Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenCoolblue is een erg goede webshop, goede prijs, hoogste kwaliteit, en morgen al in huis!
VerzendingMorgen al in huis met Track & Trace!
KlantenserviceZeer persoonlijke klantenservice, geeft snel antwoord, en beantwoord elke vraag.
Tweede kansje gekocht helaas ander product gekregen de enige service die je krijgt is terugsturen en je geld terug meedenken doet men niet ook mag ik hem niet terugsturen en wachten tot het nieuwe model wel op voorraad is is geen optie. beetje jammer CB gemiste kans ook aanbieden om het product te houden met dezelfde korting als het orginele product word om gelachen en terzijde geschoven (schijnbaar was het op het origenele product wel 21% korting waard maar op het nieuwe product maar 5..
kansloos maar ik koop er niets meer en mijn werkgever ook niet meer
zie omschrijving bovenstaande alleen terugsturen en voor de rest je bek houden word gewaardeerd, inmiddels al weer een stap verder ook via de mail beloofd men dingen die niet waargemaakt worden cadeaubon nooit mogen ontvangen
Beste heer of mevrouw,
Ongelofelijk vervelend dat u een verkeerd product heeft ontvangen. We willen dit graag voor u rechtzetten, daar waar mogelijk is. Kunt u het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl sturen?
Alvast bedankt voor uw reactie.
Coolblue
Coolblue heeft over het algemeen nette prijzen. Snelle levering en bij vragen snel en juiste informatie.
VerzendingGewoon supersnel!
KlantenserviceSnelle en juiste informatie.
Doorlink vanuit de Pricewatch verliep vlekkeloos. Alles verliep vlot en naar verwachting. Briljante totaalmarketing van het merk die op de website doorgezet wordt na het afronden van de bestelling. Lokte wel een glimlach uit.
VerzendingLevering was precies zoals beloofd. Track & trace zou nog iets accurater kunnen, maar dat ligt niet direct in handen van Coolblue.
Mooie site met duidelijke verwijzingen. Ruim voldoende keuze mogelijkheden aan artikelen en merken. Makkelijke ideal betaling.
VerzendingSnelle levering
Klantenservicegoed advies
Easy ordering process, easy checkout options, and fast delivery. add add add add add add add add add
Meer webshops zouden een voorbeeld moeten nemen aan de service van Coolblue. Het is dan wel iets wat duurder dan de gemiddelde webshop, maar je product is altijd netjes op tijd en onbeschadigd afgeleverd, en dat vaak nog de dag na je bestelling of op dezelfde dag.
VerzendingOp zondag besteld en de volgende dag in huis! Pakketjes is netjes bezorgd en onbeschadigd.
KlantenserviceZoals ik eerder al aangaf, de service van Coolblue is uitstekend. Er word ten alle tijden een passende oplossing gezocht.
Door een fout in de betaling door systeem van mijn bank ging de bestelling niet goed, dit werd per direct aangepast en daardoor mijn product toch nog de volgende dag geleverd. Top
VerzendingSnelle verzending en snel afgeleverd, precies op tijd !
Makkelijk te bestellen, overzichtelijke site en goede voorraad tegen marktconforme tarieven. De site is snel en up to date.
VerzendingVerzending was snel en accuraat.
KlantenserviceDat vind ik toch minder. Heb al eens eerder met iets terugsturen moeite moeten doen en nu had ik een ASUS Zenpad voor mijn digibete ouders gekocht een jaar geleden. Naar nu bleek was het pinnetje van de USB c-lader al gammel vanaf het begin maar uiteindelijk laadde dat aparaat helemaal niet meer op. Het enige dat mijn moeder toen geprobeerd heeft is (en dat is achteraf natuurlijk ook niet handig geweest) om met een fijn schroevendraaiertje dat lipje (wat dus al vooraf afgebroken vast zat in de stekker zelf maar wat ze niet gezien had) los te krijgen omdat ze dacht dat deze er ingezakt was. Klaarblijkelijk heeft dat microscopische beschadigingen tot gevolg gehad wat er in resulteerde dat de garantie niet van toepassing is. Nou, ja, hier kun je dan nog wat van vinden al is 'coulance' ook iets waar je als bedrijf rekening mee kunt houden. Wat ik wel onacceptabel vindt is dat je verplicht 39,90 onderzoekskosten moet betalen anders krijg je hem niet terug (niet over gebeld of niks) óf hij wordt vernietigd?!? Tja, en daarvan zeg ik, stuur hem dan lekker terug, dan kijk ik zelf nog wel even. Maar zonder overleg rekeningen sturen daar kan ik niet zo goed tegen. Vraag me ook echt af of je dit zomaar kunt vragen terwijl de klant in de veronderstelling is dat hij nog garantie heeft en dus kosteloos blijft even los wat de conclusie van de bevindingen zijn. Een belletje vooraf dat er verder onderzoek nodig was en dat dit mogelijke kosten met zich meebrengt was netjes geweest maar dat is een keuze. In dit geval hadden zij geen idee totdat de mail verscheen en je moet kiezen tussen betalen of vernietigen? Snap het soms echt niet wat het oplevert voor een bedrijf nu mijn ouders gezegd hebben, vernietig maar vs terugsturen of vs een kleine tegoedbon tw van die onderzoekskosten maar dat je daar dan wel een nieuw apparaat voor terugkoopt? Nu net maar een nieuwe Samsung tab 10 met hoesje voor ze gekocht.... bij de concurrent.. Tel uit je winst...
