Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenProduct naar wensen en verzending zoals de vermelde tijd, Erg tevreden met deze snelle en nette service
VerzendingGeen contact gehad met de klantenservice
Erg eenvoudig bestellen, makkelijk en snel. Je hoeft niet beslist een account aan te maken!
VerzendingLevering ging gewoon zoals verwacht, pakketje kon door de brievenbus en werd ook netjes afgeleverd op de aangegeven tijd! Track&Trace code werkte naar behoren.
KlantenserviceNa de bestelling nog snel een vraag gesteld op Facebook. Kreeg erg snel een antwoord, dus wat dat betreft zit de klantenservice goed in elkaar!
Op zaterdag een usb stick besteld bij Coolblue. Er vanuit gaan dat die maandag of dinsdag binnen zou komen. Werd en zondag aangebeld door de PostNL met een pakketje van Coolblue.
Alles prima geregeld. Eenvoudige en overzichtelijke webshop. Ik heb snel gevonden wat ik nodig had.
VerzendingSnel en op volgens planning geleverd.
KlantenserviceZe maken er altijd wel wat moois van. Vooral de wachttherapie als erg nuttig ervaren.
De website werkt erg goed, reageert vlot en zelfs suggesties zijn hier nuttig. Het bestel proces verliep soepel.
VerzendingDe volgende dag geleverd, zoals beloofd.
Er worden leveringen beloofd die Coolblue blijkbaar niet kan waarmaken. Ja, de betaling liep lekker vlot. Die wel!
VerzendingDonderdag had ik de TomTom besteld bij Cool Blue. Nu, maandag, heb ik de bestelling nog steeds niet gekregen. "Vandaag bestellen, morgen in huis". Ja, dat kunnen jullie wel zeggen, maar je kunt het totaal niet waarmaken. Dit was m'n 1e bestelling. Waarschijnlijk ook m'n laatste.............
KlantenserviceMaandagmorgen de klantenservice gebeld. Het antwoord was: "Meneer u heeft uw bestelling binnen 24 uur (!) in huis". Weer een dag langer! En........ ik heb er weinig vertrouwen in.
Beste meneer Korteweg,
Wat vervelend dat het zo mis is gegaan met de levering van uw nieuwe TomTom. We zien dat hier bij PostNL iets is mis gegaan, waardoor de TomTom nu weer bij ons ligt. Als u dat graag zou willen, kunnen we ervoor zorgen dat deze alsnog morgen wordt afgeleverd. We vragen u dan om voor 23:00 uur een e-mail te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl.
Verder willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging die uw bestelling heeft opgelopen.
Coolblue
geen account nodig gewoon aanklikken wat je wil hebben en als gast inloggen en snel afrekenen
Verzendingwordt heel goed op de hoogte gehouden van de status van je order
duidelijke beschrijvingen overzichtelijke website, snell bezorging, en ruimte keuzes voor bezorg tijden. daarbij ook een vrij lange tijd voor morgen nog binnen.
Verzendingkinston hyperx ram sticks tja, ze doen precies wat ze doen,
Klantenservicezijn altijd snel bereikbaar als je een vraag heb.
Makkelijk winkelen en snel mijn ram kaarten kunnen kopen.
Gelukkig een fijne winkel en mentaliteit.
dag erop bij een Postnl ophaalpunt
KlantenserviceVerkeerde snelheid ram kaarten gekocht, netjes kunnen omwissel in de zaak en het verschil in geld terug gekregen.
Telefoniste was alleen niet bedreven met computerzaken, aangezien ze in eerste instantie niet helemaal begreep wat mijn probleem was.
goede service voor de prijs. alles prima geregeld. vandaag besteld en morgen in huis of ophalen in een coolbue winkel
Klantenservicevrijdag besteld en mocht het pakketje de volgende dag ophalen. goede klantenservice.helemaal toppie
Mooie deal voor deze budget ssd van Kingston, laagste prijs op het web en zoals gebruikelijk de volgende dag in huis. Direct in de Asus Eeebook R417SA-WX011T van mijn nichtje geknald en nu is het een klein snelheidsmonster waarvan de batterij nog langer meegaat. Kudos voor Coolblue!
De aanschaf van mijn telefoon is netjes en vlot gegaan. ik heb al meer bij Coolblue gekocht en altijd is alles volgens afspraak gegaan.
VerzendingDe levering is volgens afspraak gegaan. Lekker vlot 's-avonds besteld de volgende dag in huis.
