Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Made a few purchases and everything was on time, they're quite responsive, the site is fast, plenty of information available and most of the time good prices

Super fijne winkel. Ze hebben een enorm groot assortiment dat bijna altijd wel leverbaar is en met een kleine uitzondering niet (maar daar mogen we eigenlijk niet over spreken). Daarnaast beschikt Coolblue over een enorm goede klantenservice die je echt daadwerkelijk verder helpt en een oplossing zoekt voor je probleem. Hier kunnen veel webwinkels nog iets van leren.

Ik ging er vanuit dat mijn pakket dat ik op zaterdag besteld had pas maandag zou komen en tot mijn verbazing werd het op zondag bezorgd. Dat noem ik nou echt voor 23:59 besteld morgen in huis.

Indien er iets mis is met je product of je vragen hebt kun je de klantenservice heel gemakkelijk bereiken en kijken ze meteen hoe ze het probleem kunnen oplossen.

Super eenvoudig bestellen en het wordt op zondag zelfs geleverd.
Helemaal top! Ik kon gelijk de volgende dag van start met mijn looptraining

Netjes verpakt en de volgende dag geleverd!

Goed advies bij aankoop smartphone. Ik was het niet eens met de keuze van Cool blue, maar door argumenten en filters ben ik op de voor mij meest geschikte (en voordeligste) smartphone uitgekomen.

Goed verpakt en snel bezorgd. Mailtje één kwartier voor aflevering.

Op zaterdag bestellt en zondag in huis. Top
Onze wasmachine van 8 jaar oud begeef het op zaterdag ochtend. Gelijk een nieuwe besteld. Want reparatie zat er niet meer in. Main Board stuk.

Snel geleverd en vakkundig aangesloten

Al vaker over andere dingen contact met hun gehad. Alles word altijd zo snel hoe mogelijk opgelost

Mensen van coolblue hebben verstand van zaken, altijd klantvriendelijk en denken altijd mee met de portomonee van de klant. Goede service en levering idd de dag na aankoop! Postbode doe ik ook altijd de groeten vab coolblue zoals t in de mail staat.👌🏼👍🏼

Simpelweg, een geweldige ervaring. Nieuwe TV gekocht en het process / communicatie / levering kon niet beter.

Je weet van begin tot eind waar je aan toe bent. Stond er van te kijken hoe goed je op de hoogte wordt gesteld. Dikke pluim!

Via whatsapp in de avond contact op gezocht, duurde wel even... Maar goed, het was laat op de avond, vriendelijk en informatief te woord gestaan.

Goede filter opties , en overzichtelijk.
Zeker beter geworden na het samenvoegen van de diverse URL's die ze voorheen hadden.

Heel veel keuzes , post ophaal punten, en soms eigen bezorgers.
zelfs nog tegen betaling dezelfde avond geleverd.

Alles voor een glimlach, en dat maken ze waar. zowel telefonisch als persoonlijk bij de winkel(s) nemen de vriendelijke medewerkers alle tijd om naar je verhaal te luisteren en oplossing te vinden. Bij defect garantie op 2 jaar na aankoop. Ook bij andere shops, maar bij Coolblue doen ze echt niet moeilijk over en krijg vaak een nieuw vervangend exemplaar.

Het bestel en betaalproces functioneerde slecht. Na dat het product was bestelt en betaald was er geen enkele bevestiging. Geen bevestiging per e-mail en er stond in het account ook niet dat er een product was bestelt. Na een uur de klantenservice gebeld en die vertelde dat het regelmatig voorkomt dat het pas na 2 uurtje word bevestigt. Hier stond niets over vermeld op hun website. Kortom geen goed bestel- en betaalgemak maar wel ergernis, extra tijd en kost weer beltegoed. Zeer slecht en amateuristisch dus. Ook jammer dat ze het niet oplossen want het speelt al een behoorlijke tijd.

Voor dat ik bestelde heb ik gebeld met de klantenservice. Dit om te vragen als ik om 13:00 uur bestel mijn bestelling ook echt morgen word geleverd voor de verjaardag van mijn vriendin. Het antwoord was JA!

In de de avond kwam een bericht dat de bestelling pas overmorgen word geleverd. De verantwoording werd afgeschoven op Post.nl . Het is erg laks om de leveringsbelofte die ze maken niet waar te maken en Post.nl de schuld te geven. Ik heb als klant namelijk niets met Post.nl te maken maar alleen met de verkoper Coolblue!!!

