Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Duidelijke info. Betaling via iDeal werkt top. Bevestiging via email. Service zoals het hoort te zijn.

Top service. Duidelijk aangeveven wanneer de bezorging plaatsvindt. Eerst een dagdeel, dan een halfuur van tevoren een sms en 10 min van te voren een telefoontje. Apparatuur uitgepakt en geïnstalleerd. Oude apparatuur meegenomen. Uitleg over de werking van het nieuwe apparaat. Vriendelijke bezorgers en netjes gewerkt.

Snelle levering, scherpe prijs en goede klantenservice. Alles wat ik nodig heb doen ze goed bij Coolblue.

Snel en netjes geleverd, zelfs op zondag wordt er bezorgd!

Je maakt op coolblue gemakkelijk een account aan. Vervolgens kies je het product en betaal je gemakkelijk met veel mogelijkheden online.

Het product was zondag besteld en de volgende dag op tijd in huis. Product betreft een 55” inch led-lcd 4k hdr tv van sony. Helaas had het product veel last van backlight clouding. De volgende dag de tv netjes ingepakt en omgeruild aan de deur. Alhoewel de 2e tv ook backlight bleeding/clouding heeft (waar coolblue niets aan kan doen) wat wel erg verveld is ga ik het toestel toch retour sturen.

Ik heb vervolgens gebeld met de klantenservice voor een retourafspraak. Perfecte service! De telefoniste was erg vriendelijk en heeft alles netjes uitgezocht en uitgelegd. Binnen 20 minuten kreeg ik mailtjes met een ophaal tijd en ook een mailtje voor het bezorgen van het nieuwe product.

Had oortjes gekocht en kon deze gewoon retourneren ondanks dat ze al open waren. Dit was bij de mediamarkt bijvoorbeeld niet mogelijk geweest. Top service

Ja wat moet je hier op zeggen. De volgende dag in huis ;)

Grappige klantenservice. Kijken we mee BCC?

Coolblue is meestal wel iets duurder maar ik vind het geen probleem omdat er altijd een supersnelle levering en goede service tegenover staat

Duidelijke site, duidelijke en heldere emails met orderbevestiging en leveringinformatie. Geen onduidelijkheden over prijzen en dergelijke, ook niet bij het tweedekans-product!

Verzending inderdaad binnen 1 dag (letterlijk 24 uur tussen), Wasmachine netjes geplaats door vriendelijke heren met een smile (en dat op zaterdagmiddag om 4 uur)

Mijn bestelling was wel zelfde dag verzonden, maar niet de volgende dag in huis. Het pakket bleek niet aangekomen te zijn bij PostNL, en er is een postonderzoek gestart. Coolblue had op dat moment zelf al een tweede pakket met mijn bestelling op de post gedaan. Die was wel de volgende dag in huis.

Bestellen gaat snel en makkelijk. Geen overbodige stappen of rijen met vinkjes die je moet zetten.

Vrijdagavond laat besteld, zaderdag rond de lunh geleverd. Het product was ook goed verpakt, niet in een overdreven grote doos.

Het vinden van het juiste product was simpel, de bestelling snel geplaatst, de juiste prijzen werden getoond en ook was er een tweedekans product beschikbaar (die ik heb weg-gekaapt ha!) en ook betaling was makkelijk en snel.

Het product was goed verpakt en precies zoals aangegeven op de website.
Er zat zelfs netjes een sticker op de doos met een opmerking dat het product netjes was gecontroleerd en nog tip-top was etc.

De verzending was, zoals altijd bij CoolBlue, super snel.

Enige puntje bij deze levering was dat PostNL roet in het eten gooide!
Die zeiden langs geweest te zijn, maar ik was gewoon thuis en heb geen bel gehoord, dus die dacht gewoon ff snel z'n route af te maken en lekker naar huis te gaan. Wat daarna gebeurde zal ik uitleggen bij Klantenservice, want CoolBlue verdient hier eigenlijk 6 sterren, maarja.. dat kan hier niet :D

CoolBlue is de absolute koning in klantenserviceland (ja, dit land bestaat, CoolBlue zit daar, duh!) en verdient in mijn ogen meer dan 5 sterren!

