Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Ik heb bij Coolblue in pre-order telefoon besteld. Tijdens t bestelproces ging er iets fout. De verkeerde kleur aangegeven. Via klantenservice in no time veranderd, zeer vriendelijk benaderd en aangepaste order, betaling en factuur prima geregeld. De verzending is volledig als afgesproken gegaan. Coolblue-topper!

Snel en conform de afspraken geregeld

Gevonden op de website. Vraag gesteld bij de klantenservice, kreeg daar een bevredigend antwoord en heb hem toen direct kunnen bestellen bij de klantenservice. Super makkelijk

Alles was oké. Goed verpakt, levering op aangegeven tijd. Geen problemen ondervonden. Alles volgens de afspraken verlopen.

Perfecte klantenservice. Vriendelijke mensen die verstand van zaken hebben. Hier kunnen vele een voorbeeld aan nemen.

Mijn bestelling gedaan via de klantenservice. Was daar voor enkele vragen over het product, en heb het daar toen gelijk maar besteld. Goede voorlichting en erg behulpzaam.

geleverd volgens afspraak, en op de tijd die was bepaald. Goede verpakking, en zonder beschadigingen afgeleverd. Alles was aanwezig.

Heb twee maal contact gehad over het geleverde product. Ben twee maal zeer correct te woord gestaan. Door mensen die verstand van zaken hadden. Vriendelijk en verstand van zaken, wat heb je dan nog meer te wensen? Ik niets. Perfecte klantenservice, voorbeeld voor vele.

Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen. Omdat het product met voldoende informatie werd beschreven. De website was goed toegankelijk en de medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

Via track&trace van PostNl kan je de zending volgen. Het eerste tijdstip kon niet doorgaan. Het zou pas de volgende dag bezorgd worden. Na bellen met Coolblue werd de bestelling toch nog op het eerste tijdstip bezorgd.

ik werd uiterst correct geholpen. Meer dan tevreden was ik

Heb hue verlichting gekocht. Overzichtelijke website, en goede track and trace. Misschien iets iets duurdere webwinkel maar goede service en aftersales. Geeft vertrouwen.

Levering zoals gewenst binnen, s'avonds om w100 uur besteld volgende dag om 10.00uur binnen. Top goede track en trace.

Mocht er iets niet goed zijn zijn ze goed bereikbaar en alrijd netjes geholpen. Ook na aankoop wordt je geatttendeerd op het feit bij problemen contact op te nemen.

verschil = mijn PC kan dit ssd 256 gb (HD) niet vinden, wel als back-extra HD schijf. Wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Beste Klant,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het door jou aangeschafte product niet naar tevredenheid is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je, mits gewenst, ons op geenglimlach@coolblue.nl een mail willen sturen met jouw ordernummer en een korte toelichting? Dan kijken wij gelijk hoe we dit op kunnen lossen voor jou.

Coolblue

Groot aanbod met veel recensies op producten. Hierbij geeft coolblue bij verschillende productcategorieën de "keuze van coolblue" weer dat de best beoordeelde en/of verkochte producten weergeeft. Dit maakt het selecteren van een degelijk product eenvoudiger wanneer je geen tijd hebt voor uitgebreid onderzoek.

Snel en degelijk. Bestellingen tot nu toe altijd de volgende dag gehad en kunnen tracken.

Al mag er meer aandacht besteed worden aan het inpakken. Zo zat mijn elektronica aan de buitenrand van het pakket tegen de doos en dit terwijl de rest van het volume gevuld was met beschermmateriaal.

Het grote voordeel van Coolblue is de snelle en korte levertijd, headset gekocht die in de aanbieding was daardoor gelijk geprijst als andere en dat kies ik voor de levertijd toch voor Coolblue

Zoals je mag verwachten, netjes en op tijd!

om half 12 'avonds een hoesje voor mijn telefoon besteld volgende dag al in huis. Helemaal super zeer snel allemaal!!

Helaas wilde ik net bestellen op de dag dat er een storing was bij CoolBlue. Het lukte daardoor niet om de kassa-stappen te doorlopen. Maar de volgende dag was het gefixt en fietste ik er zo doorheen.

De levering was erg snel. Het product werd in zijn eigen doos verzonden, geen coole CoolBlue doos er omheen dus. In dit geval niet erg omdat dit al een stevige doos was. Kan me voorstellen dat dat niet voor alle producten zo is.

Toen ik niet kon bestellen, heb ik een tweet naar CB gestuurd, daar kwam vrij snel een reactie op. Daarin vertelde ze al dat er een storing was.

Coolblue is een geweldig bedrijf. Meerdere spullen gekocht en er is wel eens iets mis gegaan, maar ik ben nog nooit ergens zo correcte en netjes geholpen als hier. Zo had ik zelf een keer de verkeerde koelkast besteld en waren de bezorgers meer dan een uur te laat. Ik kon netjes de koelkast omruilen en kreeg ter compensatie een waardebon van 75 euro die ik direct kon toepassen. Gisteren een Netgear Gigabit Switch besteld, maar per ongeluk via de Belgische website besteld. Coolblue maakt het direct in orde zonder dat ik daar maar iets voor hoef te doen. De negatieve reviews hier zijn echt onzin. Coolblue denkt tot in de puntjes met je mee en zorgt er in alle opzichten voor dat je een tevreden klant bent. Ik bestel mijn spullen alleen nog maar bij Coolblue.

