Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Ik bestel wel vaker iets bij CoolBlue, maar dit was wel een van de leukste ervaringen:

Mijn oog was via Tweakers gevallen op een Philips 4K monitor en CB was een van de goedkoopste maar naar mijn mening wel een met de beste service dus een no-brainer.

Tijdens het bestellen bij CB zag ik dat er ook een tweedekansje van de monitor was maar de info er over was zeer summier. Ik bellen. Krijg meteen een vrolijke dame aan de telefoon die het even allemaal uit ging zoeken. Tijdens het zoeken vraagt ze nog waarvoor ik zo'n ding nou nodig heb. Ik vertellen dat m'n vriendin deze nodig had blabla. Uiteindelijk bleek dat de monitor amper uit de doos was geweest en in nieuwstaat verkeerde. Prima, stuur maar op voor die 50 euro korting!

Allemaal netjes binnen gekregen. Krijg ik de volgende dag een kaartje binnen van CB van dezelfde dame met 'Toch weer mooi gescoord voor je vriendin en veel plezier er mee, etc'. Ja... dan krijg je toch een glimlach op je gezicht :)

Tuurlijk, beetje over de top, maar super attent! Zouden meer winkels moeten doen, want echt duurder dan anderen zijn ze niet. Bedankt CB!

Ideal invullen klaar ook de voorraad e.d en levertijd is te zien. Mooi zou zijn als ze later Nog iets stuurden hoe het artikel bevalt.kan wellicht nog komen!

Snel goed verpakt

Wilde toelichting geven maar kan dat niet invullen bij bestelling

De bestelling verliep soepel en vlekkeloos, niets op aan te merken. De website is duidelijk en werkt zoals het hoort.

Nieuwe tv besteld welke een dag later keurig netjes binnen het afgesproken tijdstip werd geleverd. Tv verkeerd verder ook in perfecte staat.

Cool blue is een goede duidelijke webshop met goede producten en met veel keuze (ook in prijsklasse) en super snel in huis! Ik bestel regelmatig bij Cool Blue omdat ik vertrouwen in ze heb.

Levering was precies op tijd.

De automatische emails zijn zo goed in geregeld dat ik geen contact met de klantenservice heb gehad omdat ik geen vragen had.

Super vriendelijk geholpen door de klantenservice en ook de mnnen die mijn wasmachine en wasdroger hebben gebracht en aangesloten waren vriendelijk en behulpzaam! Tevens een goede uitleg gehad over het gebruik, zeer vakkundig. Wij zullen zeker vaker via coolblue bestellen. Service is erg belangrijk en zorgt voor klantenbinding! Ga zo door.

Zie toelichting hierboven

Zie toelichting hierboven.

Goede productinformatie op de site, overzichtelijke vergelijking (net als in de Tweakers PW), bestelproces en aanvullend de betaling helder. Afleveren prima.

Heldere aflevertijden. Ze plaatsen de apparatuur in de keuken, nemen de oude meuk weer mee.

Ik wordt gelukkig van CoolBlue, van hun bestproces, van hun leverzekerheid en al dat blauwe. Gewoon een fijne tent waar ik best iets extras voor over hebt.

Volgende avond in huis. Ik ben gek op de avondlevering (gratis!)

Snelle levering en makkelijke afhandeling bij het bestellen en afrekenen. De prijs was goedkoper dan bij de concurrenten en het aanbod was groter dan bijvoorbeeld bol.com

Ik kocht een iPad 2017 in de winkel. 3 dagen later kondigt Apple een nieuwe iPad aan. Dus ik Coolblue bellen. Uiterst vriendelijke dame aan de telefoon die me verteld dat ik de iPad gewoon kan terug brengen in de winkel en dan heb ik de volgende dag m'n geld terug. Hier hou ik dus van. Geen gezeik. Vriendelijke mensen. Snel geholpen worden. En gratis koffie in de winkel :)

Zoals ik al zei: ik breng met alle plezier m'n geld naar Coolblue als ik iets nodig heb. Soms niet de goedkoopste, maar dat boeit me niet. De service die ik keer op keer krijg daar blijft gewoon perfect.

