Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestelling plaatsen was heel eenvoudig. Ik heb op zondagmiddag een wasmachine, wasdroger en vrieskast besteld. Maandagochtend om half 11 waren ze er al. Heel vriendelijk en zorgvuldig! Alles staat precies zoals we het hebben wouden. Niets is beschadigd aan muren etc. En ze namen nog eens de tijd om ons alles uit te leggen over de apparatuur! Ik twijfelde eerst om bij coolblue te bestellen omdat ik het nog niet kendr, maar ben enorm blij dat ik het gedaan heb!!
VerzendingGeweldig! Eerst kreeg ik sochtends een sms met een indicatie qua tijd. 20min van te voren belden ze ook nog. Ideaal! Ik kon dus gewoon naar de supermarkt gaan en op t moment dat ze belden weer naar huis. Die mannen zijn zo handig, binnen notime stond alles op zn plek en niets was beschadigd.
AlgemeenHet bestellen op de website is zeer eenvoudig en heeft geen enkele uitleg nodig. Alles is duidelijk op de website weergegeven. Na de betaling krijg je direct een vrolijk mailtje met een wachttherapie totdat je bestelling wordt bezorgd.
VerzendingOp zondag avond een mooie nieuwe Apple iPad pro 11 inch besteld via de webshop van Coolblue. Maandag ochtend ging de deurbel en daar stond een bezorger met mijn mooie pakketje, mooi verpakt in het altijd herkenbare blauw met oranje.
AlgemeenEr is een ruime keuze op de site van verschillende merken met goede, lage prijzen.
VerzendingSnelle service. De volgende dag al in huis.
AlgemeenPerfecte site om keuze te kunnen maken maar ook te vergelijken.
Geeft prima weer de eigenschappen van het product dat je aan wilt schaffen.
Perfect op tijd afgeleverd ondanks dat het zondag was. Vriendelijke bezorger.
KlantenserviceLevering van het product bijna 100%, alleen jammer dat na installatie van de printer op de display aangegeven werd dat de tri-color cartridge nr. 303 leeg of kapot was. Met gevolg dat alleen de zwarte cartridge werkte. Moet vervangen worden
AlgemeenCartridges besteld voor de printer, prijs was goed en de bestelling was er de volgende dag
VerzendingArtikel was er de volgende dag, zelfs PostNL had deze keer een briefje door de deur gedaan met de mededeling dat hij bij de buren lag.
AlgemeenFijne site, makkelijk producten te vergelijken om een juiste beslissing te maken. Je word goed op de hoogte gehouden van bestelling en verzending. Erg tevrede over CoolBlue.
VerzendingBestelling werd door POSTNL verzorgd, de fout ligt bij POSTNL
KlantenserviceTer compensatie door een fout van POSTNL een waardebon gekregen. Top service van CoolBlue.
AlgemeenDuidelijke informatie op de site, duidelijke mails over de bezorging & alles was compleet. Bezorging was ook optijd.
VerzendingZondag besteld, maandag middag al in huis.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen en de volgende dag in huis. Informatie was volledige en geen onduidelijkheden in de communicatie. Gewoon zo als gewend van Coolblue!
VerzendingVolgende dag in huis en goed verpakt!
AlgemeenCoolblue is de services altijd goed. Je weet waar je aan toe bent en de levering is supersnel. Ze hebben altijd de laagste prijs.
VerzendingHet product kwam precies in de tijd dat doorgegeven was via email. Netjes een SMS een half uur van te voren en een belletje een kwartiertje van te voeren dat ze eraan kwamen. Zo weet je precies waaraan je toe bent.
Klantenservice1 keer is er wat verkeerd geleverd. Middels chat contact opgenomen en perfect geholpen en opgelost.
AlgemeenCoolblue zie ik als de beste webshop die er bestaat. Het vergelijken van producten gaat super makkelijk. En daarnaast biedt Coolblue de producten ook nog scherp aan. Mocht je er niet uitkomen? Dan staan diverse medewerkers van Coolblue je netjes te woord, zelfs op znndag! Mijn ervaringen met Coolblue zijn zeer positief.
