Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Je word vanaf het moment dat je besteld goed op de hoogte gehouden. Fijn is ook dat er goed contact wordt verzocht en dan het kort en duidelijk verloopt.

De levertijd was top! Heb het pakket bij mn werk aflaten leveren, want daar was ik bezig, maar hij kwam zelfs te vroeg! Dus dat was super.

Gemakkelijk het juiste product te vinden (met de beschikbare filters). Niet teveel kliks als je iets wilt kopen.

Ruime keuze in bezorg alternatieven.

de betaling ging snel en makkelijk,bovendien had ik de mogelijkheid uit meerdere betalingsvormen zoals ideal en paypall

verzending was op de dag van bestellen nog te wijzigen naar ons vakantieadres zodat het daar de volgende dag netjes afgeleverd werd

via whatsapp,niet te geloven..!! erg leuk en goed contact gehad

Coolblue is een overzichtelijke en duidelijke webshop. Ik wist precies waar ik naar toe moest en alles werd mij zeer duidelijk uitgelegd.

Coolblue houdt zich aan het woord van "vandaag besteld, morgen in huis".
Ik had een product besteld en het arriveerde netjes de volgende dag nog voor de middag. Dat is uitstekende logistiek!

En voor de ongeduldige onder ons heeft Coolblue uitstekende wacht therapie. Als u wilt weten wat dat inhoud dan suggereer ik dat u iets bij Coolblue besteld om daar achter te komen. ;)

"Vandaag besteld, morgen in huis" - Dit neem Coolblue *uiterst* serieus en dat blijkt.

Mijn pakketje was precies een dag na mijn bestelling binnen en nog voor 12:00 s'middags. Dat is nou service!

Duidelijke website, waarmee je ook gemakkelijk een paar producten naast elkaar kunt leggen om een definitieve keus te kunnen maken.

Aflevering was beloofd tussen 11:00 en 13:00, maar de bezorger van PostNL verscheen pas na 20:00. CoolBlue kan hier verder weinig aan doen. PostNL meldde op zijn tracking website wel dat er een probleem was met het afleveren, maar gaf tot het einde toe geen enkele update van het verwachte tijdstip van levering, iets wat je met zo'n gelikt systeem wel zou verwachten.

Zijn ietsje duurder als de gespecialiseerde web-winkels maar daar staat wel goede service en de snelste levertijden tegenover en dat zijn die paar euro's zeker waard.

Op zondag rond negen uur 's avonds besteld, kon het maandag al ophalen bij afhaal punt van PostNL in de buurt.

Prima assortiment, bestellen is supermakkelijk, het hele proces gaat vlekkeloos. Mooi om te zien hoe Coolblue de service blijft verbeteren - ik bestel niet heel vaak bij ze, maar elke keer lijkt het wel makkelijker en intuïtiever.

Nog weinig gebruikt dezer dagen, maar installatie etc ging heel eenvoudig.

Het bestelproces bij Coolblue is altijd overzichtelijk, snel en goed geregeld. Alles keurig de volgende dag geleverd. Kortom: tevreden.

Het bestel proces was makkelijk en snel ik kreeg gelijk een orderbevestiging.
Kortom alles was naar behoren.

De response tijden waren langzaam, de wachttijden waren lang en de online chat was 99% onbeschikbaar.

Beste,

Hartstikke bedankt voor uw reactie en de feedback. Goed om te lezen dat u tevreden over ons bent. Wat betreft de twee sterren over de klantenservice, begrijpen we dit volkomen. Het is de afgelopen dagen erg druk en we kunnen dan ook helaas niet binnen de beloofde reactietijd reageren. Onze excuses boor het ongemak! We werken eraan.

Ben door Coolblue benaderd toen mijn mobiel abonnement bijna afliep. Kon via Coolbue een abonnement afnemen, en kreeg dan een cadeaubon van €15 erbij. Na een tijdje twijfelen besloten om op dit aanbod in te gaan. Hoe veel kan er mis gaan? Het is eigenlijk wel makkelijk als anderen het voor je regelen. Niet dus.

Tot de bestelling liep het allemaal prima. Maar vervolgens krijg ik een contract waarop het bedrag niet klopt toegestuurd. Mailtje teruggestuurd met de vraag of ze me wel het juiste abonnement hadden gegeven. Na een week een reactie; het abonnement klopt wel. Helaas had toen niemand door dat er dan misschien iets mis was met het contract.

Gemaild, gebeld, "de korting is niet op het contract verrekend." Nou wel dus, want als een van die medewerkers ook maar een keer in dat contract had gekeken hadden ze gezien dat er voor iets van €2-3 aan korting op stond. Na veel gedoe zou Coolblue het gaan oplossen. Vervolgens krijg ik een paar dagen later een telefoontje of ik dat contract even wil ondertekenen, het feit dat ik hierover al heb gebeld en gemaild was blijkbaar niet zichtbaar voor die afdeling. Daarna kreeg ik een dag later wel het juiste contract gestuurd.

Ondertussen ben ik hier dus al veel langer mee bezig dan wanneer ik dit even zelf had geregeld. Mailtje voor een beoordeling had ik genegeerd, misschien waren de problemen die ik had toeval?

Fast forward naar vorige week, een paar dagen voordat mijn abonnement over ging naar de nieuwe provider. Krijg ik opeens een SMSje dat mijn beltegoed is bijgeschreven. Wat blijkt, Coolblue heeft mijn abonnement twee dagen te laat laten ingaan. Heb ik lekker voor anderhalve dag een maand aan abonnementskosten betaald. Dat was het moment waarop ik besloot om toch maar een beoordeling te schrijven.

