Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Producten zijn makkelijk te vinden. Duidelijke website. Ook handig dat ze aangeven dat als je product 1 bestel, dat product 2 vermeld staat. Dan hoef je zelf niet meer zo te zoeken.

Snelle en nette levering.

Bezorging van het pakket is super snel. Product is netjes verpakt. Over retourneren wordt niet moeilijk gedaan, erg fijn!

In de avond besteld en de volgende dag om 8 uur al in huis. Erg tevreden over de hometrainer en de snelle verzending. Voor mij in huis getild en met een glimlach neergezet. Ik zal zeker weer wat bij Coolblue bestellen.

Ik heb een originele samsung oplader gekocht op coolblue en die doet er 45 min over om 3 % bij te laden jammer weer

Nadat ik jaren geleden in aanraking kwam met Coolblue en lovende ervaringen heb opgedaan sindsdien, was de keuze vrij snel gemaakt toen we op zoek moesten naar een nieuwe wasmachine. Een zeer scherpe deal en ze kwamen hem ook nog eens zelf brengen en installeren, inclusief de oude meenemen. En dat in nog geen 15 minuten tijd, ongekend, dat had ik niet verwacht! Vriendelijke medewerkers en ze namen de moeite om het een en ander toe te lichten.

De website is heel overzichtelijk en je kan er alles makkelijk vinden. Het betalen gaat ook makkelijk via IDEAL. Echter een kleine verbeter punt zou zijn de product filters. Bijvoorbeeld als ik opzoek ben naar een koptelefoon wil ik ook kunnen filteren op de frequency range. Helaas kan dat niet en moet ik daarvoor Tweakers gebruiken.

Tot nu toe alleen maar positief over de levering. Ik heb altijd het product de dag erna al ontvangen. Een keer was het product niet meer beschikbaar en ze hebben contact gezocht met mij hierover en als nog heb ik het product op de afgesproken dag ontvangen.

Heel vriendelijke en doelgerichte klantenservice. Ze zijn ook heel flexibel qua prijs. Ik had een tweedekans Denon koptelefoon besteld en die was niet meer beschikbaar. Coolblue bood me een nieuwe Denon koptelefoon aan voor de prijs van een tweedekans als oplossing.

Snel, betrouwbaar en erg leuk in de teksten die Cool Blue gebruikt. Daar word ik heel blij van. Vb: dat betaal ik zelf wel :)

Zelfs de bezorger van Post NL levert met een grote glimlach tot op de deurmat

De bestelling plaatsen ging zeer makkelijk en ik kon vervolgens ook zeer eenvoudig afrekenen zonder enig gedoe! Het product zelf kon ik snel en makkelijk vinden op de website!

De bestelling was er de beloofde volgende dag, hier heb ik verder niks op aan te merken!

Klanten service is zeer vriendelijk, ik heb hen een keer een bericht moeten sturen en ik kreeg hier vrij zsnel een reactie op

heel goede winkel. heel klantvriendelijk en klant gericht. producten zijn wat duurder, maar dat is het zeer zeker waard.
je kan zo een bestelling plaatsen en factuur is meteen te zien.
ze hebben bijna alles op vooraad en je kan de producten zo vinden.

kwam in een mooi pakketje aan, helemaal op maat gemaakt voor mijn producten. word heel snel geleverd.

Eerst advies gevraagd over het aan te schaffen product, waar ik zeer tevreden over was.
Tevens verteld dat ik ziek was, en twee dagen later had ik een beterschap kaartje in de brievenbus.
Ik was hier bijzonder verrast over en vond dit een geweldig gebaar, echt een persoonlijk gericht kaartje heb ik nog nooit bij een leverancier ervaren.

Product werd precies op de afgesproken datum geleverd

Ervaring heb ik bovenin al gedeeld.

Duidelijke website. Fijn dat je een bezorgtijd kunt kiezen, dit is voor de bezorgers natuurlijk ook een voordeel!
Op de website is veel keus, goede prijzen en een duidelijke omschrijving van de producten.

Snelle levering met de keuze voor een tijdstip.

Prima en snelle levering, uitstekend product en goede informatie op de site. Ook duidelijk en makkelijk te installeren

Vanaf dag 1 gek op Coolblue. Prima advies, service etc. Geen nee te koop en helemaal geweldig met after sale service. T begin of met een kleine aankoop (Fitbit) en inmiddels alle apparatuur ;-)

Perfecte aflevert tijd/communicatie, zonder problemen uitgepakt, naar boven en oude mee

Zie boven

Makkelijk zoeken naar loopbanden bij CB. Recensies zijn soms behulpzaam bij de producten, echter persoonlijk.

Prettig is de bezorgtijd te weten. Wel is wat vreemd dat je hierover om 2:00h 's nachts een bericht op je telefoon komt. Gelukkig stond de mijne op 'stil' ander schrik je je 'dood'. De tijdsmarge is ook goed om te weten. Het telefoontje dat ze er aan komen , als ze voor de deur staan, is dan eigenlijk onnodig.

Altijd het juiste item voor een strakke prijs.
Altijd de volgende dag in huis en grote apparaten worden zelfs geinstalleerd.

nagenoeg altijd de volgende dag geleverd

1 keer belletje gedaan voor vragen over producten.
Correct geholpen..

