Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Gemakkelijke website en gemakkelijke app.
Ook nadat ik feedback had achtergealten over hoe app beter kon is hier iets mee gedaan.

's avonds besteld, volgende dag nog in huis. Ook met grotere producten.
Wasmachine moest naar de tweede verdieping (zonder lift). Dat moet met twee personen, maar de bezorger was door een foutje alleen. Gelukkig wilde ze met wat hulp van mij de machine nog wel naar boven tillen.

Ooit eens een product gekocht dat ik toch niet kon gebruiken, maar de verpakking beschadigd. Door de uitstekende service mocht ik t kostenloos retourneren.

Fijne no nonsense webwinkel die me steeds laat glimlachen als ik weer zo'n blauwe bus langs zie komen.

In dit geval een knetterscherpe aanbieding gescoord voor mooie BK Q-linair pannen, goedkoper nog dan de Prime aanbieding. De geleverde pannen werden ook nog eens veel beter verpakt dan de Prime aanbieding, want de pannen daar zaten vol met butsen en dingen dus retour.

Dubbele score voor Coolblue: ik ging voor een tweedekans aanbieding, die stond voor 145 te koop (nieuwstaat, enkel geretourneerd en een beschadigde verpakking). Somehow werd het in mijn mandje ineens 108 euro en de pannen die ik ontving waren in één woord perfect. Geen buts, geen kras, gewoon perfect. Topervaring!

Super snel verzonden, bovendien ideaal dat je een dag kunt kiezen waarop je je items ontvangt.

Gewoon 1 van de beste winkels voor telefoons, computers en huishoudelijke apparaten. Zowel via de website, als fysiek dik in orde! Altijd aardig en deskundig personeel in de winkel

Elk bedrijf in NL kan een voorbeeld nemen aan jullie klantenservice. Echt top, meerdere keren super goed geholpen.

Simpel en snel bestel en betaal proces. Snelle levering en duidelijke berichten over bezorgmoment via sms.

Zaterdag rond 20:00 TV besteld, zondag 9:30 geleverd.

Twee minpuntje waren dat de TV 1-2 dagen na levering 11 euro goedkoper was, dat was die bij aanschaf ook bij de MM (was dus goedkoper bij MM). Bewust voor CB gekozen ivm eigen bezorgdienst.
Beugel die aanbevolen was op hun site (eigenmerk) pas eigenlijk niet goed voor deze TV, je krijgt hem wel bevestigd maar volgens mij niet zoals de bedoeling is.

Aardige jongeman die netjes op tijd was en 15 min van te voren belde. Doos niet voor de deur gedumpt maar direct op de juiste plek gezet.

Overzichtelijke webshop, snelle verzending, vooral uitstekende helpdesk met webchat die handig, snel en duidelijke werkt.

Bijna altijd levering binnen een werkdag. Coolblue verpakking is altijd herkenbaar en stevig. Retourlabel snel uitgeprint. Bevestigingsmail en track and trace aanwezig

Ik krijg altijd contact met de helpdesk en de reactie is Persoonlijk en vriendelijk. Bijvoorbeeld oplossing voor een al opengemaakte verpakking bin retour is snel bedacht.

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd, aardige bezorgers, Kortom...Goed! Zou zeker kijken of ik wanneer ik iets nodig heb het bij cool bleu ga bestellen!

Zag toen koelkast binnen stond dat er een deukje aan beide zijden zaten kreeg direct korting aangeboden of dat ze product opnieuw kwamen aanbieden, korti g geregeld en stond snel op rekening gestort.

Bezorgers hebben direct gebeld en korting geregeld, bedrag was enkele dagen daarna op onze rekening terug gestort

Duidelijke info en snelle service
Goede product omschrijving ne extra service erna via de mail met tips en trucs

Kwam op de vermelde tijd dus de volgende dag en de communicatie via mail snel en duidelijk
Goed en netjes verpakt

Bij deze bestelling geen klantenservice nodig gehad, Want als alles goed gaat is het prima toch

Nintendo switch oled besteld, goede omschrijving en foto's. Opties en bundels zijn makkelijk te selecteren. Bestelproces gaat soepel en eenvoudig.

Zaterdagavond laat besteld, prognose van levering was de volgende dag. Zondagavond is het pakket geleverd, ondanks dat er deze dag ook noodweer was.
Snelle service.

