Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Het bestelde product (Jura wifi Connect) werd volgens afspraak keurig afgeleverd. (Zelfs op zondag) prima.

Zie als hierboven om schreven. Verder hier geen aanvullingen aan toe te voegen. (Wel belachelijk dat je 15 woorden MOET invullen om een beoordeling te plaatsen )

Onderwater oortjes besteld, volgende dag opgehaald in de winkel. Product is volledig naar wens en door de Black Friday actie betaalbaarder dan normaal. Top website!

Bestelling was de volgende dag geleverd op een gewenste locatie. Product was goed verpakt en naar wens.

De bestelbevestiging en email berichtgeving was heel fijn er werd nog een optie gegeven voor hoe de oortjes het beste te kunnen gebruiken.

Ik vind dat de levering erg goed was en de producten zijn mooi en kan er goed gebruik van maken!
Top!

Super snelle levering en een aardige jongen die aan de deur kwam om te bezorgen

Ik heb geen contact gehad met de klantenservice maar de mailtjes klopten en kwamen allemaal optijd

Je weet als je bij Coolblue besteld dat je gegarandeerd bent van een goede service tegen concurrerende prijzen. Je kan makkelijk je bestelling plaatsen. Alle benodigde informatie wordt overzichtelijk weergegeven met ook een link naar de gebruikershandleiding. Na ontvangst van het product krijg je ook altijd een email met hoe je alles moet installeren / aansluiten en ook nog eventuele handige tips. Dus hoe makkelijk wil je het hebben.

Als je besteld heb je meestal het product de volgende dag in huis. Daar kan je meestal wel vanuit gaan. Dus hoe fijn is dat.

Bij de keuze van je product zijn ze altijd heel behulpzaam of je nou iets koopt of niet.
En mocht er nou een keer iets niet in orde met het product zijn wordt het probleem ook snel opgelost.
Dus zeker niet een webshop die alleen gericht is op de verkoop, maar er altijd voor de klant is.

Al verschillende keren wat besteld hier. Steeds netjes en op tijd geleverd. Afgelopen week een thermostaat besteld, was na 2 dagen ineens voor de helft van het geld, na een kort gesprek hebben ze het verschil direct terugbetaald.

Ja het betalen had meerdere opties dus ook per.bankoverschrijving Verder veel informatie op welke tijd de bezorger kwam etc en een heel goede aanbevelijg voor een tas die er precies bij past. Ik wil nog graag windows hebben dus als ik kans maak Dan investeer ik het gelijk bij coollblue dank u wel Eveline walraven

Intuïtief proces. Halen, betalen en klaar.
Zoals het hoort. Niks op aan te merken, netjes.

Netjes per email op de hoogte gehouden van de verzend- en bezorgmomenten. Op tijd verzonden en bezorgd conform belofte op de site.

Duidelijke site. Scherpe prijzen. Niet perse de aller beste prijs voor de SSD die ik wou maar ik had nog een cadeaubon die ik kon gebruiken.

Half elf ‘s avonds besteld, volgende dag netjes geleverd met PostNL. Doos waarin de SSD zat was de juiste maat voor het product, dus niet onnodig te groot zoals bij sommigen (looking at you Amazon).

Al jarenlang bestel ik bij Coolblue. Ook voor mijn laatste bestelling was Coolblue de directe keuze. Ik heb een iPhone en Apple Watch besteld. Dit is echter een drama geworden waarbij ik tot op heden het geld (bijna 2300 euro) kwijt ben, geen producten heb en geen duidelijkheid of en wanneer ik het geld of producten ga krijgen.

Tijdens het tijdvak werd de bestelling niet bezorgd. PostNL gaf echter aan het wel bezorgd te hebben. Na 1 uur in de wacht te hebben gestaan kon ik dit aan Coolblue melden. Er is bij PostNL een onderzoek gestart wat 10 werkdagen zou duren. Dit onderzoek loopt blijkbaar nog steeds terwijl ik in onzekerheid zit.

Klantenservice is vriendelijk, maar vraag mij om het af te wachten. Er was mij beloofd dat dit maximaal 2 weken zou duren. Gedurende twee weken heb ik niks gehoord. Toen ik belde was het antwoord wacht nog een dag of 2 af, na 2 dagen is het weer het antwoord wacht nog 2 dagen dan hebben we meer informatie.

