Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Verder weinig op aan te merken anders dan dat het pas een uitdaging wordt zodra je 'echte' complexe service nodig hebt /sarcasm

Coolblue weigert een factuur aan te passen, en gebruikt hier een uiterst stringente interpretatie van de wet als excuus voor haar onvermurwbare houding ten aanzien van het corrigeren van een factuur. We waren op dag 33 van de tevredenheids garantie toen de administratie constateerde dat er vanuit onze kant een fout was ingeslopen, echter men weigerde ook maar 1 millimeter mee te denken c.q. onze kant op te schuiven, product terugnemen opnieuw verpakken en weer toesturen met een nieuwe factuur behoorde niet tot de opties, ik heb nog nooit zo'n anti-ondernemende houding gezien. Blijf bij deze club weg want als het er op aan komt is de service met een glimlach een georkestreerde zooi en zit er niemand binnen die club die een mandaat heeft om iets simpels op te lossen, waar een papieren audit trail aan vast zit, die zowel door het ministerie van financiën alsmede de belastingdienst is goedgekeurd, wij hebben vaak genoeg met dit bijltje gehakt. Billijkheid of gezond boeren verstand, coolblue heeft daar nog nooit van gehoord, maja dat krijg je als je alleen maar ICT proces warriors in dienst hebt die niet met de poten in de modder staan en waar de mensen en klanten in dienst van het systeem staan en niet omgekeerd.

Ook voorspel ik nu al dat men of geen contact met ons gaat op nemen, of wel contact gaat op nemen maar dan weer terug valt op hun interne excuus.

Niks op aan te merken, maar bij de service gaat het faliekant mis, dan blijkt alles een pakketje schroot met een dun laagje chroom.

Niet altijd de goedkoopste, maar je weet dat het de volgende dag binnen is.
Alles voor die glimlach.

(mits op voorraad) altijd de volgende dag binnen. Doos ook altijd opmaat.

Al een paar keer de klantenservice nodig gehad. En gewoon uitstekend! De reden dat ik steeds maar weer terug naar Coolblue ga!
Nooit moeilijkheden gehad met garantie, als een artikel niet te repareren/vervangen is geld terug. En dat binnen nette tijden!

Een wat prijzig artikel besteld. Eerst telefonisch een aantal vragen gesteld o.a over de mogelijkheden. En in dat gesprek werd ik geweldig geholpen. Wan niet bekend was werd meteen nagevraagd.
Het artikel was ook bij andere bedrijven te koop soms voor enkele Euri minder. Maar dan kom ik terecht bij o.a. een grote winkelketen op 10 minuten afstand van mijn huis. En daar weten de medewerkers niets. Triest.

Snel geleverd binnen één dag. Uitstekend verpakt en duidelijk ook een fabrieksnieuw artikel

Zie mijn algemene beoordeling over contact voor het bestellen.

Levering was volgens afspraak. Gezien de leeftijd van de ontvangers, had iets meer uitleg en het plaatsen van de TV mooi geweest.

Tv voor mijn 84 jarige vader besteld. Wat mij betreft hadden ze de tv ook even kunnen aansluiten. Dat had ik wel verwacht. Voor de rest prima. De eerste levering was mislukt, mijn ouders hadden de bel niet gehoord. Volgende dag gewoon een nieuwe poging gedaan. Tip voor Coolblue. Als je met mensen hebt te maken in de leeftijdsklassen van 70 jaar en ouder, zou je misschien wat extra tijd moeten investeren om uit te leggen hoe iets werkt. Ik zou daar ook voor betalen als dat nodig is. Ik zou zeggen bied dit aan als extra service.

De eerste lening was mislukt. Gelijk een mail met een nieuwe leverdatum. . Prima.

Overzichtelijke website met reviews zodat je snel tot een beslissing kan komen. Daarnaast is het bestellen en betalen eenvoudig...

