Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGebruikersvriendelijke website met goede adviezen van serviceafdeling en bovendien concurrerende prijzen. De levering is altijd snel en op tijd. Het is vooral erg fijn om exact geïnformeerd te worden wanneer men gaat leveren met een half uur voor levering een sms’je. Zo kun je nog de deur uit voor een boodschap en ben je tijdig terug om je pakje in ontvangst te nemen. Daar wordt ik blij van!😁👏🏻👏🏻
VerzendingDe kleine Philips tv heeft een moderne appleachtige uitstraling en scherp beeld en werkelijk fenomenaal geluid. Ik gebruik hem in de serre en in de winter op een slaapkamer of extra monitor bij de pc. Ik kan mij ook voorstellen dat deze tv goed op de camping past. Het is een lichtgewicht en de bleutooth functie van de basrijke speaker is fijn om te gebruiken bij streaming van je tablet of iPhone. Voor een prijs van 220,00 een geweldige koop.
KlantenserviceDe klantenservice loopt altijd prettig en begripvol voor de klant. Men doet echt moeite om het gesprek naar tevredenheid van de klant te laten verlopen, met advies en ondersteuning. Zonodig wordt je doorverbonden met een specialist die je verder helpt.
AlgemeenSite werkt prettig en bestellen gaat redelijk goed. Echter bleek het volgende niet te gelden "voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd". Het was 23:00 en wanneer ik "vrijdag" selecteerde, ging hij bij de volgende stap automatisch naar "zaterdag". Na bellen blijkt het te gaan om een storing, dus helaas pindakaas niet morgen in huis. De dag erna maar een avondbestelling doen.
Uitendelijk rond 14:10 besteld en betaald, dus mooi voor 15:00. Toch nog vrijdag in huis. Zelfs een bevestiging van Dynalogic erbij. Maar na enige tijd krijg ik opeens een update, "Bestelling staat gepland voor maandagavond"! Niet tof Coolblue!
Verzending is slecht, tot twee maal aan toe benadeeld door een fout van Coolblue. Kunnen niet de woorden op hun site nakomen.
KlantenserviceBij bellen zijn ze vrij goed bereikbaar, maar kunnen verder niet echt helpen met het probleem. Behalve de bestelling annuleren, wat ik ook gedaan heb. Daarom net een voldoende.
AlgemeenDuidelijke website. Fijn om te kunnen kiezen voor een afleverlocatie (zoals de plaatselijke bouwmarkt) om daar het pakket op te kunnen halen.
VerzendingIk heb in een jaar tijd 6 producten besteld die telkens correct en snel (en heel goed verpakt) geleverd zijn.
AlgemeenGoede website, voor het door mij bestelde product een goede prijs-/kwaliteitverhouding, eenvoudig bestel- en betalingsproces.
VerzendingLevering op gewenste dag en op de dag van levering tot een uur nauwkeurig indicatie van levering. Een half uur voor levering ontvang je een sms, dat koerier onderweg is. Eigen koeriersdienst, met vriendelijke en behulpzame koerier.
KlantenserviceVoor de laatste bestelling niet geraadpleegd, maar eerdere ervaring was zeer positief.
AlgemeenNa 2 weken raakte mijn nieuwe Samsung TV QE55Q7F van 2000 euro defect. Volgens Coolblue is het niet mogelijk om deze TV gelijk te ruilen voor een nieuw exemplaar. Eerst moet de defecte TV naar hun terug en gecontroleerd worden, daarna wordt een nieuw exemplaar gestuurd.
Met de WK voetbalwedstrijden voor de boeg is het geen optie om ca. 1,5 week te wachten.
Na een lang telefonisch overleg met Coolblue bleek dat er niets geregeld kon worden. Hierna heb ikzelf nogmaals 2000 euro betaald en nog een nieuwe TV besteld die wel een dag later bezorgd kon worden.
In het telefonisch gesprek met de Coolbleu medewerker heb ik aangegeven dat ik de defecte TV niet alleen kon demonteren en in de oude verpakking kon doen. Dit was geen probleem.