KlantenserviceMij telefoon is defect gegaan. Vervolgens de telefoon in Eindhoven afgegeven. Daarna alles netjes afgewerkt. Ook verteld dat dit 14 dagen tot 21 dagen kan duren. Uiteindelijk na 12 dagen terug ontvangen. Dus netjes. Bij het ontvangen van de gerepareerde telefoon bleek de back camera niet meer goed te functioneren. Terwijl hij voor de reparatie goed functioneerde. Gelijk contact opgenomen. Maar nu duurt het weer 14 tot 21 dagen. Ik vind dat als je een gerepareerde telefoon defect terug krijgt Coolblue er alles aan moet doen om de telefoon met spoed te laten herstellen. Dat het dan binnen een week terug is. Hierin is qua service nog veel te winnen voor Coolblue.
Beste Jerome,
Bedankt voor uw review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw toestel niet helemaal in orde terug is gekomen na een reparatie. Dit is absoluut niet wat u van ons kunt verwachten en hier willen wij onze excuses voor aanbieden. Voor het toestel aan u geretourneerd wordt, dient dit uitvoerig getest te worden. Helaas is het probleem met uw camera toen over het hoofd gezien. Als wij hier nog iets in kunnen betekenen voor u, willen wij u vragen om uw ordernummer en een omschrijving toe te sturen via geenglimlach@coolblue.nl. Wij kijken dan heel graag met u mee naar een passende oplossing. Alvast bedankt.
Coolblue
Fijne, snelle en overzichtelijke site. Prijsniveau van de betere (merk) apparatuur zijn concurrerend. Service is goed waarbij vooral de communicatie, telefonische bereikbaarheid, snelheid en manier van communiceren prettig is. (en nee ik heb geen aandelen in Coolblue)
KlantenservicePrettige service, ondanks dat ik het bedrag van de service aan de hoge kant vond toch een goed gevoel over de service. Je merkt wel gelijk dat de service langer gaat duren als de leverancier/fabrikant van het product er bij betrokken wordt.
Goede service en snelle levering. Kreeg binnen 10 minuten antwoord op mijn vraag. Er wordt ook heel snel met je mee bedacht.
VerzendingGoeie doos en stevig ingepakt
KlantenserviceSnel antwoord en duidelijk
Zoals altijd bij Coolblue netjes op tijd geleverd en verliep het bestellen makkelijk en snel.
Ik had vrijdag mijn bestelling geplaatst voor een SSD met SATA kabeltje. Kort na de bestelling kreeg ik een mailtje dat het SATA kabeltje helaas niet beschikbaar was. Er werd mij verteld dat ik contact op kon nemen met Coolblue om zo samen tot een oplossing te komen. Na een berichtje via WhatsApp gestuurd te hebben met de vraag of ik het kabeltje ook in de 1 meter versie kon krijgen, kreeg ik ruim binnen een uur het antwoord dat het mogelijk was en dat ik in de mail een linkje vond om de extra 2 euro bij te betalen.
VerzendingIk had mijn pakketje, zoals beloofd, direct de volgende dag in huis.
KlantenserviceIk werd erg vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice. Kwam erg meedenkend over. Fijn dat ze ook via WhatsApp te bereiken zijn.
Prima, heldere website, met uitgebreide selectie. Filteropties zijn ook behoorlijk goed, waarvan ik dankbaar gebruik heb kunnen maken.
VerzendingVerpakking was prima, hoewel de doos wel erg groot was voor de bestelling (monitor). Bovendien werd een los bijbestelde kabel niet in zelfde verpakking verzonden. Niet erg, maar wel overbodig verpakkingsmateriaal.
Snel geleverd, scherpe prijs, goed product. Gratis verzending. Niets op aan te merken, dus. Ik kom terug.
Bestelprocedure ging snel en makkelijk zonder veel gedoe of klikken. Product was bovendien goed geprijsd.
VerzendingVerzending ging snel en product was goed verpakt. Ook de avondlevering van PostNL was goed op tijd.
Tot dusverre altijd goed spul geleverd en snel geleverd.
Ik heb nog nooit wat terug hoeven sturen en wat ik tot dusverre besteld heb werkt nog prima.
Levering was netjes binnen 24 uur. Vrijdags besteld en zaterdag binnen.
Goed beschermd verpakt en omdat het door de brievenbus paste hoefde ik er ook niet voor thuis te blijven. Maar indien het niet paste werd het netjes bij de buren afgegeven, waarvan ik de huisnummers had aangegeven waar het bij afgegeven mocht worden.
Niet alleen krijg je het materiaal, je krijgt vooraf nog tips over de bestelde materialen als Coolblue het idee heeft dat ze noodzakelijk zijn en anders hebben ze een uitstekende helpdesk service die je prima uit de brand helpen als het begin wat stroef loopt met je nieuwe aankoop.