Product op zondagmiddag besteld en zou maandagavond bezorgd worden. Helaas maandag een bericht dat het een dag later wordt. Dinsdagavond weer niets, dus gebeld waren ze vergeten de bestelling te verzenden. Nieuwe bestelling geplaatst met opnieuw avondbezorging, helaas komt het in de ochtend. Niet een voorbeeld van een goede service... wel het juiste product ontvangen.

Aangesproken worden met jij, niet het gevoel krijgen dat je een gewaardeerde klant bent en iets beloven dat niet waar wordt gemaakt. Zeker een onderdeel dat sterk verbeterd mag worden, net als de vezending.

Producten zijn makkelijk te vinden er is veel keuze reviews erbij, makkelijk te bestellen en betalen en snelle levering.

Dag voor levering krijg je tijdsdeel van een uur en op dag zelf bellen ze 15 min voor dat ze komen.Vriendelijke bezorgers en product netjes geplaatst en oude meegenomen.

Nog maar 1 maal nodig gehad, toen werd ik goed geholpen.

Het betaalproces is prima, maar volgens mij is er bij Coolblue nog niet de mogelijkheid om gebruik te maken van de mogelijkheid om achteraf te betalen (afterpay).

Kleinere aankopen worden door Coolblue door PostNL afgeleverd en ik heb met PostNL slechte ervaringen gehad (er is een keer een pakket kwijtgeraakt, maar ook de tijdstippen van levering die worden aangeven en totaal niet kloppen).
Echter bij deze aankoop (een tv) werd er geleverd door een eigen bezorgservice (vermoed ik). Eerst komt er een melding van een vrij nauwkeurig tijdstip van levering en vlak voor de de levering wordt je ook nog gebeld door de chauffeur. Geweldig!

lekker makkelijk bestellen. overzichtelijke site, goed product omschrijving, en erg makkelijk afrekenen met ideal, top site

de Philips Ambilight is een pracht televisie zeer goed beeldkwaliteit en erg makkelijk in te stellen via het menu

zeer snel geleverd met eigen bezorgservice van Coolblue. de chauffeur/bezorger was erg behulpzaam en zeer vriendelijk

Zoals altijd goede prijs, makkelijke site, snel en goed verzonden. Weer een nieuwe goede ervaring met Coolblue :)

Zag er allemaal goed uit, stevige doos, geen overbodig verpakkingsmateriaal

Betaling ging goed geld werd meteen afgeschreven dus hier is niets op aan te merken.

Tot op heden is er niets geleverd zijn dus nog steeds aan het wachten. Zou zondag 10 juni geleverd worden niets gezien en als ik kijk naar track and trace staat er levering onbekend.

Aantrekkelijke site met vergelijkingsmogelijkheden, na keuze zeer snelle levering.
Bezorging met eigen(!) verzenddienst door uiterst correct personeel.

Door eigen bezorgdienst, exact op de gestelde tijd, zending op de voet te volgen. Producten met zorg aangeboden.

Correct en ter zake doende antwoord.

Ik ben al jaren klant bij Coolblue en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden was, ben en blijf over de service van Coolblue.

Levering is stipt, correct en alles zit verpakt in een heel erg stevige verpakking

De enkele keer dat ik gebruik heb moeten maken van de klantenservice bleek dat men zeer goed geïnformeerd is over de producten.
Erg professioneel

Goede prijzen, duidelijke voorwaarden en altijd bizar snelle levering. Als ik om 23:59 bestel is het 00:30 verzonden en staat de bezorger om 09:00 al op de stoep. Ooit één keer een DOA gehad, betreffende een monitor met constante ruis in het beeld. Werd vlot en netjes opgelost, ik kreeg een nieuw exemplaar en het defecte exemplaar werd opgehaald. Mijn complimenten jongens.

Altijd op tijd. Hele snelle levertijden en altijd gratis verzending.

Één keer gebruik van gemaakt, toen werd alles vlot afgehandeld.

IPAD besteld, uitstel aangevraagd van levering voor in de avond. Prima op tijd!! dank wederom! scheelt mij weer een ritje naar de buren ;)

Prima in orde , zoals altijd erg blij met de service van coolblue.

