Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenCoolblue zoals altijd top! Zowel in bestelling als levering, binnen 12 uur geleverd, een aanrader voor iedereen.
' s avonds 23:40 uur een bestelling gedaan en de volgende dag ontvangen!Nog nooit zo zo'n snelle levering gehad!
Snelle levering. En je weet, bij Coolblue zit je met evt. problemen goed. Beste klantenservice in Nederland.
Helaas kan ik geen uitstekend geven en dat heeft te maken met een aantal schoonheidsfoutjes die er gemaakt zijn bij mijn bestelling. De beloofde leverdag werd niet nagekomen en bij het verlengen van een telefoon abonnement ging het fout. Dit is allemaal na volle tevredenheid hersteld. De bode die de bestelling uiteindelijk kwam afleveren hoorde dat m'n partner ziek op bed lag en de dag erna kreeg hij een beterschap kaart in de bus. Attent zijn zr wel bij Coolbleu
VerzendingDe beloofde leverdag werd niet nagekomen en bij het verlengen van mijn telefoon abonnement ging het fout. Dit is allemaal na volle tevredenheid hersteld.
De producten zijn goed verpakt en in een keer geleverd. De levertijd wordt gecommuniceerd en als er geleverd wordt dan is het aardig in de genoemde tijdzone.
Waar gewerkt wordt ontstaan soms fouten maar die worden snel en correct opgelost.
Altijd sublieme service, doen nooit moeilijk en proberen elke keer weer je te verrassen met een positieve benadering.
VerzendingHet nadeel is dat PostNL niet altijd zn beloftes na komt, maar de verzending vanuit Coolblue is altijd super snel en in een nette stevige doos.
KlantenserviceAltijd vriendelijker en betere service dan je verwacht. Grappig dat ze ook regelmatig die extra mile gaan door bijv. nog even een leuk kaartje na te sturen na een contact.
Betaling was snel. Moeilijk iets meer over te zeggen. Dat alles wat een webshop moet doen, en doet het goed.
VerzendingOp zondag rond 22:00 uur een powerline adapter besteld, maandag rond 14:00 was de eerste levering. Helaas was ik toen niet thuis. Ik kon toen kosteloos via PostNL de volgende dag het 's avonds laten afleveren. Wel jammer dat het niet bij de buren was afgeleverd, maar niet erg (had ik ook niet gespecificeerd).
Ik moest iets vragen via de whatsapp functie en dat was binnen een korte tijd al snelle reactie, erg goede klantenservice!
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad met Coolblue. Ik weet dat ik (soms) ietsjes meer betaal maar daar wel een hele goede service voor terug krijg. Site is prima up to date met voldoende (video) reviews over het product. Betaling kan ook via Paypal waar ik zelf altijd de voorkeur aan geef. Ook de winkel in Rotterdam is mooi en er heerst een goede sfeer.
VerzendingLevering de volgende dag was ietsjes vertraagd maar werd hierover netjes op de hoogte gehouden via sms en telefoon. Afhandeling was prettig en snel.
KlantenserviceBij Coolblue heb ik een galaxy s7 Edge gekocht waar helaas een dode pixel op te zien was. Dit gemeld via Facebook waar ik snel en netjes werd geholpen. Volgende dag naar de winke inl Rotterdam geweest en de telefoon zonder moeite kunnen ruilen met een nieuw exemplaar.
Bestelling snel geleverd, noodzakelijke status e-mails ontvangen en niet meer dan dat. Powerline in degelijke, logische verpakking (niet overdreven groot).
Bestelling geplaatst zaterdag avond, zondag ochtend ontvangen. Bij het product werden netjes de voor en nadelen getoond waardoor een keuze maken makkelijker werd.
Coolblue, alles voor een glimlach, dat klopt inderdaad. Ik had een netwerk adapter met een defect. Na opgave bij de winkel kreeg ik snel een e-mail met een retourzend label waarmee ik deze kosteloos retour kon sturen. Zodra ze deze binnen hadden was de extra betaling voor een andere adapter snel geregeld en hebben ze deze meteen opgestuurd. Nee, ze zijn niet absoluut de goedkoopste (maar dit scheelde in deze een paar EURO), maar met zulke service zullen ze mij zeker terug zien. Top !
Onwaarschijnlijk slechte ervaring met Coolblue waarbij ik zaken heb besteld via hun site met een door hun aangeboden betaalservice Paypal waarbij er een probleem is opgetreden en ik 2x heb betaald en uiteraard, zoals bedoeld, 1x is geleverd.
Helaas is dit mijn probleem, na contact via whatsapp en telefoon is mij te kennen gegeven in bewoordingen van gelijke strekking dat ze mij niet willen helpen en ik het met Paypal moet oplossen.
Er loopt een zogenaamde claim bij Paypal naar Coolblue om te kijken of ik m'n geld kan terugkrijgen. Er komt geen reactie en ik ben mijn geld kwijt.
