Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Makkelijk, snel, goede prijs. En wat ik een groot pluspunt vind, bezorging op zondag. Een welkome toevoeging.

Het vinden van het product ging zeer gemakkelijk. Cool blue zelf bood het product voor een algemeen lagere prijs aan dan andere winkels en gaf als laatst nog eens handige combinaties met andere producten waar ik zelf niet aan gedacht had!

Snelle levering. De volgende dag al, en dat alles voor de prijs van de telefoon!

product was makkelijk te vinden betaling ging gestroomlijnd levering was op tijd
alleen het produkt zelf heb een niet zo goed gevoel bij

bestelling kwam echt op de afgesproken tijd

problemen werden goed opgelost door gabe echt een schat van een meid
produkt ben ik niet helemaal tevreden over

Voor een nieuwe iPad toch maar weer naar Coolblue.
De vanzelfsprekendheid van het bestellen, verzenden en bezorgen maakt het een adres waar je zonder zorgen bestelt. Overigens vind ik de zogenaamde wachttherapie pathetisch. Ik hoop dat mensen zich niet dusdanig hechten aan hun bezit dat ze psychische hulp nodig hebben.

De verzending was keurig.

Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe tv. Na veel speur werk op internet en via de fijne app van Coolblue kwam ik een mooie aanbieding van de Sony KD-55XE9305 tegen. Eigelijk wilde ik voor een OLED tv gaan maar dat is op dit moment niet te betalen voor mij. Vandaar de keuze voor de Sony XE93 LCD-LED 4K. Tv werd netjes in de huiskamer gezet door de Coolblue bezorgers, klein min puntje vond ik dat ik mijn bestelling pas rond 21uur werd geleverd. Maar voor de rest ben ik tevreden met Coolblue en vooral de tv. Het is nog een beetje huiswerk om het optimale 4K uit de tv te halen maar dat is niet erg. Ik ben weer een tevreden Sony klant.

Roy Swier

De bezorgers hebben mijn bestelling netjes in de huiskamer bezorgd. Ik ben zeer tevreden met de bezorgers van Coolblue, klantvriendelijk en gastvrij. Een min puntje is dat ik pas laat op de avond aan de beurt was, omdat mijn woonplaats als laatst op de route zat. Maar voor de rest prima.

N.V.T.

Makkelijk bestelllen, overzichtelijke website, prima prijs bij het over-grote deel van de producten en een snelle levering.

In (bijna) alle gevallen, écht vandaag besteld morgen in huis. Ook de optie "Coolblue VandaagNog" doet echt wat het belooft met de mogelijkheid om tot 15:00 uur te bestellen.

Prima service bij de Cooblue store in Utrecht.

Product wordt goed verpakt, en een snelle verzending.

Gratis verzending, volgende dag in huis.

ik doe aankopen voor mijn bedrijf en dat werkt perfect. Ik betaal alles via Ideal en krijg gelijk een factuur die ik zonder moeite verder kan verwerken!

heb nooit problemen gehad....en als dat wel zo is dan zul je mij er niet over horen!

Overzichtelijke site, goede producten en prijs. Levering en service voldoen altijd aan de verwachting. Zeer tevreden

Supersnelle levering, goed geïnformeerd over levermoment

Werkte gewoon lekker simpel en snel makkelijk te doen voor bijna iedereen prima website top

Was binnen 12 uur in mijn bezit!!

Wordt netjes en vakkundig te woord gestaan

Overzichtelijke site. Fluitje van een cent om te bestellen en betaalmethode te selecteren. Volgende dag (zondag) geleverd. Geweldig!

Op zaterdagmiddag besteld en op zondagmiddag geleverd.

Coolblue is super zolang het allemaal gelijk goed gaat, maar je moet geluk hebben met de bezorgpartner en hopen dat je niet bpost krijgt.

Deze bestelling werd 5 dagen te laat geleverd door bpost, maar 2 andere bestellingen zijn gewoon volledig kwijtgeraakt en vast komen te zitten in het sorteerproces.

Eén bestelling is een tijdje terug geannulleerd en heb ik mń geld nog steeds niet van terug, de ander wordt nu (schijnbaar) opnieuw verzonden.

Van alles wat ik de laatste weken besteld heb bij Coolblue komt ongeveer de helft daadwerkelijk aan.

Klantenservice is wel ok, niet heel geweldig.

Goede toelichting ontvangen over fitbit producten in een vestiging. Omdat ik twijfelde en het product niet op voorraad was, een nachtje erover geslapen. Besteld, volgende dag in huis. Helemaal top en tevreden!

Verschillende keren bij Coolblue besteld en hun dienstverlening is betrouwbaar. Ook de service is prima in orde.

Goede track en trace notificatie en leveren op tijd conform afspraak.

Had onlangs een stoomstrijkijzer gekocht en bleek het apparaat na een paar weken te lekken. In de winkel bij Coolblue geen lastige vragen of garantie gedoe, maar gelijk een nieuw toestel meegekregen. Top !

In een zin geweldige shop heel veel keus !
Bestelling gedaan lijkt overtoon wel zo snel in huis
Netjes verpakt
Toppy

Geweldig !

Snelle levering, goed verpakt. Ook per mail handige tips voor installatie. Al met al een zeer goede en snelle service.

Levering was snel, de volgende dag al in huis.

Makkelijk vinden van producten. Eenvoudig bestelproces, goede opvolging tot de uiteindelijke levering. Snelle en solide levering. Prima!

Een hoofdtelefoon was makkelijk op zondag besteld en ik kon het maandagavond laten bezorgen. Prijs was conform concurrentie. Bestellen gaat makkelijk en overzichtelijk (ook zonder account).

Goed verpakt en grappige suggesties over wat je allemaal met de doos kunt doen :). Handig dat je het ook op maandag en/of In de avond kunt laten bezorgen zonder extra kosten.

Volgende dag jn huis, doos in perfecte staat. Niks om op aan te merken. :)

ik hen een seniorentelefoon gekocht na over leg met een medewerkster van coolblue uitstekend advies gehad en een prima toestel gekocht

altijd goed geleverd en snel

Ik had tablet besteld deze was bijna uitverkocht en het was 1 uur ik zat in binnenspeeltuin ik moest betalen via randomreader
Deze had ik niet bij me
Ik heb telefonisch contact gezocht en coolue hield tablet vast tot Savonds zodat ik deze Savonds kon betalen als ik thuus was 👍

Super tablet voor kleinkind voor spelletjes te spelen

Vriendelijk geduldig en damen voor oplossing gezocht

Scorekaart voor Coolblue.nl