Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHet is zeer makkelijk te bestellen en te volgen en hij was precies op tijd een plus
VerzendingDe gene die hem kwam leveren was zeer beleeft .
KlantenserviceEr waren geen klachten
AlgemeenVanuit de pricewatch makkelijk de producten op de site van coolblue kunnen vinden. Voor deze bestelling waren ze ongeveer 35 euro duurder, maar dan krijg je de levering wel op dezelfde dag.
VerzendingProducten waren goed verpakt met voldoende luchtkussens. De levering was op dezelfde dag als de bestelling tegen een meerprijs van 5 euro. Dit had een goed track & trace systeem waarbij je de koerier en de bezorgtijd kon volgen.
KlantenserviceReden voor de aankoop was om vervangende onderdelen te kopen voor onderdelen die ik onder garantie voor reparatie retour had gestuurd. Terugsturen was gratis en ook daar hebben ze een goed track & trace systeem en sturen ze direct een mail als er een update is. Geheel vanuit hun zelf kreeg ik winkeltegoed om een vervangend onderdeel te kopen terwijl de garantieretour nog liep. Dit had ik al gedaan waarna de de mogelijkheid geboden werd dit tegoed terug te storten. Dit soort service geeft mij veel vertrouwen in het bedrijf en zal mij sneller bij coolblue doen bestellen.
AlgemeenMonitor besteld, vandaag besteld morgen in huis. Geen klachten, prima gegaan. Op tijd geleverd en in de originele verpakking.
VerzendingIn de originele doos geleverd op de afgesproken tijd. Perfect verpakt.
AlgemeenSuper fijne service. Ik werd gebeld omdat de bezorgauto met pech langs de weg stond waardoor het pakketje iets later zou komen. Heel netjes dat er even gebeld werd en overlegd werd over de bezorgtijd.
AlgemeenGroot assortiment. Maar bovenal een fantastische service. Nooit gezeik bij het retourneren of omruilen van een product.
VerzendingVolgende dag af te halen in de shop... bij bezorging ook gewoon netje de volgende dag in huis. (als postNL het niet laat afweten tenminste)
KlantenserviceIk bestel bij CB omdat hun service de concurrentie ver achterlaat. Geen gezeur geen lange wachttijden, geen gedoe... gewoon omruilen of geld terug.
AlgemeenPrettige en betrouwbare online shop. Al vele jaren de beste. Ik blijf er bij winkelen.
VerzendingZoals beloofd
KlantenserviceAlle problemen prima opgelost.
Algemeenik kon de product makkelijk vinden,de prijs is goed, ik kon de product in plaatsen
Verzendingde verzending is gewoon goed ik had niet problem
Klantenservicede Klantenservice is goed want als ik problem heb stuur ik de e-mail en dan krijg ik de retour van cool blue. hun repareren of vervangen dat product en ik krijg per e-mail.
AlgemeenProces t/m de betaling was goed. duidelijke site, prijzen en bestelprocedure. Ook wordt aangegeven of product meteen volgende dag geleverd wordt... maar...
VerzendingDe bezorger kwam volgende dag met een verkeerd product, bezorger nam dit direct retour mee en gaf aan dat volgende dag juiste product werd geleverd. Dit is even later door de klantenservice bevestigd (zelf contact voor moeten opnemen). Volgende dag geen Coolblue. Wederom zelf contact gezocht met klantenservice. Ze geven aan dat ze druk zijn en het product niet vandaag komt en ook niet de volgende dag maar pas op dag 4.
KlantenserviceNa foute levering gaf klantenservice aan dat product volgende dag geleverd wordt, helaas konden ze dit niet nakomen. Zelfs de dag erna was niet mogelijk. Dus vandaag besteld morgen in huis geldt voor mij niet, het was vandaag besteld 4 dagen later in huis. Ik heb 2 keer zelf contact moeten zoeken met klantenservice en beide keren kreeg ik netjes excuses met mededeling dat ze druk waren. Uiteindelijk toen product geleverd was heb ik een mail verzonden, als reactie hierop kreeg ik voor de 3e keer te horen dat het bijzonder druk was en ik kreeg een korting voucher van 10 euro... mijn bestelling had een waarde van ongeveer 1750. Dus dat is maar liefst 0,6% korting mits ik iets vind op hun site met een waarde van 10 euro (wat hoogst waarschijnlijk niet gaat lukken.
Overigens zijn de medewerkers (ook bezorgers) aardig, maar de gang van zaken eigenaardig.
AlgemeenJe vind in Nederland veel goede webshops, maar eentje als CoolBlue vind je nergens! Super service, aardig, en zo veel meer!
VerzendingAltijd netjes op tijd en zodra er iets mis mee was kon je hem zonder pardon terug sturen.
Klantenservice24/7 support waardoor je altijd met elke vraag terecht kan. Om je beltegoed te sparen en niet perse de oude mail te openen hebben ze zelfs whatsapp toegevoegd. Handig!
AlgemeenOverzichtelijke webshop waar je makkelijk de producten vindt die je zoekt. Ook het plaatsen van de bestelling gaat eenvoudig.
