Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenSearch van Coolblue zelf niet gebruikt maar doorgeklikt via Google shopping. Eenvoudig besteld via eerder gemaakt account. Betalen met Paypal zonder extra kosten is altijd +1.
VerzendingDoos had wat meer opgevuld kunnen worden. Was voldoende mits de bezorger enigszins voorzichtig met het pakketje omgaat.
AlgemeenSchijfje Seagate Fireball 2T besteld bij Coolblue in Groningen (afhalen).
Bij binnenkomst waren de verkopers allemaal bezig. Op dat moment werd mij een kopje koffie aangeboden. Super !!
Item opgehaald dus n.v.t.
KlantenserviceGoed geholpen.
AlgemeenPrima en verzorgde service van Cool Blue en de levering was mooi op tijd afgeleverd.
VerzendingGoed en degelijk verpakt
KlantenserviceGeen mening daarover
AlgemeenBezorging was keurig op tijd. Duidelijke uitleg bij het gekochte artikel, goed verpakt. Een goede prijs voor een goed product.
AlgemeenQuick free delivery also with a voucher discount of e50 for next order. Delivery was exactly available at the pick-up which was conveniently close to my address
AlgemeenCoolblue is volgens mij op dit moment de beste webwinkel in Nederland, snelle verzending, redelijk goede prijzen en een echt goede klantenservice
VerzendingNog nooit te laat geweest.
KlantenserviceHad een bluetooth van Philips besteld bij hun hoofdtelefoonstore, ik kreeg hem thuis en probeerde hem natuurlijk meteen uit, helaas was er een zoem in het linkeroor. Hierna teruggestuurd en nadat Coolblue hem had ontvangen me meteen een nieuwe gestuurd. Toen deze tweede aankwam had hij WEER exact HETZELFDE probleem. Omdat ik nu het wat sneller opgelost wou hebben omdat postNL vorige keer er een week over deed ben ik naar hun winkel gegaan, hier mijn verhaal uitgelegd en toen heb ik de koptelefoon daar geruild voor een duurdere variant die de volgende dag thuis kwam en eindelijk perfect werkte. Echt klasse dat ze zelfs over twee keer retouren geen moeite doen.
AlgemeenGeweldige service en zeer snelle zending(indien voorradig natuurlijk).
nette website en goed overzicht door specifieke domein namen als www.smartwatchshop.nl
volgende dag na bestelling was het al binnen
Klantenservicena korte communicatie over de website heeft coolblue mij kunnen helpen in de late uren 23:20.
Geweldige service
AlgemeenIn tegenstelling tot vele bedrijven, doet Coolblue echt moeite voor de klant.
Je bestelt een NAS, een paar uur later krijg je een email met allemaal tips voor de specifieke NAS.
De klantenservice is superieur, levering snel en kosteloos betalen met Paypal.
Keurig verpakt in een hilarische doos met allerlei tips om hem te gebruiken voor fitness oefeningen. Details, maar toveren wel een glimlach op je gezicht.
KlantenserviceBij een eerdere bestelling ging er iets mis bij PostNL. De service van Coolblue was uitmuntend. Een paar dagen later kreeg ik zelfs een handgeschreven kaartje in de brievenbus van de Coolblue medewerker dat hij het vervelend vond dat er iets mis was gegaan. Van PostNL nooit meer iets gehoord.
AlgemeenDe beste service die ik ken, redelijke prijzen, erg goede webshop en groot assortiment. Snelle levering en goede track & trace bij witgoed of andere grote aankopen.
VerzendingVriendelijke chauffeurs gehad bij grotere aankopen
KlantenserviceDe beste service die ik tot dusver heb gehad. Vriendelijk en 'ze regelen het gewoon'.
AlgemeenDe mensen geven altijd snel en duidelijk advies, wel een duidelijk aangeleerde methode van praten. De bestellingen worden, tot nu toe, altijd op tijd bezorgt en zijn van goede kwaliteit. Coolblue is iets duurder dan de rest van de internet winkels, maar de service die je daarvoor kan krijgen/vragen, is dat meer dan waard.
VerzendingIk heb 2 Otterbox defender besteld, voor mijn telefoons. Oersterk en niet kapot te krijgen, zowel de telefoon als het hoesje.
