Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk was op zoek naar een goede game Laptop, in die zoektocht kwam ik de Lenovo Y720 tegen bij coolblue. Ze waren het goedkoopst, hadden de makkelijkste manier van betalen en ik kon aangeven dat het packet in de avond afgeleverd moest worden. Wat wil je nog meer?
VerzendingDe laptop zat in een doos die niet zonder dat je het ziet open gemaakt kan worden dmv een trekstrip, zodra je die opend zit er nog een doos. En daarin zat de Laptop doos verpakt.
KlantenserviceIk ben al lange tijd klant van CB en ben niets anders gewend dat een goede vriendelijke service die er altijd naar streven om de klant tevreden te maken!
AlgemeenHet bestelproces is bij CoolBlue zoals altijd uitmuntend. Site werkt prima, voldoende informatie en betalen met iDeal.
VerzendingZo absurd slecht verpakt dat het een grap lijkt. De harde schijf die ik heb besteld heb ik ontvangen in een dun doosje dat geen enkele bescherming biedt, met daarin een flinterdunne enveloppe, met daarin een hoopje ongeluk in een gescheurd, antistatisch zakje. Uit alles bleek dat deze HDD nog voorzichtig was behandeld in het magazijn, nog als nieuw kan worden aangemerkt. CoolBlue is leuk voor een nieuwe TV, maar bestel hier *nooit* computeronderdelen!!!
KlantenserviceZoals altijd erg sympathiek, maar de oplossing die werd geboden was belabberd. Ik zie mij genoodzaakt om zsm bij een andere winkel te bestellen om er niet meer dan een week over te doen om alsnog een deugdelijk product te ontvangen. Als zakelijke klant zijn dit soort situaties extra vervelend. Bij de vraag of ze niet per direct een eenheid konden versturen, alvorens ik het huidige product op de post doe om zo een lange wachttijd te voorkomen, was het antwoord: neen, ondanks dat het 100% hun eigen onbegrijpelijke fout was. Zelf voorschieten (haha) was uiteraard wel een optie, maar ik denk er geen seconde aan om het nog eens te proberen hier. Als leverancier van computerapparatuur gewoonweg niet serieus te nemen.
Goedemiddag, wat ontzettend vervelend om te lezen dat de verzending van jouw nieuwe schijf niet goed is gebeurd, waardoor de schijf niet goed aangekomen is. Sorry daarvoor. Dit is zeker niet de standaard waar wij mee willen werken. We hopen daarom dat je ons in de toekomst nog een kans wil geven om te laten zien dat je ook voor computeronderdelen bij ons aan het juiste adres bent. Wij gaan er in ieder geval voor zorgen dat we het inpakproces nog eens gaan nakijken, zodat hier extra zorgvuldig mee om kan worden gegaan. Met vriendelijke groet, Coolblue
AlgemeenWat ze beloven doen ze ook,..
Komen hun afspraken na,...
A zeggen en bij doen,..
Zeer goed
KlantenserviceVriendelijk, attent
AlgemeenHad per direct een SSD nodig ( PC was gesneuveld ) en had deze dezelfde dag nog nodig op een vrijdag. Coolblue doet wat het beloofd
Zelfde dag besteld, 's avonds in huis. Daar waar de concurrent het liet afweten, stond Coolblue klaar om het wél op te regelen. Perfect
Verkeerde adres ingevuld, dit was snel geregeld met de klantenservice.. na ontvangst nog een handgeschreven kaartje gekregen dat het opgelost was. Leuke touch
AlgemeenZaterdagavond nog een laptop besteld en zondag al in huis, waar vind je zo'n super service
VerzendingIn prima staat afgeleverd
AlgemeenGoede processen, snelle levering, maken waar wat ze beloven. Levering was goede kwlaiyeit en vriendelijke aflevering
VerzendingKomen het met een lach brengen!
AlgemeenBestel vaker bij coolblue omdat ze snel leveren en tot 23.59 besteld kan worden.
Site is prima en overzichtelijk .
Prima en snel,
Alleen zat de externe harde schijf alleen in originele verpakking in een coolblue doos die 2.5x zo groot was zonder opvulmateriaal.
Daardoor schoof de schijf van links naar rechts bij kantelen .
Dat kan beter uiteraard bij zo een fragiel product.
Geen ervaring mee nog.
AlgemeenAltijd genoeg producten beschikbaar voor een goede prijs. Ook op YouTube genoeg reviews die altijd handig zijn om te bekijken en natuurlijk een snelle en goede levering.
VerzendingAltijd een levering die op tijd is en goed verpakt. Nog nooit probleem met gehad!
AlgemeenOndanks de zeer ruime keus in het assortiment kon ik door het gebruik van de diverse opties aan te vinken de voor mij beste keuze maken. De bestelling ging voorspoedig zoals ook de betaling.
VerzendingVandaag besteld, morgen in huis en het tijdstip van levering klopte.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van het traject tot aan de deur.
AlgemeenCoolblue is snel, makkelijk aftereken en je krijgt veel korting op je aankoop. bij mijn aankoop krijg ik zelf een jbl speaker. echt geweldig
Verzendingik had mijn nieuwe telefoon gekocht on 23:00 en krijg mijn mobiel de volgende dag om 15:00 echt heel snel. ik kreeg ook nog een speaker er bij. de volgende keer ga ik sowieso weer bij coolblue bestellen.
