Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenklanteservice was n beetje bagger met retourneren maar voor de rest hielpen ze wel goed met een goeie keus maken van een headset kiezen,
Verzendingik Kon hem zelf ophalen omdat coolblue vlakbij me is!
Klantenserviceze zijn echt zeer slecht kwa als je wilt terug brengen !
als je iets koopt wees dan zeker dat je hem niet gaat retouneren!
AlgemeenSimpel te bestellen en volgende dag 's middags in huis in een keurige verpakkings- doos
VerzendingGoede verpakking
AlgemeenSuper service, zoals gewoonlijk. Erg gelachen om de wacht therapie. Al vaker iets besteld bij Coolblue en nooit een slechte ervaring gehad!
Verzending11:00 besteld. 20:00u op dezelfde dag was het product al binnen.
AlgemeenOverzichtelijke website met gebruikersreviews; makkelijke bestelling en zeer snelle levering. De laptop was wel in een veel te grote doos verzonden maar wel met plastic vulmateriaal.
AlgemeenMijn combimagnetron was kapot, de volgende dag had ik een nieuwe in huis. Wat een super service.
KlantenserviceZe reageren altijd super vriendelijk en maken een leuke indruk op Social Media.
AlgemeenIk heb 2 producent hier besteld. Een laptop die na een paar dagen kapot ging waarna het ongelooflijk lang duurde voordat ik weer een nieuwe kreeg. Overigens moest ik ook 8 euro aan verzendkosten betalen door een fout. Nu heb ik een koptelefoon bestelt die alsnog weer een dag later binnenkomt dan beloofd.
VerzendingEr staat dat je je product de volgende dag krijgt. Dit is in 2 instanties niet gebeurd.
KlantenserviceHet duurt veel te lang voordat er gereageerd wordt via Whatsapp of Facebook.
Hoi Ilya, bedankt voor je feedback. Het is erg vervelend dat jouw retourzending pas na lange tijd opgelost is. Daarbij komt ook dat jouw hoofdtelefoon te laat geleverd werd. Dit is niet de service die je van ons kunt verwachten. Zou je jouw ordernummer met postcode en huisnummer toe kunnen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken wij direct met je mee naar jouw problemen.
Coolblue
AlgemeenSnelle levering, zelfs op zondag zonder extra kosten. Zeer vriendelijke klantenservice, die de tijd voor je nemen en bij twijfel eerst overleg plegen met een collega en niet zomaar iets zeggen.
VerzendingGeleverd volgens afspraak in een goed beschermde doos.
KlantenserviceKundig personeel dat bij twijfel eerst overlegd i.p.v. zomaar iets zeggen om van de vraag af te zijn.
AlgemeenDe bestelling ging erg gemakkelijk. Er waren geen verzendkosten aan verbonden en de levering was erg snel.
VerzendingHet was een snelle levering en het product werd in goede staat geleverd.
KlantenserviceDe site is erg klantvriendelijk.
AlgemeenIk ben persoonlijk zeer tevreden over coolblue.nl met hun support en producten aanbod. En kies er ook vaak voor om iets meer te betalen als ik bij coolblue kan bestellen.
Een ding moet ik wel aangeven is dat ik soms bestel voor 12 uur snachts, maar omdat er iets mis gaat ofzo. heb ik soms dat mijn order na 12en word bevestigd en dat ik niet de volgende dag mijn order krijg.
Bijna perfect. Alleen heb ik soms dat de bezorger niet aanbelt en gewoon door rijd. Waardoor ik mijn pakketje alsnog moet ophalen. Maar dit licht meer aan PostNL dan aan coolblue.
KlantenserviceIk ben altijd goed geholpen, Ik had ooit een keer dat ik een screen protector had besteld, die naar een week al in de hoekje stuk ging in de hoekjes, die dierect werd vervangen.
AlgemeenEerst fysieke winkel bezocht om te ervaren of dit toegevoegde waarde heeft. Daarna thuis beslist en besteld. Heldere site met adequate filters.
VerzendingVolgende dag volgens toezegging geleverd. Gekozen voor (gratis) extra service in de vorm van ophalen bij een ophaalpunt van PostNl.
Algemeensuper service, de aflever dag kan keuzen ook.
Goede feedback and service, blij van mijn keuze
AlgemeenNa het overlijden van de vaatwasser opzoek naar een nieuwe. Coolblue was niet de goedkoopste, maar vanwege de service van eerdere bestellingen toch hier besteld.
Verzending-Tijdens bestellen kon ik aangeven op welke dag het apparaat geleverd diende te worden.
-De avond voor bezorging kreeg ik een tijdvak van 7:30 - 10:30(? geen idee of het een vak van 3 of 4 uur was)
-een kwartier voor tijd werd ik gebeld dat ze er bijna waren en werd gevraagd of ik op de hoogte was dat ze de nieuwe machine niet zouden aansluiten en of ze de oude mee moesten nemen. Hiervan was ik op de hoogte omdat ik hem zelf zou gaan aansluiten en geen installatie service erbij gekocht had.
