Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Jullie hebben een fantastische website! Makkelijk te bestellen, de wachtservice is hilarisch! Ook een DIKKE PLUIM voor jullie bezorger, Koos uit Assen. Wat een service! Als ik weer wat ga bestellen, vraag ik persoonlijk naar hem!

Bezorger heeft de tijd genomen om de televisie te installeren en mij met genoeg informatie achter te laten. Hij belde zelfs nog na over een vraag die ik had!

Site is goed toegankelijk
alles is duidelijk
Betaling ook simpel en duidelijk
Artikelen simpel te vinden

Levering op tijd , en snel

Wederom tevreden over mijn bestelling bij Coolblue. Door mijn ervaring met deze winkel kies ik hoe dan ook voor een bestelling bij ze, ook al is het product elders goedkoper. Namelijk onderscheiden ze zich in een uitstekende service en dat zorgt voor en gerust en fijn gevoel bij het gebruik van een product.

Fantastisch om je bestelling de dag erna al in huis te hebben. Zelf als je de laatste minuut bestelt. Ook is retourneren geen probleem en gaat heel makkelijk.

Ik heb regelmatig contact gehad via Whatsapp of Facebook met Coolblue omdat ik een vraag had over mijn product of advies zocht alvorens het aankopen van een product. De Coolblue'ers zijn bijzonder kundig en vriendelijk. Het is écht service met een glimlach. :-)

Coolblue geeft op hun site een mooi overzicht van producten weer. Ook geven ze hun eigen keuzes van producten die zij top vinden in de bepaalde categorieen. En dat is zeer fijn. Daarnaast als je voor 12u 's avonds besteld heb je het de volgende dag in huis wat natuurlijk super is. En als er ooit is iets dan kun je ze 24/7 bereiken en helpen ze je direct. Dus super top!

Je producten worden altijd goed en stevig verpakt en goed optijd geleverd.

Je wordt altijd meteen geholpen als je contact opneemt. En als je je product toch niet zo chilll vindt of hij is kapot geleverd doen ze geen seconde moeilijk en kun je hem direct terugsturen.

Snelle verzending, goede ondersteuning telefonisch en ik kon het product erg vlot omruilen (2 dagen erna had ik een nieuwe). Over omruilen werd niet moeilijk gedaan, kon het ook in de winkel doen dan zouden ze al een nieuwe klaar leggen. Het ging om de Moto G5 Plus

Snel en op tijd geleverd

Heel fijn telefonisch te woord gestaan, meedenkend met de klant om zo snel mogelijk nieuw toestel te krijgen.

Webcam besteld en opgehaald in de winkel. Allemaal vriendelijke medewerkers en heldere website met fatsoenlijke productuitleg

Bestellingen zijn makkelijk en snel te maken, de zoekfunctie is top en de prijzen zijn heel voordelig.

Goed verpakt met extra bescherming en was op tijd.

Prima service. Betaling gaat gemakkelijk en supersnelle levering.
Nu even vol maken tot 15 woorden...

Snelle en correcte levering.

Heb een HP Spectre laptop gekocht, S'ochtend om 9:30 besteld met ophalen, om 11:00 opgehaald in de winkel.
Vriendelijk winkel personeel dat wist waar ze het over hadden.
De laptop kreeg binnen een dag problemen met de speakers, even gebeld met CoolBlue, de volgende dag lag een nieuwe klaar, langsgegaan met de originele met doos en alles, binnen 5 minuten omgewisseld zonder enige problemen.
Ik kwam elke keer binnen 3 minuten aan de beurt en werd vriendelijk te hulp gestaan.

De laptop koste ongeveer 160 euro meer dan in de HP student store, maar bij CoolBlue weet ik altijd dat als er problemen zijn, die direct en deskundig worden geholpen, zeker de peace of mind waard.

Was heel makkelijk te vinden, makkelijk bestellen en betalen. Chromebook zeer handig en door email makkelijk te installeren

Was heel goed verpakt en keurig op tijd geleverd

Had ik niet nodig nu maar altijd vriendelijk en correct

Vlot en makkelijk, met elke denkbare betaalmogelijkheid! Via Ideal kon ik gewoon met de app betalen, super!

