Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMakkelijk het product te vinden, makkelijk te bestellen. Veel keuze qua levering. Ik koos ervoor het product diezelfde dag nog op te halen in het filiaal in Utrecht.
KlantenserviceIk werd zeer vriendelijk en goed geholpen.
AlgemeenScherp beeld, 4K is het zeker waard! Goede kwaliteit prijs verhouding. Ook wordt extra bedrading meegeleverd wat eventueel van pas zou kunnen komen. Voor de rest mooie en compacte behuizing.
VerzendingDe levering was top! Je zou bij een monitor niet verwachten dat dit wordt geleverd binnen 24 uur, Coolblue doet dat wel dus!
KlantenserviceVerder geen contact gehad met de klantenservice.
AlgemeenDe bestelling van de computer verliep zonder problemen. De informatie en handelingen bij de bestelling zijn zeer duidelijk.
VerzendingSnelle en goede verzending.
AlgemeenGebruiksvriendelijke en snelle website. Snelle levering en je wordt tussendoor goed geinformeerd over de status van je bestelling en de verzending.
AlgemeenSwitch van Netgear gekocht voor de uitbreiding van het thuisnetwerk.
Switch was keurig verpakt en er was een duidelijke handleiding aanwezig. Aansluiten was eenvoudig
snel en correct geleverd
Klantenservicenvt
Algemeengewoon prima prijs, op tijd verzonden binnen 1 dag in huis. heb alleen beetje spijt dat ik de 4 TB niet heb genomen..
Betalen met Pay Pal, is een gemaak
Was goed verpakt, maar had naar mijn idee net iets meer bescherming kunnen hebben
Klantenservicegeen ervaring mee dat is altijd goed natuurlijk
AlgemeenIk heb goede ervaringen met Coolblue, het is niet de allergoedkoopste, maar voornamelijk vanwege de klantenservice en het makkelijke contact is het mijn eerste go-to winkel.
VerzendingIk vind het fijn dat ik kan laten leveren bij PostNL ophaalpunten, en daar komt het altijd netjes aan. Daar ook kudo's voor het PostNL punt overigens.
KlantenserviceJuist dit is de reden dat ik bij Coolblue bestel. Ik heb nu denk ik zo'n 10 aankopen gedaan via Coolblue en er zijn twee situaties geweest waar ik vragen had 1) over een wasmachine veel vragen wat de eigenschappen waren en hoe het zou passen en 2) een tv die kapot was en terug moest en dat was zo gepiept.
AlgemeenBestelling was snel gemaakt mede door Coolblue's keuze en in minder dan 12 uur was het pakketje binnen.
VerzendingIn minder dan 12 uur geleverd
AlgemeenHeb een externe disk van Toshiba gekocht. De bestelling verliep heel soepel en daarna de communicatie over het verloop van mijn bestelling was heel plezierig. Daar kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen. De uiteindelijke levering is bij Coolblue een klein feestje. Leuke verpakking, grappige opmerkingen en stickers. Er staat nog net geen orkest voor de deur.
Prima webwinkel.
AlgemeenAlles ging perfect.
Bestellen is makkelijk, snel en duidelijk.
Ook krijg je na het bestellen nog een bevestiging
Toen ik mijn pakketje had besteld kreeg ik te zien dat mijn product tussen 1 en 3 kwam. Echter kwam het pakketje al om 9 uur. Helemaal top dus.
KlantenserviceCoolblue is altijd perfect met hun klantenservice.
Bij coolblue is het niet altijd zo formeel maar zien ze je echt als een vriend.
Algemeensnel filteren en vergelijken, en soms bruikbare reviews op de site die mij geholpen hebben.
Verzendinggoede status-updates, en de chauffeur stond op zaterdagochtend rond 8:30u al voor mijn deur. Snel dus!
AlgemeenProduct kon ik snel vinden in de webshop. Product was goed geprijsd. Ik werd goed op de hoogte gehouden door mails van hun.
VerzendingSnel geleverd,volgende dag in huis erg fijn.
AlgemeenPrima prijs, snelle bezorging, met pakjesgemak. Goed en werkend product. Website werkt snel en producten zijn makkelijk te vinden.
VerzendingIn 1 dag bezorgd.
AlgemeenBestelling was zoals gewoonlijk gemakkelijk te plaatsen, alles is duidelijk en overzichtelijk aangegeven. Producten zijn gemakkelijk te vinden en komen snel naar boven door de zoeknaam van een product in te voeren. Ook de prijs wordt duidelijk aangegeven. Meer dan voldoende betaalmogelijkheden.
VerzendingRuim vooraf krijg je van Coolblue een mail waarin staat dat het pakket is verzonden en via de bijgevoegde Trac & Trace code is de status te volgen. Alles klopt precies zoals is afgesproken, inclusief de datum en levertijd. Er is gewoon niks te bedenken waarom ik een ander oordeel dan uitstekend zou moeten geven.
AlgemeenVoor een online verkoopsdienst is men zeer betrokken bij de verkoop en stuurt ongevraagd extra aanvullende informatie.
Met name ook de whatsapp functionaliteit om vragen te stellen heb ik zeer positief ervaren.
Vlot en netjes verstuurd.
KlantenserviceZoals eerder aangegeven is met zeer betrokken bij de dienst en staat klanttevredenheid bij hen hoog in het vaandel.
AlgemeenHeel duidelijk en simpel en ook erg overzichtelijk weergegeven door Coolblue. Duidelijk te zien welke verschillende producten aanwezig zijn en wat de voor- en nadelen van elk product is. Ook handig dat Coolblue zelf ook een 'beste keuze' heeft, want doordat het zo'n eerlijk bedrijf is kan je vaak al voor deze keuze gaan door gewoon Coolblue te vertrouwen.
VerzendingVolgende dag in huis is ook echt volgende dag in huis. Ze houden je goed op de hoogte over aankomst bestelling en in welk stadium van verzending de bestelling is.
KlantenserviceNog nooit zo'n fijne klantenservice bij een bedrijf gezien. Je wordt direct geholpen en je krijgt het idee dat zij jou ook echt willen helpen met je probleem. Coolblue zoekt altijd naar de beste oplossing voor je.
AlgemeenOverzichtelijke en fijne webshop! Je kunt blijven zoeken en vergelijken - het blijft nog leuk ook!
VerzendingDe volgende dag kwam het pakket in zijn geheel en ongedeerd aan.
KlantenserviceVia WhatsApp wat vragen verstuurd en kreeg binnen 30 minuten keurig antwoord terug. Ze vroegen nadien of ze nog iets voor me zouden kunnen doen, maar dat was niet nodig - wel fijn dat ze vroegen
AlgemeenBestellen ging makkelijk. Lage prijzen. Snelle levering. Wat wil je nog meer? Goeie service uiteraard als iets niet in orde is, maar dat heb ik nog niet aan de hand gehad.
AlgemeenZoals altijd weer top service van coolblue! Bestellen ging snel en gemakkelijk en toen het vorige exemplaar een probleem had is dit heel erg snel en gemakkelijk opgelost en kon ik het product gratis terugsturen. Zoals altijd weer een goede ervaring met Coolblue, betere service ga je niet vinden. Zeker een aanrader dus!
(ondanks dat de motivatie voor deze review een kans op een cadeaubon is, is alles in deze review mijn oprechte mening, onbeïnvloed door deze prijs.)
AlgemeenBestelling ging gemakkelijk en verzending zeer snel.Betaling verliep ook snel en goed.meerdere keren iets gekocht bij Coolblue en het ging altijd prima