Werd heel netjes te woord gestaan op whatsapp tot het punt dat het probleem niet vanzelf werd opgelost zoals mij eerder werd geschetst maar Coolblue tot actie zou overgaan. Toen werd het mijn probleem, dit werd na mijn telefonisch contact bevestigd. Coolblue had geen boodschap aan mijn probleem.
Inmiddels ben ik tot op heden meer dan 2 uur kwijt aan telefoontjes, whatsapp, onderzoek op internet hoe te handelen bij problemen met verkopers en mailtjes richting partijen die mij kunnen ondersteunen bij dit probleem en ben ik geen steek verder.
Radeloos dat Coolblue mij niet wil helpen bij mijn bestelling bij Coolblue met een betaalmethode aangeboden door Coolblue maar als het mis gaat is het ineens de consument zelf die het moet oplossen.
Edit 13 September:
Na mijn 3e contact poging vanwege het verzoek van Coolblue hieronder heb ik nogmaals mijn gegevens doorgegeven (waarom is dit in godsnaam nodig, waarom wordt er niet gewoon de 1e poging actie ondernomen?) en heb 2 dagen geleden het geld teruggestort gekregen van Coolblue.
Uiterst teleurstellende ervaring, geen excuses, geen reactie. Maar wel uiteindelijk dus mijn geld teruggestort gekregen. Gelukkig.
Geachte heer, mevrouw
Wat ontzettend balen dat het probleem met de betaling nog niet is opgelost. Kunt u het ordernummer van de bestelling naar geenglimlach@coolblue.nl mailen? Dan kunnen wij samen op zoek naar een passende oplossing.
Wij hopen zo snel mogelijk van u te horen.
Groeten,
Coolblue
Zeer complete site met alle mogelijkheden om te zoeken en te vergelijken. Aanbevelingen van Coolbleu experts zijn goed. Aankoop, betaling informatie status bestelling zijn snel en duidelijk. Aflevering product volgens afspraak. Afters sales, prima contact onderhoudend.
VerzendingSnel en onderbouwd met mails over staus bestelling en levering.
Duidelijke informatie over het bestelde product en daarom kun je makkelijk en snel beslissen of het product bij je past
VerzendingSupersnelle levering op de volgende dag
Het bestellen bij Coolblue gaat super makkelijk. Als je nog bent ingelogd van een eerdere keer kan je binnen 5 klikken een product hebben besteld.
VerzendingAltijd netjes verpakt in een stevige Coolblue doos. En altijd binnen een dag bezorgd (als het product op voorraad is natuurlijk)
KlantenserviceAls je bekend bent bij Coolblue en je belt met een voor de helpdesk bekend nummer dan hebben ze direct alle gegevens erbij. Had een keer iets besteld, en omdat het bestellen zo lekker makkelijk en snel gaat, per ongeluk een verkeerd aflever adres opgegeven. Eén telefoonje was genoeg, ze wisten al direct wie ik was en dat ik net iets besteld had. Binnen een minuut was het wijzigen van het adres al geregeld.
slechte service, geen prettig personeel, en zeer onbeschofte manager op de vestiging in Groningen. Vandaag eindelijk mijn telefoon binnen welke 7 weken terug is gebracht. Had m overigens nog maar 4 dagen maar inruilen wilde dit bedrijf dat klantenservice en een glimlach van de klant zo hoog in haar vaandel heeft. Niks van gemerkt, wat mij betreft een bizar slechte service.
KlantenserviceTot 3 keer toe klacht in gediend waarbij men mij geheel snapte en zelfs een compensatie toezei. Nooit iets van gemerkt of gehoord.
Geachte meneer,
Wat ontzettend vervelend om te horen dat u onze service zo slecht heeft ervaren, dat is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest. Wij willen graag weten wat er is gebeurd, zodat wij kunnen uitzoeken hoe wij dit voor u kunnen oplossen. Zou u de volledige klachtomschrijving naar geenglimlach@coolblue.nl kunnen sturen?
Wij hopen zo snel mogelijk van u te horen.
Groeten,
Coolblue
Ze blinken al uit in de gemiddelde service bij aankopen.
Neem bijvoorbeeld de heldere website met een mooi systeem dat de klant up to date houdt.
After-sales doet ook z'n best.
Status van de levering was gewoon perfect. Je werd doorgaands op de hoogte gehouden via email. Waarbij je op de website va postnl je pakket kon volgen.
De afleveradres mocht afwijken van mijn huisadres naar huisadres van de pc-monteur.
Niks op aan te merken
De website van Coolblue is duidelijk, handig en snel. Gewoon zoeken op het product of naar een van de stores gaan.
VerzendingPostNL was een 5 uur te laat. Er stond 10:30-12:30 maar hij werd rond 18:00 bezorgd.
Overrzichtelijke site. Snelle levering, en op afgesproken moment. Prima prijzen. Service in de winkel in Amsterdam was ook top!
Goede communicatie en snelle levering ook op zondag!
Website is heel overzichtelijk! Prima ga zo door!
Producten zijn goed en mocht je niet tevreden zijn mag het geretourneerd of geruild worden!
KlantenserviceStaan altijd voor je klaar met antwoorden en oplossingen