Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHebben sinds 16 april een stofzuiger gekocht bij Coolblue. Op 16 juni helaas problemen hiermee. Het betreft een Steelstofzuiger. De borstel komt niet meer in contact met de vloer.
Stofzuiger langsgebracht bij Coolblue Den Haag. Medewerker gaf aan dat ruilen niet mogelijk is, shoptegoed niet mogelijk is en dat reparatie 5 weken kan duren. En om de periode te overbruggen ik maar zelf een andere moet kopen, deze binnen 30 dagen terugbrengende geld terugkrijgen.
Hierna zelf op 18 juni gebeld, reparatie duurt max 1 week volgens medewerker. En de manier om tijdelijk een andere stofzuiger te verkrijgen, niet de normale gang van zaken is.
Gewacht en uiteindelijk zelf 23 juni weer contact met Coolblue, medewerker gaf aan dat er iets niet klopte, maar ik 25 juni zou worden gecontacteerd door Backoffice.
3 keer raden, vandaag is het 25 juni. En het is dat ik zelf heb gebeld. Maar geen reactie van Coolblue.
Deze medewerker gaf aan dat het 3 weken duurt. Shoptegoed, geld terug was niet mogelijk. Hierna gebeld met Credit Card maatschappij, hun de situatie uitgelegd. Zij sturen nu een formulier tot terugboeking van het aankoopbedrag.
Hierna zelf nog eenmaal contact opgenomen met Coolblue of er geen shoptegoed of geld terug mogelijk was. Dat was allemaal niet mogelijk. En ik kon ook geen leidinggevende te spreken krijgen. Aangegeven dat ik het via de Credit Card maatschappij laat terugboeken. Maar daar kwam helaas geen respons op.
Wat is wens:
Of shoptegoed of geld retour. Zitten hier nu al week zonder stofzuiger. En wat zou helpen is dat de mederwerkers van Coolblue hetzelfde verhaal vertellen
Goed en snel
KlantenserviceHebben sinds 16 april een stofzuiger gekocht bij Coolblue. Op 16 juni helaas problemen hiermee. Het betreft een Steelstofzuiger. De borstel komt niet meer in contact met de vloer.
Wat is wens:
AlgemeenEr zijn weinig bedrijven die hun eigen slogan zo goed in de praktijk brengen: alles voor een glimlach. Ik word blij van bijna ieder contact met de mensen van dit bedrijf. In de winkel een vriendelijke, deskundige jongen, aan de telefoon een meisje waar ik helemaal vrolijk van werd. Zo knap en zo aangenaam.
VerzendingZe geven een uur aan waarbinnen ze komen. En dat lukte ook! Ze zouden alleen nog een sms sturen een half uur van tevoren. Dat sms’je heb ik niet gekregen, maar eigenlijk is dat ook nauwelijks nodig, als ze zo nauwkeurig aan kunnen geven wanneer ze komen.
AlgemeenMakkelijk handig en snel, zowel het uitzoeken op de website, als het bestellen en het betalen,
VerzendingKeurig verpakt en geleverd op aangegeven datum en tijd (!)
AlgemeenOp zaterdag besteld voor speciaal vaderdag leveren
En precies conform belofte ook die zondagmiddag geleverd
Super
AlgemeenNog nooit wat via coolblue besteld. Beetje huiverig dat dynalogic zou leveren ( hebben daar hele slechte ervaring mee), maar alles ging vlot,vriendelijk
VerzendingSmiddags besteld volgende dag ook in huis
KlantenserviceSnelle levering en goede vriendelijke bezorgers
AlgemeenOf je nu op locatie komt, of online iets besteld. Altijd top op alle fronten
VerzendingOf je nu op locatie komt, of online iets besteld. Altijd top op alle fronten
KlantenserviceOf je nu op locatie komt, of online iets besteld. Altijd top op alle fronten
AlgemeenDe bestelling liep soepel als altijd maar toen ik nog voor voor een uitverkochte wallet belde tipte de medewerker mij dat er nog 1 in de winkel in Den Haag was. Om de hoek eigenlijk. Direct voor mij gereserveerd en zo hoef ik geen twee weken te wachten! Prima initiatief en top service. Kreeg in die prachtige, vrolijke winkel zelfs nog een kopje koffie. Dat is pas service!
Verzending's Avonds besteld en volgende dag echt al in huis. Eenvoudiger kan het toch niet! Daar word je wel blij van!
AlgemeenWeer een bestelling gedaan bij coolblue omdat ze mij de afgelopen jaren nog geen één keer teleurgesteld hebben. Prijs is soms iets hoger als bij de andere shops maar de service maakt dit meer dan goed.
VerzendingHad geen zin om lang te wachten en heb gekozen voor Coolblue vandaag nog. Voor die 5 euro komt iemand het tussen 18:00 en 22:00 brengen.
KlantenserviceVooraf wat info gevraagd via de app eerste keer binnen een uur een reactie. tweede keer duurde langer maar prima geholpen.
AlgemeenEenvoudig proces, van bestellen tot betalen, het proces verloopt vlot en prettig.
