Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenOp zaterdag besteld, zondag in huis. Genoeg voortgangsmails gehad inclusief track and trace van tnt.
VerzendingOp zondag zonder meerkosten. Superservice!
KlantenserviceIk wilde alsnog betalen via ideal, klantenservice gebeld op zaterdag 19.00 uur en na 10 minuten wachten werd ik geholpen, de dame stuurde gelijk een mailtje met daarin een link om via ideal te betalen, hierdoor kon ik gelijk betalen en werd mijn bestelling de volgende dag op zondag bezorgd.
Product was makkelijk te vinden, stond ook niet meerdere malen met verschillende prijzen en specificaties op de website.
VerzendingDuidelijke beschrijving van het product, was op andere websites vrij onduidelijk of er wel of geen kabel werd geleverd. Snelle betalingsprocedure, product werd gewoon de volgende dag geleverd in uitstekende staat (onbeschadigd, ongeopend).
Ik zocht een goedkope SSD van 120 Gb. Die snel gevonden op de site. Direct besteld en de volgende dag stond PostNL op de stoep. Tijdens dit proces via mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Prima!
VerzendingProduct was de volgende dag in huis. Goed en stevig verpakt, geen gerammel in het doosje.
Coolblue heeft legendarische service en iedereen weet het. Ze leveren al je verwachtingen en meer.
VerzendingLevering was super. Ik was zelf niet thuis, dus ik was bang de levering te missen. Gelukkig heb ik nette, aardige buren en had ik toch m'n bestelling de volgende dag!
KlantenserviceAltijd 5 sterren op coolblue.
Cool Blue is niet de goedkoopste leverancier. Maar wel altijd een snelle levering en een goede after sales service.
Bij coolblue kun je makkelijk zoeken, filteren, overl waar je maar wil laten bezorgen (ophaalpunt of ergens anders) en veel reviews op de site. Wat wil je nog meer?
owja.. als je vragen hebt krijg je altijd vrolijk advies via de chat..
ik kies er vaak/altijd voor om het pakketje op te halen bij een postNL ophaal punt en dat werkt als een malle
Altijd vrolijk en (bijna) altijd met kennis van zaken.
De bestelervaring, en de afhandeling na betaling is erg prettig (met een welkom vleugje humor)
Levering volledig en op tijd. De status van het Coolblue tweedekans artikel was bij ontvangst het zelfde als op de site aangegeven.
VerzendingZelf de mogelijkheid de leverdatum te bepalen.
KlantenserviceCoolblue tweedekans een mooie mogelijkheid om goedkoper artikelen de kopen (incl. garantie).
Snelle levering, voldoende informatie over de voortgang van je order en prima support mocht er iets mis gegaan zijn.
VerzendingAltijd lekker snel geleverd
KlantenserviceAltijd goed geholpen.
Zeer fijne en overzichtelijke website, de service is altijd uitstekend ook wanneer een product niet aan de verwachtingen voldoet.
Levering is snel en accuraat.
Uitstekend verpakt en snel verzonden.
Product naar wensen en verzending zoals de vermelde tijd, Erg tevreden met deze snelle en nette service
VerzendingGeen contact gehad met de klantenservice
Erg eenvoudig bestellen, makkelijk en snel. Je hoeft niet beslist een account aan te maken!
VerzendingLevering ging gewoon zoals verwacht, pakketje kon door de brievenbus en werd ook netjes afgeleverd op de aangegeven tijd! Track&Trace code werkte naar behoren.
KlantenserviceNa de bestelling nog snel een vraag gesteld op Facebook. Kreeg erg snel een antwoord, dus wat dat betreft zit de klantenservice goed in elkaar!
Op zaterdag een usb stick besteld bij Coolblue. Er vanuit gaan dat die maandag of dinsdag binnen zou komen. Werd en zondag aangebeld door de PostNL met een pakketje van Coolblue.
Alles prima geregeld. Eenvoudige en overzichtelijke webshop. Ik heb snel gevonden wat ik nodig had.
VerzendingSnel en op volgens planning geleverd.
KlantenserviceZe maken er altijd wel wat moois van. Vooral de wachttherapie als erg nuttig ervaren.
De website werkt erg goed, reageert vlot en zelfs suggesties zijn hier nuttig. Het bestel proces verliep soepel.
VerzendingDe volgende dag geleverd, zoals beloofd.
Er worden leveringen beloofd die Coolblue blijkbaar niet kan waarmaken. Ja, de betaling liep lekker vlot. Die wel!
VerzendingDonderdag had ik de TomTom besteld bij Cool Blue. Nu, maandag, heb ik de bestelling nog steeds niet gekregen. "Vandaag bestellen, morgen in huis". Ja, dat kunnen jullie wel zeggen, maar je kunt het totaal niet waarmaken. Dit was m'n 1e bestelling. Waarschijnlijk ook m'n laatste.............
KlantenserviceMaandagmorgen de klantenservice gebeld. Het antwoord was: "Meneer u heeft uw bestelling binnen 24 uur (!) in huis". Weer een dag langer! En........ ik heb er weinig vertrouwen in.
Beste meneer Korteweg,
Wat vervelend dat het zo mis is gegaan met de levering van uw nieuwe TomTom. We zien dat hier bij PostNL iets is mis gegaan, waardoor de TomTom nu weer bij ons ligt. Als u dat graag zou willen, kunnen we ervoor zorgen dat deze alsnog morgen wordt afgeleverd. We vragen u dan om voor 23:00 uur een e-mail te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl.
Verder willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging die uw bestelling heeft opgelopen.
Coolblue
geen account nodig gewoon aanklikken wat je wil hebben en als gast inloggen en snel afrekenen
Verzendingwordt heel goed op de hoogte gehouden van de status van je order
duidelijke beschrijvingen overzichtelijke website, snell bezorging, en ruimte keuzes voor bezorg tijden. daarbij ook een vrij lange tijd voor morgen nog binnen.
Verzendingkinston hyperx ram sticks tja, ze doen precies wat ze doen,
Klantenservicezijn altijd snel bereikbaar als je een vraag heb.
Makkelijk winkelen en snel mijn ram kaarten kunnen kopen.
Gelukkig een fijne winkel en mentaliteit.
dag erop bij een Postnl ophaalpunt
KlantenserviceVerkeerde snelheid ram kaarten gekocht, netjes kunnen omwissel in de zaak en het verschil in geld terug gekregen.
Telefoniste was alleen niet bedreven met computerzaken, aangezien ze in eerste instantie niet helemaal begreep wat mijn probleem was.
goede service voor de prijs. alles prima geregeld. vandaag besteld en morgen in huis of ophalen in een coolbue winkel
Klantenservicevrijdag besteld en mocht het pakketje de volgende dag ophalen. goede klantenservice.helemaal toppie