Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Alles was makkelijk en snel afgeleverd, ik kom nu wel helaas om en de brieven en emails van aanbiedingen

Prima ingepakt

Ruime keus in artikelen. Correcte afhandeling en acceptabele prijzen. De slogan "vóór 23:59 besteld, volgende dag in huis" ging niet op. Eén dag later.

Zie boven

Op 22 november een Raspberry Pi 3 + behuizing besteld. De site is erg overzichtelijk en het gebruik ervan is gemakkelijk, ook op mobiele apparaten. Het design van de website voelt erg verzorgd aan en het bestellen van het product verliep ook soepel en vlot.

Na de bestelling netjes een factuur per mail gekregen, en kort daarna ook een Track & Trace code ontvangen. Product kwam zoals beloofd aan op 23 november, binnen de aangegeven tijden. Beide producten zaten in een mooi uitziende doos, waarin deze ook nog eens beschermd werden door bubbeltjesplastic. De producten zelf kwamen ook in de juiste verpakking, in een goed werkende staat.

Aan de webshop valt niet zoveel op te merken, maar de bezorging is echt niet op orde. Vandaag voor de twee maal binnen een week problemen gehad met bezorging. Verder qua gebruikersgemak op de website en de klantenservice enzo prima hoor (die kunnen er natuurlijk ook niets aan doen), maar ik denk niet dat we snel nogmaals hier zullen bestellen....

Zojuist voor de tweede keer binnen een week een zeer slechte ervaring met de bezorging van een product. Een product op donderdag besteld, bewust op zaterdag laten leveren (niet op vrijdag), de hele middag daarvoor vrijgehouden, om aan het eind van de middag opeens een aankondiging te krijgen dat de levering op maandag plaats gaat vinden. Uhm, ja, leuk, dan had ie ook wel vrijdag kunnen komen, dan zijn we (net als maandag) ook aan het werk. Niet cool, coolblue.

Contact gehad met de klantenservice, die kunnen er natuurlijk ook niets aan doen. Prima lui daar.

Geachte heer, mevrouw

Wat enorm vervelend om te horen dat de bezorging van uw product zo slecht is verlopen. Dit is absoluut niet wat u van ons zou mogen verwachten.Ondanks het feit dat dit inmiddels allemaal al geregeld is, wil ik u vragen om dit even op te sturen naar: geenglimlach@coolblue.nl. Wij kijken dan heel graag naar een manier om dit recht met u te kunnen trekken.

Coolblue

Fantastische winkel, levering op dezelfde dag mogelijk, levering op zondag ook gratis retourneren, goede klantenservice, de enige reden dat mijn keus niet altijd op coolblue valt is de prijs, want deze kan aardig hoger zijn, als de prijs echter niet veel verschilt is de keuze snel gemaakt.

Levering is super strak bij coolblue, mijn pakket werd gewoon op zondag geleverd.

Meerdere malen producten geretourneerd naar coolblue, het is gratis en er word niet moeilijk gedaan. Coolblue is een van de meest klantvriendelijke winkels die ik ken.

Duidelijke website, goede prijzen. Ik heb gebruik gemaakt van een '2e kans' product; een retour van een eerdere klant dus, in ruil voor korting. Dit is goed bevallen; de omschrijving van de gevolgen hiervan kwamen exact overeen met het geleverde product.
Eventueel retourneren bij Coolblue is gratis; ook dit is een geweldige service die sterk in het voordeel van Coolblue werkt.

Stevige doos, goed en veilig verpakt.

Van het simpel zoeken op product tot het juiste product in mijn winkelwagentje toevoegen zonder problemen. Het betalen is gewoon simpel en snel zonder al te veel troep in je scherm, straight to the point. Met een goed vervolg inclusief leuke bezigheidstherapie.

prettig selektie maken van ereaders mbt de criteria. dus. ja dat was goed dus ook.

volgende dag al geleverd

De service van Coolblue is uitstekend en de helpdesk medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam zijn. Leuk zijn ook de 2de kansjes van Coolblue met soms tamelijke kortingen op retour gezonden producten die als nieuw zijn.

Helaas een ster minder omdat verzendingen op dezelfde dag niet helemaal soepel verlopen is. Wel was Coolblue zo fair het extra bedrag hiervoor te crediteren dus vandaar wel in elk geval 4 sterren.

De wachttijd is zeer kort, gelukkig geen betaald 0900 of 0800 nummer en de wachttijden zijn meestal vrij kort.

Geweldige webshop. Ze hebben praktisch alles qua elektronica, en wat ik vooral fijn vind is dat er bij de meeste producten plus- en minpunten staan beschreven. Qua navigatie vind ik dit wel de fijnste webshop van allemaal.

Verzending is altijd snel en goed verpakt. Heerlijk dat je tot 23:59 kan bestellen en het de volgende dag al in huis hebt.

Veel informatie over het product, duidelijke reviews, daarnaast ontving ik een email hoe ik mijn SSD schijf kon installeren voor gebruik met bijhorende video, ondanks ik dit niet nodig had, vind ik het een goede service, hiermee wordt de klant duidelijk geïnformeerd en zijn eventuele vragen niet nodig.

