Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenTot 2x toe een review geschreven, past het niet in hun straatje word het niet geplaatst
VerzendingBestelling is vlug geleverd, had wel in een grotere doos verstuurd mogen worden want de originele doos paste net in deze doos. Wat in geval van transportschade laptop?
KlantenserviceDeze is gewoon onder de maat, review 1x afgekeurd omdat er een prijs in stond. Daarna weer afgekeurd want had een opmerking over de adapter van de laptop.
Ze vragen om anderen te helpen met info over het gekochte product maar verwachten dat je overal een 10 voor geeft. Heb de opmerking gemaakt dat de reviews niet kloppen omdat er van hetzelfde apparaat andere types tussen staan die de hoeveelheid reviews naar boven tillen. Mijn laptop heeft verschillende modellen onder dezelfde naam! Asus Vivobook 15 X1502ZA-EJ1632W juist de 2 cijfers achter 15 X1502 zijn bepalend voor het type laptop met alles erachter. Dit mocht ik niet vertellen waarschijnlijk maar is wel een feit. Daar help je iemand mee maar is misleidend.
Ha Mario,
Dank je wel voor je review. We nemen je tips zeker ter harte.
Voor onze pakketjes is het steeds zoeken naar het optimum tussen productbescherming en duurzaamheid. Daarom zijn de verpakkingen zo klein als veilig mogelijk is. Gelukkig is je laptop onbeschadigd aangekomen.
Reviews
Voor het plaatsen van reviews hanteren we een aantal richtlijnen. Positiviteit van de review speelt daarbij geen enkele rol. Wel bundelen we ze vaak per productgroep. In sommige gevallen is dat inderdaad verwarrend en dan kijken we daar opnieuw naar. Voor de meeste producten is het wel helpend om alle reviews te tonen.
AlgemeenBestellen is altijd makkelijk met duidelijk uitleg wat je koopt. Nette prijzen. Ben altijd eigenlijk zeer tevreden over mijn aankopen bij Coolblue.
VerzendingOp zaterdag avond 11 uur een last minute kado bestelt voor mijn vrouw. Volgende dag 2 uur was het binnen. Echt top!
AlgemeenDuidelijke uitleg over het ophalen van de oude machine en hoe de nieuwe machine geleverd kan worden. Heel fijn!
VerzendingBij bestelling van de wasmachine wordt heel zorgvuldig en vriendelijk alles uitgelegd, zelfs wanneer je hebt gekozen om het zelf te installeren. Prima service. Goed product!
AlgemeenHeb een nieuwe gaming headset besteld bij coolblue en hij werd de volgende dag gelijk geleverd. Overigens was hij bij coolblue goedkoper als bij andere webshops
VerzendingHet product was de dag na het bestellen al bezorgd bij het door mij gekozen postnl punt.
AlgemeenMaar mijn motivatie is niet zien dat ik wat kan winnen, want zij hebben snelle levering, goede prijzen, gekocht bij coolblue nav tip van mijn dochter: man dit is een super goede winkel, goede prijzen, sneetje levering, goede service. Ik ben het er helemaal mee eens.
VerzendingHeb mijn bestelling om 22.30 uur gedaan en dan wordt het toch nog netjes de volgende ochtend bezorgd.
AlgemeenIk had de game God of War Ragnarok bij hun gekocht, de game was daar mooi op voorraad en deze werd snel naar me opgestuurd.
VerzendingOndanks dat Coolblue hem netjes dezelfde dag nog op de post had gedaan, is er bij de post wat mis gegaan en waren hun hem kwijt geraakt. Coolblue heeft dit netjes met 1 telefoontje opgelost. Game alsnog in perfecte staat en stevig verpakt binnen gekregen.
KlantenservicePostNL was de game kwijt geraakt, Coolblue heeft dit netjes en snel opgelost en na 2 werkdagen alsnog een nieuwe opgestuurd, dit was snel met 1 telefoontje geregeld.
