Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Oude headset stuk en de nieuwe besteld om 23:30 en 14 uur later in huis. dat kan alleen CoolBlue.! Dit is mijn winkel meer dan 4000€ besteld in de afgelopen jaren.
en altijd de volgende dag binnen 16 uur thuis.

Erg vriendelijk en zij hebben verstand van zaken.

CoolBlue maakt geld uitgeven leuk. Je wordt van aankoopoverweging tot het daadwerkelijke gebruik geholpen. Super!

Je krijgt direct een orderbevestiging met aanvullende uitleg over het product. Vervolgens een verzendbevestiging, met een verwachte levertijd.

CoolBlue denkt mee, is in voor een geintje, en voorziet je standaard van relevante informatie over je aankoop. Geen andere aanbieder heeft dit zo goed op orde als CoolBlue.

Makkelijk bestellen. En bij defect van product werd niet moeilijk gedaan over omruilen. Top service;

Prima verpakt en duidelijk communicatie mbt aflevering

Had een defecte laptop gekregen. Na bellen met probleem werd zonder moeite product omgeruild.

Levering van product telefonisch mondeling toegezegd en via mail bevestigd. Later op de dag werd deze belofte teruggedraaid.

Beste,

Bedankt voor jouw feedback. We snappen dat het niet prettig is dat jouw levering niet is door gegaan. Dat is zeker niet wat je van ons mag verwachten. Helaas kan het voorkomen dat een product niet op voorraad is of dat er intern wat mis gaat bij onze bezorgdienst. Onze excuses voor het ongemak. Jouw feedback nemen we zeker mee om onze processen te verbeteren.

Coolblue

Degelijke en mooie tablet met heldere kleuren op het scherm en door de 3 GB.werkgeheugen snel genoeg . Alleen 16 GB opslag is wat krap maar kan worden uitgebreid met micro geheugenkaartje.
Ben er zeer tevreden mee.

Levering correct als op site aangegeven.

Inmiddels verschillende bestellingen gedaan bij coolblue. Kan niks anders dan tevreden zijn. Snelle levering, goed verpakt. Prettige website. En helder overzicht van bestellingen en de status daarvan. Onlangs is PayPal helaas als betaalmogelijkheid verdwenen. Kost toch een puntje.

Altijd de volgende dag geleverd, goed verpakt, nooit problemen mee gehad.
Prima dus.

Producten zeer eenvoudig gevonden via Tweakers Pricewatch. Eenvoudig gevonden op Coolblue, en alles was op voorraad dus alles netjes de volgende dag binnen. De prijzen klopten netjes.

Zending is netjes verpakt en op tijd geleverd. Producten zaten netjes in een doos met veel luchtzakken ter bescherming.

Overzichtelijke website, duidelijke voorwaarden.
Persoonlijke gegevens eenvoudig te muteren.
Veel opties, uitbreid assortiment.
Uitgebreide productinformatie.

Een paar minuten voor twaalf besteld, ruim 10 uur later inderdaad bezorgd, top!

Enige tijd geleden een Blu-ray speler besteld. De bestelling loopt vlot en soepel. Het is duidelijk waar je moet zijn. Als het echter op garantieservice aankomt, gaat het helaas allemaal wat trager. Meer daarover hieronder.

12-10 Na drie maanden heeft de adapter het begeven van de Blu-ray speler. Dat had ikzelf althans geconstateerd. Geheel begrijpelijk wilde men dat zelf eerst ook onderzoeken. Gezien ik graag zeker wilde zijn dat de speler daadwerkelijk ontvangen zou worden deze afgeleverd in de winkel. Ik zou 'm ongeveer ~2 weken kwijt zijn (dat vond ik behoorlijk lang, maar goed).

31-10 Vorige week donderdag (26-10) kreeg ik een mail. Het apparaat zou z.s.m. terugkomen, want het defect was bekend. Dat zou begin deze week (44) zijn. Gezien ik dinsdag nog niets had vernomen, maar eens aan de bel getrokken. Daarop kreeg ik de reactie dat het apparaat binnen 5 dagen terug zou zijn (gerekend vanaf de mail op donderdag).

02-11 Vanavond ontving ik opnieuw een mail. Deze las ik met stijgende verbazing. Het apparaat zou niet te repareren zijn. Dat is merkwaardig aangezien ik zeker weet dat het enkel een defecte adapter betrof. Daarnaast vind ik het wel erg lang duren om een dergelijk defect vast te stellen. Sterker nog, dat moet vorige week donderdag al bekend zijn geweest.

03-11 Aangezien het product niet leverbaar is op dit moment, is er mij een shoptegoed aangeboden. Teruggave van geld is volgens de klantenservice op Twitter niet mogelijk. Ik zou hierdoor nu verplicht worden om een duurder apparaat aan te schaffen. Dat wil ik niet en het lijkt mij ook onterecht. Zelfs de speler die ik in bezit had is op dit moment duurder. Garantie houdt volgens mij ook nog altijd in dat er een vergelijkbaar product wordt aangeboden.