Vrijdag middag besteld, zaterdag ochtend 10:00 beschikbaar bij PostNL ophaalpunt

Makkelijk bestellen, goede product informatie, aangename prijs en korting met code, goede afhandeling van het bestel proces

Vrijdag avond 2200 uur besteld en boloofd werd de volgende dag. Ik was een beetje sceptisch, maar wat schets mijn verbazing!!!????
De volgende dag (Zaterdag bezorgd)!!!!?????
Wat een AWESOME service!!!! Hoe Cool(blue) is dit?????
WELL DONE COOLBLUE

Voor de tweede keer in korte tijd een SSD besteld omdat ik die snel nodig had. En toevallig was het zaterdag! CoolBlue is vaak niet de goedkoopste webshop maar als je snel wat nodig hebt en het bestelt op zaterdag en het geleverd krijgen op zondag is echt een heel groot voordeel!

Zaterdagavond de bestelling geplaatst en de volgende dag even na 16:00 uur keurig volgens schema stond de bezorger met het pakketje voor de deur! Verder uitstekende informatie over de voortgang via email. Over klantenservice geen mening aangezien ik die (nog) niet nodig heb gehad.

Als je in het weekeind snel iets nodig hebt kun je niet echt om Coolblue heen. Zoals eerder genoemd is de levering op zondag uniek! Ook is en blijft Post.nl mijn favoriete bezorger.

IP-Camera besteld, eerst even weekje uitgeprobeerd, maar de software bleef helaas steeds hangen, daardoor toch maar besloten deze terug te sturen.

Uitstekend verzonden, snel, en je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Meer dan top, snelle reactie, geen gedoe met terugsturen (als alles compleet is) en aankoop bedrag wordt snel teruggestort.

Op een zondagavond een vervangende voeding besteld, de volgende ochtend in huis.
Dit is nu waar ik als consument blij van word, er zijn nog niet veel shops die dit bieden.

Makkelijk het juiste product kunnen kiezen uit het assortiment, en een snelle bezorging na het bestellen! Het product was duidelijk en uitgebreid omschreven.

Het product is geleverd in de welbekende blauwe doos, en goed beschermd tegen eventuele schade.

Prima website en makkelijke betaling via iDeal. CoolBlue is vaak niet de goedkoopste webshop maar als je snel wat nodig hebt en het bestelt op zaterdag en het geleverd krijgen op zondag is een hele dikke plus!

Zaterdagavond vlak voor middernacht een bestelling geplaatst en de volgende dag op zondag even na 12:00 uur stond de bezorger met het pakketje voor de deur! Verder uitstekende informatie over de voortgang via email. Over klantenservice geen mening aangezien ik die (nog) niet nodig heb gehad.

Gewoon lekker snel en is zoals eerder genoemd is de levering op zondag uniek!

Alles was overzichtelijk in de website. Je kon makkelijk je producten vinden. En alles wat afgesproken was gebeurt ook echg. De prijzen zijn wat duurder dan andere. Maar je krijgt er voor terug. Top site!

Het bestelde product kwam een dag later precies op de afgesproken tijd

Dr klantenservice contacteren was geen eens nodig voor mij. Ik werd uitgebreid toegelicht over de status van mijn bestelling

Coolblue heeft een duidelijke site waarop veel informatie staat en ook vaak veel reviews over bepaalde producten. Erg prettig en goed vindbaar.

Levering was een dag vertraagd (kan gebeuren, helemaal niet erg!) maar werd niet gemeld. Dat had ik wel graag gezien.

Een keer klantenservice nodig gehad en werd perfect afgehandeld. Kreeg nieuw apparaat en overal snelle reacties op.

Ik kon mijn bestelling niet voltooien omdat bij het betalen de website een half uur offline ging. Om 19:12 kreeg ik per mail toch een orderbevestiging toegestuurd, waarin stond dat het product verstuurd zou worden en de volgende dag zou worden afgeleverd.

Op de website kon ik de order zien, maar er was geen enkele manier om deze alsnog te betalen. Ik heb toen contact opgenomen met de helpdesk om te vragen of mijn order nu wel echt zou worden verstuurd. Dit bleek niet het geval omdat ik eerst moest betalen. Aangezien er geen manier op de website was om alsnog te betalen, vroeg ik hoe ik dit dan moest doen. Hierop heeft de medewerker mij om 19:30 een email gestuurd met een betaalverzoek. Deze heb ik dezelfde avond nog betaald, waarna ik om 19:33 een betalingsbevestiging heb ontvangen.

De volgende dag heb ik om 13:27 een verzendbevestiging ontvangen dat het pakket was verstuurd, met de track and trace code en het bericht dat mijn pakket zoals beloofd die avond tussen 18:00 en 21:30 zou aankomen. Ik heb speciaal de avond vrijgehouden, maar helaas is het pakket nooit bezorgd.

Rond 21:40 heb ik contact opgenomen met CoolBlue, waarop mij werd verteld dat het pakket niet was verstuurd omdat ik te laat had betaald. Dit zou mijn fout zijn, en daarom zou het pas een dag later worden bezorgd. Nadat ik uitgelegd had wat ik had gedaan, was de reactie van de medewerker dat het raar was en dat ze niet wisten hoe dit kon gebeuren.

De doos was niet in een verpakking gedaan, maar dat was voldoende.

De fout werd direct bij mij gelegd, en de medewerkers lijken niet gemotiveerd om uit te zoeken waarom dit fout is gegaan. CoolBlue maakt reclame met "Beloofd. Voor 23:59 besteld, morgen in huis.", maar deze belofte komen ze niet na.

Geachte heer, mevrouw

Wat enorm jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft met Coolblue. Kunt u uw klacht en het ordernummer doorsturen naar: geenglimlach@coolblue.nl ? Dan kijken wij graag met u mee.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl