Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Mooie deal voor deze budget ssd van Kingston, laagste prijs op het web en zoals gebruikelijk de volgende dag in huis. Direct in de Asus Eeebook R417SA-WX011T van mijn nichtje geknald en nu is het een klein snelheidsmonster waarvan de batterij nog langer meegaat. Kudos voor Coolblue!

De aanschaf van mijn telefoon is netjes en vlot gegaan. ik heb al meer bij Coolblue gekocht en altijd is alles volgens afspraak gegaan.

De levering is volgens afspraak gegaan. Lekker vlot 's-avonds besteld de volgende dag in huis.

Mij telefoon is defect gegaan. Vervolgens de telefoon in Eindhoven afgegeven. Daarna alles netjes afgewerkt. Ook verteld dat dit 14 dagen tot 21 dagen kan duren. Uiteindelijk na 12 dagen terug ontvangen. Dus netjes. Bij het ontvangen van de gerepareerde telefoon bleek de back camera niet meer goed te functioneren. Terwijl hij voor de reparatie goed functioneerde. Gelijk contact opgenomen. Maar nu duurt het weer 14 tot 21 dagen. Ik vind dat als je een gerepareerde telefoon defect terug krijgt Coolblue er alles aan moet doen om de telefoon met spoed te laten herstellen. Dat het dan binnen een week terug is. Hierin is qua service nog veel te winnen voor Coolblue.

Beste Jerome,

Bedankt voor uw review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw toestel niet helemaal in orde terug is gekomen na een reparatie. Dit is absoluut niet wat u van ons kunt verwachten en hier willen wij onze excuses voor aanbieden. Voor het toestel aan u geretourneerd wordt, dient dit uitvoerig getest te worden. Helaas is het probleem met uw camera toen over het hoofd gezien. Als wij hier nog iets in kunnen betekenen voor u, willen wij u vragen om uw ordernummer en een omschrijving toe te sturen via geenglimlach@coolblue.nl. Wij kijken dan heel graag met u mee naar een passende oplossing. Alvast bedankt.

Coolblue

Fijne, snelle en overzichtelijke site. Prijsniveau van de betere (merk) apparatuur zijn concurrerend. Service is goed waarbij vooral de communicatie, telefonische bereikbaarheid, snelheid en manier van communiceren prettig is. (en nee ik heb geen aandelen in Coolblue)

Prettige service, ondanks dat ik het bedrag van de service aan de hoge kant vond toch een goed gevoel over de service. Je merkt wel gelijk dat de service langer gaat duren als de leverancier/fabrikant van het product er bij betrokken wordt.

Goede service en snelle levering. Kreeg binnen 10 minuten antwoord op mijn vraag. Er wordt ook heel snel met je mee bedacht.

Goeie doos en stevig ingepakt

Snel antwoord en duidelijk

Zoals altijd bij Coolblue netjes op tijd geleverd en verliep het bestellen makkelijk en snel.

Ik had vrijdag mijn bestelling geplaatst voor een SSD met SATA kabeltje. Kort na de bestelling kreeg ik een mailtje dat het SATA kabeltje helaas niet beschikbaar was. Er werd mij verteld dat ik contact op kon nemen met Coolblue om zo samen tot een oplossing te komen. Na een berichtje via WhatsApp gestuurd te hebben met de vraag of ik het kabeltje ook in de 1 meter versie kon krijgen, kreeg ik ruim binnen een uur het antwoord dat het mogelijk was en dat ik in de mail een linkje vond om de extra 2 euro bij te betalen.

Ik had mijn pakketje, zoals beloofd, direct de volgende dag in huis.

Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice. Kwam erg meedenkend over. Fijn dat ze ook via WhatsApp te bereiken zijn.

Prima, heldere website, met uitgebreide selectie. Filteropties zijn ook behoorlijk goed, waarvan ik dankbaar gebruik heb kunnen maken.

Verpakking was prima, hoewel de doos wel erg groot was voor de bestelling (monitor). Bovendien werd een los bijbestelde kabel niet in zelfde verpakking verzonden. Niet erg, maar wel overbodig verpakkingsmateriaal.

Snel geleverd, scherpe prijs, goed product. Gratis verzending. Niets op aan te merken, dus. Ik kom terug.

Bestelprocedure ging snel en makkelijk zonder veel gedoe of klikken. Product was bovendien goed geprijsd.

Verzending ging snel en product was goed verpakt. Ook de avondlevering van PostNL was goed op tijd.

Tot dusverre altijd goed spul geleverd en snel geleverd.
Ik heb nog nooit wat terug hoeven sturen en wat ik tot dusverre besteld heb werkt nog prima.

Levering was netjes binnen 24 uur. Vrijdags besteld en zaterdag binnen.
Goed beschermd verpakt en omdat het door de brievenbus paste hoefde ik er ook niet voor thuis te blijven. Maar indien het niet paste werd het netjes bij de buren afgegeven, waarvan ik de huisnummers had aangegeven waar het bij afgegeven mocht worden.

Niet alleen krijg je het materiaal, je krijgt vooraf nog tips over de bestelde materialen als Coolblue het idee heeft dat ze noodzakelijk zijn en anders hebben ze een uitstekende helpdesk service die je prima uit de brand helpen als het begin wat stroef loopt met je nieuwe aankoop.

Snelle, complete, en overzichtelijke website - zoals altijd. Strakke verzending, keurige communicatie. En dan nog een paar woorden erbij omdat het anders te kort is.

