Coolblue.nl

Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Prima service. ‘s morgens een muis besteld en ‘s middags bedacht om er nog 1 bij te bestellen. De volgende dag allebei tegelijk netjes op tijd bezorgd.

Verzendingen netjes en op tijd geleverd.

Naar aanleiding van de vele reclames een TV besteld bij Coolblue met de montage service.
Alles gaat goed; we ontvangen de Track & Trace en de sms dat ze er bijna zijn.
Thuis zitten we naast de voordeur te wachten totdat er een mail komt van Coolblue; 'We hebben je gemist'.
Slaat nergens op; we waren thuis.

Na wat over en weer gebel blijkt dat de TV in de verkeerde bus was geplaatst. Een afleverbus in plaats van een montagebus.
Ze zeggen dat de montage nu morgen komt, maar dat moet ik nog zien.

Kunnen niets, lezen standaard script af en hebben geen goede oplossing.

Wat een waardeloos klote bedrijf. Heb zondag 19-5-19 een bestelling gedaan voor een Vogel tv beugel en kabelgoot. Nu donderdag 23-5 nog steeds niks ontvangen maar wel je geld innen. 2 x bericht bezorging 20-5 tussen 18 en 22.00 uur niks ontvangen, volgende bericht: Je kunt vast niet wachten tot je de Vogel's DesignMount NEXT 7345 in huis hebt. In de tussentijd geeft onze productspecialist advies hoe je de muurbeugel het beste kan ophangen NEE ik kan zeker niet wachten. 21-5 boze mail gestuurd, antw door interne vertraging maar morgen komt ie, 22-5 geen coolblue mogen komt ie, 23-5 mail van coolblue: bent u blij met coolblue NEE NATUURLIJK NIET stelletje lapzwansen ik heb god verdomme nog steeds niks ontvangen. 23-5 om 22.15 uur nog steeds niks ontvangen. NU wil ik mijn geld terug.

De American koelkast is keurig bezorgd, echter neer gezet en 'zoekt het verder maar uit'
Ik heb met behulp van een monteur de aansluitingen aan het waterleidingnet moeten verrichten en verder is er een filter waarvan ik niet weet hoe deze moet worden aangesloten. In die zin 'een slechte service' gr. Peter

ok

Zoals gemeld in mijn korte toelichting.
Deze manier van communiceren is ook niet klantvriendelijk

Ik heb nu twee goede ervaringen gehad met coolbleu ik heb ook gebruik gemaakt van de klantenservice via Whatsapp en ik werd hier keurig en snel geholpen. Prima winkel die zich kan meten aan Amazon en bol.

Snel en net verpakt.

Alles tot in de puntjes verzorgd, dat levert tevreden klanten op. Makkelijk bestellen, zeer goede bezorging en goede service. Op alle momenten is je bestelproces te volgen en afspraak is afspraak. Wel afhankelijk van een goede vervoerder maar dat gaat over het algemeen goed. Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding.

snelle levering is de kracht van het gemak.

in het verleden is er iets fout gegaan met het leveren. Goede klantenservice met adequate oplossingen

Snelle levering, duidelijke site en tweede kans producten is een top initiatief.

Dit weekend een PC besteld bij de tweaker Mark0026, daar hoort een keyboard en monitor vanzelfsprekend bij. Deze bij coolblue besteld en erg tevreden over de snelheid van de levering en de producten zelf. Het keyboard betrof een teruggezonden product verkocht onder de term "tweedekansproduct". Top initiatief op dit soort producten op deze manier te verkopen. Keyboard ziet en prima uit en lijkt net nieuw.

Snelle bezorging van een dag zonder minimale bestelwaarde. Producten waren goed verpakt.

Vaatwasser ging maandag stuk na negentien jaar! En de volgende dag stond mijn nieuwe Siemens vaatwasser te draaien super snelle levering en erg vriendelijke bezorgers ! Helemaal top en contact ook echt super mail,sms,telefonisch super.

Helemaal top zie toelichting👍

Helemaal top 👍

Bestelling geplaatst, maar er ging wat mis met de betaling (aan mijn kant) later geprobeerd als nog te betalen maar ik moest de bestelling opnieuw plaatsen. Hierdoor werd de cadeaubon die ik bij de bestelling had gebruikt helaas niet meer geaccepteerd. Via de klanten service was dit echter snel opgelost ('s avonds nog) waardoor het allemaal goed verlopen was.

