Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Makkelijk het product te vinden, makkelijk te bestellen. Veel keuze qua levering. Ik koos ervoor het product diezelfde dag nog op te halen in het filiaal in Utrecht.

Ik werd zeer vriendelijk en goed geholpen.

Scherp beeld, 4K is het zeker waard! Goede kwaliteit prijs verhouding. Ook wordt extra bedrading meegeleverd wat eventueel van pas zou kunnen komen. Voor de rest mooie en compacte behuizing.

De levering was top! Je zou bij een monitor niet verwachten dat dit wordt geleverd binnen 24 uur, Coolblue doet dat wel dus!

Verder geen contact gehad met de klantenservice.

De bestelling van de computer verliep zonder problemen. De informatie en handelingen bij de bestelling zijn zeer duidelijk.

Snelle en goede verzending.

Gebruiksvriendelijke en snelle website. Snelle levering en je wordt tussendoor goed geinformeerd over de status van je bestelling en de verzending.

Switch van Netgear gekocht voor de uitbreiding van het thuisnetwerk.
Switch was keurig verpakt en er was een duidelijke handleiding aanwezig. Aansluiten was eenvoudig

snel en correct geleverd

nvt

gewoon prima prijs, op tijd verzonden binnen 1 dag in huis. heb alleen beetje spijt dat ik de 4 TB niet heb genomen..
Betalen met Pay Pal, is een gemaak

Was goed verpakt, maar had naar mijn idee net iets meer bescherming kunnen hebben

geen ervaring mee dat is altijd goed natuurlijk

Ik heb goede ervaringen met Coolblue, het is niet de allergoedkoopste, maar voornamelijk vanwege de klantenservice en het makkelijke contact is het mijn eerste go-to winkel.

Ik vind het fijn dat ik kan laten leveren bij PostNL ophaalpunten, en daar komt het altijd netjes aan. Daar ook kudo's voor het PostNL punt overigens.

Juist dit is de reden dat ik bij Coolblue bestel. Ik heb nu denk ik zo'n 10 aankopen gedaan via Coolblue en er zijn twee situaties geweest waar ik vragen had 1) over een wasmachine veel vragen wat de eigenschappen waren en hoe het zou passen en 2) een tv die kapot was en terug moest en dat was zo gepiept.

Bestelling was snel gemaakt mede door Coolblue's keuze en in minder dan 12 uur was het pakketje binnen.

In minder dan 12 uur geleverd

Heb een externe disk van Toshiba gekocht. De bestelling verliep heel soepel en daarna de communicatie over het verloop van mijn bestelling was heel plezierig. Daar kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen. De uiteindelijke levering is bij Coolblue een klein feestje. Leuke verpakking, grappige opmerkingen en stickers. Er staat nog net geen orkest voor de deur.
Prima webwinkel.

Alles ging perfect.
Bestellen is makkelijk, snel en duidelijk.
Ook krijg je na het bestellen nog een bevestiging

Toen ik mijn pakketje had besteld kreeg ik te zien dat mijn product tussen 1 en 3 kwam. Echter kwam het pakketje al om 9 uur. Helemaal top dus.

Coolblue is altijd perfect met hun klantenservice.
Bij coolblue is het niet altijd zo formeel maar zien ze je echt als een vriend.

snel filteren en vergelijken, en soms bruikbare reviews op de site die mij geholpen hebben.

goede status-updates, en de chauffeur stond op zaterdagochtend rond 8:30u al voor mijn deur. Snel dus!

Product kon ik snel vinden in de webshop. Product was goed geprijsd. Ik werd goed op de hoogte gehouden door mails van hun.

Snel geleverd,volgende dag in huis erg fijn.

Prima prijs, snelle bezorging, met pakjesgemak. Goed en werkend product. Website werkt snel en producten zijn makkelijk te vinden.

In 1 dag bezorgd.

Bestelling was zoals gewoonlijk gemakkelijk te plaatsen, alles is duidelijk en overzichtelijk aangegeven. Producten zijn gemakkelijk te vinden en komen snel naar boven door de zoeknaam van een product in te voeren. Ook de prijs wordt duidelijk aangegeven. Meer dan voldoende betaalmogelijkheden.

Ruim vooraf krijg je van Coolblue een mail waarin staat dat het pakket is verzonden en via de bijgevoegde Trac & Trace code is de status te volgen. Alles klopt precies zoals is afgesproken, inclusief de datum en levertijd. Er is gewoon niks te bedenken waarom ik een ander oordeel dan uitstekend zou moeten geven.

Voor een online verkoopsdienst is men zeer betrokken bij de verkoop en stuurt ongevraagd extra aanvullende informatie.
Met name ook de whatsapp functionaliteit om vragen te stellen heb ik zeer positief ervaren.

Vlot en netjes verstuurd.

Zoals eerder aangegeven is met zeer betrokken bij de dienst en staat klanttevredenheid bij hen hoog in het vaandel.

Heel duidelijk en simpel en ook erg overzichtelijk weergegeven door Coolblue. Duidelijk te zien welke verschillende producten aanwezig zijn en wat de voor- en nadelen van elk product is. Ook handig dat Coolblue zelf ook een 'beste keuze' heeft, want doordat het zo'n eerlijk bedrijf is kan je vaak al voor deze keuze gaan door gewoon Coolblue te vertrouwen.

Volgende dag in huis is ook echt volgende dag in huis. Ze houden je goed op de hoogte over aankomst bestelling en in welk stadium van verzending de bestelling is.

Nog nooit zo'n fijne klantenservice bij een bedrijf gezien. Je wordt direct geholpen en je krijgt het idee dat zij jou ook echt willen helpen met je probleem. Coolblue zoekt altijd naar de beste oplossing voor je.

Overzichtelijke en fijne webshop! Je kunt blijven zoeken en vergelijken - het blijft nog leuk ook!

De volgende dag kwam het pakket in zijn geheel en ongedeerd aan.

Via WhatsApp wat vragen verstuurd en kreeg binnen 30 minuten keurig antwoord terug. Ze vroegen nadien of ze nog iets voor me zouden kunnen doen, maar dat was niet nodig - wel fijn dat ze vroegen :D

Bestellen ging makkelijk. Lage prijzen. Snelle levering. Wat wil je nog meer? Goeie service uiteraard als iets niet in orde is, maar dat heb ik nog niet aan de hand gehad.

Zoals altijd weer top service van coolblue! Bestellen ging snel en gemakkelijk en toen het vorige exemplaar een probleem had is dit heel erg snel en gemakkelijk opgelost en kon ik het product gratis terugsturen. Zoals altijd weer een goede ervaring met Coolblue, betere service ga je niet vinden. Zeker een aanrader dus!
(ondanks dat de motivatie voor deze review een kans op een cadeaubon is, is alles in deze review mijn oprechte mening, onbeïnvloed door deze prijs.)

Bestelling ging gemakkelijk en verzending zeer snel.Betaling verliep ook snel en goed.meerdere keren iets gekocht bij Coolblue en het ging altijd prima

Scorekaart voor Coolblue.nl