Ik had dus deze webcam besteld en er waren (zoals je bij de verzending onderbouwing kan lezen) problemen met postnl. Ik had op Twitter een bericht geplaatst naar postnl waar ik mijn ongenoegen uitte en had CoolBlue getagged om ze te laten weten dat zij wel awesome zijn, maar dat postnl een faalhaas is.

Een paar uur later had ik een PM in mijn account, een bericht van CoolBlue dat ze het écht balen vonden dat mijn zending niet op tijd was aangekomen (iets met vóór 23:59 besteld, morgen in huis belofte enzo) en dat ze iets 'leuks' voor mij wilde doen, hij verwees me te kijken in mijn mailbox. Tot mijn grote vreugde vond ik daar een mail van CoolBlue met daarin een kadobon van €10 te besteden wanneer ik maar wilde en op welk bedrag dan ook. WOW, wat een geniale actie. Ze hebben het zelf niet veroorzaakt en kunnen er eigenlijk ook helemaal niets aan doen, maar tóch zo een geniale actie uithalen. TOP!

Toen ik mijn bestelling uiteindelijk binnen had kreeg ik een handgeschreven (ja, echt... met ballpoint enzo!) kaartje in de bus waarop ze zeiden te hopen dat mijn bestelling er nu was en dat ik er veel plezier mee zou beleven... :D

Kortom 11/10 punten of 6/5 sterren.

Prima overzichtelijke website. Erg prettig is de mogelijkheid om (sommige) producten dezelfde dag nog te laten bezorgen. Dit kwam voor mij nu niet uit maar gelukkig kon ik mijn bestelling na 15min ophalen bij de winkel in Amsterdam.
Bij aankomst erg vriendelijk te woord gestaan en binnen 5 minuten had ik mijn bestelling ontvangen en afgerekend.

Uitstekende service en aflevering doen wat ze beloven, bij aankoop van een tv bijv., een mail van Coolblue hoe de module CI+ te plaatsen perfect (nog nooit eerder meegemaakt). Dit was voor mij een bijzondere ervaring, bij de bezorging geen haast alles keurig op de plaats gezet. Prijstechnisch ook alles dik in orde bij Coolblue, ik zou haast zeggen eenmaal Coolblue altijd Coolblue.

Keurig op tijd (daarvan werd je goed op de hoogte gehouden) correcte afhandeling, geen gestreste bezorger, maar iemand die zorgvuldig met de geleverde artikelen omging en het keurig op de plaats zet. (wat wil je nog meer)

Als eerder gezegd bij aanschaf van een tv, een mail van Coolblue hoe de CI+ module te plaatsen, voor de tv er was wist ik hoe de module te plaatsen. Dit was voor mij de eerste keer de module plaatsing. Ook door Coolblue de Ziggo certificering voor mijn tv uitgezocht. Wat wil een mens nog meer, ga zo door, een echte Coolblue fan.

vlot geleverd en goede informatie. coolblue geeft vertrouwen. mond op mond reclame geeft nieuwe klanten

Duidelijke site met overzichtelijke productinfo, makkelijk om er te bestellen en betalen, met een fantastiche levertijd, 7 dagen per week

De levertijd is 7 dagen per week fantastich, zaterdag naar een winkel geweest, maar was daar uitverkocht, toen zaterdagavond nog besteld en op zondag geleverd. Beter kan niet!

Prima site en levering, ook optijd geleverd. Ook de optie ‘s avonds bezorgen werkt goed!

Geen bescherming dmv bubbeltjes, of andere ‘schok dempend’ materiaal.