Levering uiteraard prima. Zelfde avond nog verzonden en de volgende dag in de welbekende Coolblue doos in huis. Er had alleen wat meer padding in gekunt maar er was niets beschadigd.

Via de Whatsapp klantenservice contact opgenomen over de cadeaubon. Op de website werd deze niet meer geaccepteerd maar de klantenservice kon zien dat er nog geld op stond en ik kon via hun de bestelling ook plaatsen. Ik werd vrij snel geholpen (mijn ervaring met WhatsApp helpdesks is dat het meestal uren duurt) en alles was na wens afgehandeld.

zeer duidelijk website. prijzen zijn gelijk aan elders en retourproces goed omschreven. Alleen annulering voor verzending zou wat langer mogelijk moeten zijn.

Dit was de eerste keer dat ik coolblue gebruikte maar het was een fijne site overzichtelijk en simpel in gebruik.

Het product was netjes op tijd en de verpakking was nog helemaal heel

Zeer eenvoudig, zoekveld leidt direct tot product dat ik zocht. Blijkt ook nog een "eigen product" te zijn (Bluebuilt). Mooie prijs en duidelijk vanuit de klant ontworpen.

Supersnel. weekend of werkdag maakt geen verschil. Hulde !

CoolBlue is wel een van de beste webshops als je het mij vraagt. Ondertussen redelijk veel producten besteld bij CoolBlue. Klantenservice is echt top en producten worden snel en goed verpakt geleverd.

Producten worden snel en goed verpakt verzonden. Producten kunnen zelfs dezelfde dag geleverd worden indien ze voor 15:00 besteld zijn. Zelf bezorgmomenten kiezen, avondleveringen of afleveren bij pick-up points zijn geen probleem voor CoolBlue.

Nadat ik een bestelling geplaatst had kwam ik erachter dat het aflever adres nog op mijn oude adres stond. Direct gebeld toen ik erachter kwam en het probleem was binnen 5 minuten opgelost.
Ik had ook een wasmachine besteld, deze kwamen ze naar boven brengen, aansluiten en ze hebben nog even uitgelegd hoe het apparaat werkt. Daarna hebben ze, met mijn goedkeuren, het apparaat even getest! Personeel was zeer vriendelijk en vrolijk, top!

Gemakkelijk te vergelijken op de website om een juiste en correcte keuze te kunnen maken.

Of het nu met de Post komt of per fiets in beide gevallen uitstekende service wat vervoerder aangaat

Goede website waarbij je goed de producten kan vergelijken en waarbij echt alle informatie te vinden is zoals de specificaties en video's over het product. Als laatst vind ik de reviews een erg belangrijke factor en deze zijn meer dan genoeg aanwezig voor alle producten. In mijn geval gaat het om een smart tv.
Het bestelproces is erg makkelijk en de bezorging is uitstekend.

In verband met een weekend weg had ik de gewenste afleverdag aangepast naar de eerst volgende maandag. De bestelling werd netjes op de aangegeven dag afgeleverd.

Geen klanten/klachten service nodig gehad, dus helemaal perfect. De beste service begint bij een goede winkelervaring.

Alles was op voorraad. Aflevering van PostNL was ook zeer gedegen. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken.

Besteld met afwijkende leverdatum en alles naar wens!

De website was niet geheel in één keer duidelijk dus vandaar 4*. Verder snel geleverd binnen 24 uur op de opgegeven tijd. Mijn dochter was zeer tevreden met d'r nieuwe iPad (2018), Logitech iPad (2018) Slim Folio Toetsenbord Hoes QWERTY en PanzerGlass Screenprotector Apple iPad zondagochtend om ca.11.30uur! Namens haar, THX!

Zoals reeds geschreven was mijn dochter zeer tevreden over het geleverde, zelf heb ik het nog niet gezien.

Voor mij is Coolblue de beste winkel in Rotterdam echt Toppie alleen maar positieve ervaringen gehad.

Netjes afgeleverd uitgepakt en ingesteld

Je wordt altijd netjes te woord gestaan en medewerkers denken met de klant mee

Goede communicatie over de levering per mail. Netjes gebeld over de levering door de bezorgers.

Goede aflevering nette bezorgers plaatsing op zolder goed aangesloten en getest

snelle afhandeling en bezorging, makkelijk artikelen op te zoeken en te
bestellen. snel reactie over bestellen en betalen

erg correct

heb geen rechtstreekse contacten gehad

Scorekaart voor Coolblue.nl