn uit. Altijd fijne service en vrolijke fietsbezorging.

Bestelling plaatsen en initiële levering gingen top. Maar inmiddels 4 keer mijn laptop ter reparatie moeten terugsturen. Na de derde keer terugsturen lijkt probleem 1 verholpen, maar nu is er weer een ander probleem. Een vergelijkbaar vervangend product zou een fijne service geweest zijn.

De bestelling en levering gingen vlekkeloos.

Nu al 4 keer moeten opsturen ter reparatie. De eerste 3 keer voor hetzelfde probleem, de netwerkkaart verdween spontaan, waardoor je dus ineens geen internetverbinding meer hebt. En nu is er weer een nieuw probleem ontstaan, de bluetooth adapter kan geen verbinding maken. Wanneer wordt mijn maandagmorgen product een keer opgegeven? Je moet voor elke reparatie je laptop helemaal leegmaken en vervolgens bij terugkomst weer alles installeren. Daarnaast kost dit Coolblue ook een hoop tijd en geld vermoed ik.

Weer helemaal goed: bestellen bij CoolBlue. Als ik iets technische nodig heb kom ik bij CoolBlue uit.
Makkelijk te vinden op de website met goed toelichting. Snel besteld en snel geleverd.

De volgende dag voor de middag in huis, supersnel. Fijn als je ergens op wacht en snel weer vooruit kunt.

Even terug naar de winkel met de telefoon. Prima en geduldig geholpen!

Product was gemakkelijk te vinden. En betaling verliep ook soepel. Ik maak al jaren gebruik van mijn account hier.

Product zou volgende dag geleverd worden, maar ik heb het na drie dagen nog niet binnen. Ik krijg onduidelijke melding van PostNL dat er iets is mis gegaan, maar het is niet duidelijk wat.

Scorekaart voor Coolblue.nl