Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

makkelijk te bestellen, coolblue heeft een prima klanten service. en snelle afhandeling van klachten. De winkel is ook niet bang om een fout van hun toe te geven en er een oplossing voor de geven.

Levering is nooit te laat aangekomen en word altijd goed verpakt. al zal ik wat meer verpakkingsmateriaal verwachten bij versturen van kwetsbare componenten.

de klanten service werkt snel en betrouwbaar.Ik heb nooit lang in de wacht gestaan en altijd naar tevreden geholpen.

Wilde ondanks een mindere eerste ervaring (Zie verzending) zojuist een Amerikaanse Koelkast bestellen. Kon ik opeens niet meer met PayPal betalen ???

Ik ben toch echt niet van plan om meer dan duizend euro te gaan ideal-en. Veel meer dan dat of creditcard bieden ze helaas niet, dus helaas geen glimlach meer voor Coolblue !

Ik betaal óf bij levering óf per PayPal en anders niet. Mij zijn ze als klant nu echt kwijt.

Ik kreeg ik bij Coolblue tot 3 KEER toe een gebruikt/defect apparaat toegestuurd. Niet grappig om elke keer weer naar het postkantoor te moeten.
Gelukkig met Paypal betaald, dus maakte me niet teveel zorgen om m'n geld.
Retourneren ging verder snel en probleemloos.
Uiteindelijk het artikel maar bij de concurrent gekocht waar het wel in 1 x goed kon.

Ondanks mijn duidelijke opmerkingen dat ik een gebruikt exemplaar had ontvangen (Vieze vingers/gekreukte handleidingen met vingervlekken/Mankementen) kreeg ik daarna gewoon nog 2 x een gebruikt exemplaar opgestuurd...
(Waarschijnlijk reeds geretourneerde producten, gezien ze defect waren/onvolkomenheden hadden).

Geen PayPal meer...

Beste meneer.mevrouw,

Wat onwijs vervelend om te zien dat je ons als zodanig negatief hebt ervaren. Dat is heel teleurstellend om te lezen. We kunnen ons voorstellen dat het gemis van PayPal een factor hierbij is.Uit onze klantgegevens blijkt echter dat er veel vaker voor een creditcard betaling wordt gekozen dan voor PayPal. Vandaar dat we deze beslissing hebben genomen. Verder, is het ook jammer om te zien dat de levering van de koelkast zo vaak mis is gegaan. Hiervoor dan ook onze excuses. We hopen een toekomst een betere ervaring te kunnen leveren, opdat we je vaker terug kunnen zien.

Coolblue

Na lang twijfelen, toch maar een Note 8 online besteld en afgehaald in de winkel. Om later tot mijn grote verbazing te komen dat de Note 8 en de S8 niet werken in mijn auto ( Impreza ). Media files worden niet herkend en je kan de boel niet met elkaar verbinden. Subaru klantenservice is er mee bekend en werkt aan een firmware update, maar dat kan wel paar maanden duren zeiden ze.

Dus toen zat ik met de beste telefoon ooit in me handen, die niet werkt in de leukste auto ooit. Zo was ik genoordzaakt om de telefoon terug te brengen naar de winkel. Na inspectie daar werd alles keurig geregeld en kreeg ik me geld terug.

Gewoon, alles prima en snel. Ik zou niet weten hoe het beter kan. Alle velden waar eenvoudig in te vullen.

Perfect

Ik heb een keer gebeld maar ze hadden geen antwoord op het probleem.Toevallig kwam ik er tijdens het gesprek zelf achter maar de bereidheid om het uit te zoeken was niet zo groot. Medewerkster was overigens super vriendelijk.

Het is een website met goede levering, veel informatie over de producten die makkelijk te vinden zijn.

Het was op zaterdag besteld en op zondag ontvangen.
Ik ben dol op snelle probleemloze bezorging op zondag.

Nog niet gebruikt, dat is ook goed

Ik kan niet anders dan positief zijn over coolblue! Al meerdere bestellingen gedaan en doen altijd wat ze beloven.

Altijd correcte verzending.

Snelle repons van echte personen die zeer behulpzaam zijn.