Superhandige webshop! Suggesties voor laptop accessoires (met kortingen) erg fijn, zo bestel je meteen alles wat je nodig hebt. Duidelijke communicatie (met de nodige humor) tijdens het bestel- en leveringsproces.

Net zoals eerdere bestellingen, keurig netjes alles verlopen. En veel geluk gehad met deze bestelling (laptop). Was zaterdag afgeprijsd naar dik € 1070,=. Kost nu € 1399,=. Eenb gigantisch prijsverschil. Maar nogmaals: je moet maar geluk hebben.

Niks mis mee,gewoon keurig op tijd bezorgd.

Zoals altijd snel ontvangen, en coolblue zit meestal met de prijzen ook erg goed, tot nu toe alleen maar goede ervaringen, ook met in het verleden een defecte headset, deze werd probleemloos vervangen.

Had een tweedekans Note 8 besteld, krijg eerst een mail dat hij in het magazijn niet meer te vinden was. Na telefonisch overleg zouden ze mij een andere sturen. Volgende dag in huis, bleek het google account met een ander gesynchroniseerd was, dus hier kon ik niks mee. Na telefonisch overleg stuurden ze een mail hoe ik hem een hard reset kon geven. Hierna nog niet mogelijk om in te loggen. Na weer telefonisch overleg wilden ze dat ik de stappen nog eens zou volgen of dat ik naar die winkel zou gaan om het daar op te lossen (is eenhalf uur rijden). Ik zag de bui al hangen en heb in overleg een andere Note 8 besteld. Volgens de mail zou hij vandaag voor mij klaar liggen. Na eerst pogingen van de klantenservice om te achterhalen wat er mis was, werd er besloten dat ik de andere telefoon mee zou nemen. En raad eens wat, lag dus niet in het magazijn. Weer een half uur extra kwijt en ook voor niks op en neer gereden.

Mijn geld kreeg ik ook niet meteen terug, daar moet ik nog een aantal dagen op wachten.
Wat een waardeloze prutsers zijn het daar.

Beste meneer/mevrouw,

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het leveren van een Tweedekans product dat niet uitvoerig is getest. Normaliter worden alle Tweedekans producten gecontroleerd en daarna terug gezet naar de fabrieksinstellingen. Door deze stappen te nemen, wordt er gezorgd dat de persoonsgegevens van de voorgaande eigenaar worden verwijderd.

Echter is jouw Note 8 niet uitvoerig getest en dat is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten. Daarom hebben onze collega's van de klantenservice afdeling jou van een alternatief voorzien. Helaas bleek het alternatief product niet voorradig.

Bij een terugstorting duurt het inderdaad maximaal drie werkdagen voordat het geld is teruggestort. Dit proces kunnen door administratieve handelingen niet versnellen. Het spijt ons enorm dat jij een nare ervaring bij ons hebt gehad. Wij hopen dat wij in de toekomst wel de beloftes nakomen.

Mocht je nog andere vragen hebben, schroom niet om weer contact met ons op te nemen.

Coolblue

Er is altijd ruimte voor verbetering. Bijvoorbeeld zou het handig zijn als je je postcode en huisnummer invuld dat er automatisch je straatnaam staat. Verder was het al top!

Ging wat stroef. Ik woon boven een winkel centrum en daar kom de bezorger niet komen aangezien hij niet meer dan 50 meter van zijn bus vandaan mocht. Ik had het toen toch maar bij mijn vader laten leveren en hij heeft hem bij mij thuis gebracht.

Aardige begripvollr vrouw gesproken. Ik blijf erg te spreken over de klanten service van coolblue!

Ik had de avond van tevoren om ongeveer 21:30 de bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis, top. De service is ook petje af, weet ik ook van eerdere bestellingen die ik en anderen thuis al geplaatst hebben. Als er iets is kun je gewoon bellen en ze helpen je verder.
Echt, Coolblue, ga zo door!

Scorekaart voor Coolblue.nl