AlgemeenAlles ging correct!
Website is duidelijk. Had stofzuiger snel nodig. Dag erop al binnen.
Wat zal ik nog meer schrijven....
Snel geleverd .. met honden in huis kon ik gelukkig weer STOFZUIGEN.
Review schrijven is meer probleem..ze willen meer woorden. Goed is toch goed?
Niet nodig gehad. Miss in toekomt. Maar alles werkt goed
Nog geen probleem gehad.. ik hoop ook in toekomst dit niet te krijgen
AlgemeenEigenlijk kijk ik standaard bij coolblue als ik op zoek ben naar een product. Nog even bij de concurrenten kijken of de prijs ergens anders lager is, maar meestal is dat niet het geval, en dan weet ik dat bestellen bij coolblue altijd foutloos verloopt.
VerzendingHet product is de volgende dag bezorgd, zoals ook aangegeven bij het bestellen. De bezorger kwam ook binnen het opgegeven tijdsframe.
AlgemeenVerkeerde product toegestuurd gekregen en met 1 simpel belletje alles op gemaakt en vandaag nog een gratis nieuw product toegestuurd gekregen ps ik kon ook kiezen om hem op te laten sturen dit zou alleen een dag langer duren en helaas had ik deze tijd zelf niet
Verzendingperfect netjes in verpakking en goed dicht al mijn spullen hadden naar mijn mening wel in een doos gekund
Klantenservicezoals boven aangegeven nog nooit zo goed geholpen bij een winkel. dat is ook de reden dat ik elke dag weer kies voor coolblue
AlgemeenIk had een toetsenbord besteld, maar uiteindelijk wilde ik toch de versie met keypad. Deze heb ik de volgende dag ontvangen van de fietsbezorger en ik heb de oude direct terug kunnen meegeven. Ik koop mijn spullen altijd bij coolblue vanwege de service. Niks op aan te merken!
VerzendingDe bezorging is zoals altijd snel, zonder mankementen. De bezorgingen zijn altijd op tijd en ook krijg je een melding van tevoren.
KlantenserviceIk heb kort gebeld met de klantenservice met de vraag of ik het oude toetsenbord terug kon meegeven aan de bezorger. Kort, maar bondig antwoord, ja .
AlgemeenDrie beveiligingscamera's gekocht, twee werkten niet goed. Teruggestuurd met de afspraak dat ze omgeruild zouden worden. Slechts 1 camera weer ontvangen. Nu, een week en vier telefoongesprekken later is het nog niet opgelost. Vandaag gehoord dat ze de camera niet los kunnen koppelen van de app en dat we het maar weer moeten afwachten. Het is ook niet duidelijk wanneer er wel een oplossing komt. We krijgen in elk geval nu ook niet het geld terug.
KlantenserviceElke keer als ik gebeld heb krijg ik een ander antwoord, maar geen oplossing. De eerste keer heb ik een uur en een kwartier zitten wachten, voordat ik maar heb opgehangen.
Ze doen veel te lang over de behandeling van de klacht.
Beste Charucy,
Wat superbalen dat de omruiling van je beveiligingscamera's niet fijn is verlopen. Graag horen we of de terugbetaling in orde is gemaakt, zo niet dan ontvangen we graag een mail met je retourgegevens op geenglimlach@coolblue.nl. Dan gaan we gelijk voor je aan de slag.
Coolblue
AlgemeenNa een eerdere ervaring zonder glimlach nu bestelling met een dubbele smile van oor tot oor
VerzendingVolgende dag vroeger dan afgesproken tijd bij afhaalpunt. Meer tijd om alles te installeren. Prima
AlgemeenHad snel een NVME SSD nodig, via de Coolblue website kon ik uitvinden welke vestiging deze nog op voorraad had.
Snel als in, wilde direct gaan ophalen, geen tijd om te wachten op verzending de volgende dag.