Bestellen gaat prima maar ze sturen een gebruikt product. Omruilen moet je dan zelf regelenen : naar de post met een zware doos.

verzending is prima. komt op de afgesproken datum en tijd. ook op zondag.

ze sturen een gebruikte machine. Blijkbaar hebben ze geen kwaliteits controle op wat er wordt gestuurd of denken dat de klant het niet merkt.
Omruilen kan maar dan moet ik een week wachten omdat ze eerst het product terug willen. Dus omruilen betekent hier dat je het eerst terug stuurt (niemand die het komt iophalen dus je moet alsnog zelf ermee zeulen). Dan wachten tot ze het bekeken hebben en je je geld terug krijgt. Of opnieuw het product.
Niet echt een goede service voor HUN fouten.Als klant wordt je opgezadeld met het retourneren.

Beste klant,

Allereerst bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback met ons te delen. We vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat jij een product hebt ontvangen dat niet meer geheel nieuw was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en daarvoor ook onze oprechte excuses. Het is inderdaad niet leuk om te moeten gaan sjouwen met een pakket door iets wat wij verkeerd hebben gedaan. Daarom zouden we graag jouw ordernummer, e-mailadres en een korte toelichting ontvangen op geenglimlach@coolblue.nl. Dan gaan wij kijken hoe we dit naar tevredenheid met jou op kunnen lossen.

Coolblue

Product op voorraad en snelle levering. Afrekenen met creditcard ging wel fout, ik denk een storing bij Rabobank. Daarna met iDeal geprobeerd ging wel direct goed. Rond 23:50 besteld.

Verzending uitstekend. Niet in de eigen fabrikant doos, maar een grotere Coolblue doos eromheen met wat vulling (luchtzakjes). Zending de volgende dag ontvangen voor 12 uur.

Voor het huidige product geen klachten. Vorige product welke deze vervangt (ander type / merk monitor) deed men niet moeilijk over. Direct ingenomen (Store Utrecht) en geld binnen 2 dagen volledig terug ontvangen.

Geen PayPal ondersteuning meer. Waarschijnlijk gaat creditcard ook weg? Gelukkig kon ik het elders bestellen. Ik ga niet zomaar 1000 EURO vooraf betalen, je weet nooit of ze onverwacht failliet gaan.

Beste klant,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. We kunnen ons voorstellen dat jij niet blij bent dat wij besloten hebben met PayPal te stoppen. Gelukkig blijven de overige betalingsmogelijkheden, zoals iDeal en creditcard, wel. Hopelijk zien wij je in de toekomst toch weer terug bij ons. We zijn namelijk van plan om nog heel lang te blijven bestaan!

Groet,
Coolblue

Alles gaat bij coolblue erg gemakkelijk, bestellen, betalen en leveren. Ik heb inmiddels een keer of 60 hardware besteld bij cooblue en het is altijd soepel verlopen. Wat ook fijn is dat je gewoon telefonisch contact kan opnemen tegen normaal tarief.

Alles wordt netjes en op tijd geleverd, en afspraken worden ook nagekomen.

Ik heb een paar keer contact gehad met de klantenservice en dit gaat ook snel en goed.

Een overzichtelijke website met een goede uitleg erbij.
Prijs is gemiddeld maar voor de goede service en snelle levering die je bij Coolblue krijgt geef ik liever wat meer uit dan bij een andere webshop waarbij dit juist erg slecht is.

Snelle levering. Vandaag besteld was de volgende dag meteen in huis.

Ik bestel al jaren bij Coolblue. De laatste tijd wordt de service echter minder goed...
Geen ondersteuning meer voor PayPal, meer problemen met bestellingen.

Het ging altijd goed. Maar mijn laatste twee bestellingen gingen alle twee verkeerd...
Eerst een bestelling die ze op zondag zouden bezorgen. Top dat ze die service bieden. Terwijl ik de hele zondag thuis ben en m'n voordeur niet uit ben geweest, krijg ik echter aan het eind van de dag een e-mail dat ik niet thuis was en de bezorging dus een dag later komt. Ook geen briefje in de bus gehad, dus bezorger is gewoon niet langsgeweest. Vervolgens heb ik Coolblue verzocht mijn bestelling te annuleren omdat ik de komende week niet thuis zou zijn. Zouden ze regelen. Dag later wordt de hele bestelling alsnog bij mijn buren gedumpt, en zitten zij vervolgens voor meer dan een week opgescheept met grote dozen.