Ik was op zoek naar een nieuwe (amerikaanse) koelkast. Als echte tweaker viel mijn oog op de Samsung Family Hub koelkast. Behoorlijk duur voor een koelkast maar gelukkig werd deze als zogenaamde 'Tweede Kans' aangeboden met bijna 700 euro korting. Volgens de beschrijving en foto's op de website zaten er krassen en een deukje aan de linker zijkant.
Volgens afspraak (en op tijd) werd de koelkast thuis gebracht. Helaas ontbrak de aansluitset (voor de waterleiding) en bleek er ook een deukje aan de voorkant te zitten.
Meteen gebeld met de klantenservice. Na enig overleg werd 10% extra korting geboden en de slang zou nagezonden worden. Ik vond het een nette compensatie en ik ben er akkoord mee gegaan.
De volgende ochtend deed ik de vriezer open en kwam er een wolk sneeuw uit. De hele vriezer zat vol met ijs.
Bij nader onderzoek bleek de deur van de vriezer over een hoogte van ruim een meter ingedeukt te zijn.
Dat was in eerste instantie niet opgevallen omdat er geen krassen e.d. zichtbaar waren.
Door de deuk sloot het rubber niet aan en stoomde koude lucht de vriezer uit.

Weer gebeld met de klantenservice. Na het nodige overleg werd aangeboden om na bijbetaling van 345 euro een nieuwe koelkast te leveren. Ik ging daar niet mee akkoord en na verder overleg kwamen we overeen om dat bedrag terug te brengen naar 100 euro.

De eerste aflevering (van het 'tweede kans' apparaat was al twijfelachtig. Een laagje bobbeltjesfolie was de enige verpakking. De bezorgers vonden het gebruik van de laadlift te traag en tilden lieten de koelkast (150Kg) uit de zijkant van de wagen glijden)
De omruiling zou 2 dagen later (op donderdag) plaatsvinden. Op die ochtend werd ik gebeld door mijn schoonmoeder (die 60Km bij mij vandaan woont) dat er een aansluitset voor een koelkast bij haar bezorgd was.
Er ging meteen een alarmbelletje rinkelen en een telefoontje naar de klantenservice bleek te bevestigen dat ook de koelkast naar haar onderweg was. Geen idee waarom, de eerste levering vond bij mij thuis plaats dus in mijn ogen is het dan logisch dat de omruil ook daar plaats vind.
De bezorger zou ingeseind worden dat de omruil niet door ging. Een uur later kreeg ik netjes een telefoontje van de bezorger dat hij 15 minuten later zouden voorrijden (op het verkeerde adres)...

De route voor vrijdag bleek vol te ziten dus de omruil zou op zaterdag plaatsvinden. Zaterdag ochtend geen bericht gekregen over het tijdstip, dus maar weer gebeld met de klantenservice.
Koelkast bleek in het verkeerd depot te staan en kon pas zondag geleverd worden.
En ja hoor! zondag eindelijk (12 dagen later) mijn nieuwe koelkast.

Conclusie; het blijkt erg tricky om een tweede kans apparaat aan te schaffen bij Coolblue. Eigenlijk was de koelkast total-loss. Klantenservice is wel heel vriendelijk en behulpzaam. De wachttijd was nooit meer dan 5 minuten. Communicatie tussen de klantenservice en backoffice schiet behoorlijk tekort blijkbaar.

Het kiezen van een printer is best ingewikkeld. Ben naar de winkel van Coolblue gegaan om mij te laten voorlichten over de keuze. Kwam om ca 14.30 en moest nummertje trekken voor een verkoper. Na 10 minuten was ik nog niet aan de beurt. Om 17.00 uur opnieuw geprobeerd. Opnieuw nummertje trekken maar was na 10 minuten opnieuw niet aan de beurt (met nog een extra wachtende voor mij). Ik heb mij dus maar georiënteerd op wat er op de informatieborden stond.
Klantcontact in de winkel vind ik dus waardeloos.

De volgende dag hadden wij in de loop van de ochtend een afspraak. Ik probeerde dat aan te geven, maar daarvoor zou ik € 9,95 bij moeten betalen. Levering 's avonds was wel gratis. Via Track en trace zag ik dat de printer tussen 21.00 en 22.00 uur geleverd zou worden. De bezorger kwam 21.55 uur. Daarom geen uitstekend gegeven.

Ik zocht productinformatie. Op basis van de wachttijden beoordeel ik dat onderdeel slecht. Zie hierboven.

Ging allemaal prima. Bestellen en betalen ging soepel. Meteen een overzichtelijke ontvangst mail gekregen dat de betaling gelukt is. Dus ja, over het algemeen etg positief

Jammer dat ik geen tijdvak kon aangeven aangezien ze het via Postnl hebben verstuurd. Gelukkig wel op de goede dag geleverd.

Duidelijke bevestiging mailtjes. Zelfs een mailtje met tips voor het onderhoud van de apparaten.

Na telefonische bestelling was het moeilijk om de betaalwijze te vinden. Wilde graag met Ideal betalen maar kon alleen een overschrijving vinde

Zeer accuraat en op korte termijn geleverd

Coolblue is een goede webshop. De motivatie van deze review is misschien het mogelijk kans maken op een cadeaubon, maar dat staat los van het feit dat het bedrijf goed is in wat het doet. Leuke marketing en een goede indruk in het algemeen.

Het product werd de volgende dag per fiets bezorgd. Snel, en ook nog eens goed voor het milieu.

Als er vragen of problemen zijn is de klantenservice altijd snel en vriendelijk met het behandelen van de vraag.

Scorekaart voor Coolblue.nl