De klantenservice heeft onjuiste informatie verstrekt. Verder heb ik geen enkel excuus ontvangen voor hun haperende betaalsysteem en voor een dag te laat leveren van mijn bestelling. Hierdoor stond ik met lege handen op de verjaardag van mijn vriendin. Mijn hele bestelproces was een bron van ergernis en ik heb daar niet eens een simpel excuus voor gekregen.

De website is heel makkelijk en overzichtelijk! En het motto voor 15:00 betalen zelfde dag in huis maken ze ook echt waar👍 Ben een mega tevreden klant.

Zoals ik net al zei de verzending ging super snel.

Coolblue altijd betrouwbaar en nog nooit iets vervelends mee meegemaakt.
De site is erg overzichtelijk

Verzending is super, snel en gratis

Tja CoolBlue, ik bestel er al jaren. De webshop an sich is natuurlijk zeer uitgebreid en duidelijk. Maar veel belangrijker is de service en after sales van Cool. Die is bijna ongekend. Meer dan een aanrader.

Deze keer een wasmachine en droger besteld. Twee keurige heren hebben alles op de eerste verdieping geplaatst, geïnstalleerd en getest. Karton etc meegenomen en de nodige uitleg en tips gegeven. Heel compleet.

heel simpel de keuze maken bestellen, in het mandje, betaling en pakketje komt netjes binnen. Altijd al deze ervaring met Coolbleu gehad

netjes verpakt en in herkenbare coolbleu doos

Duidelijke webshop. Bestel proces is eenvoudig te doorlopen. Levering volgens afspraak op de afgesproken dag.

Product was goed verpakt. Door voornamelijk gebruik te maken de orginele verpakking en plastic bescherming was er heel weinig extra afval.

Snel, duidelijk, en simpel zoals het behoord te gaan.
Het pakje was in precies om maat, sommige bedrijven hebben nog wel eens de stijl om een extreem grote doos te nemen. Coolblue had een normale doos.

heel makkelijke site om te bestellen,al meerdere malen iets besteld,altijd prima gegaan. Doen gewoon wat ze beloven

Prima verzendservice,altijd op tijd en vaak dezelfde bezorger,goeie service en vriendelijk.

De bezorgers maken er een potje van men kon niet gouw genoeg op hun smartphone invullen dat alles goed was gedaan echter ik had het waterreservoir vergeten leeg te maken
van oude wasdroger toen ze op de overloop waren begon er water uit lopen op de vloer maar ze gingen gewoon door tot dat beneden in de gang alles er uit kwam mijn vrouw was omdat ze de grootste lol hadden ik ben door die ene bezorger om de tuin geleid ze gingen er als de brandweer van door toen ik weer beneden was van zolder waren ze gevlogen normaal als zo iets gebeurd maak je eerst toch nog het reservoir leeg voor dat je verder gaat belachelijk voor woorden.

Alles keurig geregeld. Zondag besteld, maandag in huis. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden.

Bestelde voorwerp werd geleverd.Wel een dag te laat zoals gebruikelijk bij mijn bestellingen bij Coolblue.

eerste bestelling werd niet thuis afgeleverd, ik was WEL thuis.Ik kon een hele zware grote doos bij een afleverpunt ophalen.
Tweede bestelling had ik 10 euro betaald voor levering in de avond. Deze kwam in de middag.
Derde bestelling kreeg ik berichtje dat deze een dag later kwam.
DRIE BESTELLINGEN DRIE MAAL PROBLEMEN MET DE BEZORGING.

Ik kon toch de zware doos zelf gaan ophalen of ik moest drie weken wachten en een nieuwe bestelling doen.
Ik kreeg de tweede keer wel mijn 10 euro terug die ik betaald had voor de bezorgkosten.
Probleem van bezorging wordt niet opgelost. Klantenservice vertelde dat het negen van de tien keer vaak wel goed ging. Dat is 10 % wat dus bewust wel verkeerd geleverd wordt!! Bij mij is dat 100%

Het is de eerse keer dat ik een printer bij Coolblue besteld heb.dit is zeker voor herhaling vatbaar. Snelle levering, ik kreeg ook een mail hoe ik mijn printer moest instellen. Zeer goede service.

De levering was snel, de ene dag besteld, de volgende dag in huis.Zeer goed verpakt en proper.

Ik had absoluut geen klachten.

Scorekaart voor Coolblue.nl