Een dag later hebben de transporteurs van Coolbleu de defecte TV niet meegenomen omdat hij niet ingepakt was. Vreemd.
Nogmaals gebeld met Coolbleu. Tijdens dit gesprek werden excuses aangeboden en er werd een financiële vergoeding geboden die ik diezelfde dag zou ontvangen.
Nog een dag later, waarvoor ik thuis moest blijven, heeft Coolbleu eindelijk de ingepakte TV opgehaald.
De beloofde vergoeding, volgens Coolbleu medewerkers 5% van de aanschafprijs, had ik nog steeds niet ontvangen.
Weer gebeld met Coolbleu hierover. Weer het hele verhaal verteld en uiteindelijk bleek de vergoeding een voucher van 10 euro te zijn die besteed kunnen worden bij Coolbleu.
Belachelijk! 2000 euro voorschieten, enkele dagen extra thuisblijven, 3 telefoontjes en een aantal valse beloftes verder. Dat alles voor een voucher van 10 euro.
Deze voucher zal ik waarschijnlijk nooit inwisselen. Ik heb het gehad met de zogenaamde service van Coolbleu.
Zie de omschrijving die is vermeld onder de kop Algemeen.
KlantenserviceZie de omschrijving die is vermeld onder de kop Algemeen.
AlgemeenVoornaamste redenen om een onvoldoende te geven is dat verzending verre van soepel was en ik mij stoor aan de manier van "persoonlijke geautomatiseerde" communicatie.
VerzendingIk had op een maandagochtend een smart TV besteld met de 'VandaagNog' service waarvoor ik 4,95 extra betaalde. Het pakket was in de middag al bij postNL maar kwam pas woensdagavond bij mij aan. Nu wijt ik die vertraging aan postNL maar bij CoolBlue geven ze niks aan van "wat als...je bestelling toch niet diezelfde dag bezorgd wordt". Ik heb toen zelf maar contact opgenomen en men gaf aan dat ik mijn geld binnen drie werkdagen zou terug krijgen (het duurde vier werkdagen).
Ondertussen kreeg ik wel jolige *persoonlijke-geautomatiseerde* mailtjes zoals 'morgen komt de postbode langs, doe hem de groeten'. En de postbode kwam dus niet.
Sowieso houd ik niet van de wij-zijn-beste-vriendjes-social-media-marketing-communicatie. Zijn zijn gewoon een groot bedrijf en ik een anonieme klant. Klantvriendelijkheid ok, maar niet over de top. Dan krijg je bij mij puntenaftrek.
Algemeenik vond de website overzichtelijk. Ik kon makkelijk zien waar ik uit kon kiezen en welke eigenschappen de producten hadden. bestellen ging snel en de volgende avond (gratis keuze bij de bezorging) werd het pakketje bezorgd.
Verzendinglevering was op de afgesproken tijd, de volgende dag
AlgemeenCoolblue is niet alleen een prima webshop met snelle leveringen en goede service, maar ze maken het bestel proces ook nog eens leuk met een goede dosis humor.
AlgemeenDuidelijke communicatie. Enthousiaste medewerkers. Overzichtelijke website. Goede communicatie tijdens bestel en leveringsproces met hier en daar een leuke twist. Er is aan alle kanten te zien dat er tijd en energie in hun motto "alles voor een glimlach" wordt gestoken
VerzendingGeleverd zoals beloofd. Optionele mogelijkheid tot selecteren bezorgtijd.
KlantenserviceOok de aftersales is vriendelijk, duidelijk en behulpzaam.