Toch al een paar keer onaangename ervaringen gehad. Verkeerde producten leveren, retourzendingen die in het honderd lopen, terugbetalingen die op zich laten wachten... De klantendienst is wel vriendelijk en vlot bereikbaar, maar wat heb je eraan als ze niet kunnen helpen? Ik betwijfel of ik hier nog verdere ga bestellen.

Soms loopt het goed, soms niet, het is wat gokken. Beloofde levertermijn wordt regelmatig niet gehaald.

Wat heb je aan een klantendienst die binnen de strikte lijnen van een voorgekauwd proces moet kleuren, en je dus eigenlijk niet kan helpen zodra het ook maar een beetje afwijkt?

Snelle levering. Zaterdag een wifi usb acces pointbesteld zondag geleverd dus ko direct aan de slag

Klant van het eerste uur, vind ik Coolblue een geweldig bedrijf met een slim concept dat uitstekend werkt!
Nog nooit problemen ondervonden heb en talloze producten afgenomen.
Van NAS tot tandenborstel. Allemaal goed. Zo niet dan terug en komt het alsnog goed. Jammer dat je direct moet betalen en dit niet binnen 14 dagen kan doen zoals bij Bollie, mijn inziens net iets prettiger.
Buiten dit puntje, een fantastische webshop met fantastische mensen.

Je kunt eigenlijk niet zonder Coolblue, Zoals Coolblue's keuze is altijd erg prettig als consument,net als al de video's waarin producten gepresenteerd worden.
Ik mis wel Acacia :-( Voor een RotterdammerT vind ik haar nog steeds het leukste presenteren :-D

Ja voor 23:59 besteld de volgende dag in huis zo ook op zondag, hoe mooi kan het leven zijn zeg!
Buiten het feit dat witgoed door een andere partij werd bezorgd in het weekend. Hoop ik dat ze dit nu door echte Coolblue'ers laten bezorgen.want dat was werkelijk een deceptie. Uiteraard is dit ook weer helemaal goed gekomen :-D

Zeer behulpzaam, nemen je klacht ecjt serieus.
Proberen zo snel mogelijk een oplossing voor je te vinden, dit blijft duidelijk bij klanten hangen.
Uiteindelijk is het dan: ere wie ere toekomt !

Wederom bedankt Coolblue'ers....

Bestelling gaat eenvoudig, snel en transparant. Echter de ellende begint pas op het moment dat je een fout(je) wil corrigeren.

Verzending prima geregeld, volgens mij moet dit ook anno 2018 geen moeilijke opgave zijn om on-time geleverd te krijgen.

Service is echt een kunstje voor deze organisatie, niet verder gaan dan de 'constraints' van the matrix die de proces regisseurs en hun corporate hackers ooit hebben bedacht voor deze American style geoliede machine. 30 dagen + 3 dagen te veel volgens hun systematiek om een factuur fout vanuit onze kant te corrigeren zit er niet bij ... immers de witte ridders van coolblue zijn de beschermheren van potentiële factuur fraude én de daarmee onze belastingdienst. Jammer dat mijn collega hier besteld heeft, immers ik ben in een recent verleden al tegen de grenzen van deze volbloed nep service organisatie gelopen ... waar iedereen zich zelf feliciteert hoe goed ze zijn in wellicht 93 van de 100 taken. Maar juist die 7 taken waar het gaat om flexibiliteit en klant voort helpen, geldt er een zeer rigide stramien.

Indien ik 0 sterren kon geven zou ik het met een glimlach hebben gedaan.\

Ik raad dan ook met klem af aan mensen die een bedrijf hebben om hier te bestellen, want een factuur corrigeren kan echt niet.

besteling makkelijk te plaatsen goede service. levering volgens afspraak.
mooie website, zoekt makkelijk en goede product omschrijving.
kortom gewoon top

levering op tijd, netjes verpakt met duidelijke info voor eventueel retour zenden

bij contact netjes behandeld en goede info via de mail en altijd gelijk reactie terug

Scorekaart voor Coolblue.nl