Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Indrukwekkend, op zondag uitgezocht, op maandag opgehaald bij de jumbo. En daarbij via de mails op de hoogte gehouden. Helemaal niets mankeert hier aan!

Perfect verpakt, maar toch ook mooi te zien dat zelfs aan de verpakkjng, of juist, zoveel aandacht is geschonken. Je ritst de doos open!

De website is erg duidelijk en goed vormgegeven. Het bestelproces is ook vlot en heel erg duidelijk.

Snelle, gratis verzending (ook gratis bezorgd op zondag). Product zit goed en veilig ingepakt, in een op maat gemaakte doos.

De klantenservice van Coolblue is zeker vakgericht, maar kan ook goed te pas komen als entertainment. De medewerkers zijn zeer vriendelijk, en helpen je met deskundig advies.

Als het goed gaat prima als je service nodig hebt dan is er meestal niemand thuis excuseren kunnen ze maar daar blijft het dan ook bij

voor 23:59 besteld belofte wordt niet nagekomen al meerdere keren voor niets gewacht een hoop excuses maar geen verbetering

deze mogen niets als alleen maar sorry zeggen en valse beloftes maken. als oplossing is er een kortingscode belooft die dan ook vergeten wordt. topklasse

Beste,

Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat de levering jouw bestelling niet volgens afspraak verlopen is. Tevens is het natuurlijk niet de bedoeling dat je het gevoel krijgt dat we je niet willen helpen. We kijken graag met je mee. Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons te voorzien van jouw ordernummer en een korte uitleg? Je kunt dit sturen naar: geenglimlach@coolblue.nl. We horen graag van je.

Coolblue

Na dat ik een half jaar heb getwijfeld om een macbook te kopen en daarnaast te twijfelen waar ik dit zou gaan kopen, de keuze gemaakt om de macbook te kopen bij Coolblue, service met een glimlach.....
Op donderdag 26/4 de Macbook opgehaald in de winkel in Groningen, twee uur reistijd. Kom ik thuis en wil ik graag de software update uitvoeren. De Macbook loopt direct helemaal vast en is niks meer mee te beginnen. Vervolgens krijg ik de optie om de Macbook retour te sturen en wanneer zij deze hebben ontvangen zouden ze een nieuwe toesturen. Ik heb ondertussen al lang en breed €1600 betaald, maar dat lijkt hun allemaal niet uit te maken. Uiteindelijk afgesproken dat ik de laptop wederom om ga ruilen in Groningen as maandag, met de vraag of ik dan wel een tegemoetkoming kan krijgen aangezien ik twee keer meer dan twee uur moet rijden en ondertussen al lang en breed alles heb betaald. De collega kon mij op donderdag avond geen uitsluitsel over geven, maar hij zal zeker zorgen dat ik op vrijdag 27/4 een reactie op zal verwachten. Helaas, geen reactie en krijg ik pas vandaag 28/4 een reactie met totaal geen antwoord op mijn vraag, alleen maar dat ik hem retour kon aanbieden bij PostNL, terwijl ik al wat anders had afgesproken.... Vervolgens weer moeten bellen en krijg ik dus de reactie dat ze geen tegmoetkoming willen geven. Ze willen liever mijn laptop terug en hem aanbieden als tweede kans om vervolgens korting daarop te geven.
Kortom, ik ben helemaal klaar met Coolblue, totaal geen service en zal er nooit meer wat bestellen!

Waardeloos, willen niet mee denken en niks voor je doen!

Beste,

Erg jammer om te vernemen dat jouw bestelling zo uitgelopen is op een teleurstelling. We snappen dat je hiervan baalt en hiervoor heb je dan ook onze welgemeende excuses. We kijken graag met je mee naar dit probleem, om deze tot een goed einde te brengen. Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons een e-mail te versturen met een korte uitleg en jouw ordernummer? Dit kun je doen naar: geenglimlach@coolblue.nl. We horen graag van je.

Coolblue.

Na 16 keer iets gekocht te hebben bij Coolblue.nl in één jaar tijd wordt het tijd voor een recensie. Waarschijnlijk overbodig om te melden, maar ik bestel hier graag!