Ik wilde niet dat mijn produkt tijdens een werkdag een val van een meter op mijn granieten gangvloer zou maken, dus heb ik voor bezorging 'vandaag nog' gekozen, voor ca 10 euro. Kreeg heel snel na bestelling een track and trace met tijdsvak 1800-2200, en tegen zessen nog een specifier 'is er om 18:40'. Was er om 18:35. Uitstekend dus.

Ik wilde nog vragen aan coolblue of ze het tijdsvak naar 1900-2200 konden zetten ipv 1800-2200 en mailde ze die vraag. Ik kreeg binnen een uur antwoord, met het bericht dat het al bij de koerier lag, en zij er geen invloed meer op hadden. Ik zou kunnen proberen zelf de koerierdienst te bellen om te overleggen.

Het snelle en duidelijke antwoord was prima. Ik vind ook niet dat CB dan nog de koeriersdienst achterna moet. Ik heb zelf uiteindelijk niet gebeld omdat ik eerder weggegaan ben van werk en gezorgd heb dat ik voor 1800 thuis was.

Heldere bestelling, snelle levering, geen complicaties. Zo hoort een bestelling bij een webshop te verlopen.

Altijd een probleemloze ervaring bij Coolblue, heldere informatie, je weet altijd wanneer je product aankomt (meestal dag erna) en als er iets aan de hand is, is het terug sturen zo gepiept en heb je binnen 3 dagen je geld vaak weer terug of een andere oplossing.

Goed verpakt, snelle versending en ook goede tracking mogelijkheden. Ook prettig dat je laat in de avond nog kan bestellen voor ontvangst de dag erna.

Waarbij veel winkels een erg moeilijk gaan doen bij het terug sturen van een defect product, doet Coolblue helemaal niet moeilijk. Vaak de dag erna nog afgehandeld als je naar een Coolblue offline shop gaat.

Super fast delivery, very realible price, easy to purchase and use website, variety of articles all available, just wish they had English version I would totally forget about amazon then

door de service en makkelijke manier van bestellen ben ik altijd zeer te vreden over coolblue. ze houden me altijd goed op de hoogte. vaak kan ik een product ergens anders iets goedkoper krijgen maar bestel ik het toch liever via coolblue.

netjes de volgende dag in huis bezorgt. goed verpakt

Gemengde ervaring doordat de belofte van next-day-delivery niet werd nagekomen. Daarnaast kon ik een andere bestelling niet meer annuleren, ook al had deze nog de status "Wordt ingepakt". Volgens Coolblue kun je bestellingen annuleren zolang deze het magazijn niet hebben verlaten: https://www.coolblue.nl/k...ijzigen-of-annuleren.html

Uiteindelijke bezorging was prima.

Let op: indien je met PayPal of credit card betaalt, moet de order eerst handmatig worden goedgekeurd door een medewerker van Coolblue. Dit kan betekenen dat je order, die voor 23:59 geplaatst is, na 23:59 wordt goedgekeurd en daardoor niet meer de volgende dag wordt geleverd.

Dit was bij mij het geval. Hier staat niets over vermeld op de site, en de medewerkster van de klantenservice die ik tijdens het bestellen aan de lijn had bevestigde juist dat mijn bestelling de volgende dag geleverd zou worden als ik met credit card/PayPal zou betalen. Intern lijkt men hier dus ook niet van op de hoogte te zijn.

Omdat de verzending uiteindelijk netjes is bezorgd door twee vriendelijke bezorgers toch 3 sterren i.p.v. 1.

Klantenservice is niet op de hoogte van de handmatige goedkeuring van de PayPal/credit card betalingen. Wel altijd vriendelijk te woord gestaan en een voucher van 15 euro gekregen voor het ongemak, maar dat is voor mij geen gelijkwaardige compensatie (het gaat me niet om het geld).

Beste meneer,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw levering vertraging op heeft gelopen door de controle van uw betaling en dat uw bestelling niet meer geannuleerd kon worden, ook al had deze nog de status "wordt ingepakt". Dat is inderdaad niet wat u van ons mag verwachten en daar willen wij onze excuses voor aanbieden.
We begrijpen dat er al gesproken is over een compensatie in de vorm van een cadeaubon, hoewel ik me goed kan voorstellen dat deze uw kosten niet dekt. We hopen dat dit in de toekomst beter gaat en we zullen het controleren van betalingen intern gaan doorzetten, zodat u en andere klanten hier niet meer verkeerd over worden geïnformeerd.
Hartelijk bedankt voor uw feedback.

Coolblue

Duidelijke, prettige website met ruimassortiment. Betaling via iDeal ook goed, evenals bevestigingsmail en verzend notificatie.

Snel geleverd, correct product.

Goede service, veel problemen met een oplader uiteindelijk krijg ik nu de goede hoop ik ;)

Site zit goed in elkaar, werkt goed en snel. Bestellen is makkelijk en snel. Levering ook snel.

Levering door PostNL heeft mijn voorkeur boven UPS en dergelijken.

Uitstekende webshop met een zeer vriendelijke en meedenkende klantenservice. Na het Note7 debacle (pre-order) is mij een alternatief toestel met accessoires voor een vriendelijke prijs aangeboden.

Levering zoals gebruikelijk de volgende dag (zondag)

Erg goed, zie bovenstaand

Scorekaart voor Coolblue.nl