Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

De service is erg goed en je wordt geholpen met alle vragen die je eventueel zou hebben. Dat is natuurlijk heel erg fijn! De prijzen van de producten zijn goed! En de “tweedekans” is erg orgineel en geeft een leuke korting! Ik ben erg tevreden met Coolblue!

Het werdt snel geleverd en was verpakt in een mooie doos! Alles erop en eraan!

Ik heb de klantenservice wel eens gebruikt toen ik wat nodig had voor mijn YouTube kanaal. Ik heb toen advies gevraagd via de coolblue chat. Ik werd toen doorverbonden naar iemand met meer verstand en die heeft mij goed geholpen met allerlei vragen die ik had! Echt top dus! Ze weten natuurlijk niet alles, dat zou ook heel raar zijn, maar ze zoeken heel snel op en je hebt zo reactie!

Weer goede service door cool blue!
Ze hebben een goede en overzichtelijke site
De producten zijn makkelijk te vergelijken en hulp in schakelen is ook geen probleem
Service in de winkel (utrecht) was ook uitstekend

Pakketje was, zoals beloofd, de volgende dag in huis
Snelle levering en verzending
De verzending was makkelijk te volgen en de levertijd kon worden aangepast

Snelle bezorging, makkelijk in gebruik, website is makkelijk te navigeren. Benodigheden voor in huis hebben ze genoeg,

Ik betaalde voor snelle bezorging midden in de nacht, dag erna was het er zoals beloofd.

Goede en snelle service, makkelijk te bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het product geleverd wordt.

Fijn dat de levering de volgende dag al was en het tijdstip klopte precies, Goed geregeld

Zoals altijd van site besteld,netjes mails van bevestiging tot nog ff bellen of het echt op voorraad was.dan mail van Mvr gehad ,wij besteld overzichtelijk en andere dag netjes in huis incl track and tracé link. Erbij .ik vind het heerlijk om mijn ouders te laten bestellen voor mij .thx Coolblue voor mega service👍

Netjes tot aan deur gebracht,vriendelijk geholpen.

Altijd ,een luisterend oor .en gelijk de goede antwoorden .daar kun je wat mee.

netjes op tijd geleverd, juiste product, nette prijs.. meer valt er niet te vertellen, maar moet minimaal 15 woorden gebruiken

Vorige week (week 30) weer wat besteld Bij Coolblue, 25-07 in de middag besteld en netjes op 26-07 staat Post.nl voor de deur. Coolblue is niet altijd de goedkoopste maar wel de allerbeste webshop van Nederland. Ook aan de telefoon (geen wachttijd) uitermate vriendelijk geholpen. Ook de bezorging van de grotere huishoudelijke apparaten is gewoon top. Ga alsjeblieft zo door, daar heb ik best een paar euri's meer voor over. Ook een email ontvangen met tekst en uitleg hoe iets in te stellen, voor mij persoonlijk overbodig maar begrijp dat sommige mensen hier heel blij van worden.

Gewoon goed verpakt, en met tekst op de verpakking met gevoel voor humor.

Op de site van Coolblue stond een tweedekansje waarbij het product als nieuw werd omschreven en dat was ook zo. Erg blij mee

zondagavond besteld en maandagmiddag in huis. Track & Trace werkte prima!

Het is niet normaal, zondagavond besteld...maandagmorgen kwart
over 10 's morgens wordt hij thuis gebracht:-) Daar wordt je toch vrolijk van!

Keurig eerst een mail ontvangen, daarna maandagmorgen een uur van te voren een smsje gevolgd door een telefoontje een kwartier van te voren...TOP!!

Fantastisch bedrijf! Ik ben reeds verhuisd en heb een lading nieuwe apparatuur besteld via Coolblue. Dit ging allemaal erg soepel en op de product pagina's staat precies was ik wil weten. De filmpjes die ze maken over de producten zijn handig en voegen veel toe.

Hier blinkt Coolblue voor mij echt uit tegenover de concurentie. De Coolblue bus reedt voor en de heren waren meteen vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben alles naar de eerste getilt en netjes aangesloten. Er bleek een kleine kras te zitten op de nieuwe koelkast. Dit had 1 van de jongens opgemerkt en had meteen aan mij gevraagd of ik een vervangend product wilde of 10% korting.

Toen de jongens klaar waren kwam toevallig een ander bedrijf aan met mijn nieuwe bank en tafel. Dit bedrijf deedt moeilijk over het omhoog tillen en gingen er weer vandoor. Toen hebben de Coolblue jongens mij geholpen mijn meubels omhoog te tillen. Echt een top bedrijf! Een dikke pluim.

Klantenservice doen ze echt goed. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Dit doen ze goed en hierdoor ga ik er nog vaker bestellen.