Na veel zoeken uiteindelijk bij Coolblue de juiste televisie gevonden. Blijkt nog niet zo eenvoudig om een 'kleine' SmartTV te vinden.

Ook een verademing hoe Coolblue je als klant informeert over de voortgang van de order en vervolgens van de bezorging. Dat is misschien wat overdadig maar als je eerder je neus gestoten hebt met nul communicatie dat weet je de werkwijze van Coolblue zeker te waarderen.

De wijze van het informeren via SMS zodat je tot op het uur weet wanneer Coolblue voor je deur staat, goed geregeld

Keurige voorlichting en nette en vooral snelle afhandeling van de aankoop.
Iedere keer goede ervaring met Coolblue

Ik heb verschillende websites geraadpleegd en ik vond Coolblue er lekker overzichtelijk uitzien en de prijzen waren lager dan die van de concurrent.

Gisteravond besteld uurtje of 22:00 en de volgende dag voor 14:00 uur stond de postbode op de stoep. Dit heb ik zelf nooit eerder mee gemaakt

Wat fijn dat er organisaties als Coolblue zijn die de strijd aangaan met concurrenten die elke paar jaar weer bij Kassa of Radar zitten omdat ze op de verkeerde manier zoeken naar extra marge. Coolblue denkt anders over verkopen en pakt het in mijn ogen slimmer aan. Alleen al om die reden koop ik er liever dan bij één van de andere grote jongens.

En als iedereen dat deed, dan verdwijnen de partijen die het keer op keer niet zo nauw nemen met wetten en regels, liegen over zogenaamde kortingsacties enz enz. Go Coolblue.

Mijn laatste bestelling werd keurig verpakt en volgens belofte geleverd.

Bij de bestelling leek het er even op dat er een probleem was met het verwerken van de I-deal betaling. Ik belde met Coolblue om te vragen hoe verder. Ze gingen het uitzoeken en zouden me binnen een uur terugbellen. Binnen dat uur werd ik teruggebeld met het nieuws dat de betaling gewoon goed verwerkt was en ik zonder vertraging mijn product geleverd zou krijgen.

Hun vriendelijke en menselijke manier van communiceren spreekt me aan. Maar volgens mij was al duidelijk dat ik fan ben van Coolblue.

Makkelijk betalen, levering is te volgen via track en trace en precies volgens afspraak geleverd

Donderdag besteld, vrijdag was hij hier al

Tot nu toe altijd zeer goede ervaring met coolblue gehad. Snel en goed geleverd.
Ook wel eens de helpdesk gebeld en daar goed geholpen.

Altijd de volgende dag geleverd, slechts 1 maal later maar dat wad de schuld van Postnl

Op zaterdag een tweedekans product besteld waarvan de verpakking geopend is geweest. Echter krijg ik om 23:59 de melding dat de betreffende laptop er toch niet is. Erg vervelend aangezien ik de laptop de maandag nodig zou hebben voor mijn werk. Vervolgens niet meer telefonisch bereikbaar, niet op mail of whatsapp, de eerste reactie krijg ik pas de volgende dag later in de middag (waarom dan adverteren voor 30 minuten via whatsapp en binnen een uur per mail).

Uiteindelijk kreeg ik in eerste instantie een alternatief met lichte gebruikerssporen, na overleg hadden ze alsnog een vergelijkbaar model welke alleen uit de verpakking is geweest. Vervolgens krijg ik op zondagavond wederom een melding dat de laptop niet gevonden kan worden! Het lijkt er op dat de tweedekans producten welke alleen uit de verpakking zijn geweest lokkertjes zijn welke er niet zijn, vervolgens gaat ze producten met gebruikerssporen als alternatief aanbieden. Ongelooflijk dat ze dit tot 2x toe willen proberen. Tegelijkertijd kunnen ze het geld niet direct terugstoren en wordt ook daar een vertragingstactiek gebruikt.

Ook na de tweede keer uiteraard geen reactie na de gestelde reactietijd. Waarschijnlijk komt er tegen het eind van de dag weer een mail met “oh nee, wat vervelend…”, echter heb je er niets aan met dit soort taferelen.