(Het zoeken waar deze op voorraad is, kan op zich wel iets makkelijker gemaakt worden.. Misschien iets van een 'op voorraad in winkel' filter of zo; Als deze er al is, dan mijn excuses, dan heb ik die even gemist.)
Via de website besteld, en nog geen uur later kon ik de SSD in ontvangst nemen!
AlgemeenEenvoudig en snel te bestellen zoals gewend van CoolBlue. Er stond ook netjes vermeld wanneer een eventule kortings- of cadeau bon kon worden ingevoerd. Meerdere betaal mogelijkheden beschikbaar. Blijf het nog steeds netjes vinden dat ze de tweedekansjes erbij vermelden.
VerzendingEr staat op de site dan wel "Morgen bezorgd", maar werd welgeteld 1 dag later. Dus op maandag ipv zondag. Is nog steeds lekker snel en prima op tijd trouwens.
KlantenserviceEigenlijk helemaal geen gebruik van gemaakt, maar de verschillende opvolg-emails met een leuke knip-oog tussendoor blijven gewoon leuk.
AlgemeenWij hebben een Beko vriezer besteld inclusief installatieservice en draaien van de deur (extra services, betaald). De hele bestelling en levering is heel soepel verlopen. Het omdraaien van de deur is in het magazijn al gedaan, waardoor levering lekker snel verliep. Aansluiting en waterpas plaatsen is ook netjes uitgevoerd.
VerzendingVerzending verliep via Coolblue zelf, omdat ze de vriezer zijn komen brengen en geïnstalleerd hebben. De deur was in het magazijn al omgedraaid, op ons verzoek (betaalde dienst), maar de vriezer kwam netjes in de originele verpakking en de deur was netjes gedraaid. Plaatsing is ook snel en goed gedaan, waarbij ook waterpas in acht is genomen door de Coolblue-medewerkers.
Niets dan lof voor de service.
AlgemeenRegelmatig bestel ik bij Coolblue, en mag zeggen het verloopt altijd netjes en super goed
AlgemeenDag voor release product besteld, en werd keurig de volgende dag geleverd. Proces is van begin tot eind vloeiend, en betalen met ideal is natuurlijk geweldig. Factuur voor garantie meteen in mijn email en account, samen met de track and trace.
VerzendingTnt post is gewoon beroerd. Pas laat een globale levertijd, en veel te laat aangeven dat het product ontvangen is voor verzending zodat ze een excuus kunnen maken om te laat te leveren. Ook aanbellen en meteen weglopen is een grote hit. Of nog mooier: uitstappen doen alsof je aanbelt (sukkel, is te zien op een ubiquiti) en dan weglopen. Kansloos
AlgemeenVan keuze tot betaling GEEN enkel probleem.
Ook nog nooit gezien (of gehoord ) dat dit problemen geeft.
Het doet absoluut geen pijn, zo soepel verloop dit proces.
Nog nooit problemen gehad met levering of dat het product niet aan mijn verwachtingen voldoet.
Bezorging verloopt altijd (ECHT) met een vriendelijke lach.
Daar zouden de gemiddelde servicediensten van kunnen leren.
Nog nooit nee gehoord en als dat gebeurd doen ze eerst hun best voor je.
Gewoon bewonderenswaardig.
AlgemeenMooie website met veel keuze en veel reviews, welke helpen bij jouw keuze. Snel besteld en snel geleverd
VerzendingMijn bestelde product is super snel en netjes bezorgd confirm afspraak, zoals het hoort. Top.
AlgemeenDe site is makkelijk in gebruik. En de stappen zijn makkelijk te volgen. En de site is overzichtelijk.
VerzendingEr zat best wat ruimte nog in de verzenddoos, misschien een kleinere doos of opvulling was wta beter geweest.
KlantenserviceKlantenservice is altijd vriendelijk wn proberen je altijd op hun beste manier te helpen en te woord te staan.