Het wordt mij ook afgeraden om een nieuwe bestelling te plaatsen, want dat is op eigen risico. Dit geeft mij het gevoel dat ik alsnog de schuld kan krijgen voor de fout van PostNL en ik daardoor het geld kwijt ben.

Ik heb camerabeelden die duidelijk aangeven dat er tijdens het hele tijdvak niemand is langs geweest, maar hier is niet eens om gevraagd.

De bereikbaarheid is ook een stuk minder geworden de afgelopen jaren. De eerste keer stond ik letterlijke een uur in de wacht voordat ik kon melden dat de bezorging niet had plaatsgevonden.

Product werd de volgende dag al thuis bezorgd binnen het afgesproken tijdvak en op de fiets. Goede communicatie via e-mail. Direct na levering ook een mail met tips t.a.v. bestelde product

Reden dat ik bij coolblue bestel (en niet bij bijvoorbeeld bol.com) is omdat de klantenservice goed en snel is. Laten ze dat vooral zo houden!

Levering van het product is verder goed gegaan, maar de klantenservice is niet op het niveau om hun slogan "Alles voor een glimlach" waar te maken.

Product (wasmachine) besteld op vrijdagochtend met levering op zaterdag, voor een tweedekansje gekozen maar vervolgens erachter gekomen dat de cashback actie niet geldt op tweedekansjes. Waardoor het tweedekansje duurder uit zou komen dan een volledig nieuwe met cashback. Gebeld met de klantenservice waar ik pas na 30 minuten iemand aan de lijn kreeg, vervolgens afgesproken dat er dan een nieuwe geleverd zou worden, andere optie was 30 euro Coolblue voucher. Toen ik in de wacht werd gezet om alles rond te maken, werd de verbinding verbroken. Ik verwachtte wel terug gebeld te worden maar dit is niet gedaan. Dit is al een beetje gek als je als bedrijf zo erg de focus op service legt. Ik ging er vanuit dat de wijziging zoals afgesproken goed doorgevoerd zouden worden en ik dus zaterdag gewoon een nieuwe wasmachine geleverd zou krijgen, zaterdag ochtend belde de Coolblue bezorgers vervolgens aan met het tweedekansje.
We hadden de wasmachine echt nodig met een gezin van 5, dus hebben we hem wel laten aansluiten.

Op maandag ochtend de klantenservice opnieuw gebeld om te bespreken hoe we tot een goede oplossing kunnen komen. Bleek dat er helemaal geen notities waren gemaakt van het eerste gesprek waardoor ze nu niet echt konden doen. Enige oplossing was de wasmachine omruilen, vanuit duurzaamheidsoogpunt vind ik dit echter geen optie, daarnaast zou dat ook betekenen dat ik weer de hele dag thuis zou moet zijn.

Weinig flexibiliteit vanuit Coolblue en erg raar dat als een klant aanstuurt op een meer duurzame oplossing hier verder niets mee gedaan wordt. Verwacht dat ierder modern bedrijf altijd eerst kijkt naar een duurzame oplossing, blijkbaar is dit bij Coolblue nog niet doorgedrongen, erg jammer. Voor mij dus een dikke min voor Coolblue.

Wasmachine is netjes geleverd, geïnstalleerd en getest. Hebben ook de oude wasmachine gelijk mee terug genomen.

Lijkt de achilleshiel van het bedrijf. Erg lange wachttijden, niet nakomen van afspraken en niet flexibel meedenken met de klant. Processen zitten in de weg en duurzaamheid is niet een top prioriteit.

Snelle levering, goede informatie op de site. Ik vind de reviews altijd waardevol, hier zijn er veel van te vinden.

Snel verzonden en goed verpakt geleverd. Niks over te klagen. Prima verzending. Mag de volgende keer weer zo.

Coolblue is een van die bedrijven die ik ook zonder winacties of punten zou aanbevelen. De prijs ligt meestal net iets hoger dan de prijsvechters maar waar ze dit geheel goed maken is de service. Apparatuur probeer ik altijd eerst bij hen te kopen. Mocht het mis gaan (en dat is zelden) wordt het altijd uitstekend opgepakt.

Verzending wordt voornamelijk door het bedrijf zelf gedaan, deze is altijd op tijd, belt van te voren en is altijd zeer behulpzaam.