Klantenserviceik had 1 vraag en werd al binnen 1 minuut beantwoordt. toppie!!!
Algemeenhet is bij Coolblue eenvoudig en snel kiezen, bestellen en afrekenen. prima assortiment en scherpe prijzen
Verzendingzaterdag besteld en zondag al kostenloos geleverd. de xxx chauffeur was alleen wat haastig en al weer bijna verdwenen voor we de deur open konden doen
AlgemeenBestel proces is prima, wat extra betaalmogelijkheden zou fijn zijn. Verder product precies zoals getoond, voucher die bij het product hoorde (="koop dit krijg een voucher voor dat") kwam netjes binnen 24 uur aan in de mailbox.
VerzendingRuime doos, geen breekbaar product, toch netjes ingepakt.
AlgemeenKomen afspraken niet na, avond levering kunnen ze niet, zondag levering kunnen ze ook niet. En geven niet de support die ze aangeven te geven.
VerzendingExtra voor avond levering betaald omdat ik het product snel nodig heb, maar helaas is het leveren ze niet gelukt.
KlantenserviceZe geven aan binnen 30 minuten te reageren via twitter, whatsapp e.d. Dat lukt ze niet. Prima als het druk is, maar zet dan niet op je website dat je binnen 30 minuten een reactie hebt.
Hey,
Jammer om te vernemen dat de levering niet is verlopen zoals het hoort te gaan. Gelukkig gaat het bijna altijd goed, maar kan er helaas wel eens iets misgaan wat altijd vervelend is. Onze excuses daarvoor.
Bij drukte wordt de vermelde reactietijd op de site inderdaad niet aangepast. Dit komt omdat het vaak pieken zijn die snel weer voorbij zijn. Wel zou het wellicht handig zijn om live de responstijden te noteren, maar op dit moment is dat niet mogelijk. Wie weet in de toekomst.
Indien het probleem met de levering nog niet is opgelost, ontvangen we graag je ordernummer en de toelichting op geenglimlach@coolblue.nl. Vanuit daar helpen we je dan meteen verder.
Coolblue
AlgemeenMooie, overzichtelijke website. Bestellen gaat erg makkelijk, en de bezorging is altijd snel. Nog nooit iets te laat binnengekregen. Ruim aanbod met vrij goede prijzen.
VerzendingDe levering was op tijd (volgende dag in huis - uitstekend!), maar vond het wel vreemd dat ik bij PostNL niet hoefde te tekenen voor een bestelling van 1600,--.
AlgemeenIk wilde een product bestellen, cadeauboncode invoeren en afrekenen, bank zegt dat bedrag boven daglimiet is, ik dat dus even verhogen, opnieuw afrekenen "Deze cadeauboncode is al eerder ingewisseld.".
Hoi,
Vervelend om te zien dat deze bug je bestelling wat lastig heeft gemaakt. Indien dit nog niet opgelost is, kun je je cadeaucode samen met een korte toelichting doorsturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan lossen we het vanuit daar op met een nieuwe bon of heractivering van de bestaande.
Coolblue
AlgemeenLaptop van 900 euro werd zonder melding in het trappenhuis gezet, onbegrijpelijk. Die had makkelijk gestolen kunnen worden.
Hallo,
Vervelend om te vernemen dat je laptop op deze manier is bezorgd. Dit is natuurlijk totaal niet de bedoeling en is iets wat wij graag verder opnemen met PostNL om het in de toekomst te voorkomen (aangezien dit voor ons ook niet heel fijn is).
Kun je je ordernummer en toelichting doorsturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan pakken we het vanuit daar verder op.
Alvast bedankt.
Coolblue
AlgemeenDe website is eenvoudig en gebruiksvriendelijk.De bestelling was zeer snel gedaan. De levering was ook zeer snel.
VerzendingHelaas was de levering niet zoals in de reclame van Coolblue. De TV werd geleverd en in de doos achtergelaten. De installatie heb ik dus zelf moeten doen en niet zoals in de reclame door de mensen van Coolblue.
AlgemeenLevering op tijd zonder enig probleem afgeleverd. Verder niets op aan te merken.
goed dus
AlgemeenBestellen bij Coolblue is top! Goede service in zowel het beantwoorden van vragen via de Whatsapp als de verzending van mijn nieuwe laptop. Over de laptop zelf ben ik ook erg tevreden!
VerzendingBesteld en de volgende dag in huis. Je kunt verschillende bezorgopties kiezen, zoals het afleveren bij een afhaalpunt.
KlantenserviceIk had een vraag over benodigdheden voor mijn laptop. Deze kon ik makkelijk stellen via Whatsapp en had binnen een kwartier antwoord. Super service!
AlgemeenTotaal geen problemen gekend. Vanaf de bestellen tot aan het ophalen. Super snel geregeld allemaal. Laten bezorgen op een afhaalpunt omdat ik de dag van bezorging niet wist hoe laat ik thuis was.
VerzendingSuper snel afgeleverd.
KlantenserviceBen altijd uitstekend geholpen ook bij andere aankopen.