Beste heer of mevrouw,
Wat een enorm vervelende situatie. U had in alle tijden ingelicht moeten worden wat betreft de onderzoekskosten. Dat dit niet is gebeurd, is erg betreurenswaardig. We willen u dan ook onze excuses aanbieden. We willen dit graag voor u proberen recht te zetten. Kunt u het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl sturen?
Alvast bedankt voor de reactie.
Coolblue
Coolblue heeft een overzichtelijke webshop waar ik geen problemen had met het plaatsen van de bestelling.
VerzendingSnel en op de aangegeven tijd geleverd.
Product was aanwezig in fysieke winkel, online gechecked, online gereserveerd. Opgehaald, betaald. Alles binnen enkele minuten geregeld. Winkel was goed bezet qua personeel.
Ruim aanbod, beste klantenservice.
prijzen zijn scherp, maar niet altijd de goedkoopste.
Laagste prijsgarantie zou het helemaal compleet maken
Bestelling ging goed alleen mijn postcode leverde een verkeerde straatnaam op. 1 telefoontje en het adres werd zowel in mijn account als in mn bestelling goed gezet. Dat kan eens gebeuren. Pluspunten voor de telefonische hulp!
VerzendingWasmachine zondag laat in de middag besteld, maandagmiddag geleverd, naar boven getild, oude werd door ze meegenomen. Zeer vriendelijk en sympathiek.
KlantenserviceZie verhaal bij bestelling. Daarnaast: ik had een matje meebesteld, bleek niet nodig te zijn en is mee terug genomen. Werd netjes nog even gebeld of ik mn rek.nr. door kon geven voor restitutie (had betaald met cc). Elk contact to the point en goed opgelost.
Bestellen en betalen ging snel en gemakkelijk en bezorging ook. Product in goede orde ontvangen.
VerzendingVerzendins was snel en goed.
Ik heb al vaker bij Coolblue besteld en dankzij mijn account is bestellen enorm versimpelt. Coolblue weet al waar je woont en waar je je pakketjes het liefst ontvangt en je hoeft amper nog iets in te vullen. Wat me wel enige zorgen baart is dat ik graag met creditcard betaal en dat ik bij Coolblue nooit mijn wachtwoord of CVC code in hoef te vullen. Blijkbaar slaat Coolblue de CVC code op (mag dat wel). Ik hoop dat ze dat veilig doen.
VerzendingIk kocht een wasdroger welke door de mensen van Coolblue zelf bezorgt wordt. Het mooie hiervan is dat je onwijs goed op de hoogte wordt gehouden over de bezorging. Je krijgt eerst een dagdeel te horen, na middernacht een tijdblok van ongeveer 1 uur en voor de bezorging krijg je een SMS en een telefoontje. De planning klopte niet helemaal exact maar ik was uitermate tevreden. Wat minder leuk was is dat mijn bestelling niet compleet was (dit was niet van tevoren gemeld). De nalevering ging per PostNL maar werd bezorgt op een ander adres dan mijn originele bestelling! Foei Coolblue! Blijkbaar worden standaard afleveradressen gehanteerd voor naleveringen, maar gezien de hoofdlevering op een ander adres werd geleverd is dat niet heel logisch. Dankzij deze 2 foutjes krijgt Coolblue dus maar 4 van de 5 sterren.
Betaling was een simpele procedure, de eerste keer voor mij dat ik iets online bestelt heb, ik ben zelf 16 jaar en dit was even uitproberen, vrij simpel eigenlijk zeker door het simpele design dat coolblue gebruikt. Zeer tevreden!
VerzendingProduct een dag later dan belooft geleverd, zeker te begrijpen want leveringsdatum was 5 december en ging dus in verband met sinterklaas waarschijnlijk moeilijk.
Eenvoudig besteld, volgende dag geleverd. Tevreden over de levering en de communicatie over het proces
VerzendingKeurig op de afgesproken tijd geleverd
In mijn ogen de ultieme webshop: bestellen en betalen gaat uiterst makkelijk, de shop is zeer overzichtelijk en biedt alle benodigde informatie. Ik kan vooralsnog niets bedenken wat ik aan deze shop zou veranderen/verbeteren.
VerzendingPerfect geregeld qua levering: alle mogelijke opties worden geboden; zelfs levering op dezelfde dag tegen een acceptabele meerprijs. Ik ben al jaren klant bij Coolblue en heb nog nooit meegemaakt dat een levering niet goed verliep.
KlantenserviceSlechts één keer nodig gehad: prima geregeld, vriendelijke benadering, nergens moeilijk over doen, zelfs toen ik zélf een verkeerde bestelling had geplaatst.
Zeer overzichtelijke website, snel bestelproces en binnen no-time een order- en verzendbevestiging. Hoewel de keus en het assortiment niet altijd heel groot is in verschillende productcategorieën, maakt Coolblue dat goed in een mooie en zelfs leuke website en bestelling.
VerzendingLevering van het product (dat op voorraad was) zoals gewoonlijk volgende dag binnen en netjes verpakt. Geen gigantische doos met klein product zoals ik bij andere winkels wel eens zie.
KlantenserviceBij het bestellen van een iPad hoes (van Apple zelf) bestelde ik per ongeluk een hoes voor een iPad Air 1 ipv mijn Air 2. Met de klantenservice heel snel geregeld dat de Air 1 hoes terug kon en de volgende dag al de Air 2 hoes binnen!
Makkelijk bestellen tegen een goede prijs en de levering was perfect en lekker snel. kan iedereen aanraden hier te kopen.