Zoals eerder toegelicht, de klantenservice is uiterst betrouwbaar in alle gevallen dat ik ze ooit gesproken heb. Dit is eigenlijk het grootste selling point van hen, een soort onofficiële verzekering dat je bij problemen ook daadwerkelijk goed geholpen wordt.

Veel informatie te vinden over droogtrommel.
Duidelijke site, alles was overzichtelijk.
Ik kon snel en makkelijk de informatie vinden die ik zocht

Werd netjes geleverd door 2 nette jonge mannen.
Waren zorgzaam en aardig. Ze hebben me zelfs nog geholpen aan een y stuk die ik was vergeten

De Nest thermostaat V3 besteld met als optie ophalen in de winkel in Utrecht.
Wat een geweldige winkel op de Hollantlaan, vriendelijk en behulpzaamzaam personeel. Eerst op de zuil inloggen en vervolgens werden we snel geholpen. De dame in kwestie gaf aan dat het product geretourneerd kan worden mocht het onverhoopt niet werken.
De volgende dag de Nest Thermostaat geïnstalleerd, met de hulp video's een fluitje van een cent en het werkt allemaal uitstekend.
Ik kan zowel Coolblue als de Nest thermostaat aanbevelen.

---

Opgehaald in de winkel in Utrecht, helemaal volgens de bestelling op de site van Coolblue.

Coolblue stuurde een mail of ik een product wilde reviewen wat ik onlangs bij hen had gekocht. De ervaring met dit product was niet erg goed, dus dat in de review gezet. Coolblue stuurde me vervolgens een mail met dat ze de review helaas niet konden plaatsen omdat het niet met hun richtlijnen voldoet. Vraag dan niet om reviews als je alleen de positieve reviews plaatst.

Product werd snel verzonden, product was goed verpakt, werd goed op de hoogte gesteld van de verzendstatus.

Vragen me of ik tijd wil investeren om producten in hun webshop te reviewen, maar als de review ze niet aanstaat wordt ie verwijderd. Wel met een glimlach natuurlijk.

Ik ben zeer tevreden met de Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset.
Het eerste wat me opviel, is de kwaliteit van deze pannen. De keramische baklaag lijkt echt krasbestendig.

Een handige functie die ik erg op prijs stel, is de Thermo-Signal stip. Hierdoor hoef ik niet meer mijn hand boven de pan te houden om te weten of deze op de juiste temperatuur is. De stip kleurt effen rood als de pan warm genoeg is, wat het koken veel eenvoudiger maakt.

Daarnaast is het feit dat deze pannen vaatwasmachinebestendig zijn een enorme pluspunt.

Ik was zeer tevreden met de verzending van mijn Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset. De levering verliep snel en probleemloos. De pannenset was goed verpakt en kwam in uitstekende staat aan. Kudos aan de leveringsservice voor hun efficiëntie en zorg voor mijn bestelling!

Coolblue heeft wederom bewezen waarom ze mijn favoriete winkel zijn. Hun klantenservice is altijd uitzonderlijk en maakt het verschil in mijn koopervaring.

Het aanbod van coolblue is breed en nagenoeg altijd vooradig. En ander is er wel een alternatief beschikbaar.

De verzend- bezorgtermijn wordt naar mijn ervaring altijd gehaald. Heb nog geen ervaring met goederen die later werden geleverd dan beloofd door coolblue.

Altijd goed geholpen. Heb een keer de ervaring gehad met een kapot item (kan gebeuren. Bij het melden kreeg ik gelijk de keus tussen een nieuw item of geld terug. Gekozen voor het eerste, en die werd de volgende dag gelijk geleverd.

Ik koop al jaren bij Coolblue. Bijna altijd komen ze hun afspraken na. Nu ook weer. Product voldoet aan omschrijving en zeer snelle levering. De informatie over de levering is ook erg fijn

Snelle levering en de updates zijn erg fijn. Dan weet je wanneer je pakketje komt.

Als er vragen zijn dan wordt je goed geholpen. Ze zijn altijd vriendelijk. En goed bereikbaar.

Al veel besteld in de afgelopen jaren. Altijd snel bezorgd. Goede service gehad bij defecte artikelen.

Altijd optijd bezorgd zoals vermeld op de site. Een enkele later maar dat lag niet aan coolblue

Goede hulp gehad bij een defect artikel in het verleden. Snelle service zonder problemen, goed geholpen

Scorekaart voor Coolblue.nl