Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Het product doet wat hij moet doen en daar ben ik heel blij mee alles start lekker snel op en de installatie was ook geen probleem.

Je kan op zondag bestellen wat fijn is en je krijgt het product de dag daarna zoals afgesproken je kunt zelf kiezen wanneer je wilt dat de bestelling komt.

Ik heb al eerder dingen bij coolbleu besteld en ze reageren meteen want je kan zelf met ze appen wat heel fijn is en wat ook weinig moeite kost voor de klant.

De bestelling was snel en makkelijk geplaatst, niet lang daarna kreeg ik al de ontvangst- en betaalbevestiging.

product was in uitstekende staat

Pakketje op zaterdag middag besteld en het was zondag middag al in huis. helemaal top!

De levering was op tijd en de verpakking was niet te groot.

niet van toepassing

Pluspunten:
- Erg goed te filteren waardoor je exact kan vinden wat je wilt.
- De prijzen zijn vaak het laagste (of erg dicht in de buurt)
- De product beoordelingen zijn erg overzichtelijk en nuttig
- Hun klantenservice is uitstekend

Minpunten:
- De veel verschillende sites die ze hebben maken het soms overzichtelijk en verwarrend.
- Iets verwijderen van het winkelmandje heeft drie kliks nodig. Twee om naar je winkelmandje te komen en een om het te verwijderen.

De volgende dag laten bezorgen is altijd gratis (ook op zondag), maar je hebt ook andere betaalde opties. Er is bij mij nog nooit iets mis gegaan of te laat gekomen. En hun pakketten hebben ook altijd grapjes waarvan ik moet lachen :)
Wel is het jammer dat je soms geen schatting krijgt van de levertijd.

Ik werd erg snel geholpen (zowel via email als telefoon) en ze helpen ook echt. Ik ben geen enkele keer doorgestuurd naar iemand anders.

product na 23 uur besteld en de volgende dag in huis. Goed bestelproces. Goede marketing op verpakking en digitale berichten. Goed over nagedacht.
Product bevalt zeer goed. Telefoonhouder plakt goed op raam en de telefoon past perfect. Het vastzetten is ook zeer goed te doen keer op keer.

Levering goed verzorgd. Goede marketing op de verpakking en ook in de overige digitale berichten.

Laptop besteld bij CoolBlue, volgende dag binnen. Track en Trace werkte gewoon, pakketje was netjes verpakt. Laptop bleek op de dag van aflevering ineens €50 euro goedkoper te zijn dan op de dag van bestelling. Terwijl de laptop nog niet eens binnen was even CoolBlue een whatsappje gestuurd en ik had binnen vijf minuten antwoord, namelijk dat het verschil mij zo snel mogelijk teruggestort zou worden. Super!

Levering binnen een dag, kan bijna niet beter!

Ik baseer de klantenservice beoordeling op twee bestellingen;

De laptop was nog niet eens binnen of ik had al bevestiging dat het ik prijsverschil terug zou krijgen, supernetjes!

Een dag later ook een sleeve binnen gekregen, die paste niet. Retourlabel aangevraagd, opgestuurd en inmiddels m'n geld ook terug gekregen. Heel soepel, en zeer goed bereikbaar!

Het was echt super makkelijk om te bestellen en een goede laptop te zoeken en mijn pakkket was binnen 14 uren gekomen het was geweldig 😄

Ik bestelde een Ipad air 64 G.Balles perfect ! op voorraad en goede prijs. coolblue beste webwinkel van NL

volgende dag geleverd! uitstekend

vaker contact gehad met vragen, zeer vriendelijk en professioneel !

Monitor gekocht om 22:30 en de volgende dag om 11:00 uur de volgende dag binnen.

Overzichtelijke en goedwerkende website. Bestelproces duurt maar een paar minuten en Coolblue houdt je netjes op de hoogte van de status van je bestelling.

Binnen 24 uur in huis. Perfect!

Product was goed te vinden. Het bestellen ging makkelijk, snel en goed. Bevestiging kwam ook al snel!

volgende dag was het al meteen in huis en dat nog wel op een zondag!

Makkelijk te vinden via selecties tr tr tr tr tr tr tr tr tr tr

Goede informatie over de status zodat ik weining tijd heb zitten wachten

Na enig onderzoek tot een product uitgekomen. Dit was dan ook het product die Coolblue als beste aangaf, wat ik kon bevestigen door mijn eigen onderzoek. Uiteindelijk op een vrijdagavond om een uur of half 11 besteld. De komende morgen om een uur of 11 werd mijn product afgeleverd. Zeer snel, goed verpakt en geen problemen tot heden met het product.

Zelf zou ik geen idee hebben wat er beter kon. Laagste prijs, goede kwaliteit van het product, snelle en goede levering. Helemaal top

Met zorg verpakt, in goede staat en een snelle levering.

Dit ging heel snel en soepel. Makkelijk systeem, je kan snel doorklikken en het is zo geregeld.

Snelle levering. Ik had het product op vrijdag middag besteld en zaterdag middag al in huis.

Duidelijke webshop, snelle levering, gratis aangetekende post, prima product! Verder heb ik er niets op aan te merken.

Goed geadviseerd door de vriendelijke klantenservice.
Zeer snelle levering (24/7) Goeie prijs kwaliteit verhouding.
Leuke extra's en komt over als een spontaan bedrijf.

Mooi optijd via PostNL

Vriendelijke en deskundige mensen.

Op de website diverse printers goed kunnen vergelijken voordat we een definitieve keuze hebben gemaakt. Bestelen gaat zeer gemakkelijk en diverse mogelijkheden om te betalen. Goede Webshop al diversen keren iets besteld.

Verzending volgens afspraak volgende dag in huis. Verpakkingsdoos vanwege de grootte redelijk beschadigd, het is een lompe doos om vast te pakken. Misschien hier eens naar kijken?

Printer en verpakking hiervan waren gelukkig niet beschadigt, maar voor hetzelfde geld gezien de staat van de Coolblue doos wel!

Beste ArnoJans,

Vervelend om te vernemen dat de verzending niet geheel vlekkeloos is gegaan. We kijken daarin graag met je mee om te kijken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Kunt u wellicht het ordernummer van de bestelling doorgeven? Dan pakken we de betreffende order er bij. Wat betreft het product zelf, was deze ook beschadigd?

Groeten,
Coolblue

Beste Coolblue,

bestelnummer 18465580:
Het Product zelf heeft geen zichtbare schade opgelopen.

De coolbluedoos daar in tegen is op alle hoeken beschadigt en hier en daar ingescheurd.
Vandaar mijn reactie in de Review over verzending.

Arno

Snel, zelfs in het weekend.
Goede informatie over de producten, zelf had ik een 'tweedekans' wat een mooie prijs opleverde.

Het bestellen is makkelijk, duidelijk en snel. De service is uitstekend, ook bij defecte goederen.

De snelheid is perfect. Je kunt tot 23:00 bestellen, en ontvangt het product dan de volgende dag in huis.

Ik werd bij een defect product heel begripvol en professioneel geholpen. Service met een glimlach, dus!

Een bestelling maken ging makkelijk. Op dat moment was het voor mij de meest voordelige shop.

De levering ging quick 'n painless :)

Scorekaart voor Coolblue.nl