VerzendingJe wordt als klant optimaal op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het product werd exact op het beloofde moment afgeleverd. Top!
KlantenserviceKlantenservice op zondag gewoon kunnen bellen om te overleggen. Zeer netjes, nam ruim de tijd om eea uit te zoeken.
AlgemeenMakkelijk te bestellen, snelle levering itt andere bedrijven. Was haast bij geboden dus voor ons een uitkomst. Werden wel langer dan één werkdag gebeld door installateur, vandaar mijn beoordeling niet uitstekend, maar goed. Klantenservice pakte mijn vraag via What's app omtrent het telefoontje snel en kundig op.
AlgemeenCoolblue boodt dit product als geodkoopste aan. Vandaag besteld is echt morgen in huis (op zondag gekocht, maandag in huis)
VerzendingVandaag besteld is echt morgen in huis (op zondag gekocht, maandag in huis)
AlgemeenA very good quality to price ratio. the refrigerator is pretty nice and too large
AlgemeenDe webshop is super overzichtelijk. Daarnaast is het erg makkelijk om een bestelling samen te stellen. Ten slotte is het heel fijn dat je meerdere betaal- en aflevermogelijkheden hebt!
VerzendingVoor 23:59 besteld = volgende dag in huis. Super service waarbij je goed up to date wordt gehouden over het bezorgmoment.
AlgemeenTop product, goedkoop, savonds besteld en de volgende dag binnen! Niets aan toe te voegen.
VerzendingS'avonds besteld en de volgden middag in huis, top!
KlantenserviceGelukkig niets mee te maken dus ik moet eerlijk bekennen dat ik niet weet hoe hun klanten service is maar zal vast prima zijn.
AlgemeenHet bestellen ging snel en gemakkelijk. Helaas was de optie achteraf betalen afwezig, dit vind ik altijd prettig om te doen met producten die makkelijk kunnen beschadigen. In mijn geval was dit een koffer, desalniettemin toch besteld en goed aangekomen.
VerzendingHet was er rond de afgesproken tijd en alles kwam heel aan. Ook vind ik het top dat ze beloven dat ze zondag bezorgen en dat ze dat ook goed nakomen.
KlantenserviceIk vond het leuk dat ze een mail stuurde met “tips” om het wachten wat dragelijker te maken, dit vond ik erg grappig en had ik nog nergens anders gezien. Wat ik een pluspunt vond, was dat ze een mail stuurde met hoe je het slot op je koffer kon instellen. Erg praktisch, helaas alleen niet toepasbaar op de soort koffer die ik had besteld..
Algemeenheel duidelijk wat je moest betalen en het ging lekker vlot en het oogde heel veilig
Verzendinggoed op de hoogte gehouden van de status van het product en netjes afgeleverd door de bezorger
AlgemeenPrima geleverd op tijd en makkelijk besteld via de web site. Ook makkelijk betaald vijftien
Verzending‘savonds laat besteld. De volgende ochtend in huis
AlgemeenHet was makkelijk om het product te kopen, te bestellen, en eindelijk te regelen tot het product in huis was in 1 woord echt top! De bezorgers waren vriendelijk en hebben het product netjes in de keuken neer gezet, en het oude product fijn mee genomen.
Wij zijn erg tevreden met de gehele service van Coolblue...
Wat ik al toelicht hier boven wij zijn erg tevreden!!. De bezorgers waren aardig en deden hun werk netjes en goed..
AlgemeenZelf wilde ik graag een 2e hands product. Op de site stond gewoon bij het normale product de 2e hands versie, waardoor ik niet hoefde te zoeken. Ook kon ik het daarna simpel in mijn winkelwagentje doen en ook via IDeal betalen. Ik kreeg meteen een orderbevestiging via de mail dus dat was ook netjes. Ja! ik raad dit zeker aan.
VerzendingIk heb dit product op een vrijdagavond rond n uurtje of 10 besteld. Zelf heb ik amper geduld en dat het product al om 11 uur op zaterdag ochtend werd gebracht door Post NL was dus geniaal. Ook ik over alles netjes via de mail bijgehouden. De verzending kan dus niet meer uitstekend zijn!!