Koffiezetapparaat besteld bij Coolblue. Ze waren net niet de goedkoopste, maar voor de goede service betaal ik graag iets meer. Wederom een prettige ervaring.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Prima verpakt en keurig op tijd geleverd.

Erg snel en was er op tijd echt super blij met mijn video game was als cadeautje en was op tijd geleverd echt top service.

Het was erg snel en was er erg blij mij zeer tevreden met de snelheid van het bezorgen.

Erg fijn je word goed geholpen ze geven ook duidelijk aan wat ze voor je kunnen doen zeer tevreden.

De bestelling verliep vrij gemakkelijk. Ik zocht een vrij speciale coax kabel van Audio Quest. Cool Blue had deze kabel als zgn Tweede kans beschikbaar. Er was niet te zien dat de kabel gebruikt zou zijn. Alles in perfecte staat geleverd. Zeer tevreden dus.

Snelle levering van het bestelde product. Precies zoals op de site van Cool Blue beloofd wordt.

Coolblue biedt altijd gemak op de website. Veel uitleg over het product. Het bestellen zelf en de bezorging zijn prima op orde. De prijzen zijn meestal concurrerend. Niet perse de goedkoopste, maar ook niet exorbitant duur.

Met de fiets bezorgd, op zondag. Keurig verpakt. Ik had 2 producten besteld, kleine, en het doosje was precies groot genoeg. Geen overdadige hoeveelheid opvulmateriaal zoals je vaak ziet bij andere online winkels.

mijn kraken headset 2 keer kapot gegaan, eerste keer zonder problemen een nieuwe opgestuurd gekregen, tweede keer geld terug ( omdat hij niet meer geleverd werd). altijd goede klantenserves

pakketten zijn altijd optijd geleverd zonder gedoe. verder ook op milieu vriendelijke wijze met de fiets.

Het is inmiddels al jaren geleden dat ik voor het eerst bij Coolblue besteld heb, en in al die jaren eigenlijk nooit noemenswaardige problemen of klachten gehad.

Prijzen zijn (meestal) netjes, en het assortiment is zeer ruim en goed doorzoekbaar.

Er is niet 1 winkel die voor alles het beste is, maar ik blijf hier toch keer op keer terugkomen!

Levering was zoals ik gewend ben gewoon keurig in orde, snel en volgens afspraak geleverd, netjes verpakt, nette statusupdates... gewoon prima!

Spectaculair snelle levering (binnen 24 uur) en dan ook nog leveren op een Zondag. Dit werd zeer gewaardeerd omdat de oude stofzuigen stuk was gegaan.
De nazorg was ook heel goed; er kwam een e-mail met een handleiding etc; hoef ik dat mooi niet meer zelf op te zoeken.
Ook de cashback informatie was compleet; de enige die nog achterloopt ben ik, om tijd te vinden om de cashback in te vullen.

Zie hierboven; snelle verzending, levering op zondag, uitstekende tracking van 2 verpakkingen in de bestelling.

Zie hierboven, e-mail met links naar het product en de handleidingen. Scheelt weer veel paginaclicks en opzoekwerk.

Coolblue heeft zelf fantastische service en leuke grapjes tijdens de wachttijd op je bestelling. Pakketje was wat later door PostNL problemen

Was goed ingepakt. Ben zeer tevreden koop graag weer bij coolblue. Raad het zeker aan

De klantenservice was uitstekend. Makkelijk te gebruiken, grappig en zeer vriendelijk. Ik heb met Coolblue geen problemen ervaren

Over het algemeen ben ik altijd wel tevreden over Coolblue.
Duidelijke site, snel alles geregeld ophalen is altijd vrijwel direct.
Helaas hebben ze geregeld een storing ( binnen en buiten hun macht om ) Waardoor soms de ervaring wat minder maakt en je soms wat meer geduld moet hebben. Omruilen en garantie gaat meestal snel en zonder problemen.

Helaas in dit geval heb ik een situatie waardoor ik de klantenservice minder goed ervaar. ( voornamelijk door de terugbetaling en geen terugkoppeling )

5 januari 2023: Eerst had ik een Samsung G5 monitor.
6 januari 2023: heb ik omgeruild naar een Samsung G7 dit omdat de G5 erg slecht smear beeld gaf.

21 mei 2023: G7 was ik tevreden mee totdat de knop ermee ophield. Ter garantie terug gebracht.