Paar weken later weer iets bestelt. Het zou op voorraad zijn bij de winkel, dus ik ga ernaartoe om het af te halen. Vervolgens blijkt dat slechts 1 van de 2 stuks van het item dat ik heb gekocht op voorraad is, en ik later dus weer terug moet om de andere op te halen. WEER fout dus.

Ze zijn enorm vriendelijk, beloven van alles maar kunnen het vervolgens vaak niet waar maken.

Beste Patrick,

Bedankt voor je feedback. Wat ontzettend vervelend om te zien dat je deze nare ervaring aan de laatste 2 bestellingen hebt overgehouden. Het lijkt er bij de eerste bestelling helaas op dat onze berichten naar PostNL niet op tijd door ze zijn opgepakt waardoor de order toen toch is afgeleverd. Excuses voor het ongemak dat je hiervan gehad hebt. Zou je in een e-mail naar geenglimlach@coolblue.nl de 2 ordernummers van de bestellingen kunnen doorsturen? Dan gaan we meteen meekijken en opzoek naar een passende compensatie voor het ongemak.

Coolblue

Ik heb een ‘tweedkansje’ tv aangeschaft bij Coolblue. Er stond een duidelijke omschrijving bij de tv en daar voldeed hij aan. Prachtig toestel en de kras valt me alleszins mee :)

Laten leveren bij een postnl punt en daar stond hij de volgende ochtend om 9:00 al. Top!

Via whatsapp contact gehad en dat ging super. Binnen 30/45 min een vriendelijk en behulpzaam antwoord.

ordered my laptop last Friday, and arrived at the post office on Monday in perfect condition

I expected my package to arrive last Saturday after ordering the day before, but it's bpost fault that the package arrived on Monday.

Excellent customer service.

Coolblue is the best. I love the website, and their customer service is so nice. I was looking for a macbook pro at the belgian website, because I just moved to Belgium, but I chatted with the NL Coolblue customer service through whatsapp, and he/she helped me a lot.

I ordered it on Friday, was expecting it to be delivered on Saturday, but because the pickup point at Belgium is so slow, I had to wait until Monday. But, it was worth the wait.

The customer service was friendly and nice.

Ging niet helemaal goed na garantie-kwestie telefoon, zou geld terug krijgen maar omdat het in combinatie abonnement was in eerste instantie veel minder dan het toestel waard is. Coolblue heeft er een nachtje over geslapen en het toen rechtgezet.

Altijd volgende dag in huis, zondag levering en ook mogelijkheid tot avond levering of vandaagnog service. Ik heb 1x een levering gehad die vertraagd zou zijn en een extra werkdag zou duren, maar na vlug contact opgenomen te hebben via klantenservice op facebook is een avondlevering geregeld

Normaal is de klantenservice echt perfect, maar afgelopen maandag avond laat zien dat er altijd puntjes van verbetering zijn. Coolblue vind dat reparaties niet langer dan 3 weken hoeven te duren. Maandag avond stuurde ze dan ook een mailtje dat ik shoptegoed kan krijgen omdat mijn reparatie zo lang duurt, dan kan ik een nieuwe telefoon uitkiezen, ik blij, maar vroeg voor de zekerheid even om hoeveel het ging waarop ik snel reactie kreeg.

De medewerkers van Coolblue hielden stug vol dat ik 250euro terug krijg, dit is het bedrag dat ik bij mij mijn abonnement + toestel bij betaalt had. Slechts een klein deel van de 650euro wat de waarde van het toestel was, de rest betaal ik natuurlijk met de maandelijkse kosten, hier ga ik dus niet mee akkoord.

Het klopt echt niet, want volgens deze logica had ik slechts 0 euro te besteden als ik voor een duurder abonnement gekozen had zonder bijbetaling. Bovendien kan ik voor 250euro geen gelijkwaardig toestel vinden. Na overleg kreeg ik nog 25euro er bij ter compensatie, lachwekkend! Op zo'n groot bedrag doet dat weinig.

