Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBij cool blue besteld omdat we dat al jaren doen . Goede prijs en goede klantenservice .Bij vragen worden we altijd goed en netjes te woord gestaan en er wordt altijd meegedacht .
VerzendingZoals beloofd de volgende dag in huis . Netjes verpakt en verstuurd .
En de dozen hebben altijd een tweede kans omdat het goede stevige dozen zijn zonde om weg te gooien . De katten zijn er ook altijd blij mee .
Algemeen's Avonds om 23:45 een telefoon besteld en inderdaad de volgende ochtend al in huis zoals beloofd. Omdat betalen met creditcard niet lukte heb ik contact gehad met de klantenservice (op dat tijdstip dus!) en werd keurig geholpen waarna de betaling via een losse link gedaan kon worden en de creditcard-betaling wel goed ging.
VerzendingDe doos waarin de telefoon werd verzonden was te klein en de verpakking was daardoor beschadigd. Op zich geen ramp maar omdat ik deze altijd graag bewaar voor accessoires en later verkoop als 2e hands toch jammer.
KlantenserviceKlantenservice op Facebook bericht over de beschadigde verpakking en ik mocht zonder verdere vragen de telefoon terugsturen zodat ze een nieuwe konden sturen. Ik vond dat eigenlijk zonde van tijd en geld (voor CoolBlue, voor mij zou t niks extra kosten) omdat het product zelf onbeschadigd was. De tegemoetkoming vanuit CoolBlue was een gratis hoesje voor de nieuwe telefoon, helemaal super!
AlgemeenIk heb een Ikea keuken besteld, maar wilde meer kwaliteit wat betreft de elektronica. Voor de bestelling van keuken elektronica voor mijn Ikea keuken was het ideaal dat Coolblue aangeeft of het in de keuken past! Wel is het de moeite waard om te vermelden dat er glij-scharnieren beschikbaar zijn van adapt-r welke het mogelijk maken dat veel meer vaatwssers in een Ikea keuken passen. Het schijnt dat Ikea deze nu mogelijk zelf ook verkoopt. De bestelling is verder makkelijk verlopen.
VerzendingDe onderdelen werden geleverd zoals afgesproken op de aangegeven tijd. Ze waren iets eerder dan aangekondigd. De bezorgers waren aangenaam verrast dat ze niets mee terug hoefde te nemen en dat ze de elektronica niet hoefde te plaatsen.
AlgemeenBestellen via site gaat eenvoudig. Duidelijke opbouw en voldoende informatie. Achteraf gezien is de keuze wellicht een beetje beperkt.
VerzendingOndanks dat er 2 personen thuis waren, is het pakketje door KPN niet afgeleverd op de aangegeven datum en tijd. Ook de buren waren thuis, maar ook daar is het niet afgeleverd. Ook het pakket van Zalando dat door KPN zou worden afgeleverd hebben we niet ontvangen. Terwijl KPN wel aangeeft dat het is afgeleverd (zonder handtekening dus...). Het uitzoeken gaat nu zeker 5 werkdagen duren. Het was de 2e keer dat ik wat bestelde bij Coolblue (de 1e keer ging wel goed, maar moest ergens in provincie Zeeland worden afgeleverd). Achteraf heb ik spijt dat ik toch niet even naar de Media markt ben gegaan, omdat ik het product deze week nodig had. Het spreekt voor zich dat Coolblue hier niets aan kan doen. Maar het geeft toch weer 'gedoe'.
KlantenservicePrettig contact met vriendelijke medewerker. Maar uiteindelijk kan hij het traject niet versnellen.
AlgemeenZelf alles online opgezocht en bij coolblue besteld. Groot aanbod en de site zoekt makkelijk door de catalogus.
VerzendingLevering ging super snel en ze kwamen het doosje met een bakfiets aan deur brengen, vroeg op de eerstvolgende dag.
Klantenservice1 product uit de order bleek helaas defect, maar ik krijg zonder bijbetalen meteen een nieuw exemplaar (kon ook geld terug krijgen). Super klantenservice,
AlgemeenDe bestelling process op de website is makkelijk en beste prijs voor dit artikel in hele Nederland!
VerzendingDuidelijke verzending informatie. Op tijd geleverd.
AlgemeenMijn camera moest voor de derde voor hetzelfde probleem opgestuurd worden voor reparatie. Ze kregen het de derde keer niet binnen drie weken gerepareerd. Toen heb ik mijn gehele aankoopbedrag terug gekregen en kon ik een nieuwe camera bestellen. Een dag daarna werd de camera bezorgd op de fiets.
AlgemeenBestelling en betaling van onze nieuwe vaatwasser ging zo als het vandaag moet gebeuren. Zonder problemen en snel.
VerzendingDe bezorgers van onze nieuwe vaatwasser waren er netjes binnen en van tevoren opgegeven uur, wel waren ze even vergeten om 15 minuten van te voren te bellen, maar dat maakt niet uit, wij waren toch thuis. De oude vaatwasser wilde niet mee, want ik was vergeten de afvoer los te halen, en deze zat vast in de buis. De heren waren ca. 45 minuten bezig om de afvoer los te krijgen, maar het wilde niet lukken. Omdat in dat proces de afvoer al was doorgeknipt, kon toch de nieuwe vaatwasser worden geplaatst maar zonder afvoer. Ik ben zelf nog 1 uur bezig gewest om de afvoerslag los te krijgen, dus ze hebben echt hun best gedaan. Eigenlijk meer dan ik kon verwachten. Dus alleen maar lof over de bezorging. Geen gemopper of geklaag omdat ze zo lang bezig moesten zijn. Toppie.