Ik denk dat Coolblue.nl in Nederland leidend is als het gaat om de klantervaring bij het bestellen, de communicatie en het 'feel good'-gevoel als je iets besteld bij de blauw met oranje kleurige shop. Coolblue.nl is vaak net iets duurder dan de concurrenten, maar levert daar wel daadwerkelijk service voor terug.

Vaak als ik een product koop die niet verkrijgbaar is bij Coolblue, dan mis ik bij andere shops zaken als 'Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd', de 30 dagen retourtermijn en de mogelijkheid om het pakket ergens in de buurt op te halen. Coolblue weet klanten op een leuke manier aan zich te binden. De recensies onder de producten zijn vaak nuttig, de grappige filmpjes en de informele taal spreekt mij aan.

Enig puntje van feedback is dat ik al twee keer iets bestelde en dat na het betalen via iDeal een fout optradt. Neem contact op met de klanten service staat er dan. De bestelling stond vervolgens ook niet in mijn account. Na contact met de klantenservice was dit na een uur verholpen en werd de bestelling doorgezet. Wellicht was contact met de klantenservice ook niet nodig. Misschien lag de fout bij de bank (ING). Dit is verder ook niet zo erg en het enige wat me nu te binnen schiet als verbeterpunt.

Tot nu toe werden al mijn bestellingen inderdaad de volgende dag bezorgt en klopte de voorraard indicatie ook altijd. De bestelling komt altijd aan in de blauwe doos en is goed en stevig verpakt.

Er staan in de 16 bestellingen een aantal retours op mijn naam. Deze zijn allemaal uitstekend afgehandeld. Ik werd hierin goed op de hoogte gehouden en kreeg het geld al in een paar dagen al terug.

Specifieke vragen over bijvoorbeeld fotografie werden naar mijn insziens redelijk goed beantwoord. Het is meer dan een dozenschuif zaak waar je na aankoop eigenlijk niks meer kan vragen. Opvallend ook is dat je zaterdagavond een mail stuurt en die al heel snel wordt beantwoord.

Mijn ervaring is dat Coolblue niet van moeilijk doen houdt. Veel shops mogen hier een voorbeeld aan nemen. Coolblue.nl is prettige shop waar ik voorlopig nog vaak zal terugkeren. Ik hoop dat ze de komende jaren dezelfde service blijven verlenen en doorgaan met innoveren.

Makkelijk te bestellen en alles zo gevonden. Had een SSD besteld wat bleek dat hij 1 dag later voor 10 euro er weg ging. Kreeg een mailtje over wat vind je van ons. Had dus bij opmerkingen gezegd dat ik het jammer vond dat de SSD 1 dag later voor 10tje goedkoper weg ging. Waarop ik al snel mail terug kreeg dat ik snel het verschil op mijn rekening terug zal vinden. Zo zie je maar weer dat ze je mening toch lezen!

Goed verpakt zoals je dat verwacht.

Vriendelijk en handelen snel!

In vergelijking met andere webwinkels heeft Coolblue veel meer variatie in het assortiment, tenminste bij het artikel dat ik heb besteld.

Super dat je voor een paar euro meer het artikel dezelfde dag nog kan laten bezorgen, dat is voor mij een van de redenen om bij Coolblue te bestellen

Eenvoudig te boeken en betalen. En zeer snelle levering. We hebben 2 bestellingen op zondag geplaatst en beide zijn keurig maandag ochtend afgeleverd.

Zondags besteld en maandag ochtend werd het al afgeleverd.

Leuke wachtservice en snelle bezorging: 23u30 besteld, 19u30 de volgende dag bezorgd. Verpakking is ook mooi: simpel en stevig.

Goede service, je wordt bij elke verandering in het bezorgproces op de hoogte gesteld. Ook is de mogelijkheid van retourneren geweldig geregeld!

Was super snel en gaat altijd goed. Klantvriendelijk
Duidelijk of het wel in voorraad is of niet en wordt gelijk geregeld

Top

Gewoon top

Via de Tweakers Pricewatch bij Coolblue terechtgekomen. Coolblue bood het product voor een scherpe prijs aan en ik had al eerder goede ervaringen met hun.