Algemeen* Doen wat er beloofd wordt
* Vlotte stijl van communiceren zowel digitaal als telefonisch
* Overzichtelijke website
* Eerlijke prijzen
* Nog nooit een beschadigd product ontvangen
* Stevige verpakkingen
* Levertijden kloppen
* Werknemers van klantenservice zijn enthousiast
* Klantenservice heeft echt kennis van producten
* Klantenservice is bereid onderzoek te doen wanneer er een vraag gesteld wordt waar ze in eerste instantie geen antwoord op hebben
AlgemeenDuidelijke uitleg bij het product. Was al klant, dus met inloggen kan je super snel door het betalingsgedeelte heen. Betalen met iDeal. Mogelijk komt er nog een keer de mogelijkheid om te betalen met paypal.
VerzendingLevering, super goed. Krijgt een mailtje waarin staat in welk dag deel. Volgende dag krijg je sms met daar in een korte periode van ca 2 uur wanneer ze komen afleveren. Dit was wel met post.nl
AlgemeenAlle stappen die gevolgd moeten worden zijn duidelijk waardoor het hele bestel en betaal proces eenvoudig is.
AlgemeenZeer makkelijk te bestellen, eerst nagekeken wat de beste smart tv was, toen besteld en het betalen via iDeal ging ook prima
VerzendingDe levering was prima kreeg een berichtje , en half uur later waren ze er , erg netjes , prima servies , hij werd netjes in de kamer gezet.
KlantenserviceHad geen klacht dus geen klantenservices hoeven te bellen
AlgemeenAan de hand van reviews deze smart tv gekozen. Heb het apparaat 's besteld en de volgende dag voor 11 uur stond hij al in huis.
VerzendingSnelle levering en kreeg een half uur voor aankomst een berichtje. Heel handig.
KlantenserviceKreeg netjes advies over het apparaat en wat ik zou moeten doen als ik onverhoopt ontevreden zou zijn.
AlgemeenAls ik de keuze moet maken tussen mediamarkt en coolblue is dat niet zo moeilijk.
coolblue wint op alle fronten
vrijdag om 23.30 uur besteld en de volgende ochtend om 11.00 uur in huis, super toch!
Klantenservicealtijd goed, dit keer er geen gebruik van gemaakt.
AlgemeenWederom na zeer correcte telefonische informatie medewerker Coolblue, tot aanschaf overgegaan van de juiste koelkast.
VerzendingMet stipte voorinformatie en aankondiging levering per mail en sms op de aangegeven tijd bezorgd, En met een glimlach.
KlantenserviceOp gevraagde informatie goed meegedacht en verkregen voor de aanschaf van het juiste product.
AlgemeenDuidelijke website, gratis en zeer snelle verzending, keurige communicatie en scherpe prijzen. Vind wel dat ze veel e-mails sturen (beetje overdone).
VerzendingGoed verpakt en zeer snel verzonden.
AlgemeenJe kunt op verschillende manieren per iDeal, Credit card enz. beveiligd betalen via de site.
VerzendingNieuwe iPhone besteld en exact op de afgesproken tijd afgeleverd bij mij thuis. Ook de prijs is zeer scherp
AlgemeenAlles liep op rolletjes. Bestelling liep soepel en de levering was overeenkomstig wat er gezegd was (netjes in de periode die aangegeven was)
VerzendingGoed ingepakt; geen nodeloze reclames. Netjes aan de deur afgeleverd
AlgemeenOP advies van een vriend mijn bestelling geplaatst bij Coolblue.
Uitstekend Product gekocht Samsung 4k tv UE58me6120 met muurbeugel vogels Thin 505
Maar ook de service was uitstekend.
Ik had prepaid mastercard gekregen van mijn werk waardoor ik 2 losse betalingen wilde doen.
Via de whatsapp klanten service Thomas gesproken die het snel had geregeld.
Twee losse betaling verzoeken gekregen en daarnaast ook nog volgende dag mijn product ontvangen.
Dikke 10 voor geleverde service en producten.
Hun transporteur was ook online te volgen waardoor ik op tijd thuis kon zijn voor het ontvangst en 15 min voor levering had ik ook nog een sms verkregen.
Producten goed verpakt.
de service was uitstekend.
Via de whatsapp klanten service Thomas gesproken die het snel had geregeld.