31 Mei 2023: Mocht een nieuw G7 scherm halen( of laten verzenden ) Dezelfde dag opgehaald.

1 Juni 2023: Scherm terug gebracht ( slechte unit ) en mijn geld terug gevraagd. ( omdat ik klaar was met dit model )
Er werd aangegeven binnen 3 werkdagen is het saldo terug te zien op mijn account + resterende op mijn rekening.

9 Juni 2023: nogmaals contact opgenomen. Ze gaven aan dat 5 juni het al geboekt zou moeten zijn, dit was dus niet zo. Tegoed zou in de loop van de dag erop moeten staan.
Heb aangegeven dat ik liever alles terug wil aangezien ik al een nieuw scherm had besteld.
Dit was geen probleem en zou doorgezet worden.

15 juni 2023: Het is doorgegeven aan de administratie aangezien het wel op de rekening had moeten staan. Blijkbaar nog steeds niet. Binnen 6 dagen zou het er op moeten staan.

21 juni 2023: Alweer contact gehad. was doorgezet naar de verkeerde afdeling. Is nu doorgezet naar de juiste afdeling. Moet nu binnen 6 dagen erop staan.

26 juni 2023: Weer contact gehad ( I know, 1 dag te vroeg maar toch ), antwoord was wachten tot morgen aangezien ze tot 6 dagen de tijd hebben.

28 juni 2023: gebeld, zelfde verhaal en zou deze week nu toch echt binnen moeten komen. Daarnaast onderstaande mail terugkoppeling gehad. Met het verhaal dat het binnen 3 dagen erop moet staan maar dat een deel met tegoed bon wordt. ( daar had ik inderdaad mee betaald, maar er was mij beloofd om volledig terug te storten )

29 juni 2023 eindelijk mijn geld ontvangen. Ter compensatie 25 euro gekregen als tegoed. Helaas niet al het geld kunnen ontvangen maar een deel. ( had ook met een deel aan bonnen betaald.)

Uiteindelijk wel opgelost, maar had wel veel geduld en zelf na moeten bellen.

Beste corporalnl,

Wat vervelend dat je inmiddels al een tijd bezig bent met het terugkrijgen van je geld. Dit is natuurlijk niet wat je van ons gewend bent.

Het belangrijkste is dat jij zo snel mogelijk je geld terug krijgt. In het geval dat je het nog niet hebt ontvangen, kan jij je verhaal met ordernummer naar ons opsturen. Dit kan via het e-mailadres: geenglimlach@coolblue.nl. We pakken dit dan meteen voor je op en hopen je snel te kunnen voorzien van een oplossing.

Coolblue

Ik koop vrijwel alles (behalve boodschappen en kleding) bij Coolblue. Niet omdat ze altijd de goedkoopste zijn, maar omdat het gemak en relaxedheid er zo groot is.
Is iets niet goed of heb je spijt van een aankoop, nooit is het moeilijk.
Veel keuze, superhandige vergelijktool en snel.

Altijd snel, en is er een probleempje dan goede terugkoppeling. Super!
Dit is waarom ik hier altijd bestel.

Vriendelijk, meedenkend en altijd goede oplossingen.
Het is niet zo moeilijk om een goede klantenservice te runnen. Coolblue doet het gewoon.

Bestellen is heel makkelijk. Product staat duidelijk omschreven. Betalen gaat ook simpel en daar heb je ook genoeg keuzes qua betaalmogelijkheden.

Bezorging binnen 1 dag… niet dus. Eerst heeft cool blue het pakket niet ingepakt (om half 10 in de ochtend krijg je daar dan mail over. Dan lijkt mij nog tijd genoeg om in te pakken). Dan vervolgens ontvang je het alsnog twee dagen later… al met al dus op dag drie aan t einde van de dag bezorgd

Beste Naatje,

Na het gemakkelijk bestellen, verwacht jij je nieuwe aankoop natuurlijk de volgende dag in huis. Balen dat dit bij jou iets langer heeft geduurd. Gelukkig is je product inmiddels al wel in huis!

We zoeken graag voor je uit of we hierin nog iets voor je kunnen betekenen. Stuur jij jouw verhaal en ordernummer naar ons op? Dit kan via het e-mailadres: geenglimlach@coolblue.nl. We pakken dit dan meteen voor je op en hopen dit met een glimlach voor je af te kunnen sluiten.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl