Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenLeuke wachtservice en snelle bezorging: 23u30 besteld, 19u30 de volgende dag bezorgd. Verpakking is ook mooi: simpel en stevig.
AlgemeenGoede service, je wordt bij elke verandering in het bezorgproces op de hoogte gesteld. Ook is de mogelijkheid van retourneren geweldig geregeld!
AlgemeenWas super snel en gaat altijd goed. Klantvriendelijk
Duidelijk of het wel in voorraad is of niet en wordt gelijk geregeld
Top
KlantenserviceGewoon top
AlgemeenVia de Tweakers Pricewatch bij Coolblue terechtgekomen. Coolblue bood het product voor een scherpe prijs aan en ik had al eerder goede ervaringen met hun.
Op hun product pagina was vervolgens alle informatie die ik nodig had over het product overzichtelijk te vinden. Coolblue laat je op verschillende momenten in het proces nog accessoires zien voor het product. Dit is natuurlijk om meer te verkopen, maar het zijn nuttige suggesties met een gunstig kortingsaanbod, dus ik erger me er niet aan. En in het geval dat je dan toch zo'n accessoire nodig hebt, kan de korting die je er op krijgt best interessant zijn.
Daarna kom in je in een overzichtelijk betaalproces, de stappen zijn simpel en goed te volgen.
Tot slot kom je op de geslaagd pagina waar Coolblue wat grapjes maakt door je wachttherapie aan te bieden en een leuke video staat wat er nu allemaal gaat gebeuren. De humor van Coolblue moet natuurlijk je smaak zijn maar ik vind het meestal wel geslaagd.
Kort en bondig: Ze leveren zeer snel en zijn tot nu toe altijd hun leveringstermijn nagekomen. Ook als je nog laat in de avond bij ze besteld.
AlgemeenSnel op de website gevonden. De keuze was overzichtelijk geplaatst , daarna vastgelegd en het formulier ingevuld en verzonden.
VerzendingDe levering door coolblue wad uitstekend, doch de verzending via PosNL pakketdienst liep in het honderd. Er werd middels de trackservice gemeld dat het bestelde product was aangeboden om 18.07uur maar dat er niemand thuis was. Er werd geen kaartje in de bus gedaan. Het bleek dat de betreffende bezorger nimmer zijn opdracht had uitgevoerd en mogelijk naar voetballen (de cubfinale) zat te kijken. Dat noodde ons nogmaals de bestelling te veranderen in een afhaalpunt de volgende dag. Toen klopte het wel.
Beste meneer/mevrouw,
Wat ontzettend teleurstellend om te vernemen dat het pakket niet op het verwachte aflevermoment is geleverd. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, mag je inderdaad de volgende dag al een levering verwachten en de bezorgers daadwerkelijk voor de deur staan.
Onze oprechte excuses voor de vertraging en dat de bezorgers geen brief hebben achtergelaten. We zullen dit zeker meenemen om de koerier van de juiste feedback te voorzien om gelijksoortige miscommunicatie in de toekomst te voorkomen.
Gelukkig zijn de dag erna wel alle bestelde producten geleverd. Uiteraard wensen wij jou veel plezier met jouw bestelling. Mocht je in de toekomst nog andere vragen of opmerkingen hebben betreft onze service, dan vernemen wij dit graag.
Coolblue
AlgemeenSnelle levering, en nooit gedoe. Vertrouwen in coolblue na > 10 bestellingen nooit een miskoop gedaan!
VerzendingSnelle levering, goed verpakt
AlgemeenAltijd een snelle service bij coolblue. Verder een duidelijk bestelproces en ik werd goed op de hoogte gehouden.
VerzendingSuper snel, ik kon het de volgende dag al ophalen bij het afhaaladres. Ook een track and trace code, altijd handig!
AlgemeenZoals altijd bij Coolblue weer een prima afronding van de bestelling. Dit maal in de winkel, prima service.
KlantenserviceMedewerker wist niet of iets compatible was, maar ik mocht dit zelf thuis proberen en als het fout zou gaan kon ik gewoon de spullen omruilen / retourneren.
AlgemeenMakkelijk te bestellen. mooi product en snelle service. en vriendelijk personeel. vele dank hier voor.
VerzendingSnelle service s'avonds om 23.00 uur besteld en de volgende dag om half 11 in huis ook op zaterdag
Klantenservicezeer vriendelijk
Algemeenwas erg makkelijk met hulp van de vriendelijke hulp van Danielle van de klantenservice top
Verzendinglevering snel
AlgemeenCoolblue wel iets duurder dan webshop concurrent, maar een van de weinige winkels waar je het dezelfde dag nog kan afhalen. Hierdoor een zeer sterke speler in de web / fysieke shop.
AlgemeenHele fijne service! Bestellen gaat heel makkelijk en snel. Ben zeer tevreden over Coolblue. En lekker goedkoop!
VerzendingIn eerste instantie kreeg ik het product in de verkeerde kleur, maar dit werd heel netjes opgelost met een tegemoetkoming. En ik kreeg het goede toestel de volgende dag gratis in de avond geleverd. Super fijn dat het zo snel en vriendelijk werd opgelost.
KlantenserviceSnel, netjes en erg vriendelijk.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling tot en met het betaalproces is zo eenvoudig, dat kunnen de digibeten nog zonder hulp van derden.
VerzendingDe levering was snel, de dag erna op en ik werd goed op de hoogte gebouden via mail.
KlantenserviceDe klantenservice is uitstekend. Zelfs in de winkel werd ik goed te woord gestaan, prima en duidelijke uitleg.
AlgemeenZeer makkelijk en duidelijke website.
Coolblue was de goedkoopste en kon nog voor 23:59 een bestelling plaatsen.
De emails die je krijgt zijn duidelijk en kreeg gelijk een melding in mijn postnl app dat er een verzending klaar stond.
Toppers!
Om half 12 in de avond besteld en had hem de volgende dag binnen!
AlgemeenTv en soundbar besteld bij Coolblue. Simpel bestelproces en er wordt duidelijk aangegeven wat de levertijd is. In het winkelmandje werden er extra (relevante) producten aangeboden met korting. Hiervan had ik er zelfs eentje nodig (een optische geluidskabel) waaraan ik zelf nog niet had gedacht.
VerzendingZending werd door Coolblue zelf verzorgd. Kreeg in de ochtend een mail en sms met de melding dat tussen 12 en 13 uur geleverd zou worden. Om half 12 opnieuw een sms met de melding dat de bezorger er over een half uur zou zijn en dit klopte precies. Eenmaal aangekomen keek de bezorger samen met mij of de verpakking niet beschadigd was, liet mij tekenen, en bood vervolgens aan om de tv naar binnen te dragen. al met al een top service!
KlantenserviceIn de ochtend van de dag dat geleverd zou worden zag ik dat ik het verkeerde adres had ingevuld voor de zending (adres van mijn ouders). Hierover de klantenservice gebeld. Ik ben zeer netjes te woord gestaan en medewerkster ging kijken of ze het nog voor mij kon aanpassen. Helaas kon dit niet meer omdat het pakketje al onderweg was. Ze gaf mij wel de optie om opnieuw de volgende dag te laten leveren op mijn eigen adres. Uiteindelijk zelf gewoon even het pakketje opgehaald, maar netjes dat ik wel die optie kreeg.
AlgemeenCoolblue heeft een erg duidelijke site met een prima aanbod. De prijzen liggen iets hoger, maar de verzending is dan wel weer gratis.
VerzendingPostNL vond het nodig mijn pakketje een dag langer vast te houden, maar daar kan coolblue natuurlijk niks aan doen.
AlgemeenI ordered a lot of products and the delivery was on the next day! I’m very satisfied by the quality and quickness of the company.
AlgemeenNog niet zo'n hele grote klant van Coolblue, maar toch ondertussen al wel wat diverse spullen gekocht bij ze. Zelfs een account aangemaakt (wat ik tegenwoordig toch steeds liever niet doe).
Het wordt tijd dat ik een keertje één van de winkels ga bezoeken.
Snel geleverd en met de ondertussen denk ik welbekende humor die nooit gaat vervelen.
AlgemeenAangezien ik zo'n beetje de enige tweaker ben die Coolblue nog niet beoordeeld heeft voelde ik de druk groeien. Niet op de laatste plaats omdat ik al spulletjes bestel bij Coolblue sinds het nog een klein bedrijf was met ook toen al veel spulletjes.
Ik heb enige tijd geleden het huismerk printer cartridges gekocht voor mijn best wel dure Brother AIO. Ik had gelezen dat deze cartridges best wel goed waren en ook nog vriendelijk geprijsd. Daarnaast garandeert Coolblue de werking van de cartridges en repareert je printer als het toch niet goed gaat.
En laat juist ik pech hebben. De kop van mijn printer raakte verstopt en was niet meer aan de praat te krijgen. Nu is één ervaring met een product nooit representatief en daarom heb ik ook geen mening over het product.
Ik heb Coolblue gebeld en verteld wat er gebeurd was. Uiteraard werd dit ook als vervelend ervaren aan de andere kant van de telefoon en ik mocht de AIO opsturen of langsbrengen. Ik heb gekozen voor het laatste aangezien ik dan nog eens goed kan vertellen en laten zien wat er aan de hand is.
De printer is in ontvangst genomen samen met de printjes van het kop-reinigings-programma en de printer is ter reparatie opgestuurd. In de printer zaten de imitatie cartridges en ook het stroomsnoer was meegestuurd.
Ongeveer drie dagen later werd ik opgebeld dat de printer gerepareerd was en dat deze eventueel ook naar mijn huisadres gestuurd kon worden, dat scheelde immers weer een stukje sturen. Uiteraard heb ik daar voor gekozen.
De volgende dag een grote doos (nee, geen blauwe, hij was direct vanuit reparatie verstuurd) met een printer, maar zonder netsnoer en zonder cartridges...
Hoe goed de service van een bedrijf is valt niet (goed) op te maken aan de hand van de fouten die ze maken, maar wel uit hoe ze hier mee omgaan...
Ik heb Coolblue gebeld en het missen van de cartridges en netsnoer aan ze voorgelegd. Mij werd verteld dat ze dit direct voor mij wilde oplossen. ik mocht kiezen hoe lang het snoer moest zijn en ze zouden het direct verzenden. Daarnaast gaven ze aan dat ze het konden begrijpen dat ik geen imitatie cartridges zou willen hebben. Ter vervanging hebben ze een set originele verstuurd zonder bijbetaling.
behoorlijk goed. Er werd meegedacht naar oplossingen en deze werden direct omgezet in acties. Alle beloftes zijn nagekomen. een kleine glijpartij ten aanzien van cartridges en netsnoer, maar dit is goed opgelost.
AlgemeenGewoon prima! Product besteld, het werd probleemloos bezorgd en je wordt goed op de hoogte gehouden.