Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenDe website is makkelijk in het gebruik. Het complete proces van uitzoeken en betalen ging vlekkeloos.
VerzendingOp dinsdagochtend besteld en woensdagmiddag in huis.
Het ging om 2 "Lenovo Tab 3" tablets en 2 koptelefoons.
Goed verpakt.
Klantenservice was echt super! Ik had 2 cadeaubonnen (100+25 euro) die beiden een aantal maanden verlopen waren. Na een belletje met de servicedesk hebben ze beide bonnen geactiveerd tot 31-12-2016 en kon ik ze direct gebruiken bij het betalen. Echt top!
KlantenservicePrinter retour gestuurd naar CoolBlue, krijg ik een printer terug met lege cartridges die ik nét voor 60€ op Coolblue's website heb gekocht. De hele retourprocedure duurde meer dan 3 weken.
Hoi Herojcl,
Dat is absoluut niet goed om te horen. Zou u ons een mail kunnen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl met het retournummer? Dan controleren wij het één en ander.
Coolblue
Goede webshop, de prijzen zijn vaak iets te hoog, maar daar krijg je wel goede service voor! Plus ook nog winkels in de grote steden waar je makkelijk je apparaat voor reparatie kan langsbrengen.
VerzendingVeel bubbeltjes papier!
Zowel in winkel als online een vlotte betaling mogelijk via oa Ideal of pin. Wel kijken of een product voorradig is zoniet is de levertijd nog vrij kort.
VerzendingDiverse producten besteld. Snelle levering en online (waar niet tegenwoordig) online te volgen. Verpakking de ene keer ruim voldoende en de andere keer een standaard fabrieks doos ( wat overigens ook voldoet)
KlantenserviceKlachten of vragen worden oa per whatsapp opgelost. Zeer nette service ! In de winkel neemt men tijd voor jou als klant hoe klein het probleem ook is. Kosteloos retourneren en een goede reparatie afhandeling.
Echt goede website. Kan veel dingen vinden. Makkelijk door de hele proces, van kiezen tot betalen
VerzendingIk heb de aankoop besteld rond 15uur. Had ik het rond 12 volgende dag aan een andere adres. Top service!
netjes geleverd ook al een dag later keurig thuis wat geheel goed en netjes thuis niet ver de deur uit
Verzendingnet via de afhaal punt in mijn woonplaats op loop afstand van mijn woning beter kan niet
Klantenservicegeen klachten keurig en verzorgd zou eerder komen maar alles is goed gekomen
Makkelijke site met reviews over de producten, besteld en betaald en de dag er op in huis, makkelijk en vertrouwd.
VerzendingGoed verpakt en in perfecte staat op tijd geleverd, meer is het niet en zeker niet minder. Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag was ik al aan het uitpakken.
KlantenserviceWordt keurig en accuraat geholpen met mijn vraag, en in het verleden met retourneren ook geen enkel probleem ondervonden
Precies zoals ik het graag zie. Duidelijke taal en zeer gebruiksvriendelijk website. Vooral deze koers aanhouden
VerzendingGratis bezorging op zondag... need i say more????
Geweldige service, s'avonds na 2200 besteld en volgende dag om 1200 geleverd. Makkelijk bestellen. Goed service
Het is makkelijk om een bestelling te plaatsen. Heerlijk dat je de hele dag de tijd hebt en dat het de volgende dag geleverd wordt.
VerzendingIk heb in-ear oordopjes van Skullcandy besteld en ze zijn perfect.
Klantenservicetbh, ik heb nooit contact gehad met de klantenservice, maar als ik het zo bekijk op social media doen jullie het behoorlijk goed.
Product teruggestuurd na 1,5 jaar, binnen 3 dagen een geheel nieuw product in de bus
VerzendingSnel en geen gezeur
KlantenserviceHoefde weinig tot niets uit te leggen om een nieuw product te krijgen zonder dat ik daar om vroeg.
Snel en prettig goed geregeld via iDEAL prima verder weinig over te zeggen dus !!
VerzendingEcht ene dag besteld en de volgende dag bezorgd prima!!
Gebruikers gemak & veiligheid staat boven aan. Eenvoudig door jullie site kunnen surfen. Klik en surf!!!
Verzending24 uur service top
Duidelijk en snel. Alles staat stap voor stap goed aangegeven. Goede keuzes in hoe je kan betalen
VerzendingDe hele dag thuis gezeten, werd pas om 17.30 bezorgd. Indicatie van ongeveer wanneer zou fijn zijn.
Overzichtelijke website, snel te vinden wat je zoekt en ook de vergelijkmogelijkheid bevalt me uitstekend.
Daarbij snelle verzending en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Gewoon erg goed. 's Avonds besteld en de volgende dag in huis. Erg netjes verpakt.
Het was zeer gemakkelijk een bestelling te plaatsen. Vlak voor middernacht besteld op een zondag, volgende dag in huis.
Levertijden waren goed aangegeven, vooral op het plaats bij het plaatsen van de levering, dan zie je of all je artikelen inderdaad de volgende dag in huis zijn. De specificatie van 1 product was alleen een beetje ondergewaardeerd.
VerzendingLeuke grapjes op de dozen!
Ik schrijf zelden shopreviews, maar voor Coolblue maak ik graag een uitzondering. Bij iedere bestelling bewijzen ze keer op keer dat een paar procent meer betalen je vaak zoveel ellende kan besparen. Deze shopreview gaat dan ook niet over 1 enkele bestelling, maar over een opsommigen van de afgelopen 2 a 3 maanden.
Product omruilen? Geen probleem. In het geval van ruim 6500 euro aan monitoren? Geen probleem.
Vaak na het plaatsen van een bestelling valt je iets te binnen en dan wil je je order nog wijzigen. Haastig zoek je het relevante telefoonnummer op de website en grijp je naar je telefoon. Bij de meeste winkels is het antwoord dan: "Sorry meneer, maar u kunt uw bestelling niet meer wijzigen. Deze zijn wij al aan het verwerken. Wat u wel kunt doen is het pakketje weigeren aan de deur." Met als resultaat dat je te horen krijgt dat je geld ergens wel in de komende maand terug zal worden gestort of dat je dan een tweede bestelling moet maken, omdat je anders 2 weken verder ben voordat je het gewenste product in huis hebt. Bij Coolblue loopt die ervaring ietsje anders: "Welk product wilt u hebben?"; "Welk product wilt u annuleren?"; "Het is geregeld. Het restbedrag storten wij per direct terug op uw rekening".
Als ik met de klantenservice van een webwinkel bel en ik krijg een glimlach op mijn gezicht, dan weet mijn vriendin dat ik weer eens bij Coolblue heb besteld.
Werkelijk altijd op tijd geweest en de doos blijft iedere keer weer een leuke verassing en de kat heeft er meteen weer een nieuwe speelplaats erbij .
Het retourneren en/of wijzigen van een bestelling is nog nooit een probleem geweest.
Alles van mijn bestelling tot de levering aan de deur waren helemaal top!
Een uitstekend werkend product voor een zeer scherpe prijs (vergeleken met andere verkopers) en ook nog eens snel geleverd!
De levering was ontzettend snel. Zaterdagavond laat besteld maar toch zondagmiddag het product al in huis!
Fantastische site, snel en makkelijk. Vriendelijke service, alles volgens afspraak! Kunnen andere bedrijven van leren.
VerzendingSnel en goed gedaan
KlantenserviceSuper goed. Vriendelijk en klantgericht!