Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

WD My Passport 4 TB Rood bested.
Zeer fijne en informatieve website. Ook veel reviews aanwezig over de produkten. Snelle levering, goed verpakt, etc. Zoals altijd weer super!

Na gedoe met een andere shop die een versie van een router nog niet eens wilde controleren Coolblue gemaild en daar wel netjes antwoord gekregen op mijn vraag. Toen bleek dat de router nog bij de tweedekans te koop was (alleen de cd miste maar wie gebruikt er tegenwoordig nog cd's) dus uiteindelijk nog goedkoper uit ook. (maar ook als dit niet geweest was had ik graag die paar euro meer betaald bij een winkel die wel netjes met potentiele klanten omgaat)

Verzending was prima, de volgende dag het product in huis

Gevraagd welke versie ze verkochten van een router die ik wilde bestellen (4 versies onder hetzelfde typenummer), kreeg meteen een berichtje terug dat het was doorgezet naar iemand die het zou moeten weten en de volgende dag netjes een berichtje dat ze versie 4 verkochten. Netjes, vriendelijk, en to the point.

Correct (bevestigings mail +factuur mail + verzend mail) en geen gedoe.
Genoeg keuze mogelijkheden om te betalen.

Keurig op tijd

Bestelling snel geleverd tegen een prima prijs, producten werken tadeloos, met andere woorden een tevreden klant.

Bestelling volgende dag geleverd.

Product snel gevonden, bestelproces was makkelijk en snel voltooid. De site geeft duidelijk de levertijd en voorraad aan.

Levering op (zelfs op zondag) tijd. HDD uitstekend verpakt in beschermende doos.

Dank je wel voor de goede service en tot de volgende keer de de de

Makkelijk te bestellen en goede informatie op de website, ik had de bestelling dinsdag avond om 20:30 besteld en kon hem woensdag ochtend al om 8.30 uur al vanaf het postkantoor ophalen.

Na iets meer dan 12 uur in huis, goed verpakt

Prima aanbieding op Black Friday: m'n telefoon écht 60 Eur goedkoper dan normaal. Afgehaald in de winkel, prima service en uitleg.

Zeer snelle levering. Overzichtelijke webshop en goede prijzen t.o.v. de andere aanbieders. Trouwe klant erbij!

Motorola X4 besteld op Black Friday. Laten reserveren om in Amsterdam op te halen. Niet op rijd geleverd.

Zou vanaf 9:30 klaar liggen. Zou nog een email ontvangen als ie er zou liggen. Winkel sluit om 17:00 op zaterdag, in 15:56 sturen ze de email dat ie klaar ligt.

Zal wel aan Black Friday hebben gelegen maar zet er met die bijzondere dagen dan een kleine toevoeging bij dat de bezorging kan afwijken

Via Facebook benaderd en kreeg snel reactie

Beste,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat jouw Motorola X4 niet op tijd in de winkel was. Dit is natuurlijk niet wat je van Coolblue mag verwachten. Blackfriday heeft ons een beetje verrast. Gelukkig is het het toch nog voor je opgelost.
Veel plezier met je Motorola

Coolblue

Site geeft aan dat men tot 4 hoog bezorgd.....voor een koelkast moet je dan wel 2 bezorgers sturen

Koelkast besteld en ondanks de bevestiging dat men voor de afgesproken prijs tot 4 hoog bezorgen kwam er maar 1 bezorger. Hoe kan die ene man een koelkast naar 3 hoog tillen? Ook de oude namen ze niet mee ondat ie z'n eentje was..... belachelijke organisatie achter deze verzending. De arme man maar geholpen maar eerst moeten tekenen voor ontvangst ivm eventuele schade bij hetnaar boven tillen. Oude koelkast bleef op straat staan (ik kon die niet weerbterug naar 3 hoog tillen m'n eentje.

Later mailde ze me dat ze een nieuwe afspraak wilden maken om de oude koelkast op te komen halen. Gemaakt. Echter was de koelkast al dor de gemeente opgehaald voor recycling

Beste,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de levering van je koelkast niet naar wens is verlopen. Het plaatsen van je koelkast en het meenemen van de oude behoren tot de services van Coolblue. Fijn dat de gemeente je oude koelkast heeft opgehaald. Om herhaling te voorkomen, zouden wij graag willen uitzoeken waar het mis is gegaan. Mogen wij jouw gegevens ontvangen op geenglimlach@coolblue.nl

Coolblue

Ik wilde graag een product bestellen dat in de Blue-Friday aanbieding viel. Echter was deze tot mijn spijt uitverkocht. Even nagevraagd via de Coolblue-Whatsapp of deze nog terug in het assortiment kwam binnen deze aanbiedingsperiode, zeker wisten ze het toen nog niet, maar hij kwam inderdaad terug. Bestelling verloopt zoals gewend soepel en is zeer snel geleverd

Zeer snelle levering, order in goede staat ontvangen m.u.v. van klein deukje in de doos van het product (wat geen gevolgen had voor het product)

Via whatsapp praktisch 24/7 te bereiken, wat ik zeer prettig vind. Meestal antwoord binnen 30 minuten/

Levering dag later dat beloofd. Leuke informatieve mail tijdens de wachttijd. Prima aftersales, waarbij een vraag adequaat werd afgehandeld.