Inmiddels ben ik met de klantenservice overeengekomen dat er kosteloos een vergelijkbaar product wordt opgestuurd. Het zou echter beter zijn dat er vanaf het begin iets dergelijks wordt aangeboden, i.p.v. een shoptegoed wat je ook nog eens zelf moet verzilveren via de klantenservice. Overigens lever ik wel in op de functionaliteit (draadloos netwerk ontbreekt), maar dat neem ik voor lief.

Het zoeken en selecteren was heel gemakkelijk, en na betaling met iDEAL was het de volgende dag al binnen. Top!

Snel geleverd en netjes afgegeven bij AH, en de nodige statusmailtjes. Een prima ervaring!

Perfecte behandeling, deskundig en klantvriendelijk.
Via WhatsApp met Marlinde een prima onderhoud gehad.
Ik heb alleen maar lof over uw organisatie.
Na levering is op dit moment bijna alles geïnstalleerd .
Inclusief het tweede beeldscherm.
Eef de Koning

Geen klachten op dit moment.

Goede prijs, snelle levering, goede service en uitstekende kwaliteit. Reeds, naar volle tevredenheid, meerdere bestellingen geplaatst,

Bestellen en betalen gaat gemakkelijk, genoeg keus en ze hebben produkten die andere winkels niet hebben. Overzichtelijke website die prettig werkt.

Verzending, ja.... ze beloven de volgende dag te leveren en je krijgt ook vaak dan al via track&trace de bezorgdatum en tijd...... doch helaas, 6 bestellingen bij ze gedaan en ze hebben de helft niet waar kunnen maken, ondanks een track&trace die het wel beloofde, maar die verandere de dag van bezorging gewoon in de dag erop, Je kan je je er druk over maken, maar ook van deze klantenservice krijg je wel allerlei smoezen en excuses, waarmaken kunnen ze hun beloften met de volgende dag leveren niet. Vind het dan ook ten onrechte dat er 24/7 staat terwijl het eerlijker zou zijn als het 48/7 wordt.

De klantenservice doet zijn best en als er iets niet naar tevredenheid is wordt het wel opgelost. Helaas een minpuntje over die de volgende dag bezorgt..... die klopt dus niet en je moet er geen vrij voor nemen of bij de buren laten bezorgen...... want garantie op die de volgende dag krijg je niet, compensatie krijg je ook niet. Als ze niet te gek veel duurder zijn dan de andere aanbieders dan blijf ik nog wel bij ze kopen, ook al weet ik dat die 24/7 in veel gevallen niet waar gemaakt wordt, ook niet bij een herkansing met hetzelfde produkt dat een paar weken later nog een keer besteld werd.

Fijne webshop me overzichtelijk aanbod. Laptop de zelfde dag aan huis laten bezorgen: super !

Zelfde dag in huis, helemaal top. Moest wel naar beneden lopen om mijn pakketje op te halen omdat de bezorger niet naar boven wilde komen.

er wasiets met debezorging maar dikke pluim goed te woord gestaan en alles keurig opgelost heel geduldig en vriendelijk super hoor product inmiddels keurig ontvangen heel vriendelijk en duidelijk gewoon geweldig je ben gelijk op je gemak dank je wel

alles keurig bezorgd dik tevreden blijf gewoon klant alles netjes opgelost

die mevrouw was geduldig en luisterde naar mij gaf mij goede raad en dat is toch het voornaamste erg vriendelijk maar ben ik inmiddels gewend hoor dank je wel jullie zijn super

Met de filters heel handig zoeken wat bij mij past. Bestellen verliep vlekkeloos evenals de betaling.

Bestelling een dag later binnen op mijn eigen gekozen tijd. Heel fijn dat dat ja.

Geweldige service heb tijdens het gesprek de bestelling geplaatst. Prima personeel en de levering en uitleg waren ook afdoende.

Ben prima op de hoogte gehouden en pakket kwam op afgesproken tijd

Ervaren en niet te verlegen zijn collega om raad te vragen. Excellent

Zoals altijd, de coolblue website is duidelijk en makkelijk te bestellen. Ook is er meer dan voldoende informatie over het artikel te vinden.

De levering was netjes, alleen PostNL is onvoorspelbaar, maar daar kan coolblue niets aan doen.

De Philips 49PUS7272 werkt NIET samen met de Ziggo mediabox, hierover ook contact gehad met coolblue en ze proberen met je mee te denken. Op dit moment wacht ik een oplossing van Ziggo.

UPDATE: Probleem is opgelost, de Ziggo Mediabox werkt NIET op HDMI poort 1 of 2, alleen op poort 3 of 4. De Mediabox ondersteunt dus niet correct HDCP 2.2.

Ik ben zeer tevreden over Coolblue. Ik heb hier vaak mijn aankopen gedaan en altijd netjes op tijd geleverd. Aftersales is ook zeer goed. Ben altijd zeer snel geholpen. Dik tevreden gewoon. Ze zijn inderdaad niet de goedkoopste maar voor paar euro meer krijg je wel super service terug.

Monitor besteld bij CoolBlue. Snel geleverd. Netjes verpakt voor een mooi prijs! Goede service zoals we gewend zijn.

Monitor was goed verpakt Doos in Doos met luchtzakjes. Alles in goede orde ontvangen.

Scorekaart voor Coolblue.nl