Altijd stevig in gepakt!

In 1 woord TOP!!

Altijd als er last minute iets nodig is, doet Coolblue wat er van ze verwacht wordt. Snel, eenvoudig & heel prettig op zaterdag geleverd.

Het juiste product + op zaterdag + gratis = perfect!

Op zaterdag 29-9 een iPhone 8 Plus besteld bij Coolblue. Meteen via iDeal afgerekend. Een kleine twee uur gewacht op een bevestiging van mijn bestelling. Deze was inmiddels wel al van mijn rekening afgeschreven. Uiteindelijk zelf contact opgenomen. Klantenservice stuurt uiteindelijk factuur en betaalbevestiging.

Zaterdag 30-9-2017 bestelde ik bij jullie een iPhone 8 Plus 64 GB Space Gray.
Deze zou op maandag 2-10-2017 geleverd worden tussen 18:00 en 22:00.
Ik ben hier de avond voor thuis gebleven. Helaas was er om 22:30 nog geen pakket afgegeven en viel er op track & trace te zien dat het pakket in het sorteercentrum achter is gebleven.
Hier meteen contact met jullie over opgenomen. Er werd mij gevraagd om nog een dag te wachten. Mijn melding zou wel al doorgezet worden naar de bezorgdienst. Hier zou ik binnen 24 uur iets van vernemen.
Dit gebeurde echter niet. Inmiddels werd er in de loop van de dag op track & trace aangegeven dat het pakket die avond tussen 18:00 en 22:00 weer aangeboden zou worden. U raadt het al, dit gebeurde weer niet.
Weer contact opgenomen met de klantenservice. Er werd mij weer verzocht om geduld te hebben. Aangegeven dat als er meermaals een tijdvak afgegeven wordt en hiervoor thuis blijf, ik er vanuit mag gaan dat ik mijn pakket in ontvangst mag nemen. Helemaal vanuit het oogpunt van voor 23:59 besteld, morgen in huis. De medewerker die ik sprak gaf als enige optie het toestel nog een keer te bestellen in de hoop dat het nu wel goed zou gaan. Aangezien het een toestel van ruim 900 euro is, heb ik aangegeven dit een te grote gok te vinden, aangezien de huidige bestelling niet verloopt zoals hij hoort te lopen en mijn vertrouwen in Coolblue inmiddels wel een aardige deuk heeft opgelopen. Dit was volgens de medewerker begrijpelijk. Een oplossing bieden zat er echter niet in. Vervolgens ter sprake gebracht dat ik vandaag een telefoontje van de bezorgdienst verwachtte aangezien mij dit eerder toegezegd was. Rechtstreeks in contact komen met betreffende afdeling zat er niet in. Er zou een bericht naar de bezorgservice doorgezet worden, waar ik binnen 72 uur antwoord op zou krijgen. Aangegeven dat een eerdere medewerker aangegeven had dat ik binnen 24 uur iets zou vernemen. Benoemd dat ik tot vrijdag wachten tot er überhaupt naar een oplossing gekeken wordt, te lang voor mij duurt. De medewerker gaf weer aan niets voor mij te kunnen doen, en adviseerde mij om zelf contact op te nemen met PostNL.
Vanochtend (4-10-2017) contact opgenomen met PostNL. PostNL geeft zelf aan er geen vertrouwen in te hebben dat ik nog op korte termijn mijn pakket kan verwachten. Er wordt aangegeven dat de verantwoordelijkheid tot mijn deur bij Coolblue ligt, en dat Coolblue mij een passende oplossing hoort te bieden. Inmiddels begint een verhaal dat heel eenvoudig had moeten zijn aan te voelen als een geheel van van het kastje naar de muur gestuurd worden. Ik heb inmiddels een kleine twee uur in de wacht bij de klantenservices van zowel Coolblue als PostNL gehangen. Daarnaast ben ik inmiddels twee avonden voor niets thuis gebleven.

Zie bovenstaand stuk over mijn meerdere contacten met de klantenservice van Coolblue.

Beste Jelmar,

Wat goed dat je ondanks deze negatieve ervaring, toch de moeite hebt genomen om ons van feedback te voorzien. Daar zijn we blij mee, want alleen zo worden we elke dag een beetje beter.

Jouw pakket is door een logistieke fout vastgelopen in het sorteercentrum van PostNL. Daar balen wij ontzettend van, dat is duidelijk. We willen dan ook onze oprechte excuses aanbieden.

Het klopt dat wij verantwoordelijk zijn. We gaan dan ook niet meer wachten tot het pakket 'boven water' komt. Er is een nieuwe order aangemaakt. De order wordt op dit moment ingepakt. Je ontvangt van ons een nieuwe afspraakbevestiging. Na lang wachten ontvang je dus morgen jouw telefoon. Eindelijk.