Zeer tevreden over de levering! Keurig verpakt en op tijd. Geweldig dat je tot 12 uur kan bestellen em het dan de volgende dag hebt, zelf op zondag! Ik confetti was ook een succes, haha!

Heel goed geholpen via whatsapp bij de keuze van mijn nieuwe latop. Ik kon gewoon mijn wensen geven en krijg handige libkjes naar de beste keuzes voor mij. Zeer vriendelijk ook en geen vraag is te gek. Er wordt snel geantwoord. Ook de website bevat alle informatie over de producten die ik maar kan wensen, op een makkelijk geschreven manier en zeeeer overzichtelijk. Beste webshop ooit, complimenten!

Wat mij betreft maakt deze winkel zijn goede reputatie waar. Heldere communicatie en supersnelle bezorging. Dat is bij andere winkels wel anders, met hun constant fluctuerende voorraden en samenhangende onduidelijke leverdata. Het succes gaat vast ten koste van kleinere spelers, but that's capitalism for ya. Heb geen ervaring met klantenservice / aftersales.

Vroeger was het een goede winkel. Nu vooral lege woorden. De standaard zinnetjes :"Ik begrijp dat je teleurgesteld bent..." komen mijn neus uit. Doe er dan wat aan zou ik zeggen. Iedereen maakt wel eens een fout, maar maak dat niet mijn probleem.

Ze maken een fout, alle gevolgen zijn voor mij. Dat is al niet zo netjes. Maar de neerbuigende mailtjes & telefonische klantenservice maken het compleet. Onvergelijkbaar met een paar jaar geleden.

EDIT 21-01-2018. Men heeft een poging gedaan om me tegemoet te komen. Dat siert ze. Was echt een fijne reactie. Maar voor mij helaas too little (10 euro) , too late. Ik beoordeel bedrijven vooral op hoe ze omgaan met problemen, en dat blijf ik hier ver onder de maat vinden. Voor anderen wellicht een fijne winkel, mij hebben ze iets te hard in de kou laten staan, en dat gaf weinig glimlach.

Beste MeTooPV,

Dat is absoluut niet goed om te horen. Graag zouden wij hier meer te weten over komen wat er precies allemaal misgaat. Zou je ons het ordernummer kunnen sturen met een onderbouwend verhaal naar geenglimlach@coolblue.nl? Bij voorbaat dank hiervoor en bedankt voor de feedback.

Groeten,
Coolblue

Ik kwam naar de winkel nadat ik drie laptops had uitgekozen om te vergelijken. De service is heel fijn, ze willen niet het duurste verkopen, maar het beste.

Ik had online een koptelefoon besteld, en kreeg deze netjes thuisbezorgd. Echter ging deze bij normaal gebruik toch na een maand kapot. Ik ging hiervoor naar hun winkel, en kon gelijk een vervangend model bestellen (die de volgende dag al in huis was). Al met al, een zeer prettige winkel.

Alles problemen worden snel en om goede wijze opgelost

Door heel transparant te zijn in je procedures en toezeggingen en als je er vervolgens aan houdt, dan ben je een betrouwbare leverancier.

Het is fijn als je het bestelde product kunt volgen van opdracht tot aflevering.

Voldoende filters om prijzen en specificaties te vergelijken Overzichtelijke pagina,snel bericht van betaling en bestelproces. Fijne communicatie

Vriendelijk en kundig personeel om op een zondag aan het eind van de dag een wasmachine aan te sluiten Vlotte afhandeling, apparaat gereed gemaakt voor gebrui Superfijn en duidelijke informatie

Byerdynamic koptelefoon besteld, bleek toch niet helemaal tevreden. Kon hem omwisselen voor een ander model (veel zaken nemen geen koptelefoons terug ivm hygiene). Goed onderbouwd advies gekregen. Geholpen in fysieke winkel Utrecht. Tevens laptop besteld (andere bestelling). Probleemloos en op tijd bezorgd in de winkel.

Bestelling was snel geplaatst. Volgende dag gelijk in huis en op tijd geleverd. TOP SERVICE!!