Op hun product pagina was vervolgens alle informatie die ik nodig had over het product overzichtelijk te vinden. Coolblue laat je op verschillende momenten in het proces nog accessoires zien voor het product. Dit is natuurlijk om meer te verkopen, maar het zijn nuttige suggesties met een gunstig kortingsaanbod, dus ik erger me er niet aan. En in het geval dat je dan toch zo'n accessoire nodig hebt, kan de korting die je er op krijgt best interessant zijn.

Daarna kom in je in een overzichtelijk betaalproces, de stappen zijn simpel en goed te volgen.

Tot slot kom je op de geslaagd pagina waar Coolblue wat grapjes maakt door je wachttherapie aan te bieden en een leuke video staat wat er nu allemaal gaat gebeuren. De humor van Coolblue moet natuurlijk je smaak zijn maar ik vind het meestal wel geslaagd.

Kort en bondig: Ze leveren zeer snel en zijn tot nu toe altijd hun leveringstermijn nagekomen. Ook als je nog laat in de avond bij ze besteld.

Snel op de website gevonden. De keuze was overzichtelijk geplaatst , daarna vastgelegd en het formulier ingevuld en verzonden.

De levering door coolblue wad uitstekend, doch de verzending via PosNL pakketdienst liep in het honderd. Er werd middels de trackservice gemeld dat het bestelde product was aangeboden om 18.07uur maar dat er niemand thuis was. Er werd geen kaartje in de bus gedaan. Het bleek dat de betreffende bezorger nimmer zijn opdracht had uitgevoerd en mogelijk naar voetballen (de cubfinale) zat te kijken. Dat noodde ons nogmaals de bestelling te veranderen in een afhaalpunt de volgende dag. Toen klopte het wel.

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend teleurstellend om te vernemen dat het pakket niet op het verwachte aflevermoment is geleverd. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, mag je inderdaad de volgende dag al een levering verwachten en de bezorgers daadwerkelijk voor de deur staan.

Onze oprechte excuses voor de vertraging en dat de bezorgers geen brief hebben achtergelaten. We zullen dit zeker meenemen om de koerier van de juiste feedback te voorzien om gelijksoortige miscommunicatie in de toekomst te voorkomen.

Gelukkig zijn de dag erna wel alle bestelde producten geleverd. Uiteraard wensen wij jou veel plezier met jouw bestelling. Mocht je in de toekomst nog andere vragen of opmerkingen hebben betreft onze service, dan vernemen wij dit graag.

Coolblue

Snelle levering, en nooit gedoe. Vertrouwen in coolblue na > 10 bestellingen nooit een miskoop gedaan!

Snelle levering, goed verpakt

Altijd een snelle service bij coolblue. Verder een duidelijk bestelproces en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Super snel, ik kon het de volgende dag al ophalen bij het afhaaladres. Ook een track and trace code, altijd handig!

Zoals altijd bij Coolblue weer een prima afronding van de bestelling. Dit maal in de winkel, prima service.

Medewerker wist niet of iets compatible was, maar ik mocht dit zelf thuis proberen en als het fout zou gaan kon ik gewoon de spullen omruilen / retourneren.

Makkelijk te bestellen. mooi product en snelle service. en vriendelijk personeel. vele dank hier voor.

Snelle service s'avonds om 23.00 uur besteld en de volgende dag om half 11 in huis ook op zaterdag

zeer vriendelijk

was erg makkelijk met hulp van de vriendelijke hulp van Danielle van de klantenservice top

levering snel

Coolblue wel iets duurder dan webshop concurrent, maar een van de weinige winkels waar je het dezelfde dag nog kan afhalen. Hierdoor een zeer sterke speler in de web / fysieke shop.

Hele fijne service! Bestellen gaat heel makkelijk en snel. Ben zeer tevreden over Coolblue. En lekker goedkoop!

In eerste instantie kreeg ik het product in de verkeerde kleur, maar dit werd heel netjes opgelost met een tegemoetkoming. En ik kreeg het goede toestel de volgende dag gratis in de avond geleverd. Super fijn dat het zo snel en vriendelijk werd opgelost.

Snel, netjes en erg vriendelijk.

Scorekaart voor Coolblue.nl