Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Proces t/m de betaling was goed. duidelijke site, prijzen en bestelprocedure. Ook wordt aangegeven of product meteen volgende dag geleverd wordt... maar...

De bezorger kwam volgende dag met een verkeerd product, bezorger nam dit direct retour mee en gaf aan dat volgende dag juiste product werd geleverd. Dit is even later door de klantenservice bevestigd (zelf contact voor moeten opnemen). Volgende dag geen Coolblue. Wederom zelf contact gezocht met klantenservice. Ze geven aan dat ze druk zijn en het product niet vandaag komt en ook niet de volgende dag maar pas op dag 4.

Na foute levering gaf klantenservice aan dat product volgende dag geleverd wordt, helaas konden ze dit niet nakomen. Zelfs de dag erna was niet mogelijk. Dus vandaag besteld morgen in huis geldt voor mij niet, het was vandaag besteld 4 dagen later in huis. Ik heb 2 keer zelf contact moeten zoeken met klantenservice en beide keren kreeg ik netjes excuses met mededeling dat ze druk waren. Uiteindelijk toen product geleverd was heb ik een mail verzonden, als reactie hierop kreeg ik voor de 3e keer te horen dat het bijzonder druk was en ik kreeg een korting voucher van 10 euro... mijn bestelling had een waarde van ongeveer 1750. Dus dat is maar liefst 0,6% korting mits ik iets vind op hun site met een waarde van 10 euro (wat hoogst waarschijnlijk niet gaat lukken.

Overigens zijn de medewerkers (ook bezorgers) aardig, maar de gang van zaken eigenaardig.

Je vind in Nederland veel goede webshops, maar eentje als CoolBlue vind je nergens! Super service, aardig, en zo veel meer!

Altijd netjes op tijd en zodra er iets mis mee was kon je hem zonder pardon terug sturen.

24/7 support waardoor je altijd met elke vraag terecht kan. Om je beltegoed te sparen en niet perse de oude mail te openen hebben ze zelfs whatsapp toegevoegd. Handig!

Overzichtelijke webshop waar je makkelijk de producten vindt die je zoekt. Ook het plaatsen van de bestelling gaat eenvoudig.

Pakket was netjes verpakt en de medewerker van de klantenservice heeft ervoor gezorgd dat ik m'n pakketje snel af kon halen bij een lokaal post.nl afhaalpunt.

Fantastische service van medewerkers die met je meedenken.

Service was weer ontzettend goed, vrijdagavond seniorentelefoon besteld, zaterdag, volgens afspraak op tijd geleverd. Met de vraag of je nog extra’s wil bestellen, doen ze me geen plezier, al was het wel grappig. De seniorentelefoon is waarschijnlijk de enige mobiele zonder camera. Een selfiestick is dan niet echt van toegevoegde waarde😊

Je wordt perfect op de hoogte gehouden door Coolblue en TNT, levering precies in het tijdvak dat was opgegeven

Duidelijke website, en uit eerdere ervaringen met coolblue wordt het snel geleverd.
Daarbij waren ze een van de weinigen die product op voorraad hadden.

Superblij met mijn nieuwe Ipad. Makkelijk te vinden op de site en binnen een dag geleverd!

Binnen een dag geleverd

Levering en afhandeling kan beter, het product was voorradig en ik was ruim op tijd voor same day delivery. De betaling is ook direct doorgevoerd.

Same day delivery gewoon niet aangekomen en uiteindelijk verschoven naar over 4 dagen, terwijl de koerier al onderweg was.

Geld krijg je pas over 14 dagen terug, terwijl het product niet eens geleverd is. Dit is mijn eerste ervaring met Coolblue. Ik had hoge verwachtingen, natuurlijk kan het een keertje misgaan, de koerier is gewoon rechtsomkeert gegaan, had het product uit zakelijk opzicht direct nodig, dus moest naar een alternatief uitwijken. De levering is nu gestorneerd, maar dat je daarna 14 dagen op je geld moet wachten noem ik buitengewoon slecht.

Inmiddels alweer aardig wat producten besteld via Coolblue - computer onderdelen, wasmachine, tv, telefoon. Telkens in goede orde afgeleverd, redelijke prijzen, goed informatie voorziening.
Nog nooit contact hoeven opnemen met de klantenservice.

TV gekocht bij Coolblue. Goede duidelijke website, duidelijke leveringsvoorwaarden, laagste prijs etcetera etcetera. Wmb een prima ervaring waar ik niks op aan te merken heb.

10 euro bij betaald voor verzending in een specifiek tijdvak. Verzending kwam via Dynalogic. Google leverde veel negatieve verhalen op over Dynalogic. Mijn ervaring was echter zeer positief. Kreeg een sms toen de koerier vertrok en eentje toen hij in de buurt was.
Tijdens de levering kon je online precies zien waar de koerier zich bevond, hoeveel leveringen hij nog voor de mijne ging maken. Hierdoor kun je als klant een perfecte inschatting maken van wanneer de koerier arriveert. Wat mij betreft een perfecte aanlevering en uitgebreidere service dan andere leveranciers.

Coolblue is snel en veel op voorraad. Makkelijke site. Kunt eigenlijk alles snel vinden waar je naar op zoek bent.

Vaak besteld bij Coolblue. Deze keer was er iets mis gegaan bij hun. Er was een colli blijven staan of verkeerd geladen. Maar normaal een prima snelle levering.