VerzendingPakket was netjes verpakt en de medewerker van de klantenservice heeft ervoor gezorgd dat ik m'n pakketje snel af kon halen bij een lokaal post.nl afhaalpunt.
KlantenserviceFantastische service van medewerkers die met je meedenken.
AlgemeenService was weer ontzettend goed, vrijdagavond seniorentelefoon besteld, zaterdag, volgens afspraak op tijd geleverd. Met de vraag of je nog extra’s wil bestellen, doen ze me geen plezier, al was het wel grappig. De seniorentelefoon is waarschijnlijk de enige mobiele zonder camera. Een selfiestick is dan niet echt van toegevoegde waarde😊
VerzendingJe wordt perfect op de hoogte gehouden door Coolblue en TNT, levering precies in het tijdvak dat was opgegeven
AlgemeenDuidelijke website, en uit eerdere ervaringen met coolblue wordt het snel geleverd.
Daarbij waren ze een van de weinigen die product op voorraad hadden.
AlgemeenSuperblij met mijn nieuwe Ipad. Makkelijk te vinden op de site en binnen een dag geleverd!
VerzendingBinnen een dag geleverd
AlgemeenLevering en afhandeling kan beter, het product was voorradig en ik was ruim op tijd voor same day delivery. De betaling is ook direct doorgevoerd.
VerzendingSame day delivery gewoon niet aangekomen en uiteindelijk verschoven naar over 4 dagen, terwijl de koerier al onderweg was.
KlantenserviceGeld krijg je pas over 14 dagen terug, terwijl het product niet eens geleverd is. Dit is mijn eerste ervaring met Coolblue. Ik had hoge verwachtingen, natuurlijk kan het een keertje misgaan, de koerier is gewoon rechtsomkeert gegaan, had het product uit zakelijk opzicht direct nodig, dus moest naar een alternatief uitwijken. De levering is nu gestorneerd, maar dat je daarna 14 dagen op je geld moet wachten noem ik buitengewoon slecht.
AlgemeenInmiddels alweer aardig wat producten besteld via Coolblue - computer onderdelen, wasmachine, tv, telefoon. Telkens in goede orde afgeleverd, redelijke prijzen, goed informatie voorziening.
Nog nooit contact hoeven opnemen met de klantenservice.
AlgemeenTV gekocht bij Coolblue. Goede duidelijke website, duidelijke leveringsvoorwaarden, laagste prijs etcetera etcetera. Wmb een prima ervaring waar ik niks op aan te merken heb.
Verzending10 euro bij betaald voor verzending in een specifiek tijdvak. Verzending kwam via Dynalogic. Google leverde veel negatieve verhalen op over Dynalogic. Mijn ervaring was echter zeer positief. Kreeg een sms toen de koerier vertrok en eentje toen hij in de buurt was.
Tijdens de levering kon je online precies zien waar de koerier zich bevond, hoeveel leveringen hij nog voor de mijne ging maken. Hierdoor kun je als klant een perfecte inschatting maken van wanneer de koerier arriveert. Wat mij betreft een perfecte aanlevering en uitgebreidere service dan andere leveranciers.
AlgemeenCoolblue is snel en veel op voorraad. Makkelijke site. Kunt eigenlijk alles snel vinden waar je naar op zoek bent.
VerzendingVaak besteld bij Coolblue. Deze keer was er iets mis gegaan bij hun. Er was een colli blijven staan of verkeerd geladen. Maar normaal een prima snelle levering.
KlantenserviceUiteindelijk prima opgelost. Medewerker van Coolblue had ons prima geholpen. Hij oogde ons wel heel zenuwachtig aan de telefoon. Maar uiteindelijk ons prima geholpen. Medewerker had ons wel een kortingscode beloofd. Deze moeten we helaas nog krijgen.😕
AlgemeenRegelmatig besteld en alles vlot en goed binnen gekregen. 1 x een incompleet product geleverd gekregen en de Coolblue aftersales service bleek een absoluut drama. Prima webshop voor snelle levering en hopen dat je geen service nodig hebt.
VerzendingLevering is nagenoeg altijd next day dus prima verzorgd.
KlantenserviceNalevering en informatie voorziening bij aftersales is goedbedoeld maar knudde.
AlgemeenEen pijnloos retour. Monitor viel nogal tegen, dus retour aangemeld via de website. Werd kort daarna bevestigd. Product weer netjes ingepakt en terug gestuurd met uitgeprint verzendlabel. Binnen enkele dagen was het aankoopbedrag terug gestort. Geen discussies, en ik hoefde er niet achteraan te zitten.
VerzendingSnelle levering op zondag: geweldig. Echter wel zonder extra doos of wikkel om de originele doos heen, waardoor de omgeving ook meteen weet wat je hebt gekocht. Daarom 4 sterren i.p.v. 5.
AlgemeenHet wordt heel goed weergeven op internet en je wordt heel goed voor gelicht en de service zijn heel goed prima verzorgd een tien