Kortom: als je een nieuw abonnement wil afsluiten, doe het gewoon zelf. Het door Coolblue laten regelen is niet makkelijker, want als er iets aan je contract niet klopt kan je 5 keer over en weer gaan voordat men doorheeft wat het probleem is. Het levert je geen €15 euro op, want die betaal je terug dankzij de anderhalve dag waarop de korting op je oude abonnement afgelopen is, en je nieuwe abonnement nog niet is ingegaan.

Iedereen bij de klantenservice was vriendelijk, maar was totaal niet in staat mij te helpen. Zodra je probleem meer dan een telefoontje of mailtje kost om op te lossen, kan je iedere keer dat je belt/mailt weer hetzelfde verhaal vertellen.

Alhoewel dit natuurlijk altijd in zekere mate een probleem zal zijn bij callcenters, snap ik niet waarom de communicatie tussen verschillende teams zo slecht is dat ik na meerdere mails en telefoontjes moet worden opgebeld door iemand die daar totaal geen weet van heeft, en komt vragen of ik dat contract niet een keer ga ondertekenen.

Misschien dat dit ook iets te maken heeft met de tools die de mederwerkers hebben. Het inkijken van mijn contract was blijkbaar niet iets dat de medewerkster in een paar klikken kon doen.

Hoi Jos,

Dat is absoluut niet goed om te lezen! Kan je ons een ordernummer en een statusupdate geven op geenglimlach@coolblue.nl? Dan kunnen wij alles controleren en eventueel nog sturing geven. In ieder geval bedankt voor de feedback.

Groeten,
Coolblue

Gewenste schijf was makkelijk te vinden op het typenummer. Er waren enkele goedkopere winkels, maar bij Coolblue weet ik zeker dat je het inderdaad de volgende dag ontvangt en er niet moeilijk gedaan wordt als er toch wat mis is met het product.

2.5 inch schijf was verpakt in een bubbelenvelop, vervolgens omhuld door air kussens en dan nog in de bekende Coolblue doos. De kans op schade tijdens de verzending was daarmee nagenoeg uitgesloten, uitstekend!

Zondags leveren is zeer prettig! Op tijd geleverd en geen moeilijkheden of onduidelijkheid. Gewoon zeer prettig & snel!

Zoals gezegd. Zeer snel gelevered en 100 punten voor het leveren op zondag!

Weinig te maken gehad met klantenservice. De website is duidelijk en de bestelling was prima op tijd!

Na Coolblue gebeld te hebben om de Samsung s7edge op te halen in Amsterdam lag de telefoon keurig netjes klaar Super
Ook werden we heel netjes en beleefd geholpen
En het toestel is prachtig ziet er geweldig uit en is snel

Het product lag keurig netjes apart in een bakje in de winkel speciaal voor de bestelling

De mevrouw van de klantenservice stond me netjes en beleefd te woord

Coolblue leidde me makkelijk door alle stappen heen en het is zeer overzichtelijk wat je moet doen voor je de betaling daadwerkelijk kunt doen

Mijn bestelling kwam precies binnen de gestelde tijd binnen en ik werd gedurende het aflever proces goed op de hoogte gehouden over mijn bestelstatus! Het pakketje was goed en netjes verpakt!

Coolblue heeft naar mijn mening de beste service van alle webshops waar ik ooit wat heb besteld (en dat zijn er heel wat).
Daarnaast hebben ze ook prima prijzen, ondanks dat ze niet altijd de allergoedkoopste zijn.

Iedere keer weer netjes verpakt en tegenwoordig kun je zelfs kosteloos kiezen levering op zondag of in de avond. Dan ben ik tenminste thuis om het pakket in ontvangst te nemen. Super!

Vragen worden altijd snel en eerlijk beantwoord. Daarnaast word je actief op de hoogte gehouden van je bestelling.

Overzichtelijke website met enige humor. Geweldige bezorgservice en tracking van je bestelling. Zonder problemen retour sturen en geld terug. Top winkel!

Voor 23:59 besteld morgen in huis is altijd waar.

Een verkeerd product kon zonder problemen teruggestuurd worden en binnen 2 dagen was het betaalde bedrag netjes teruggestort.

Bij coolblue is echt makkelijk kizen wat je zoek en betaal je ook makkalijk en propleemloos te bestellen.

Ik had 23:40 een laptop besteld, Er was volgende dag om 15:00 geleverd. Ik had nıet verwacht maar toch; " voor 23:59 besteld morgen thuis" .

Top site. Handig producten kiezen en nog makkelijker afrekenen. Een van de beste sites die ik frequent bezoek.

Heel gemakkelijk, en veilig. Je kon het product snel en voor een voordelige prijs vinden.

Verzending was uitstekend, volgende dag in huis, goed verpakt. goede garantie. met 1 woord uitstekend.

zeer tevreden zowel de kwaliteit van de service, je wordt snel geholpen. klasse.

Bestellen en betalen ging makkelijk en snel, product ziet er goed uit!
product stond goed aanbevolen, werkt naar behoren.

Vrijag avond om 21:00 de bestelling geplaatst, de volgende dag om 17:00 in huis. Zou tussen 14:00 - 16:00 komen, maar de chauffeur had vertraging op de weg, kan hij ook niets aan doen.

Scorekaart voor Coolblue.nl