Levering volgende dag volgens site. Bevestigingsmail meldde levering 27/11. De track&trace vermelde plotseling levering 28/11. Niet correct, maar daarmee nog geen slechte beoordeling.

Beste,

Balen zeg, dat je bestelling een dag later kwam dan afgesproken. Dit is niet van je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden.

Ondanks de vertraging willen wij je veel plezier wensen met je aankoop.

Coolblue

Ja wanneer je moet geld moet betalen dan gaat magisch wel alles goed tenzij de bank problemen heeft!

24 uur levering gaat fout dus wacht ik netjes gaat het de volgende dag gewoon weer fout en ik krijg ik alleen een kabel maar geen tv dus de helft van de bestelling.
Zit nog steeds te wachten op het moment van type overigens.
Weer een dag verder en ben aan wachten op een melding niet duidelijk waarover.
Dus moet wachten tot ze contact met mij opnemen maar als klant die al 3 dagen wacht op zijn bestelling vind ik dit te gek voor woorden.

na 24 uurs levering spreek ik via whatsapp met de klanten service zei geven aan een fout door de drukte.
Ik krijg 10 euro korting met de belofte dat ik de dag erna mijn pakket krijg maar krijg ik de dag erna nog de helft van de bestelling.
Alweer een dag verder en ben nog niks wijzer en de klantenservice zegt er is een melding gedaan maar weet letterlijk niet eens wat er fout is gegaan.
Klantenservice mist transparantie en communicatie naar de klant.
27ste besteld on op de 30ste hoor ik pas dat de 55 inch TV kwijt is naardat ik zelf heb moeten vragen wat nou precies het probleem was.(Mijn punt over transparantie en communicatie naar de klant.)
En ik weet nog steeds niet hoe lang het nou gaat duren terwijl hun verzekerd zijn tegen dit soort dingen!(Elk bedrijf van dat kaliber is dat maar nog moet de klant de dupe zijn.)

Beste MojoW,

Wat ontzettend vervelend dat het zo verlopen is met je bestelling. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Het is inderdaad druk, maar daar mag onze klant niet de dupe van worden.

Wij zijn heel benieuwd naar jouw gegevens, zou je ons willen mailen op geenglimlach@coolblue.nl Wellicht kunnen we nog iets voor je doen en natuurlijk leren van jouw voorval om herhaling te voorkomen.

Coolblue

Site prima, aankoopproces verloopt soepel. Vooral de klantenservice vond ik erg sterk, geen onnodige tijdverspilling en klantvriendelijk.

Pakket was dag vertraagd en kwam op zondag

Eindelijk een klantenservice die mijn nummer herkent en begrijpt hoe het werkt zonder nodeloze handelingen!

super snel geleverd op zaterdag avond om 11 uur besteld zondag middag in huis helemaal Top !

Ik had snel een keuze kunnen maken bij het kiezen van een televisie wat bij ons familie past. Bestelling ging vlekkeloos en volgende werkdag kreeg ik het netjes binnen. We hadden de volgende dag de televisie aangesloten en we zijn er hartsikke blij mee!

De tv was op tijd bezorgd en met veel zorg uit de bezorgauto gehaald en naar de deur gebracht.

De hele procedure van het zoeken naar een product, het bestellen ervan en betalen was allemaal heel eenvoudig.

Duidelijke webshop, goede beschrijving van de producten, deze keer gebruik gemaakt van een 2e kansje, beviel mij erg goed.

Verzending was jammer genoeg door een verstoring bij CoolBlue een dag later dan gepland, maar dat maakte in dit geval niet uit maar ik kan mij voorstellen dat voor de sint dat soms niet makkelijk kan zijn.. Verder wel netje op de hoogte gehouden van de status.

Ik had een premium gaming headset nodig ter vervanging van mijn Sennheiser pc 131, wat een goed, maar ook een goedkoop headsetje is. Mijn keuze was gevallen op de Sennhheiser PC 363D, deze was op het moment van kopen het goedkoopst bij Coolblue.

Mijn headset is 15 maanden na aankoop defect, waarschijnlijk een kabelbreuk in de kabel, erg jammer want ik was stapelgek op deze headset. 27-11-2017 verstuurde ik de headset retour. 28-11-2017 12:10 uur krijg ik een mailtje dat mijn RMA netjes is ontvangen en dat ik het aankoop bedrag als shoptegoed mag gebruiken in de winkel om een nieuwe headset uit te zoeken.
Ik wilde graag de Sennheiser 373D, omdat ik met de 363D toch wel erg tevreden was. Echter was deze niet meer beschikbaar bij Cooblue. Nadat Maarten van Coolblue kort had overlegd met zijn superior, hebben ze besloten om het aankoopbedrag terug te storten zodat ik een nieuwe kon kopen bij Sennheiser zelf. Dit is de 1e keer dat ik zo supersnel en goed geholpen ben bij een RMA. Vond het een goede beoordeling meer dan waard .

Scorekaart voor Coolblue.nl