Zie eerder bericht hierboven met het volledige verhaal over de service.

Beste heer/mevrouw,

Dat klinkt natuurlijk niet als een goed verhaal en daar balen wij ook erg van! Onze oprechte excuses hiervoor! Alleen is dit geen tactiek of iets dergelijks. Het is simpelweg een voorraad fout in het systeem. Dat maakt het niet goed natuurlijk, maar we willen je op het hart drukken, dat dit niet met voorbedachte rade is gebeurd.

Kan je ons het ordernummer versturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan wij zeker kijken naar een manier om je tegemoet te komen.

Bij voorbaat dank voor je reactie.

Coolblue

Ik was op zoek naar een goede game Laptop, in die zoektocht kwam ik de Lenovo Y720 tegen bij coolblue. Ze waren het goedkoopst, hadden de makkelijkste manier van betalen en ik kon aangeven dat het packet in de avond afgeleverd moest worden. Wat wil je nog meer?

De laptop zat in een doos die niet zonder dat je het ziet open gemaakt kan worden dmv een trekstrip, zodra je die opend zit er nog een doos. En daarin zat de Laptop doos verpakt.

Ik ben al lange tijd klant van CB en ben niets anders gewend dat een goede vriendelijke service die er altijd naar streven om de klant tevreden te maken!

Het bestelproces is bij CoolBlue zoals altijd uitmuntend. Site werkt prima, voldoende informatie en betalen met iDeal.

Zo absurd slecht verpakt dat het een grap lijkt. De harde schijf die ik heb besteld heb ik ontvangen in een dun doosje dat geen enkele bescherming biedt, met daarin een flinterdunne enveloppe, met daarin een hoopje ongeluk in een gescheurd, antistatisch zakje. Uit alles bleek dat deze HDD nog voorzichtig was behandeld in het magazijn, nog als nieuw kan worden aangemerkt. CoolBlue is leuk voor een nieuwe TV, maar bestel hier *nooit* computeronderdelen!!!

Zoals altijd erg sympathiek, maar de oplossing die werd geboden was belabberd. Ik zie mij genoodzaakt om zsm bij een andere winkel te bestellen om er niet meer dan een week over te doen om alsnog een deugdelijk product te ontvangen. Als zakelijke klant zijn dit soort situaties extra vervelend. Bij de vraag of ze niet per direct een eenheid konden versturen, alvorens ik het huidige product op de post doe om zo een lange wachttijd te voorkomen, was het antwoord: neen, ondanks dat het 100% hun eigen onbegrijpelijke fout was. Zelf voorschieten (haha) was uiteraard wel een optie, maar ik denk er geen seconde aan om het nog eens te proberen hier. Als leverancier van computerapparatuur gewoonweg niet serieus te nemen.

Goedemiddag, wat ontzettend vervelend om te lezen dat de verzending van jouw nieuwe schijf niet goed is gebeurd, waardoor de schijf niet goed aangekomen is. Sorry daarvoor. Dit is zeker niet de standaard waar wij mee willen werken. We hopen daarom dat je ons in de toekomst nog een kans wil geven om te laten zien dat je ook voor computeronderdelen bij ons aan het juiste adres bent. Wij gaan er in ieder geval voor zorgen dat we het inpakproces nog eens gaan nakijken, zodat hier extra zorgvuldig mee om kan worden gegaan. Met vriendelijke groet, Coolblue

Wat ze beloven doen ze ook,..
Komen hun afspraken na,...
A zeggen en bij doen,..

Zeer goed

Vriendelijk, attent

Had per direct een SSD nodig ( PC was gesneuveld ) en had deze dezelfde dag nog nodig op een vrijdag. Coolblue doet wat het beloofd ;)

Zelfde dag besteld, 's avonds in huis. Daar waar de concurrent het liet afweten, stond Coolblue klaar om het wél op te regelen. Perfect :)

Verkeerde adres ingevuld, dit was snel geregeld met de klantenservice.. na ontvangst nog een handgeschreven kaartje gekregen dat het opgelost was. Leuke touch ;)

Scorekaart voor Coolblue.nl