Gebruikers over webshop Coolblue.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMonitor, monitor beugel en toetsenbord gekocht. Alle producten voorzien van video en uitgebreide specificaties. Hierdoor kon ik kiezen voor een model wat perfect aansloot op mijn macbook (USB-C functie) en de juiste afmeting had voor mijn eiken bureaublad.
VerzendingHeel tevreden, alles dag erna in 1 keer uitgeleverd
Korte vraag direct beantwoord....
AlgemeenWinkel bezocht, goed voorgelicht, besteld, betaald, keurig afgeleverd op zondag en ik ben zeer tevreden !!
VerzendingMet fietskoerier op zondag op afgesproken tijd.
KlantenservicePrima voorgelicht
AlgemeenOverzichtelijke site met een groot scala aan artikelen. Goede prijs prestatieverhouding met snelle levering en goede service.
VerzendingGoed verpakt en binnen 24 uur in huis
KlantenserviceEenvoudig retourneren alleen persoonlijk afgeven in Amsterdam is een crime
AlgemeenGoede betaling site, Snelle levering, prima verpakt, daarbij is de site erg vriendelijk en overzicht baar voor een bestelling te plaatsen
VerzendingHelemaal prima geregeld van a tot z
KlantenserviceDoor goede zorg is dit nog niet nodig geweest maar ik verwacht prima
AlgemeenOp zaterdagavond besteld en keurig op zondag bezorgd; geweldig! prijs-kwaliteit prima, ruim assortiment naar keuze, met goede keuzeopties op website!
Verzendingop zaterdagavond besteld; zondag geleverd, met notificatie over tijdstip; geweldig
Klantenservicealles conform opdracht/bestelling gegaan; klantenservice niet nodig geweest.
AlgemeenZeer fijne website. Snel iets gevonden. Duidelijke prijs en levertijd. Altijd prijzen voor iedere budget.
VerzendingLevering wordt duidelijk aangegeven. Producten zitten netjes en goed verpakt.
KlantenserviceUit ervaring en niet over dit laatste product. Klantenservice luisterd naar je en bieden een tevreden antwoord/oplossing.
AlgemeenKoelkast stuk dus snel op zoek naar een andere. Gevonden bij Coolblue en de volgende dag al geleverd en geplaatst. Geen gesjouw maar keurig op zijn plaats. Werkt zeker ook naar behoren!
VerzendingWerkt prima naar behoren. Voorzien van led-verlichting binnen.
AlgemeenGoede en snelle service. Snelle leveringen en ook nog goede support na aankoop van het product. Coolblue zorgt ervoor dat je snel aan de gang kan met je aankoop!
VerzendingLevering kwam netjes op tijd en kon zelf dag kiezen.
KlantenserviceNa aankoop extra informatie voor het product
AlgemeenIk heb een nieuwe router besteld. Aangezien deze bij coolblue het goedkoopste was hoefde ik niet lang na te denken waar deze te bestellen mede door eerdere uitstekende ervaringen met coolblue. De website is duidelijk en biedt voldoende informatie over hun producten. Ook vind ik de feedback van gebruikers erg waardevol. Deze lees ik altijd voordat ik tot bestellen overga. Al met al een zeer fijne webshop om rond te snuffelen en dingen te bestellen.
VerzendingZe beloven: vóór 23.59 besteld, volgende dag in huis. Ik had mijn bestelling om 23.55 besteld en inderdaad: de bestelling werd de volgende dag geleverd. Perfect verpakt. Je wordt ook netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen. Uitstekende service dus!
AlgemeenAankoop, verzending en after-sale uitzonderlijk goed. Bestellen was overzichtelijk en snel, verzending met track&trace, en klantenservice reageert snel en doeltreffend.
VerzendingSnel geleverd, en goed ingepakt.
Klantenservice'Tweede kans' product gekocht. Bij het openmaken bleken er onderdelen te missen. Klantenservice gemaild, zelfde dag nog mail terug met de mededeling dat ze helaas dit zelf niet konden leveren, maar via een bijgevoegde link deze zelf zou kunnen bestellen waarbij de kosten vergoed zouden worden.
Zo gezegd zo gedaan, factuur teruggestuurd en de dag later het geld op mijn rekening.
Alleen maar lof!
AlgemeenVandaag besteld, morgen geleverd klopt dus niet. Enkel indien er nog vrije tijdslots zijn. Dat had best als opmerking bij het artikel mogen zijn. Voor de rest niks dan lof voor de service. Plaatsen,aansluiten, oude weghalen, in 1 woord perfect!
VerzendingPerfect
AlgemeenVandaag bestellen, morgen in huis.
Klopt helemaal. Dus ik zou zeggen. Doen.
Top, Top, Top
Direct aan het begin van het aangeven tijdsbestek.
AlgemeenEcht een prima webshop, misschien niet altijd het goedkoopst maar wel 100% betrouwbaar. Ook fijn dat als je voor 00:00 besteld het de volgende dag altijd wordt bezorgt.....
VerzendingVoor 23:59 besteld en was de volgende dag keurig bezorgt zoals altijd.....
AlgemeenCoolblue is altijd één van de beste webshops. Prijzen zijn soms iets duurder, maar de klantenservice is geweldig. Dat is mijn 100% eerlijk mening. Ik kan wel kans maken op iets, maar naast dat mag iedereen (en Coolblue) wel eens horen dat ze goed zijn.
Product in een goede staat ontvangen.
De klantenservice is hou het zou moeten zijn: er zijn voor de klanten. De klanten helpen wanneer het nodig is en niet zomaar in de steek laten. Altijd aardig, vriendelijk en behulpzaam!
AlgemeenGoede en snelle levering. En een duidelijke website en bij elk product staat precies de informatie die je nodig kan hebben.
VerzendingDe levering is goed en soepel verlopen mijn pakket was er super snel
AlgemeenSuper service, vrijdag avond om 21 uur besteld dag erna om 10.15 geleverd en oude machine retour.
VerzendingSuper snelle en perfecte levering.
AlgemeenEenvoudig producten vergelijken, de zoekfunctie werkt erg fijn. Ik kan alle specificaties aanvinken die ik belangrijk vind en de bezorging 7 dagen per week is gewoon luxe.
VerzendingGoed ingepakt, het ging om een laptop dus fijn dat deze goed beschermd ingepakt aankwam.
AlgemeenBestelling zeer makkelijk te plaatsen. Website is overzichtelijk. Supersnelle verzending en ook in het weekend.
VerzendingVrijdag avond om 23.45 een TV besteld, zaterdag ochtend stond de tv al om 09.30 in de woonkamer. De geplande levering was tussen 11 en 12, echter waren ze een stukje eerder. Super snel dus!
KlantenserviceIn het verleden wel eens contact gehad met de klantenserver over een defect artikel, dit is toendertijd goed opgepakt. Binnen 2 dagen had ik een verangend apparaat in huis.
AlgemeenSnelle bezorging, producten die je online ziet zijn nog beter in het echt. Een echte aanrader!
AlgemeenVeel keus uit verschillend scala aan artikelen, uiterst snel en effectief bestellen via je PC op internet
VerzendingDe volgende dag binnen de tijdsopgave bezorgd
KlantenserviceZelf terugbrengen is in Amsterdam geen pretje.