AlgemeenZoeken en vinden van mijn wasmachine op de website was binnen een half uur gepiept. Het bestellen was super makkelijk. En vanaf het moment dat ik betaald had, werd ik voortdurend per mail, sms en een kwartier voor de bezorging per telefoon op de hoogte gehouden van de bezorging. Bovendien kreeg ik 's ochtends een window van 1 uur, waarop ik de installateurs kon verwachten. De machine werd vlot naar de badkamer op de bovenverdieping gebracht, geínstalleerd en gekalibreerd. Natuurlijk namen ze de oude machine mee. Al met al een soepele actie.
VerzendingDe levering verliep zoals afgesproken. Precies en vakkundig.
AlgemeenHeel blij met mijn nieuwe wasmachine. Hij werd netjes naar boven gebracht, aangesloten en uitgelegd. Toppie!
AlgemeenSuper makkelijk bestellen en snel geleverd. Wel opvallend dat de bezorgers geen juiste transport middelen hebben om zulke zware producten (koelkast) op een verantwoorde manier te transporteren en zeker in en uit de wagen.
KlantenserviceGevraagd per email hoe de verdere afloop precies in zijn werk zou gaan en zeer snel bericht.
AlgemeenPrima service die ik gewend ben van coolblue met een super snelle levering. Goedkoper dan andere en snellere levering dan andere tijdens koningsdag.
VerzendingHeel snel geleverd
KlantenserviceGoed geholpen door Cool Blue
AlgemeenJa, hoe gemakkelijk wil je het hebben? Kan bijna niet! Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Mijn online shopping doe ik eigenlijk altijd bij Cool Blue. Super blij mee!
VerzendingSupersnelle levering. Goed verpakt. Super blij!
AlgemeenIk zou niet weten hoe het nog makkelijker kan. Ik ben onder de indruk. Zeer coreect en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden
VerzendingDe volgend dag keurig bezorgd in een goede beschermende doos Toen ik op zaterdag wat in de winkel bestelde, kreeg ik het zelfs de volgende dag op zondag. Wauw.. Ik vind de tekst in het mailtje met confetti gooien naar de postbode iets teveel.
KlantenserviceIk wordt goed te wordt gestaan en het probleem wordt direct opgelost.
AlgemeenOverzichtelijke website en prima produktinformatie
Fietsdrager besteld tegen scherpe prijs
Handleiding en instructiefilmpje is op de website beschikbaar
Algemeenin verleden veel besteld en prima!
maar nu uitpakken en installeren (bij TV en Soundsysteem 50 euro kosten) erbij besteld.
Dit viel erg tegen!! Monteur deed echt zijn best maar had gewoon de kennis niet paraat, Coolbleu moet zijn mensen beter opleiden!
Advies: gewoon bestellen waar ze goed in zijn maar uitpakken en vooral installeren is weggegooid geld.
Wel alles werkend achtergelaten.
alles netjes op tijd enz.
AlgemeenPrima webwinkel, ik bestel hier altijd omdat ik weet dat het een betrouwbare zaak is. Ze zijn altijd te bereiken tot s'avonds laat.
VerzendingGoed, nooit echt beschadigingen gehad aan een bestelling. De verzending kan ook problemen op lopen bij PostNL hoe die met de bestellingen omgaan.
KlantenserviceZeer goed, via allerlei platformen te bereiken. Het liefst bel ik ze gewoon op.
Algemeenvlot en goed geregeld! Snel besteld en betaald, eenvoudig proeves dat goed werkt,
Geen gedoe!
Je weet altijd precies om hoelaat ze komen!
KlantenserviceAltijd goed geregeld en hoed te bereiken !
AlgemeenVoor mijn Samsung Galaxy S10+ wilde ik een Samsung Galaxy Watch gaan halen. Aangezien ik de volgende dag in de buurt was van een Coolblue winkel heb ik deze smartwatch in de avond besteld. Ik heb ervoor gekozen om het product in de winkel op te halen en daar contant te betalen.
KlantenserviceOp het moment dat ik de winkel in liep stond een medewerker gelijk klaar om mij te helpen. Omdat ik hier vaker was geweest was dit niet nodig. Op het moment dat ik werd geholpen door een andere medewerker vroeg hij of ik nog informatie en advies wilde over het product. Bij Coolblue staan ze echt klaar om mensen te kunnen helpen!
AlgemeenZeer slechte ervaring met Coolblue. Al 2 weken bezig een werkende koelvries combinatie te krijgen maar helaas. Communicatie intern daar is vreselijk! Adverteren met product de volgende dag in huis kunnen ze niet waar maken. Al 2 uur aan de lijn gehangen en het is nog steeds niet gelukt. Echt einde raad!
Koop alsjeblieft ergens anders je witgoed. Dit kan niet slechter dan bij
Coolboe.... Coolblue!
Koop alsjeblieft ergens anders je witgoed. Dit kan niet slechter dan bij
Coolboe.... Coolblue!
Zie boven! Duurt veels te lang en ze praten elkaar allemaal tegen!