Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Afgelopen maart een Ubiquiti Switch 16-15w gekocht. Zoals vaker savonds besteld en de volgende dag was hij voor 15:00 op het PostNL punt.

Prima verzending in een grote platte doos van het huismerk

Meer dan prima, na 30 dagen had ik POE issues en is de switch gratis terug naar hun gegaan. Dinsdag verstuurd, Woensdag binnen bij CB, Donderdag een 100% nieuwe switch in huis. Daar kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren!

Net zoals altijd een hele goede service.
Vergeleken met andere webwinkels toch net iets betere prijzen en bundels.
Ik kreeg zelfs een hoesje bij mijn telefoon die je elders niet kreeg en dat voor de zelfde prijs!
Wel jammer dat er nog steeds geen keuze is voor achteraf betalen. Wel makkelijk via ideal. Daarom beoordeel ik het met goed.

Snel en goed verpakt

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Heb jaren geleden bij Cool Blue een laptop besteld. Heb toen al een top ervaring gehad. Laatst geleden heb ik een tweedekans Receiver voor om een home cinema te creëren gekocht. Op tijd geleverd en het was precies zoals omschreven, gloed nieuw alleen was de verpakking een klein beetje beschadigd, voor deze prijs is het niet te geloven wat ik heb gekregen. Cool Blue is bij mij altijd een aanrader.

Altijd op tijd geleverd.

Get the job done; dat is waar Coolblue goed in is.
Doet wat het moet doen en daar wordt je vrolijk van :)

Wederom, doet wat je verwacht; en je wordt netjes op de hoogte gehouden.

Coolblue doet wat het beloofd. Volgende dag bezorgen maken ze zo goed als altijd waar.

Veel keuze en een lage prijs. De service was uitstekend. De vaatwasser aangeschaft inclusief installatie en die werd voorbeeldig uitgevoerd voor een standaardbedrag dat ook al niet hoog was.

Netjes geleverd, compleet geïnstalleerd door Coolblue

Bestelling plaatsen gaat makkelijk. Bij levering leek het alsof het een 2e-kans product was, maar medewerker beweert van niet. Erger nog: het blijkt dat het product op de webshop van Dyson €80 goedkoper is. Helaas wil Coolblue daar geen compensatie voor geven.

Product was makkelijk te vinden, goede productspecificaties vermeld en goede vergelijking. Prijs is marktconform, zeker niet te duur.

Exacte track & trace. Bezorgd zoals afgesproken.

Zelfs voor middernacht nog telefonische ondersteuning van de klantenservice.

Website is duidelijk met goede informatie over de producten. Bestelproces is heel duidelijk. Na het bestellen nog wat grappige dingen om te doen tijdens het wachten op het pakketje.

Kon het pakketje op de afgesproken tijd een dag later ophalen bij het afleverpunt

De 2 brandblussers waren snel gevonden op de site en er werd zelfs een korting gegeven. Mijn complimenten voor de goede communicatie en de snelle levering. De goederen waren goed verpakt en we zijn er erg blij mee. In de toekomst gaan we vaker bij coolblue bestellen.

begint al bij de bestelling je krijgt de juiste informatie en reviews van mede klanten dus je weet ongeveer wat je koopt en wat kwaliteit is en tevredenheid.
ook geeft coolbleu advies en tips ook erg makkelijk bij het maken van je keuzen.
je wordt op de hoogte gehouden waar je bestelling is zowel per mail als sms.
bestelling wordt volgende dag bezorgd en lukt het jou niet kan je altijd kiezen wanneer wel! super!

je wordt van dag een op de hoogte gehouden per mee en daarna kan je je bestelling volgen.

altijd vriendelijk staan ze je te woord, helpen je daar waar nodig is met advies of welke vorm ook!

Bestelling wordt snel geleverd en je wordt prima op de hoogte gehouden van het leveringsproces

Product was goed verpakt en snel bezorgd

Prima contact met de klantenservice, men denkt in oplossingen

Producten en prijzen worden duidelijk weergegeven in de webwinkel. Bestelling moeiteloos kunnen plaatsen, en op tijd bezorgd.

Alles is duidelijk op de website aangegeven en makkelijke bestel en betaal procedure. Volgende dag artikel in huis.. 100% tervreden.

Heb de verzending naar een afhaalpunt laten bezorgen. De volgende dag na 15.00 uur kon ik netjes mijn pakketje ophalen..

Het is een zeer goede site waar je goede info op kan zien van het product waar je naar op zoek bent

verzending was lekker op tijd zal om 15:00 bij de jumbo klaar liggen maar lag er al om 11:45 de levering was dus lekker snel

je wordt er super goed geholpen met je vragen had de laatse keer een vraag over mijn oplader die ik bij hun zag maar mijn mobiel stond er niet tussen ze hebben gekeken of het product geschik was voor mijn mobiel

ik kan niet anders zeggen dan super goed het begint al bij het bestellen.
en dan de telefoontjes dat ze er aan komen en dan ook nog eens hartstikke aardige jongens die je spullen halen en brengen
ECHT TOP

gewoon super

ze helpen je altijd netjes

Snel en vriendelijk geholpen. Bezorgers ook vriendelijk netjes en behulpzaam en keurig op de aangegeven tijd aanwezig.

Nieuwe wasmachine geleverd en geplaatst en aangesloten. Oude machine alsmede inpakmateriaal meegenomen.

Prettige site, makkelijk navigeren.
Goede omschrijvingen en handige reviews,
Betaling met iDeal, eenvoudig en snel

Ideaal krijg bericht wanneer het wordt bezorgt.
Kleine pakketjes zelfs per fiets

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Rustig uitzoeken en betalen via Ideal. En nog belangrijker bezorgd, aangesloten en de oude wordt gelijk meegenomen. Wij waren al om 08:15 aan de beurt

Wasmachine en wasdroger gekocht. Bijde van Bosch. Uiteraard een hele zuinige gekocht. A+++ - 10% voor de wasmachine en A++ voor de Warmtepomp droger. Aanrader.

Super service....

Vanwege fout op website helaas verkeerde product ontvangen. Na telefonisch overleg prima geholpen, en samen naar oplossing gezocht.

Was er binnen een dag zoals besproken.

Zeer goed opgelost. Verkeerde producten mochten retour. En nieuwe gelijk weer besteld. Geld ook zeer snel weer tetug op rekening.

Scorekaart voor Coolblue.nl