Laat je ons weten als je verder vragen of opmerkingen hebt? Je mag ons e-mailen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Groeten,
Coolblue

Wat een geweldige klantvriendelijkheid; van eerste telefonisch contact ( met Alex) tot en met de aflevering. TOP hier kunnen veel grote bedrijven ( banken!) een voorbeeld aan nemen. Klant staat echt centraal.

Je blijft op de hoogte vanaf het moment dat de laptop uit het magazijn vertrekt tot aflevering thuis.

Contact verliep stroef. Normaal wel goede service tot nu. Baal er echt heel erg van.

Superslecht, aangezien mijn pakket zogenaamd niet is aangekomen bij coolblue. (Op dynologic staat echter van wel..)

Coolblue is mijn tv kwijtgeraakt die ik ter reparatie had opgestuurd. Na veel heen en weer bellen (ruim 2 uur in totaal) en flinke hoofdpijn willen zij mij de aanschafwaarde vergoeden. Ik vind dit onacceptabel, aangezien ik de tv zeer scherp heb gekocht en op dit moment niet voor hetzelfde geld een soortgelijke tv terug kan kopen. Precies dezelfde tv kun je namelijk nu nog kopen voor 1999 euro, terwijl ik er bij coolblue 1199 euro voor heb betaald.

Passende oplossing zou ik vinden om mijn aankoopbedrag terug te krijgen met daarbij een compensatie. Ik vind het namelijk ontzettend balen dat mijn tv is kwijtgeraakt.

Wat voor compensatie? Verzin iets origineels zou ik zeggen! Wie weet dat jullie het dan goed kunnen maken en ik weer in het vervolg een tevreden klant kan zijn.

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat wij niet jouw televisie konden repareren. Wij begrijpen volledig dat je het liefst geen afscheid wilde nemen van jouw televisie. Tijdens de reparatie is geconstateerd dat het toestel niet kan worden gerepareerd. Daarom is ervoor gekozen om het aankoopbedrag van €1199,- te crediteren. Je geeft aan een vergelijkbare televisie te ontvangen binnen dezelfde prijsklasse. Natuurlijk helpen wij jou graag bij het vinden van de vervangende televisie. Echter kunnen wij niet garanderen dat je voor exact hetzelfde bedrag dezelfde televisie kunt aanschaffen.

Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van een nieuwe televisie, laat het ons weten. Dan duiken wij samen het assortiment in totdat wij de perfecte televisie hebben gevonden.

Coolblue

Makkelijk om een keus te maken, Genoeg informatie. Pakket was op tijd geleverd, en kon het goed volgen voor levering.

Altijd blij met coolblue. Opzich zijn de producten inmiddels overal hetzelfde, dus waar het bij mij op aankomt is service en afhandeling. Webshop is heel overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, en het afrekenen is snel en eenvoudig. Toch kom ik liever in de winkel omdat de medewerkers daar goed de tijd nemen en eerlijk advies geven.

Optijd bezorgd op een alternatief adres, makkelijk te tracen, en leuke verpakking houd het speels (je kunt er een petje van maken)

Product was makkelijk te vinden en het bestellen verliep snel en soepel. Binnen vijf minuten had ik mijn bestelling geplaatst.

De volgende dag netjes bezorgd.

Wat een slecht bedrijf. Lijken heel klantgericht, totdat je een probleem hebt.heb een maand geleden een espresso machine gekocht. Na een maand vertoont die mankementen. Ik bel in de veronderstelling klantgericht bedrijf die denkt mee. Maar niets is minder waar. Stuur de machine maar op en dan gaan we hem repareren. Kost ongeveer drie weken. Een machine die nog geen maand oud is. Onacceptabel dat ik geen nieuw apparaat krijg. Ik snap reparatie als het een wat oudere machine is maar niet na een maand.

ga snel weer terug naar de klantgerichte Expert. Goedkoop blijkt dus toch duurkoop.

Opgehaald

Geen echte garantie, alleen reparatie die twee tot drie weken kost. Terwijl je product net een maand hebt

Beste Kim,

Het is natuurlijk ontzettend vervelend dat jouw nieuwe espressomachine nu al defect is! Niet de service die je van ons mag verwachten. Onze regel is dat je binnen 30 dagen kun je jouw product omruilen, omdat dit onderdeel is van de tevredenheidsgarantie.

Het is ons dan ook niet helemaal duidelijk waarom je geen nieuwe machine hebt gekregen, want dit staat in onze voorwaarden. Wil je jouw ordernummer en klacht sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan zoeken wij naar een oplossing!

Alvast bedankt voor je reactie.

Groeten,
Coolblue

Coolblue levert altijd goede service. Ook gebruiken ze humor. Hierdoor is het niet als je langer moet wachten. Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Ook hier, ik had een substick besteld. De envelop kon je een pet van maken. Humor is gewoon goed, je pikt dan meer van een bedrijs

Scorekaart voor Coolblue.nl