Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDoor de overzichtelijke website, duidelijke teksten met produkteigenschappen, foto's en door de product reviews was het voor mij niet moeilijk om een goede keuze te maken. Bestelling op zaterdagmiddag, product op zondag in huis. Wat een service!
VerzendingPerfect. Vond het bijna te goed. Keurig op tijd, netjes, aangesloten, uitleg ontvangen en oude apparaat meegenomen. Kan er echt niets negatiefs van zeggen. Daar kunnen andere bedrijven nog een puntje aan zuigen.
AlgemeenLaagste prijzen en bezorging op zondag. Enorme klantgerichtheid. Grappige teksten op dozen. Ze maken er een feestje van.
VerzendingEr kan op zondag geleverd worden. Verder altijd m’n levering binnen de beloofde termijn binnen.
KlantenserviceJe krijgt op bijvoorbeeld wasmachines extra garantie bovenop de garantie van de wasmachine zelf. Hierdoor heb ik een keer nog een extra percentage terug gekregen toen mijn wasmachine buiten Samsung’s garantie viel, maar nog wel binnen die van Coolblue.
AlgemeenSuper snel besteld, goed op de hoogte gehouden, vriendelijke bezorger en blij met het product!
VerzendingNieuw, onbeschadigd en zoals omschreven
AlgemeenGeweldig, ram voor iMac besteld, en echt op tijd in huis. Niet zoals vele andere shops. Uitleg nog via de mail gekregen en super kwaliteit erg blij met deze webshop!
VerzendingSnel bezorgt, enige webshop waar je er echt op kunt vertrouwen.
Algemeenuitkiezen op de website was zo gedaan, Bestelling plaatsen was een eitje en dag later zat ik happy met nieuwe laptop thuis.
VerzendingZoals aangegeven was het te volgen online en exact op tijd. Zodat ik de rest van me dag ook nog vrije tijd had en niet verplicht hoefde thuis te blijven. Dat geeft veel vrijheid.
Klantenservicenvt
AlgemeenMakkelijk te bestellen! Goede info
Geweldige service en bij levering mocht ik met 3 mannen onder de douche voor het eerst in mijn leven bij plaatsing van de droger in de badkamer.
Geweldige service van jullie medewerkers, zij zijn kundig en heel vriendelijk en gezellig.
AlgemeenAl vaker hier producten gekocht en altijd snel geleverd. De reviews geven mij altijd goede informatie over kwaliteiten en regelmatig ook zinnige gebruikstips.
VerzendingZuigrobot Soef Sien werd prima verpakt goed afgeleverd en doet het ook zoals ik verwachtte op grond van reviews. Ik heb de naam omgedoopt to Zoef Siep, tenslotte is de uitstraling toch wat mannelijk en is het goed als mannen ook stofzuigen.
KlantenserviceEén keer een defect gehad voor einde garantie. Bleek niet te repareren en ik ontving vervanging.
AlgemeenBestellen via de website gaat makkelijk en soepel. De produktinformatie is duidelijk en je wordt van elke stap van de bestelling op de hoogte gehouden Betalen via de website is ook een fluitje van een cent.
Coolblue is kortom heel Cool!!
Wat is fijn vind van Coolblue is dat ze je van elke stap in het proces op de hoogte houden. En bestellen gaat makkelijk.
AlgemeenAltijd tevreden bij coolblue, bestellen gaat gemakkelijk, producten worden altijd optijd bezorgt en zijn netjes maar ook stevig verpakt. Nog nooit problemen gehad en daarmee is coolblue zeker een aanrader.
VerzendingGoed verpakt, optijd geleverd. Kortom gewoon zoals het hoort!
AlgemeenAlles heel relaxt verlopen, de bestelling en de bezorging allemaal vlekkeloos verlopen. Ik ben zeer tevreden over alles, ik kan het iedereen aanbevelen
echt geweldig
AlgemeenDe sites van coolblue vind ik zelf altijd erg overzichtelijk. Ze zijn handig ingedeeld en de filters zijn handig in te stellen waardoor het zoeken nog makkelijker word gemaakt en zo krijg je sterk het idee dat je ook niets over het hoofd ziet. Vaak zijn er bij producten ook samengestelde pakketten bij te koop waarbij een handige accessoire of soms noodzakelijk onderdeel erbij word geleverd. Vaak zie je ook dat zulk soort handige dingen ook gratis bij een product worden geleverd. Zoals in mijn geval een handsfree microfoontje bij mijn autoradio. Zoiets had ik zelf nooit over nagedacht maar is enorm handig en ben ik ook zeer tevreden mee. De regelingen qua retouren en dergelijke heb ik in een ver verleden ooit ervaring mee gehad en kan met zekerheid wel stellen dat dit toen al vlekkeloos verliep (praten we over 3 a 4 jaar terug). Verder zijn de filmpjes ook erg handig om je te helpen bij kiezen en maakt coolblue de keuze voor een product eigenlijk zo gemakkelijk dat je nergens zorgen over hoeft te maken en alleen nog maar te kijken naar de prijs of extra opties.
