Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

De informatie over het betreffende artikel was prima,daar ik een digibeet ben. Heel goed op weg geholpen door de filmpjes. Razendsnelle levering,niet te geloven! Heel fijn!!!

Als er een webshop bestaat die doorheeft hoe het moet dan is het CoolBlue wel..
Van moment van uitzoeken (vergelijken van specs), tot het retourneren van oude toestel is het tot in de puntjes verzorgt.

Bezorging op verwachte datum en tijdsvak, gewoon op het fietsje, hoe briljant en milieuvriendelijk is dat ...

Paar keer iets moten navragen, steeds snel en helder naar tevredenheid geholpen, zowel in de winkel als per mail.

Naar aanleidjng van de aanschaf Samsung Galaxy s10+ in de pre-order.
De earbuds zaten er niet bij en ook geen enkele info over hoe of wat. Ik had deze juist gepre-orderd voor de earbuds welke normaal 150 euro kosten

Had een vraag over de bijgeleverde earbuds welke er niet bij zaten.. Deze krijg je als je pre-orderde wat ik gedaan had.
Een meisje was super aardig en stuurde mij een handleiding.. want dit moest ik met samsung regelen.. Dit lukte mij niet .. ook omdat de samsung site overbelast was en kreeg keer op keer errors.. Toen vond/vind ik dat coolblue dat maar moest regelen... zij hebben de aktie van gratis earbuds om hun site staan en adverteren er ook mee. De tekst die ze terug stuurde is eigenlijk iets van... Je hebt een top-telefoon wees er blij mee.. maar zoek het lekker uit met je earbuds (twv 150 euro) groetjes Thomas.
Ik koop nix meer bij coolblue maar direct bij Samsung volgend jaar

Toen ik eindelijk had beslist om een koptelefoon te kopen was CoolBlue al snel de webshop waarvoor ik ging. Ze hebben een uitgebreid assortiment en zeker voor ieder wat wils. Het proces van bestelling was simpel.

Voor 23.59 besteld en de volgende dag in huis is een nagekomen belofte. Besteld rond een uur of 20:00 en kon het de volgende dag bij het PostNL Punt afhalen.

Coolblue is altijd onze eerste keus. Ze zijn vriendelijk en leveren altijd alles netjes op tijd voor de laagste prijs.

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Je krijgt er altijd een duidelijk antwoord en wordt keurig en vriendelijk te woord gestaan.

Top bezorging. Netjes voor de 30 min voor tijd een bericht ontvangen. 10 min van te voren gebeld. Ze waren netjes op tijd. Top

Gewoon geweldig

Nvt

Bestellen via Coolblue gaat altijd even makkelijk. Overzichtelijke website. Goede zoekfunctie. Duidelijke uitleg en instructiefilmpjes. De slogan 'alles voor een glimlach' maken ze echt waar.

Extra veel mogelijkheden voor wat betreft bezorgen. Zelf het moment kiezen. Of ophalen ergens in de buurt. Goed geregeld.

Goed bereikbaar. En op veel verschillende manieren. Enig puntje van aandacht. Als de vraag te inhoudelijk wordt (product specifiek) wordt er uiteindelijk doorverwezen naar de klantenservice van het merk zelf.

Super, makkelijk te bestellen en een levering moment aan te geven. Alles wordt goed gecommuniceerd en volgens afspraak bezocht. Top service

Volgens afspraak en goed te oogen via de mee gestuurd frack and trace

Behulpzaam in het maken van de, voor mij juiste keuze

Makkelijke webshop, keuze uit een groot assortiment, bestellen en de volgende dag al in huis

Snel levering, goed verpakt.

Super makkelijk te bestellen en zeer snelle levering! Wij zijn erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar!

Zeer snelle levering. ‘s Avonds besteld en volgende ochtend in huis.

heb goede ervaring met dit bedrijf al keer eerder wat besteld en ging goed nu voor de tweede keer wat besteld en ging ook weer super goed en keuring afgeleverd en bezorgt volgens bezorg schema

heb nu een laptop besteld een hp en werkt priima en is een goed product een aanrader

De bestelling plaatsen was makkelijk. Goede reden om een nieuwe tv bij Coolblue te bestellen was dat ze de oude tv meenemen. In de bevestiging stond dat ook nog eens, maar dan wel graag ontkoppelen e.d. Gedaan en klaargezet, maar de bezorger heeft de oude tv niet meegenomen: dat kostte extra. Hoezo!? Waardeloze service!

Ik had een koptelefoon besteld, hij kwam volgens track en trace de dag erop binnen! Super makkelijk bestellen en zeer snel geleverd!

T pakje is super netjes en super snelgeleverd!

Al best wat jaren bestel ik af en toe bij Coolblue. Zo hebben ze misschien niet altijd de laagste prijzen, ze hebben een fijne site met filters en zoek mogelijkheden.

Verzenden gaat altijd snel. Zelfs laatst een keer een bestelling gedaan met zondag bezorging. Helemaal perfect!

Heb ook al eens met garantie te maken gehad of een product wat toch niet werkte volgens verwachting. In alle gevallen keurig geholpen en werd het probleem snel opgelost.

De app en website werken heel goed en het bestel proces is heel makkelijk. Ze hebben ook een gevoel voor humor.

Mooie doos en snelle levering zoals altijd.

Na contact met de klantenservice heb ik een kaart in de post gekregen om te vragen of ik hem inmiddels binne had. Dat was echt fantastisch mooi!

Altijd snel bestellen en op tijd geleverd, thuis of bij ophaalpunt. Duidelijke communicatie in mail en T&T.

Laatst een Switch gekocht en daarbij viel op dat de verpakkingsgrootte efficienter is geworden; geen overdreven grote doos met te veel plastic ter bescherming. Kudo's.

Eerste bestelling Tweedekans product, goed bevallen. Goede beschrijving staat van het product, gunstig geprijsd. Ik raad Coolblue.nl aan!

Tijdig geleverd, goed verpakt.

Redelijke prijzen, de bezorger was vriendelijk, op de fiets en erg snel naar mijn mening.

Het was simpel om te bestellen, zeer vlotte levering, keurig verpakt en per mail extra toelichting voor gebruik

Ik heb dit jaar al 5 apparaten gekocht bij cool blue en ik ben hartstikke tevreden. Er is een breed assortiment, hulp bij het kiezen van een product en de prijzen zijn prima. Ook is het fijn dat ik de reviews van andere gebruikers kan lezen, zodat ik beter een keuze kan maken.

Ik vind het een goede service dat als je het voor 23:59 besteld dat het de volgende dag al in huis is. Ik vind het fijn dat ik de status van mijn bestelling kan bekijken zodat ik precies weet tussen welke tijden ik thuis moet zijn. Ook vind ik het goed dat jullie ook op zondag bezorgen, ik bestel bijna al mijn producten bij cool blue en ik blijf dat ook zeker doen!

Scorekaart voor Coolblue.nl