Uiteindelijk prima opgelost. Medewerker van Coolblue had ons prima geholpen. Hij oogde ons wel heel zenuwachtig aan de telefoon. Maar uiteindelijk ons prima geholpen. Medewerker had ons wel een kortingscode beloofd. Deze moeten we helaas nog krijgen.😕

Regelmatig besteld en alles vlot en goed binnen gekregen. 1 x een incompleet product geleverd gekregen en de Coolblue aftersales service bleek een absoluut drama. Prima webshop voor snelle levering en hopen dat je geen service nodig hebt.

Levering is nagenoeg altijd next day dus prima verzorgd.

Nalevering en informatie voorziening bij aftersales is goedbedoeld maar knudde.

Een pijnloos retour. Monitor viel nogal tegen, dus retour aangemeld via de website. Werd kort daarna bevestigd. Product weer netjes ingepakt en terug gestuurd met uitgeprint verzendlabel. Binnen enkele dagen was het aankoopbedrag terug gestort. Geen discussies, en ik hoefde er niet achteraan te zitten.

Snelle levering op zondag: geweldig. Echter wel zonder extra doos of wikkel om de originele doos heen, waardoor de omgeving ook meteen weet wat je hebt gekocht. Daarom 4 sterren i.p.v. 5.

Het wordt heel goed weergeven op internet en je wordt heel goed voor gelicht en de service zijn heel goed prima verzorgd een tien

Super beeld geluid goed gewoon super je blijf er naar kijken super dun scherm haar scherp

Super tv beetje duur maar zeker het geld waard

Zeer goed

Mavic Air besteld bij Coolblue. Er was wat misgegaan bij de betaling, de site of het systeem had een storing werd me verteld. Product was een tweedekans en had meer schade dan was vermeld. Heb toen besloten om het terug te sturen, dat ging ook gemakkelijk en was gratis. Uiteindelijk netjes opgelost én een leuk kaartje in de bus gekregen!

Was wat misgegaan. Even gebeld, toen hebben ze gezorgd dat het dezelfde dag werd geleverd. Perfecte oplossing!
Ook gratis en eenvoudig terugsturen. Top!

Uitstekend en vlot geholpen. Leuk kaartje ontvangen achteraf. 10/10

De bestelling ging heel snel. Ik was echter in verwarring of de smartphone Motorola G6 plus een geheugenkaart van 64 Gb zou hebben. Op de website staat namelijk dat het toestel dat heeft. Die extra geheugenkaart zat er dus niet in zo hoorde ik achteraf van een medewerker van Coolblue.

De levering vond zoals op de website stond de volgende dag plaats. Ik was even niet thuis en toen is het pakket bij de buren afgeleverd.

Ik had een klantvriendelijke medewerker aan de lijn die duidelijk advies gaf.

Ik vind het jammer dat ik gevraagd wordt om een enquete te vullen, terwijl het product nog niet is ontvangen.
Er zijn vaker problemen met de transporteur (Dynalogic) waardoor ik onnodig lang moet wachten op (dure) artikelen. Ik moet dagen wachten voordat ik het product heb, terwijl Coolblue beloofd dat ik het artikel de volgende dag in huis heb. Je mag deze belofte niet doen als je je transport uitbesteed. Ik ging er ook van uit dat Coolblue het gekochte artikel zelf zou leveren.
Toch ben ik tevreden over klantgerichtheid en productkennis van Coolblue. De goede service was doorslaggevend om de tv bij coolblue te bestellen, terwijl er goedkopere alternatieven waren.

Ik ben tevreden over klantgerichtheid en productkennis van Coolblue. De goede service was doorslaggevend om de tv bij coolblue te bestellen, terwijl er goedkopere alternatieven waren.

Cooblue verlegt de standaard voor webshops naar een hoger niveau, en dat is 5 sterren waard.

Qua prijzen vaak duurder dan gemiddeld, maar daar krijg je goede service voor terug.

Ik heb regelmatig bij Cooblue besteld en tenminste 25% teruggestuurd. Retouren gaan altijd vloeiend en kostenloos met hun antwoordnummer.

Meerdere keren contact gehad met helpdesk en altijd snel en goed geholpen.

Ze bieden "vandaag-nog" service, waarbij je vandaag je pakketje nog kan krijgen. Ook bezorgen ze gratis de volgende dag, ook op zondagen.

Nooit is een pakketje te laat verzonden of op andere wijze onjuist verzonden. Geen verkeerde producten ontvangen, of dingen toch niet op voorraad.

Leuke blauwe doosjes, altijd zooi op voorraad, altijd volgende dag in huis, zelfs op zondag. Nooit te laat en altijd de juiste producten, geen foutjes ervaren.

Als je belt, vrijwel direct een persoon aan de lijn. Personen zijn altijd behulpzaam. Bij retour altijd vlot je geld terug.

Snelle service! Mijn logitech headset kabel begon kuren te vertonen. Had binnen een paar dagen een nieuwe! Bol.com kreeg het niet voor elkaar om me überhaupt te woord te staan met hetzelfde probleem met mijn muis.

Inmiddels alweer aardig wat producten besteld via Coolblue - computer onderdelen, wasmachine, droger, soundbar. Telkens in goede orde afgeleverd, redelijke prijzen, goed informatie voorziening.
Nog nooit contact hoeven opnemen met de klantenservice.

De bezorger/installateur van de wasmachine & droger was een uur eerder dan afgesproken, waardoor ik niet thuis was en plotseling moest haasten.
Verder altijd pakjes laten bezorgen bij de plaatselijke supermarkt, wat prima werkt.

Scorekaart voor Coolblue.nl