Verzendingmijn autoradio was kapot, deze wilde ik natuurlijk zo snel mogelijk vervangen. ik heb hier bij gekozen voor de vandaagnog optie en was het dezelfde dag nog in huis. Dat spreekt voor zichzelf dacht ik zo! topservice!
KlantenserviceZoals ik eerder al benoemde heb ik hier gelukkig weinig te maken mee gehad maar de ene keer dat ik ben geholpen ben ik zeer zeker goed geholpen.
AlgemeenBestellen ging super snel. We waren niet te reden over ons uitgezochte product. Via Whatsapp contact gehad met coolblue en binnen een paar minuten hett zo kunnen regelen dat ons nieuwe uitgekozen product verstuurd werd en we van het andere product het geldbedrag terug krijgen en het pproduct kosteloos retour konden sturen. Hierr netjes bericht van ontvangen dat coolblue het product retour heeft ontvangen. Super service coolblue en wat een vriendelijk personeel! Ga zo door!!!
VerzendingLevering super snel zoals beloofd wordt en problemen worden meteen opgelost met een super passende oplossing! Ga zo door coolblue!
AlgemeenZondag besteld, maandag ben ik gebeld voor de inbouw afspraak. Dat werd donderdag; woensdag bericht hoe laat ze er zouden zijn. Donderdag waren ze er zelfs eerder omdat er een klant tussenuit was gevallen. Prima product, Oude koelkast meegenomen. Alles, prima in orde!
VerzendingZeer vriendelijke en beleefde heren bezorgden de koelkast en installeerden deze.
AlgemeenDe producten zijn makkelijk te vinden op de site, er staat een goede beschrijving bij en alles is duidelijk. Wanneer je besteld kan je kiezen op welk dag deel of hele dag je het laat leveren. Dit is wel zeker een pluspunt en het ook zeker waard dat er extra voor betaald moet worden. Er zou snachts voor 2uur een bericht komen in welk tijdvak ze op je gekozen dagdeel komen. Deze hadden wij echter om 6.30 maar door dat we het dagdeel zelf gekozen hadden was dit ook geen ramp want hierdoor hadden we al vrij kunnen regelen. De bezorging was uiteindelijk zelfs wat eerder dan in de planning. Ze bellen netjes van te voren en mocht je dan nog richting je huis moeten denk ik niet dat ze het erg zouden vinden om een paar minuutjes te wachten. Bezorgers zijn erg vriendelijk en snel in hun werk! Alles is netjes en goed geïnstalleerd!
VerzendingDe levering was zoals hier boven genoemd al eerder dan gepland wat uiteraard geen probleem is! De service was uitstekend, je wordt echt een kwartier van te voren gebeld!
AlgemeenVooral de bezorgers zijn echt top! Brengen een zware airco naar de 2e etage, terwijl ze dat niet hoeven te doen.
Verder vind ik de reviews op Coolblue erg behulpzaam.
Top!
KlantenserviceIk heb ze niet gesproken, maar normaal gesproken is dit een prettig en adequaat contact.
AlgemeenKlantenservice en levertijd was top! Eerst met een medewerker van klantenservice geappt om advies en die avond besteld en volgende dag geleverd.
KlantenserviceDe mogelijkheid om via verschillende kanalen met een medewerker te praten is top! Vriendelijk en eerlijk geholpen en uiteindelijk een beslissing kunnen maken.
AlgemeenWas uiterst makkelijk bestellen en kiezen. Heldere uitleg en goede vergelijkingen maakten het simpel kiezen.
Algemeengoede service, wasmachine op tijd geleverd, geïnstalleerd, oude mee teruggenomen, vriendelijke medewerkers, niets is teveel
Verzendingop tijd geleverd, netjes op 1 hoog gebracht,
AlgemeenSnelle levering, goed geïnstalleerd en oude wasmachine keurig meegenomen. Jongens waren erg vriendelijk en netjes.
VerzendingPrecies wat ik had verwacht
KlantenserviceNiet nodig gehad.
AlgemeenBestelling makkelijk te plaatsen..zo gepiept, betaling ook eenvoudig..ook zo gepiept. Makkelijker kan haast niet.helemaal top .
VerzendingLevering exact op afgesproken tijd