-3 vriendelijke mannen kwamen de nieuwe machine binnen brengen, neerzetten en de oude al uitgebouwde machine meenemen er werden nog wat tips gegeven en hierna kon ik aan de slag om de nieuwe in te bouwen.
hele prettige ervaring!
Tijdens een service vraag over een gsm die niet meer wilde opladen prima geholpen. Tijdens het gesprek was de betreffende gsm uitgevallen en na het opnieuw aanzetten ging deze weer laden. Prima en vriendelijk geholpen, ook fijn dat de medewerker direct al mijn gegevens beschikbaar had zonder dat ik ordernummers of postcodes dor hoefde te geven (nummerherkenning staat aan).
AlgemeenTop klantenservice die helpt bij problemen. Het bestellen van het product was makkelijk en zelfs tot 24 uur en nog steeds de volgende dag bezorgd, helemaal prima.
VerzendingDirect na bestelling bevestiging gehad, even later track en trace code ontvangen, nergens problemen mee gehad
KlantenserviceVia WhatsApp advies gevraagd over het product dat ik wou bestellen en netjes geholpen
AlgemeenDe klantenservice heeft mij PERFECT geholpen. Hoewel ze soms aan de langzame kant zijn (wat ik wel begrijp) is hun service uitstekend. Sander van CoolBlue heeft mij geholpen om een keuze te maken tussen twee laptops en naderhand ook nog eens de extra bezorgkosten voor mij weggehaald! Wat een service! Zo zou het bij iedereen moeten zijn. Als kers op de taart heb ik ook nog eens een leuk kaartje gekregen! Ik heb meteen gekeken of er een vacature bij CoolBlue was voor mij maar helaas woon ik niet in de buurt. Ik had heel graag ook zo'n service aan anderen gegeven. Voortaan koop ik alles bij CoolBlue, dan weet je tenminste dat je goed zit en alles geregeld is zoals het hoort.
VerzendingDe laptop doet precies wat ik had verwacht, is een prachtig ding en Sander heeft me hierin echt super geadviseerd. Waar hij me op heeft geattendeerd zie ik ook echt terug! Ik kon geen tevredenere student zijn.
KlantenserviceZoals eerder vernoemd: de klantenservice heeft me echt uit de brand geholpen. Ik wist ècht niet welke laptop ik moest kiezen en achteraf gezien was ik bijna voor de verkeerde gegaan. Dankzij de klantenservice heb ik de juiste keuze gemaakt. Deze mensen verdienen echt een loonsverhoging. Of een tosti. Wat je zo ook maar kan bieden is goed.
AlgemeenOverzichtelijke en snelle website. Producten zijn snel te vinden. Site heeft een snelle check out. gewoon goed!
VerzendingKeurig verpakt en snel geleverd.
AlgemeenProducten zijn makkelijk te vinden, betaling gaat erg gemakkelijk en overzichtelijk. Echter duurde het wat lang (45 minuten) voordat de bestelbevestiging ook in de mail stond. Hierdoor ook de klantenservice ingeschakeld of de bestelling wel was gelukt.
VerzendingGoede verzending, wel een erg grote doos voor een relatief klein product. (2/3e was lucht). Product 's avonds laat besteld en de volgende dag al thuis, dat is wel top!
KlantenserviceKlantenservice reageert snel en vakkundig en gaat echt uitzoeken wat er aan de hand is en komt met een helder antwoord en lost het voor je op. Gewoon erg goed.
AlgemeenDe site is overzichtelijk. Dit heeft geholpen toen ik snel een telefoon nodig had. De service is subliem, bij vorige bestellingen heb ik snel via Facebook kunnen regelen dat ik mijn bestelling op het juiste moment kreeg.
VerzendingCoolblue bezorgd ook op zondag. Erg handig als je snel wat nodig hebt.
KlantenserviceVia Facebook antwoord Coolblue binnen een half uur. I-de-aal, snel en gewoon leuk (vriendelijke en grappige berichten). Coolblue doet niet moeilijk over garantie of ruilen.
AlgemeenAl veel bestel en nooit klachten gehad. Snelle verzending en vooral duidelijke communicatie maakt dat dit mijn favo webshop is om te bestellen.
AlgemeenDe tone of voice van het bedrijf is zeer prettig en is in lijn met de geleverde service. De bezorging was perfect geregeld, beter dan bij welk bedrijf dan ook en de klantenservice heeft perfecte nazorg geleverd.
VerzendingSnel, professioneel en zelfs leuk. De informatie vooraf over de precieze aflevertijd die steeds weer geupdate wordt is zeer fijn.
KlantenserviceDe avond voor de bestelling de vraag gesteld of er twee defecte wasmachines mee konden worden genomen. Dit kon niet gegarandeerd worden, de bezorgers bleken de tweede machine ook niet mee te kunnen nemen. Diezelfde dag nog een email ontvangen van klantenservice dat dit niet goed gecommuniceerd was en of de tweede defecte machine alsnog opgehaald moest worden. Beste service ooit!
AlgemeenMakkelijk bestellen, goed overzicht op website, voorraadinzicht en de volgende dag netjes geleverd.. Al met al perfect !!!