KlantenservicePrima service.
AlgemeenProducten worden uitstekend verpakt. Het bestelproces loopt vlot. Producten worden netjes op tijd in goede conditie geleverd
VerzendingOp tijd en 100% in orde
AlgemeenIk ben goed geholpen en te woord gestaan door de support van Coolblue. Super service!
VerzendingVerzending ging via PostNL. De bestelstatus stond op: bezorging 'Vandaag'. Na speciaal de hele dag te hebben gewacht op mijn bestelling, veranderde de status om 22.10 uur naar de volgende dag in de avond.
Na teleurgesteld te zijn en contact te hebben genomen met Coolblue bleek om 23.00uur dat het arme vrouwtje van Postnl zo laat het pakketje toch nog kwam leveren.
Na teleurgesteld te zijn kwam het uiteindelijk toch nog goed
Uitstekend geholpen en goed te woord gestaan.
AlgemeenPrima levering. De volgende dag in huis, geen vertragingen. Alles naar wens, zoals aangegeven op de site, op de behuizing na. Er werd aangegeven dat de behuizing van aluminium was. Dit bleek helaas gewoon kunststof te zijn met een aluminium kleur. Dit is erg jammer!
VerzendingProduct netjes verpakt. Helaas had PostNL vertraging waardoor je 2 uur langer thuis moet blijven.
AlgemeenSnel te vinden en te bestellen; geen enkel probleem. Ik heb al vaker via Coolblue besteld en dat verliep tot nu toe altijd vlekkeloos.
VerzendingWe hadden deze aankoop nodig voor onze vakantie en was ruim op tijd binnen.
AlgemeenIk heb een printer gekocht bij Coolblue omdat deze met e-mailkorting een tientje goedkoper was. Netjes verpakt, snel geleverd, alleen het product had een niet op te lossen probleem. Na snel contact met de klantenservice besloten ze een nieuwe op te sturen. Heel netjes afgehandeld!
AlgemeenSnelle levering, vriendelijke en kundige personeel die met zorg de koelkast geplaatst hebben. Goede nazorg
VerzendingSnelle levering en vriendelijk personeel die met zorg de koelkast geplaatst hebben
KlantenserviceKrijg de klantenservice snel aan de lijn, defecte ijsblokjesbak van de koelkast is snel geleverd zonder gedoe.
AlgemeenUitstekende service van coolbleu, zowel het bestel process als de supersnelle berzorging. Nog nooit een goeie service meegemaakt als deze! ZEKER AAN TE BEVELEN!
VerzendingSuper snelle levering van CoolBlue!
AlgemeenZeer aan te bevelen, houden woord. Klanten staan voorop. Geen gemaar maar gewoon garantie geven zoals het hoort.
VerzendingZeer aan te bevelen. Niet goed, geld terug. Tevredenheid staat bij hun voorop!
KlantenserviceEen keer een moederbord gekocht en deze ging naar een jaar kapot. Ik kon het opsturen en kreeg zonder pardon mijn geld terug. Dus geen gemaar of moeilijk doen. Klant staat voorop! Zeker aan te bevelen!
AlgemeenHeldere website, makkelijk zoeken, komen afspraken na, snelle levering, ik ben al heel lang klant en dat blijf ik ook...
VerzendingAlle bestellingen worden netjes verpakt en de volgende dag geleverd. Nooit klachten over gehad.
KlantenserviceZe helpen altijd netjes en nemen de tijd als je vragen hebt. Niet dat het vaak voorkomt, maar elke keer dat ik ze even wat heb moeten vragen ben ik netjes geholpen. Zelfs garantie na anderhalf jaar op een tondeuse, volgende dag een nieuw exemplaar binnen oude hoefde ik niet terug te sturen. Helemaal super.
AlgemeenWebshop werkt zoals gewoonlijk top. Klantenservice altijd behulpzaam en reageren binnen enkele uren op WhatsApp berichten en zijn altijd behulpzaam.
VerzendingVerzending ging zonder problemen. Optijd verwerkt dus volgende dag in huis.
KlantenserviceAan de telefoon of via WhatsApp altijd super vriendelijk en behulpzaam wat enorm fijn is. Je wordt echt op #1 gezet als klant