Alleen jammer dat ze paypal niet meer accepteren.
Er werd een SMS verstuurd een half uur van te voren dat de koerier onderweg was, dit is prettig, want dan weet je waar je aan toe bent.
AlgemeenBetalen met credit card was in een paar seconden geregeld. Meer dan voldoende keuzes om te betalen.
VerzendingAan het einde van de middag bestelt, de dag later begin van de middag ontvangen.
AlgemeenHet bestelproces is eenvoudig (mede door de link via de pricewatch) en de betaling met iDeal verloopt zoals altijd soepel.
VerzendingDe bestelde laptop kwam in een stevige Coolblue doos. Helaas was de loze ruimte niet opgevuld met luchtzakjes waardoor de doos van de laptop zelf nogal behoorlijk heen en weer kon schuiven.
AlgemeenIk kies bij online aankopen automatisc voor Coolblue om de volgende voordelen: Nette vriendelijke bezorgers, gratis levering, ook op zondag geleverd, goed verpakt, betrouwbare site voor grote en kleine elektrische apparatuur!!
VerzendingTijdig, goed verpakt, vriendelijk personeel!!
AlgemeenWederom weer een goede keus geweest om de aankoop weer bij Coolblue te doen. Vaak kijk ik ook nog ergens anders maar kom toch telkens weer terug.
AlgemeenProducten uitgezocht bij de webshop de winkelwagen geopend en de bestelling afgerond alles loopt zoals het hoort zonder problemen. J
VerzendingJe wordt heel erg goed geïnformeerd over de exacte levertijd van je bestelling. Ik vond dit super goed geregeld.
AlgemeenIk wilde graag een activity tracker om nou eens eindelijk mijn goede voornemens op het gebied van bewegen in daden om te zetten. Ik kwam al snel bij Coolblue uit. Uitgebreide keuze, goede uitleg en snelle levering. En haast had ik natuurlijk ineens. De betalingswijze is simpel en de voorpret groot. Met name door de instructie hoe confetti te maken voor de postbode. Leuk idee, maar dat vonden we toch teveel werk. Want Coolblue levert snel. Sterker nog, sneller dan ze aangegeven hadden! Goed, snel en grappig. Een mooie combinatie!
VerzendingDe activity tracker werd nog sneller geleverd dan verwacht. Top!
AlgemeenCoolblue lijkt een prettige online winkel. Fijne navigatie, goede prijzen.
Ik ga niet zeggen dat ik nooit meer iets bij Coolblue koop, maar voordat ik dat doe, kijk ik eerst of er ook een alternatief is. Dat zal meestal wel het geval zijn.
Onlangs plaatste ik op zaterdag een bestelling en wilde die op zondag bezorgd hebben. Coolblue biedt dit immers aan. In de nacht van zondag op maandag ging ik op vakantie. Via track and trace zou het zondag net na twaalven bezorgd worden. Dat werd gaandeweg de middag bijgesteld naar tussen 4 en 7. Die middag dus bewust thuis gebleven, maar 's avonds rond tienen werd nog tussen 4 en 7 leveren aangegeven. Natuurlijk werd het niet op zondag bezorgd. Dat werd maandagmiddag.
KlantenserviceDoor onze dochter (ivm vakantie) daags erna teruggestuurd met als reden de te late levering. Daarna nog 10 dagen wachten voordat het geld terug gestort wordt. En als klap op de vuurpijl blijft elke reactie (excuus, vraag, etc.) uit!
Al een keer eerder kwam ik bij Coolblue op de koffie toen het product dat ik als demo kocht niet volledig bleek te zijn. Toen kon men niets voor mij betekenen.
AlgemeenBetalen is makkelijk bij de webshop op iDEAL drukken en je hebt betaald. (Misschien kunnen ze erover nadenken om afterpay toe te voegen)
VerzendingHelaas was het erg druk en werd de levering na 2 dagen gepland, je word echt prima op de hoogte gehouden. Kan niet beter. De bezorgers zijn ook geweldig, super gezellig en vrolijk, maar wel zakelijk genoeg.
KlantenserviceDoor een foutje met sorteren kwam de levering later, alleen kwam de tijd niet helemaal uit, na een belletje was het helemaal geregeld
AlgemeenDe klantbeleving bij Coolblue is uniek. Het voelt als een fysiek winkel, maar dan met je eigen koffie. Top socmedia team en klantenservice
VerzendingWas Dr en op tijd
Klantenservice😁
AlgemeenGoede winkel met goede service en okay prijzen. Daarnaast goede en snelle levering. Productpagina's zijn uitgebreid en gedetailleerd.
VerzendingIk kon het product direct ophalen (zoals gekozen in het bestelproces) in de winkel in Utrecht.
AlgemeenCoolblue, een online retailer die al lang in de busness zit en uitstekende service bied. Niet de goedkoopste maar wel de beste.
VerzendingDe meeste verzendingen komen aan op het beloofde moment, soms een dag later doordat PostNL een fout maakt.
KlantenserviceAls er iets niet naar wens is doen ze hun uiterste best om het op te lossen.