Omdat ze 250euro bleven zeggen op zowel mail als Facebook vroeg ik hun welk gelijkwaardige toestellen ik hiervan kan kopen. Op hun antwoord heb ik vervolgens geantwoord welke dingen er missen tegenover de telefoon die ik gekocht had (dit antwoord had ik gestuurd toen de klantenservice gesloten was). Na verder zoeken op hun website was ik er van overtuigt dat een redelijk gelijkwaardig toestel (waarop je wat inleverd en wat terug krijgt) toch minstens 400euro kost.

De volgende ochtend kreeg ik uiteindelijk goed bericht
"het had even wat voeten in de aarde. Je krijgt de volledige aanschafwaarde van het toestel als shoptegoed. ".
Diezelfde dag ben ik naar Coolblue in Amsterdam gegaan om de oplader in te leveren (ze vroegen deze retour op te sturen, maar via de winkel kan ook en vind ik prettiger, dan kan ik gelijk al mijn vragen weer kwijt). Daarnaast heb ik het doosje en andere accessoires die er bij horen meegeleverd zodat ze hem zo compleet mogelijk hebben. Ik vertelde het verhaal aan de medewerker en hij vond het ook erg raar, hij toonde interesse om verder uit te zoeken hoe dit zo heeft kunnen komen.

Uiteindelijk ging ik terug naar huis met 650euro shoptegoed, ze hebben uitgelegd hoe ik deze kan gebruiken, hij kan in meerdere keren besteed worden dus waarschijnlijk hou ik er nog een extraatje aan over ook.

Maandag avond was Coolblue niet zoals ik gewent ben van ze
Maar dinsdag waren ze weer de oude! En blijft het mijn favouriete webshop

Leuke berichtgeving, alles volgend afspraak, en werd snel en accuraat op de hoogte gehouden. Zou hier zo weer bestellen

Geen contact mee gehad, was gelukkig niet nodig

Mijn vrouw heeft met de Samsung actie 100 euro extra retour mee gedaan.
Volgens de berekening kreeg ze totaal 236 euro voor haar Samsung S6 terug als ze een S8+ kocht. Leuke deal. Naast de gebruikelijke gebruikersschade deed het toestel het nog prima, geen barsten of scheuren in het toestel. Krijgt ze na 2 weken bericht dat er lucht onder het scherm zit?!? 100 euro minder retour. Klagen heeft geen zin gehad, tja je bent akkoord gegaan met de voorwaarden. Ik had toch wel meer service van Coolblue verwacht. Beetje jammer en teleurgesteld.

De verzenging van het nieuwe toestel is verder prima verlopen.

Als je de standaard vragen beantwoord over de status van het in te ruilen toestel, en je geeft een richtbedrag, dan schept dat verwachtingen. Het kan altijd iets lager uitvallen, maar 100 euro is wel heel veel, en verdere discussie met Coolblue is niet mogelijk.

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je onze service op deze manier ervaart. Wij doen er uiteraard alles aan om iedereen voldoende te informeren over de gevolgen van eventuele gebruikersschade, maar helaas is het zo dat we uiteindelijk pas de staat van het toestel kunnen laten controleren als hij binnenkomt bij de beoordelaar. Zou je in een e-mail naar geenglimlach@coolblue.nl verdere verduidelijking kunnen opsturen over hoe het precies is gelopen en zou je daarbij ook het ordernummer van de bestelling met de S8 kunnen opsturen? Verder hebben we om dit verder uit te zoeken ook het return nummer van het toegestuurde toestel nodig, deze heb je per e-mail ontvangen bij de registratie van de inruilactie.Wij gaan graag met je meekijken naar een passende oplossing.

Coolblue

CoolBlue is een geweldige winkel! Bij het bestellen van mijn ASUS ROG Strix 1080TI 11G had ik per ongeluk foute informatie doorgegeven, maar hun klanten service had me binnen 5 minuten kunnen helpen met mijn probleem!

Excellent service. Fast and reliable.
Products were packaged perfectly and delivered as per the agreed schedule.

Scorekaart voor Coolblue.nl