Het bestelproces is heel eenvoudig te doorlopen. Tevens biedt Coolblue de mogelijkheid voor tweedekansjes, goede producten maar met korting, dit maakt dat ik graag bij Coolblue bestel.

De bezorging was precies op tijd en was, zoals ik gewend ben van Coolbue, goed verpakt,

Ik heb contact gehad met coolblue over de levering van een netwerkkabel van 40 meter, deze hadden zij helaas niet maar ik kreeg wel een alternatieve webwinkel aangeboden.

Het proces verliep voorspoedig. De bestelling verliep soepel, de betaling was snel geregeld en de administratie verliep soepel zonder enig probleem.

De levering was keurig volgens afgesproken tijdstip.

Product was snel te kopen. Bestelling liep vlekkeloos en snel, waarin je goed op weg werd geholpen.

Product was goed ingepakt en op tijd geleverd door PostNL.

Klantenservies is hartstikke vriendelijk, snel en kwalitatief. Ik heb het gevoel dat ze alles er aan doen om jou te helpen.

Een uitstekende webshop met een groot aanbod, veelal uit voorraad leverbaar. De voor middernacht bestellen, volgende dag geleverd service is ideaal als (in mijn geval) 's avonds de vaatwasser het begeeft of als je simpelweg zo snel mogelijk wilt genieten van het product dat je op de bank uitgezocht hebt.

Tweede kans producten zijn ook zeker het overwegen waard! Een aantrekkelijk korten op producten waar soms alleen een beschadiging op de verpakking zit, maar verder nog prima in order zijn.

Service hebt ik nog niet nodig gehad, maar is naar verluid uitstekend.

Voor middernacht besteld, de volgende dag geleverd.
In mijn geval door een medewerker met bedrijfs-bakfiets. Hilarisch en volledig in stijl van deze webshop.

de transparante site met goed filters zorgt dat ik altijd makkelijk een keuze kan maken uit de vele opties op het gebied van telefoons en computers. Bovendien is de prijs gelijk of goedkoper aan de concurrentie. De levering is altijd extreem snel

voor drieën besteld voor 22:00 in huis.

eigenlijk altijd een persoon aan de telefoon gehad die wist waar hij of zij het over had. Zeldzaam tegenwoordig

Makkelijk site en korting via senioren pas. En snel levering .en ik kreeg een mail dat het tv weer te bestellen was.

Snel.

Een prijs is natuurlijk leuk, maar ik vind Coolblue een soort buurtwinkel met een
zorgzame service, prima dus. Piet.

Coolblue is een van die webwinkels die je blijft verassen: Ze hebben een overzichtelijke en duidelijke site, zeer goede service en ze leveren inderdaad altijd een glimlach! :D

De monitor zat alleen in z'n eigen doos - stevig en veilig daarin, dat wel. Hij zat dus niet in een Coolblue doos - jammer, dat zijn leuke dingen, maar hoe hij is verzonden op deze manier is wel minder plaatsinnemend in het busje en minder verspilling van karton :)

Ik heb vorig jaar nog hele goede ervaringen gehad met de klantenservice via WhatsApp. Ze stonden me snel te woord en vroegen of ik nog meer vragen had - iets wat fijn is puur alleen al om het idee dat ze je graag verder zouden willen helpen.

Webshop is super overzichtelijk, de aanbevelingen zijn nuttig en de voorraad altijd actueel. Ook met de tweedekansjes heb ik goede ervaringen, en die zijn net wat voordeliger.

De zelfde avond verzending of iig volgende dag is prima geregeld. Vorige week nieuwe mobiel gekocht, vakantie had de laatste niet overleefd, en ik had behoefte aan snel een nieuwe. Zelfde avond nog, dat is fantastisch. Afgelopen week een airco - zo'n beetje de laatste - besteld, keurig tijdstip opgegeven voor levering volgende dag, wordt kort ervoor even gebeld, twee hele vrolijke bezorgers voor de deur. Helemaal top.

Bij een bestelling die niet lukte even gebeld, meteen super geholpen, kreeg nog een tip voor een beter product dat minder kost, waar vindt je dat nog?

Het bestel gemak en de informatie die beschikbaar is over het product is uitstekend. Vergelijkbare producten zijn makkelijk te vergelijken en de voor en nadelen zijn overzichtelijk weergegeven. De klantenservice is ongeëvenaard. Zo hoor je klanten te bedienen!

Voor 12 uur bezorgd morgen in huis. Beter dan dat word het niet. Goed verpakt zonder onnodige grote dozen.

Dit is een echte customer journey. Van begin tot eind wordt je op je wenken bediend. Wie ooit een boek heeft gelezen over hoe een klantreis eruit moet zien kan bij coolblue de theorie in praktijk zien.uitstekend!

Scorekaart voor Coolblue.nl