De volgende dag (op zondag) gelijk binnen, en binnen de afgesproken levertijd.

Geen hulp nodig gehad. Eerder wel goede ervaring goede uitleg gekregen over installatie van een SSD schijf. Top bedrijf!

Een simpele order van een wasmachine en droger weet coolblue meerdere malen te verprutsen, met als hoogtepunt dat de bezorgers pas ruim een uur na het aangegeven tijdvak van 1 uur komen leveren (zonder enige melding van die vertraging).

Aangezien wij niet langer konden wachten zijn we vertrokken, en hebben vervolgens meerdere malen geprobeerd de order te annuleren. Geheel in stijl wist coolblue ook die annuleringen te verprutsen, waardoor we nu extra lang op ons geld moeten wachten.

Coolblue belooft de avond voor levering een tijdvak bekend te maken. Om 23 uur nog steeds geen bericht, dus weer gebeld met coolblue. Volgens de medewerker is er (weer) iets foutgegaan, maar zal ik om 2 uur 's-nachts(?!) toch echt een email krijgen.

Verrassend genoeg de hele nacht geen bericht, maar om 6:31 uur ontvang ik dan toch een sms die aangeeft dat "tussen 17:42-18:42 uur" bezorgd gaat worden, en dat ik een half uur vantevoren een sms zal ontvangen.

Zaterdagavond om 19:00 uur maar eens gaan bellen waar de bezorger blijft. De altijd über-vriendelijke servicedesk-medewerkster kan de bezorger niet bereiken, maar weet wel te melden dat hij wat vertraging heeft opgelopen, en dat er nog anderhalve(?!) klant tot mijn levering zit. Zij vindt dat "dat kan gebeuren", en dat de bezorger dan niet even hoeft te laten weten dat hij later komt.

Na een frustrerend gesprek met de medewerkster geven wij aan de order te annuleren. Ook dit strandt weer in het gebruikelijke "kan niet" (lees: "wil niet" / "mag niet") waar servicedesk-medewerkers als eerste in getraind lijken te worden.

Inmiddels waren wij al vertrokken (we moesten naar een concert), toen wij de sms ontvingen dat de bezorgers binnen 30 minuten bij ons zouden zijn, per saldo dus ruim een uur na het aangekondigde tijdvak van 1 uur. Ik hoop voor die bezorgers dat ze ons briefje hebben gevonden dat we de order inmiddels hadden geannuleerd....

Hoewel ze allemaal ontzettend vriendelijk zijn heb je er uiteindelijk geen klap aan. De medewerkers en hun systemen/procedures zijn erin geslaagd deze simpele order zo vaak fout te laten gaan dat het wonderlijk is dat coolblue überhaupt nog winst weet te maken.

Ook de annulering van een order weten ze te verprutsen, waardoor de beloofde "geld terug binnen 3 werkdagen" magisch wordt verlengd naar "ongeveer 8 werkdagen". En dat terwijl de producten nooit zijn geleverd, dus hoe moeilijk kan het zijn. Je zou haast gaan vermoeden dat er opzet in het spel is...

En hoewel de medewerkers wel toegeven dat ze managers hebben, is het onmogelijk om die aan de telefoon te krijgen. Zelfs als je aan de andere kant van de lijn zo gefrustreerd raakt dat je ongewild schuttingtaal gaat gebruiken, is er bij coolblue geen beweging in te krijgen (nou ja, behalve dat de medewerkers dan aangeven dat ze daar niet van gediend zijn).

Beste TAFKAM70,

Wat ontzettend jammer en balen dat alles lijkt te mislukken rond deze order. Daar worden jullie natuurlijk niet blij van, maar wij worden er ook niet blij van. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, hiervoor ook onze oprechte excuses. Zou je jouw ordernummer en een korte toelichting willen mailen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan zorgen wij er sowieso voor dat dit bij de juiste personen terecht komt, om dit in de toekomst bij iedereen even glad te laten verlopen en niet zoals nu bij jullie gebeurd is. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en wij zien het graag tegemoet.

Groet,
Coolblue